2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim cnm sen ansılsın nasıl gidiyor bebeişinle sağlık ve keyif durumlarınız ?
CANIM benim iyiyiz bizde iste, yalnızca cok ozluyorum bizimkini
zemuszemus
su 4 lu ultrason zamanım gelsede bi gorsem artık dıyorummm
malum benimki daha ne kendini hissettirdi, ne de cinsiyeti belli kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Teşekkürler Sinpac, aman dikkat et, benimde sol tarafım ağrıyor hep, aynen geçen hafta cumartesi-pazar full time mesai yaptım, pazartesi işten gelince akşam deli gibi ev temizledim, salı misafir ağırladım, çarşamba hastanelik oldum, dinlenmek lazım, perşembe ve cuma işe gelemedim ben raporluydum, doktor da kızdı bana çok yormuşsun kendini diye, gerekirse misafir bile kabul etmeyecekmişiz, nasıl diyeceksek gelecek olan misafirlere :))

bende 4 boyutlu ultrason zamanımı bekliyorum 2 haftam kaldı Allahın izniyle.İlk defa 4 lüde görcem nasipse kızımı.Çok merak ediyorum kuzumu :) Hareketlerini hissediyorum çok şükür özellikle tatlı yediğimde tepiniyor zilloşum ama ekranda görmek için sabırsızlanıyorum....

Benim de belim çk ağrıyor.
ış yapmayı bıraktım zaten, temizlik mümkün değil, onun dışındakileri de eşim yaptırmıyor sağolsun.
Gömleklerini pantolonlarını bile ben işteyken ütücüye veriyor canım benim...
Fakat benim belim iş yapmadan da ağrıyor.
Çok oturunca, çok ayakta kalınca, çok yürüyünce, belim ve sol kalçam yanmaya başlıyor.
Bir tek yatarken rahatım.
Doktoruma da söyledim cumartesi günü, olabilir dedi. Eklemlerde sorun varsa, baskıdan ağrır, ilerleyen aylarda da zorlar biraz dedi. Hatta işini gücünü ayarla, eğer çok ilerlerse planladığından eren izne çıkman gerekebilir dedi, yıktı da geçti beni...

megryann cım cok gusel bır deneyım olacak heralde onları ole 4 boyutluda gormek, inan cok sabırsızlanıyorum, benım de 2 haftam var daha kasımın 6 sında gıdecegımm.. zemuszemusopuyorumnanaktan

canım ıhlamur içebilrsin içine elmada koyup kaynat daha iyi oluyor.bende çok endişeliydim ama ıhlamura izin var.
doğru ben ihmal ettim dişlerimi gidicektim güya.

kızlar hepinize selamlaropuyorumnanaktan.

dila ve pembecim geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.
doktora giden ve güzel haberler getiren annlerin gözü aydın.darısı gidecek olanların başına.
yaaa ben temizliğimi falan kendim yapıyorum ama biraz fazla ayakta kalayım illa temizlik yapmam gerekmiyor belimin ağrısından duramıyorum.

Dikkat edin kizlar...yormayin kendinizi fazla...
Bosverin temizligi felan...hersey yavrularimiz icin...

Ya aslinda benim cok sükür hic birseyim yok,
hic bir agrim sizim sikayetim yok (insallah böyle devam eder)
Geceleri mide yanmasi disinda...
hatta tam tersine enerji doluyum.

Ama böyle sizlerin yasadiklarini okudukca korkuyorum...
dikkatli davranmaya calisiyorum.
Tedbiri elden birakmamak lazim.

Insallah güzel Allahim hepinize bundan sonra güzel bir hamilelik gecirmeyi nasip eder...

evi işi demişken işler nei bekliyor biraz toparlıyım barii canım hiç istemiyor aslında neyse ballarım öptüm temizlik vakti:bbo:

Meg,
Sen nerede gireceksin detaylıya?

MERHABALAR İYİ HAFTALAR ARKADAŞLAR... SONUNDA MİNİK CADIM CİNSİYETİNİ GÖSTERDİ. TEYZELERİ BENİMKİ KIZMIŞ. ÇOK MUTLU OLDUM:) BEN ŞUAN 19+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM VE 61 KİLOYUM... kaydirigubbakcemile5

sağol hayatım ya....

gözün aydın olsun tatlım,bi prensesimiz daha varmışta göstermezmiş kendini,senin kız nazklı olcak desene,ya da assolist,bu kadr geç gösterdiğine göre kendisinikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…