2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın tatlım,valla ben hafif işleri yapıyorum,bulaşıktı,ortalığı toplamaktı vs gibi,çamaşırları eşim evdeyken atıyorum makineye,eşim çırpıyo bana veriyo ben de çamaşırlığa asıyorum yüksek değil çünkü,banyoyu eşim yıkıyo,evi de eşim süpürüyo sağolsun çok yardımcı oluyo bana,

eh be kızım,sen de ne var o kadar ağır iş yapıyosun,bırak sütün körü yap,doğumdan sonra yine evinin kontrolünü alıcan zaten eline,neyse büyük geçmiş olsun,kendine dikkat et

Teşekkürler Asinaz, geçen hafta sonu full time çalıştım, ev işlerine zaman kalmadı, pazartesi akşamı da işten gelince evi derleyip toparladım misafirler için hazırlık yaptım, salı günü de misafirleimi ağırladım, çarşamba hastanelik oldum işte, perşembe cuma işe gelemedim raporluydum, normalde hafta sonuna yayınca ev işlerini zorlanmıyordum ama bu sefer akşamın bir vakti hızlıca gece yarısına kadar temizlik hazırlık yapınca böyle oldu işte, ama bu korku bana yetti doğrusu, daha hayatta elimi sürmem bişeye, misafirleri de mümkün olduğunca kabul etmemeye çalışacam..

bu arada benim randevum teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 19 kasımda
nasıl geçer bu günler yaw deliricem,en son geçen hafta gördüm offfffffffffffff offffffffffffffffffffffffff

günler geçtikçe kalbimin daha hızlı attığını farkediyorum ben heyecandan sanırım :dance: yarın meleklerimi görmeye doktora gidicem şişko kızım bakalım yine oğlumdan tombik mi...

Evet canım öyle söylüyorlar ama etrafımda akraba arkadaş benle birlikte 4 hamileyiz.3 ümüz kız birimiz erkek sadece cinsiyet olarak.Şimdi nasıl erkek senesi anlamadım valla ?
bence tamamen doktor hataları..0 ilk zamanlar erkek denilenler ben dahil simdi aaa kızmıs benim bebiş diye dökülüolar..ne güzel cewrende hamile arkadaslarının olması..üçe bir hee...ama kız cocukları kıyafet acıcından cok sanslı ne bileyim cicili bicili tokalar bandanalar fırfırlı dantelli cicişler..yerim onları hepsni

güle güle kullansın oglusun cicilerini..ben daha hişbişeye girmedim alısveriş adına 6.aydan sonra baslıycam yavas yavas..zewklidir ama degilmi minik minik ciciler..

Hemde nasıl zevkli minik minik herşeyi. Ayrıca deterjanda aldım. Omo baby+dalinin yumuşatıcısını aldım inşallah memnun kalırım

bence de tatlım yorma kendini,unutma iyi olmak senin elinde,bakarsan bağ bakmazsan dağ olur derler şeker,bebişimize haksızlık etme bi da işten daha önemli yeğenimizklava:

asinazcım süpersin walla ben camasırlarıda kendim atıorum bazen kendim asıyorum banyoyu yıkıorum o zaman ben manyakmıyım yaa yapmıorum daha ressst:umursamaz:bayagı bi yoruyomusum kendimi sonrada belim niye agrıyo..işte..ewi bile süpürüorum bazen yuh yani ban

canım mesajını okurken bebeklerim karnımda dört döndüler demek istiyolar ki naapıyo bu teyze söyle ona yapmasın böyle şeyler lmaz:

canıım walla tekrar cok gecmiş olsun yorma sakın kendini bak ben senin yazdıklarını okludum bugün acıkcası korktum ve su andan itibaren agır iş yapmamam kararı aldım..ben her işi yapıomusum yaa artık agırdan alıcam herseyi dogurdktan sonra yaparız elbet napalım

ben bozdum onun rahatını az önce karnımda hissettiğim yerleri bastırdım.kızdımı ne kaydirigubbakcemile32-3tekme attı dışardan bile hissedildi.şimdi yine köşesine çekildi.çok inat olcak galiba bebekimopuyorumnanaktan

yani
cnmcım şu an hamilesin ve eşine inanılmaz fedakarlıklar düşüyor,nasıl biz bayanlara eş ve çocuklarımıza karşı bir ömür düşüyorsa ve bu zamanını iyi değerlendir,eşin yardımcı olmaktan hoşlanmıyorsa bu zamanları fırsat bil ve yaptır ona,ama benim kociş normalde de çok zorlanırsam yapar :CüvCüv:

canım mesajını okurken bebeklerim karnımda dört döndüler demek istiyolar ki naapıyo bu teyze söyle ona yapmasın böyle şeyler lmaz:
ayy yerim onları been wallahi kendi kedimi kınadım su an yapmıorum artık bugünden sonra..allah tan bişi olmadı ha bide amniyosentez oldum yani..neyse aklım basıma geldi..bu arada canıumcım ikiz bebişlerden neden hep kızlar alıo kiloları genelde hep böyle duydum..zavallı ogluslar her zaman önceligi kızlara weriolar..

Hemde nasıl zevkli minik minik herşeyi. Ayrıca deterjanda aldım. Omo baby+dalinin yumuşatıcısını aldım inşallah memnun kalırım
canımcım omo baby kullana varmı cewrende biraz agır oldugunu duydum..bence simdiden fazla alma bi taneyi dene en azından cildinde alerji yapıomu diye bakalım önce..dalinin iyi oldugunu duydum ama bebek işte hepsinin ten yapısı ayrı ..

ilk haftalarda oğlum daha tombikti kızımın yanında bir bebeğim daha vardı onu durdurunca kız şişkolaşmaya başladı görsen oğlana ne tekmeler atıyo arada da ikisi bir olup kalbini durdurduğumuz bebekle oynuyolar hatta doktor onun hareket ettiğini düşünmüştü bu nedenle ama haklısın genelde kızlar daha cadaloz ve iri oluyorlarmış

kızlar her zaman erkeklerden alıcağını alırda ondankaydirigubbakcemile3

haklısın canım işte oda işten yorgun gelio diye cekiniorum söylemeye..bazen ben söylemeden yapıo ama bazende ne yapılacagını bilmedigi için nede olsa erkekler nekadr anlayabilir benim ew işimden..ben söyledigimde yapıo sagolsun yapmam da demio ama..desindeeklava:kaydirigubbakcemile3 surda 4 ayımız kaldı dimi yanmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…