2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tsk ederim güzel dilekleriniz icin...
Allah hepimize yavrularimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...

ben bugün ilk kez gördüm yüzünü ve ikinci aşkım demişsin ya resmen insan yıldırım aşkına tutulıyor o görüntü gözümden hiç gitmesin başka bir şey görmeyeyim istiyor....Rabbim herkese yaşatsın...bi de ben hemen kızımı kendime benzettim :kedi: babasının yüzündeki gülümseme ise her şeye değerdi......

sağol teyzesi:) 4lü test yaptırmadım ben...4boyutlu ultrasona girdim bugün....21hafta 4 günlük oldu kızım bugün:hulya::hulya:

slm canlarımma.s.
çok yorgunum o yüzden geçmişe bakamadım yeni geldik hastaneden işimiz uzun sürdü bugün

oğluşum iyi çook şükür teyzeleri herşey yolunda büyümüş biraz daha bugün nazlıydı biraz dönmüş poposunu yatıyodu doktor amcası rahatsız etti biraz tekrar cinsiyetine bakmak için (illa görücek çocuğumun pipisini) taktı görene kadar uğraştı sonunda başardı neyse uzatmıyım

iyiyiz işte ben enfeksiyon için gitmiştim bi sorun varmı diye bende iyiyim çok şükür herşey yolunda
inşallah sizlerde iyisinizdir:1hug:

maşallah annesi...Allah ikinize de sağlık versin her daim....

bebişlerini görenler gözünüz aydınn..kucağınıza almayı nasip etsin inş.
ben de görcem bebişimi cuma günü çokkk heyecanlanıyorum.

snowcum kujucum ve selinius hepiniz minklerinizi görmüşsünüz gözünüz aydın.büyümüşler maşallah.ayy bende çok özledim çooookkk.
berkem selkie canlarım sizde güzel haberlerle gelin inşaallah.atladığım birileri varsa ne olur kusura bakmayın kızlar geçmişi çok zor okuyorum bugün sinir oldum sitede bir sorun var.çatlıyorum girene kadar.

aa bide asinaz kötü hissetme canım pozitif düşünmeye çalış arada bendede oluyor böyle.istersen bir doktora görün için rahatlasın.

sağol canımcım inşallah herkes böyle güzel haberlerle gelir

çok yorgunum canlarım bütün hastanede yoruldum biraz dinlenelim oğluşumla öpüyorum hepinizi şimdilik bizden :gitme:
sonra yine görüşürüzzopuyorumnanaktan

Snow ne kadar büyümüş kuzun senin

Selinus 2 meleğin birden olacak süper bir duygudur heralde

Kuju sanada geçmiş olsun hepinizin bebiklerine maşallah canlarım hep güzel haberler verelim inşallah...

asinaz dediğin gibi bende öyle oluyorum bazen

hatta bugün yine midem bulandı çıkardım falan o eski günlerdeki gibi halsizim geçecek cnm sabır ve dua ne yapalım :1hug:

semahamit ve diğer doktora giden arkadaşlar dualarımız sizlerle...
Bıcır bıcır bebişlerinizi sağlıcakla göründe gelin inşallah...
:Saruboceq:

seyyaltaner
merveege
hijyenim
selkie ve diğer arkadaşlar teşekkür ederim
yazdıklarınıza tek tek cvp veremiyorum net bi acaip bugün ya da kk kulübü doğru düzgün giremedim sinir etti beni bu net,neyse cuma ya da haftaya bi gidim diyorum ama zaten ruhen düzelirsem hiç gitmem beklerim 3 haftayı
hepinizi öpüyorum ve minnoşları iyi akşamlar şekerler

Istanbulda ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşalra soruyorum nerde yaptırdınız ve fiyatı ne idi ben ssk lıyım bewnim hastanem 275 e yapıyor daha uygunu varmıdır tavsiye edebileceğiniz ?

Canım benim doktorum Mecidiyeköy de Dr.Fehmi Yazıcıoğlu'na gönderiyor. 2'li testimide orada yaptırdım çok memnun kaldım. Benim ayrıntılı ultrasonografim 20 Kasım'da yine oraya gideceğim. Ücreti 180 TL eğer resim ve cd istersen ayrıca ödeme yapıyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam resim için 10 TL, CD için 30 TL...

arkadaşlar bişi sorucam,ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu dediğiniz aynı şey dimi? bi de kendi doktorumuz yapmıyo mu,bu konuda uzmanlaşmış birine mi gönderiyo?

Kızlar hafta sonu evde net olmadığından, dünde iş yoğunluğundan bir türlü sizinle sohbet etme şansı bulamadım. Bugünde sitede sorun var sanırım.. Bir kaç kez yazdım ama görüntülenmedi bir türlü... Bebişleri gören annelere Allah tekrarı nasip etsin... Hepinize iyi akşamlar diliyorum...

kızlar ben evime geldim:) net biraz daha iyi gibi
dr agidenler iyi haberlerle gelin inş.
kızlar bişey sorcam alaturka tuvalet kullanırken zorlanan varmı?benim sanki tüm organlarım dışarı çıkacakgibi basınç oluyo meraklanmaya başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…