2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizz en iyisi birer ultrason cihazı alalım ewlerimize ne dersinizzkaydirigubbakcemile5..artık sen beni annneeeee diye dile gelirlermişşkaydirigubbakcemile3

iyi pazarlar şekerlera.s.
iki gündür giremiyorum öle geçmişe bakıp çıkıyorum
birazda canım sıkkın cuma dan beri bebeğimi hissetmedim hiç salı günü doktora gidicez bir an önce salı olsa geçen haftadan beri ertelemek zorunda kaldık eşimin işinden dolayı artık salıya kadar hissetmessem deliririm sanırımmafoldumben

Fikirlerin için teşekkür ederim canım, buna benzer şeyler yapmıştım. 9 yıldır yapmadığım şey kalmadı dsem yeridir. Bu kez de bir şey yapmasam mı? :)

Canım sıkma canını. İki gün öncesine kadar üç dört gün ben de hissetmedim ama iki gündür kudurdu. Çikolatalı bir şeyler yemeyi dene. İnşallah bir problem çıkmayacak...

Canım sıkma canını. İki gün öncesine kadar üç dört gün ben de hissetmedim ama iki gündür kudurdu. Çikolatalı bir şeyler yemeyi dene. İnşallah bir problem çıkmayacak...

sağol balım kötü düşünmüyorum canımcım zaten çok nadir hissediyodum iki gündür oda yok şeker çikolata komasına giricem çok yedim hayırlısı Allah'a emanetler hepsi salıyı bekliyorum görünce rahatlıycam inşallah
kötü bişey olsa değişikler olurdu sanırım iyi düşün iyi olsun demişler bende öyle yapıyorum

canım hamilelik dergisinde okudum.. bebekler pozisyonlarını çok severlerse hareket etmek istemezlermiş... rahatlarına düşkün kuzucuklar

öyledir herhalde canımcım sağol opuyorumnanaktan
hepimizinki Allah'a emanetler Rabbim korur onları:Saruboceq:
canım benim sakın endişelenme bak benimkide 2 gündür tık yoktu hiçbi hareketini hisssedemedim hemde o kadar hareketliyken..bende korktum moralim bozuldu falan ama 2 gün sonra yatarken annecim ben burdayım der gibi basladı pıt pıtlarına..simdide durmuyo masallah..seninde aynen öyle bi durumdur ok

CANIM TEBRİK EDERİM EN BAŞTA BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR BİZİMDE 12 KASIM 2006 EVLİLİK YILDÖNÜMÜ WALLA BENDE DÜŞÜNÜYORUM DEĞİŞİK BİSEYLER ....BİR ÖMÜR BOYU DİYE BAŞLADIK BU YOLA HAYIRLISI OLMAZSA GÜZEL BİR YEMEK VE BAŞBAŞA BİR FLİM SEYREDERİZ ARTIK NE YAPALIM ...

GÜNAYDIN GÜZEL MART ANNELERİİİİİ

HEPİNİZE HAFTASONU İLE İLGİLİ GÜSEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM....

EŞİM CUMA 11 DE GELDİ ARKADAŞI VE ARKADAŞININ AİLESİ İLE YNUR CANIM BİZDNE KÖTÜ DURUMDA OLANALR VAR ADAMCAĞIZ 35 YAŞINDA 15 YAŞINDA OĞLU VAR 5 YAŞINDA KIZI VE EŞİMİN TERDİBİ OLUYOR ÇOK ŞEKERLER HEP BİRLİKTE YEMEKELRİMİZ YEDİK SONRA HERKES EVİNE :) ÇOK ÖZLEMİŞİM ONU CNAIM BENİMMMMM...

SABAH SAAT 9,40 DA DÜNYA GÜSELİ KISIMLA BULUŞTUK 19+5 HAFTA 314 GRM VE 21 CM UZUNLUĞUNA ERİŞMİŞ MAŞŞALAH ONA ÇOK İYİ GİDYOR

VE ÖYLEDE GÜSEL BİR POZLAR VERDİKİ DOKTOR TEYZESİ HERYERİNİ İNCELEME İMKANI BULDU ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA ORGANALR GELİŞMİŞ İKİ HAFTA SONRA AYRINTILIYA GİRECEĞİZ ORDA DA KALBİ KONTROL EDİLECEK. . BİZE ÇOK GÜSEL CD VE 4D RESİMELR VERDİ DOKTORUMUZ MEVLAM EHRKESE YAŞATSIN BU GÜSEL DUYGUALRI ..

VE EN KÖTÜ OLAN TARAFI PAZAR 12 OTOBÜSÜ İEL GÖNDERDİM EŞİMİ AMA ESKİYE GÖRE ÇOK ŞÜKÜR Kİ BİR KAÇ SAAT DAHA FAZLA BİRİKTE OLMA İMKANI BULDUK zemuszemusopuyorumnanaktan:asigim:

günaydın cnm bnm allah herkese sabır ve kolaylık versin az kaldı artık cnm yarın plakalara düşüyoruz :lepi: kızının sağlıklı olmasına çok sevindim maşşallah allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah canım ben bebişimi üç haftadır göremiyorum özledim yaa bizimde bu cumartesi ayrıntılı ugs'nin kontrolü var bakalım ayrıntılı çok zevkli çok uzun kalıp doyabiliyorsun allah tüm bebiklere sağlık versin inşallah canım allah kavuştursun sabret az kaldı görüşmek üzere a.s.

Günaydın canımcım, çok güzel haberlerle gelmişsin, maşallah kızına, eşinle de görüşmüşsünüz, hep böyle mutlu haberlerin olur inşallah, gözün aydın tekrar..

Günaydın canımcım, çok güzel haberlerle gelmişsin, maşallah kızına, eşinle de görüşmüşsünüz, hep böyle mutlu haberlerin olur inşallah, gözün aydın tekrar..

AMİNNN CANIM CÜMLEMİZE İNŞALLAH BU DÖNEM HEPİMİİZN GÜSELLİKLERE İHTİYACI VAR BOL BOL DUALRIMIZ VAR ÇOK ŞÜKÜR HEPİMİİZİN BİRBİRİNE

AMİN CNAIM EVEN ÇOK ŞÜKÜR AZ KALDI DÜŞÜYORUZ PLAKALARA HARİTA ALIPÇİZECEĞİM VALLA :) BİZDE 3 HAFTANIN ÜSTÜNE GÖRDÜK SANIL BÜYÜMÜŞ ANSIL TATLI OLMUŞ ANLATAMAM MEVLAM SANADA YAŞATSIN BİZİM DAHA İKİ HAFTAMIZ VARMIŞ AYRINTILI İÇİN ÖYLE DEDİ DOKTORUMUZ 21+5 OLACAĞIZ O TARİHE AMA GEÇ DEĞİLMİ ASLINDA :uhm:

BEDNE DE SANA SEVGİ VE DUALAR GELİYOR BOL BOL CANIM DİKAKT ET KENDNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…