- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.421
evet kızlar beşiğimiz tamamlandı son haali burda.......
DİLACIM ÇOK ÇO KGEÇMİŞ OLSUN KENDİNE ÇOK İYİ BAK CNAIM
SELKİE BAYILDIM MOBİLYAN ÇOK GÜSEL BEYAZDA YAKIŞIR YEĞENİMİZE :)
SnowWhiteQueen CANIM SEN KAÇ HAFTALIKSIN MAŞŞALAH MAŞŞLAH SÜPER BÜYÜMÜZ AFERİM ONA YERİM BEN ONUN TOTOSUNU :):)::) CANIM DÖRTLÜ TESTİ HANİG HASTANEDE YAPTIRDIN ?
slm canlarımma.s.
çok yorgunum o yüzden geçmişe bakamadım yeni geldik hastaneden işimiz uzun sürdü bugün
oğluşum iyi çook şükür teyzeleri herşey yolundabüyümüş biraz daha bugün nazlıydı biraz dönmüş poposunu yatıyodu doktor amcası rahatsız etti biraz tekrar cinsiyetine bakmak için (illa görücek çocuğumun pipisini) taktı görene kadar uğraştı sonunda başardı neyse uzatmıyım
iyiyiz işte ben enfeksiyon için gitmiştim bi sorun varmı diye bende iyiyim çok şükür herşey yolunda
inşallah sizlerde iyisinizdir:1hug:
az önce yazdım ama bağlantı problemi yüzünden çıkmamış yazdıklarım.....biz de bu sabah doktordaydık...kızım kocaman olmuş :) 25cm - 450gr...çoook güzeldi....CDye kaydetti doktor teyzesi görüntülerini sabahtan beri onlara bakıyorum...videolardan birinde öyle bir gülümsüyor ki ben iyiyim der gibi bayıldımmmmm....çok şükür çok sağlılklı dedi doktor...avatarımdaki kızım görüntüsü....galiba bana benziyorkaydirigubbakcemile3
maşallah annesi...Allah ikinize de sağlık versin her daim....
snowcum kujucum ve selinius hepiniz minklerinizi görmüşsünüz gözünüz aydın.büyümüşler maşallah.ayy bende çok özledim çooookkk.
berkem selkie canlarım sizde güzel haberlerle gelin inşaallah.atladığım birileri varsa ne olur kusura bakmayın kızlar geçmişi çok zor okuyorum bugün sinir oldum sitede bir sorun var.çatlıyorum girene kadar.
aa bide asinaz kötü hissetme canım pozitif düşünmeye çalış arada bendede oluyor böyle.istersen bir doktora görün için rahatlasın.
Istanbulda ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşalra soruyorum nerde yaptırdınız ve fiyatı ne idi ben ssk lıyım bewnim hastanem 275 e yapıyor daha uygunu varmıdır tavsiye edebileceğiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?