- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.041
aynen canımcım ama haftasonları pek takılan olmuyo ben de giriorum bi bakıp cıkıorum..bi yandan iş yapıyorum bi yandan da gözüm burda kopamıyorum sizden yaa
hafta sonu bile bakıp bakıp çıktım valla alışkanlık yaptınız bana aaaazemuszemus
bencede cok fazla yormamak gerekiyo su dönemde allah korusun 5 ayımızı atlattık nerdeyse..bende hiç rahat durmuyorum bazen cok yükleniorum ew işlerine..ew o haldeyken rahat oturamıuorum bile ewde..ee esimde haftasonları nekadar her işe dokunabilecek..aslında 4 ayımız kaldı allahın izniyle..daha agır bi iş yapmıycam ama karar aldım su anda:1closedeyes:
eh be kızım,sen de ne var o kadar ağır iş yapıyosun,bırak sütün körü yap,doğumdan sonra yine evinin kontrolünü alıcan zaten eline,neyse büyük geçmiş olsun,kendine dikkat et
bence tamamen doktor hataları..0 ilk zamanlar erkek denilenler ben dahil simdi aaa kızmıs benim bebiş diye dökülüolar..ne güzel cewrende hamile arkadaslarının olması..üçe bir hee...ama kız cocukları kıyafet acıcından cok sanslı ne bileyim cicili bicili tokalar bandanalar fırfırlı dantelli cicişler..yerim onları hepsniEvet canım öyle söylüyorlar ama etrafımda akraba arkadaş benle birlikte 4 hamileyiz.3 ümüz kız birimiz erkek sadece cinsiyet olarak.Şimdi nasıl erkek senesi anlamadım valla ?
güle güle kullansın oglusun cicilerini..ben daha hişbişeye girmedim alısveriş adına 6.aydan sonra baslıycam yavas yavas..zewklidir ama degilmi minik minik ciciler..
Teşekkürler Asinaz, geçen hafta sonu full time çalıştım, ev işlerine zaman kalmadı, pazartesi akşamı da işten gelince evi derleyip toparladım misafirler için hazırlık yaptım, salı günü de misafirleimi ağırladım, çarşamba hastanelik oldum işte, perşembe cuma işe gelemedim raporluydum, normalde hafta sonuna yayınca ev işlerini zorlanmıyordum ama bu sefer akşamın bir vakti hızlıca gece yarısına kadar temizlik hazırlık yapınca böyle oldu işte, ama bu korku bana yetti doğrusu, daha hayatta elimi sürmem bişeye, misafirleri de mümkün olduğunca kabul etmemeye çalışacam..
Hemde nasıl zevkli minik minik herşeyi. Ayrıca deterjanda aldım. Omo baby+dalinin yumuşatıcısını aldım inşallah memnun kalırım
asinazcım süpersin walla ben camasırlarıda kendim atıorum bazen kendim asıyorum banyoyu yıkıorum o zaman ben manyakmıyım yaa yapmıorum daha ressst:umursamaz:bayagı bi yoruyomusum kendimi sonrada belim niye agrıyo..işte..ewi bile süpürüorum bazen yuh yani banhaklısın tatlım,valla ben hafif işleri yapıyorum,bulaşıktı,ortalığı toplamaktı vs gibi,çamaşırları eşim evdeyken atıyorum makineye,eşim çırpıyo bana veriyo ben de çamaşırlığa asıyorum yüksek değil çünkü,banyoyu eşim yıkıyo,evi de eşim süpürüyo sağolsun çok yardımcı oluyo bana,
asinazcım süpersin walla ben camasırlarıda kendim atıorum bazen kendim asıyorum banyoyu yıkıorum o zaman ben manyakmıyım yaa yapmıorum daha ressst:umursamaz:bayagı bi yoruyomusum kendimi sonrada belim niye agrıyo..işte..ewi bile süpürüorum bazen yuh yani ban
canıım walla tekrar cok gecmiş olsun yorma sakın kendini bak ben senin yazdıklarını okludum bugün acıkcası korktum ve su andan itibaren agır iş yapmamam kararı aldım..ben her işi yapıomusum yaa artık agırdan alıcam herseyi dogurdktan sonra yaparız elbet napalımTeşekkürler Asinaz, geçen hafta sonu full time çalıştım, ev işlerine zaman kalmadı, pazartesi akşamı da işten gelince evi derleyip toparladım misafirler için hazırlık yaptım, salı günü de misafirleimi ağırladım, çarşamba hastanelik oldum işte, perşembe cuma işe gelemedim raporluydum, normalde hafta sonuna yayınca ev işlerini zorlanmıyordum ama bu sefer akşamın bir vakti hızlıca gece yarısına kadar temizlik hazırlık yapınca böyle oldu işte, ama bu korku bana yetti doğrusu, daha hayatta elimi sürmem bişeye, misafirleri de mümkün olduğunca kabul etmemeye çalışacam..
bebişlerimiz rahatken yani pozisyonları rahatsa pek hareket etmezlermiş..tabiki cok hareketli bebekler rahatsız mı demek bu hayır ama bazen yerlerini sewdikleri zaman hareket etmezlermiş..bisleri böyle alıstırıolar pıt pıtlara sonra uslu uslşu uyuduklarında anneler hemen endişelenio
asinazcım süpersin walla ben camasırlarıda kendim atıorum bazen kendim asıyorum banyoyu yıkıorum o zaman ben manyakmıyım yaa yapmıorum daha ressst:umursamaz:bayagı bi yoruyomusum kendimi sonrada belim niye agrıyo..işte..ewi bile süpürüorum bazen yuh yani ban
ayy yerim onları been wallahi kendi kedimi kınadım su an yapmıorum artık bugünden sonra..allah tan bişi olmadı ha bide amniyosentez oldum yani..neyse aklım basıma geldi..bu arada canıumcım ikiz bebişlerden neden hep kızlar alıo kiloları genelde hep böyle duydum..zavallı ogluslar her zaman önceligi kızlara weriolar..canım mesajını okurken bebeklerim karnımda dört döndüler demek istiyolar ki naapıyo bu teyze söyle ona yapmasın böyle şeylerlmaz:
canımcım omo baby kullana varmı cewrende biraz agır oldugunu duydum..bence simdiden fazla alma bi taneyi dene en azından cildinde alerji yapıomu diye bakalım önce..dalinin iyi oldugunu duydum ama bebek işte hepsinin ten yapısı ayrı ..Hemde nasıl zevkli minik minik herşeyi. Ayrıca deterjanda aldım. Omo baby+dalinin yumuşatıcısını aldım inşallah memnun kalırım
ayy yerim onları been wallahi kendi kedimi kınadım su an yapmıorum artık bugünden sonra..allah tan bişi olmadı ha bide amniyosentez oldum yani..neyse aklım basıma geldi..bu arada canıumcım ikiz bebişlerden neden hep kızlar alıo kiloları genelde hep böyle duydum..zavallı ogluslar her zaman önceligi kızlara weriolar..
ayy yerim onları been wallahi kendi kedimi kınadım su an yapmıorum artık bugünden sonra..allah tan bişi olmadı ha bide amniyosentez oldum yani..neyse aklım basıma geldi..bu arada canıumcım ikiz bebişlerden neden hep kızlar alıo kiloları genelde hep böyle duydum..zavallı ogluslar her zaman önceligi kızlara weriolar..
haklısın canım işte oda işten yorgun gelio diye cekiniorum söylemeye..bazen ben söylemeden yapıo ama bazende ne yapılacagını bilmedigi için nede olsa erkekler nekadr anlayabilir benim ew işimden..ben söyledigimde yapıo sagolsun yapmam da demio ama..desindeeyani
cnmcım şu an hamilesin ve eşine inanılmaz fedakarlıklar düşüyor,nasıl biz bayanlara eş ve çocuklarımıza karşı bir ömür düşüyorsa ve bu zamanını iyi değerlendir,eşin yardımcı olmaktan hoşlanmıyorsa bu zamanları fırsat bil ve yaptır ona,ama benim kociş normalde de çok zorlanırsam yapar :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?