- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.001
CANIM benim iyiyiz bizde iste, yalnızca cok ozluyorum bizimkiniteşekkür ederim cnm sen ansılsın nasıl gidiyor bebeişinle sağlık ve keyif durumlarınız ?
Simenay, geçmiş olsun... Perşembe günü çıkardığım cıngar sonucu cumartesi pazar, mesaiye çağrılmadım.... Ama misafir geldi... Belimin sol yanı ağrıyor ve geçmiyor... Ben belimi zorladığımı düşünüyorum ya....
CANIM benim iyiyiz bizde iste, yalnızca cok ozluyorum bizimkini
zemuszemus
su 4 lu ultrason zamanım gelsede bi gorsem artık dıyorummm
malum benimki daha ne kendini hissettirdi, ne de cinsiyeti belli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
canım ıhlamur içebilrsin içine elmada koyup kaynat daha iyi oluyor.bende çok endişeliydim ama ıhlamura izin var.ıhlamura izin varmı tatlım ben bilmiyorumda?
yok ama 3.ayında doktora gidip dişlerine baktırmalıydın...
çürük falan varsa şimdi tedavi edilebiliyomuş sonra zararlı.
diş etlerim deli gibi kanıyor benim korkma doktorum uyarmıştı beni hiç bişe olmaz.
bende 4 boyutlu ultrason zamanımı bekliyorum 2 haftam kaldı Allahın izniyle.İlk defa 4 lüde görcem nasipse kızımı.Çok merak ediyorum kuzumu :) Hareketlerini hissediyorum çok şükür özellikle tatlı yediğimde tepiniyor zilloşum ama ekranda görmek için sabırsızlanıyorum....
MERHABALAR İYİ HAFTALAR ARKADAŞLAR... SONUNDA MİNİK CADIM CİNSİYETİNİ GÖSTERDİ. TEYZELERİ BENİMKİ KIZMIŞ. ÇOK MUTLU OLDUM:) BEN ŞUAN 19+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM VE 61 KİLOYUM... kaydirigubbakcemile5
Az önce esime mesaj attim...
Bundan sonra camasirlar ellerinden öper,
artik sana emanetler yazdim...kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize selamlaropuyorumnanaktan.
dila ve pembecim geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.
doktora giden ve güzel haberler getiren annlerin gözü aydın.darısı gidecek olanların başına.
yaaa ben temizliğimi falan kendim yapıyorum ama biraz fazla ayakta kalayım illa temizlik yapmam gerekmiyor belimin ağrısından duramıyorum.
gözün aydın canım.... Hayırlısıyla kucağını almayı nasip etsin
MERHABALAR İYİ HAFTALAR ARKADAŞLAR... SONUNDA MİNİK CADIM CİNSİYETİNİ GÖSTERDİ. TEYZELERİ BENİMKİ KIZMIŞ. ÇOK MUTLU OLDUM:) BEN ŞUAN 19+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM VE 61 KİLOYUM... kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?