- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.441
Selkie çok güzel olmuş Rabbim meleğini bu beşikte büyümeyi nasip etsin ...sağlıklı günlerle .....
canım sağol... :)
kızlar geldim dr den...erkeğim 476 gr olmuş...dr nin dediğine göre uzun kollu ve uzun baçaklı bir bebiş olaçak...gövdesine göre oldukça uzunmuş kolları,özellikle baçakları...:)) ince uzun boylu bir çocuk olaçak dedi dr...göbeği falan yok öyle....:))) tipi bana benzeyecek demekki... :)) 22 hafta 3 günlük özüküyor...
folikasit almayı bırakmamı söyledi,kalsiyum yazdı onun yerine..tetenoz vurdurmamı söyledi...en fazla 2 doz şeklinde yaptır dedi...birde dopplere girmemi söyledi,ayrıntılı ultrasonmuş bu....
maşallah paşaya...eh gözün aydın...ne güzel uzun boylu olacak benimki göbekliydi walla demek o da bana benzemiş lülülülülülü hep sağlıklı olsunlar inşallah:Saruboceq:
ozlem bendede oluyor aynı sorun...bana normal gibi geldi ama dr ye soraçağım bu gün yinede....şüphede kalıyorum bende...
su 1 aydır o kadar doktora gıttım ki daha giresim yok o odaya,ama banada sanki cok sorun yok gibi geliyo bu akıntıda çünkü cok az ve bir kere gelıyo suan..tabı degısırse muhakkak gidicem..tesekkurler canım bu arada..
ne güzel bebeklerinize hazırlanıyorsunuz,beşikler ,örgüler..ben daha bebeğime bir corap dahi alamadım ,hamileligimin tadına varamadım..,küsüm bebegime.... amniyosentez sonucu çıkınca rahatlıcam inşallah..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olsun sende göbüşünü seversin annesi...:)))eşimin gövdesi baçaklarına kıyasla uzundur..benimse baçaklarım çok uzundur gövdem kısadır bebek de öyle olçakmış...heheheh!tipi bana benzeyecek...akşama nispet yapıcam benimkine.. :))) ayyy işim şakasıda sağlıklı olsunlar yeter...benim oğlanda öyle zaten uzun baçaklı ince yapılı...abisine benzeyecek demekki...
kızlar ben evime geldim:) net biraz daha iyi gibi
dr agidenler iyi haberlerle gelin inş.
kızlar bişey sorcam alaturka tuvalet kullanırken zorlanan varmı?benim sanki tüm organlarım dışarı çıkacakgibi basınç oluyo meraklanmaya başladım..
gözün aydın selkie.maşallah bebişine :naza
kızlar ya darılıyom ama bişey dememişiniz bana.utanarak yazdım zaten.bi de herzaman fırsatolmuyo yazamıyom ben şim di de fırsat var kimse yok
gözün aydın selkie.maşallah bebişine :naza
kızlar ya darılıyom ama bişey dememişiniz bana.utanarak yazdım zaten.bi de herzaman fırsatolmuyo yazamıyom ben şim di de fırsat var kimse yok
selkiecim oncelikle bayıldım besige
beyaz renge bayılıyorum melekler gibi uyusun bebisin icerisinde
cok guzel olmus gercekten:)
doktordanda gelmissin hayırlı olsun guzel haberler var selvi boylu geliyor.. darısı bize insallah:) boyunu bilemem ama bizimkide pek gobuslu duruyodu gecen ay :ecrin_bebek:
kızlar geldim dr den...erkeğim 476 gr olmuş...dr nin dediğine göre uzun kollu ve uzun baçaklı bir bebiş olaçak...gövdesine göre oldukça uzunmuş kolları,özellikle baçakları...:)) ince uzun boylu bir çocuk olaçak dedi dr...göbeği falan yok öyle....:))) tipi bana benzeyecek demekki... :)) 22 hafta 3 günlük özüküyor...
folikasit almayı bırakmamı söyledi,kalsiyum yazdı onun yerine..tetenoz vurdurmamı söyledi...en fazla 2 doz şeklinde yaptır dedi...birde dopplere girmemi söyledi,ayrıntılı ultrasonmuş bu....
arkadaşlar bişi sorucam,ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu dediğiniz aynı şey dimi? bi de kendi doktorumuz yapmıyo mu,bu konuda uzmanlaşmış birine mi gönderiyo?
canım ne güzel haberler getirmişsin gözün aydın büyümüş erkeğin.seninki boylu poslu olacak demek.bende sana benzeyecek demiştim zatenhihoyyyt.
maşşallah bebeklerimize bu aralar bizi üzmüyorlar.Allahtan dileğim hep böyle gitmesi:Saruboceq:.
maşşallah selkiecim salvi boylu bir oğluşun olcak:):)bizde bugun 4 boyutlu dopplere girdik bnm 3lü taramada trisomy 18 baya bi düşükdü 1 saat bakdı allaha şükürler olsun herşey normal harika bişi ya cd verdi doktor açıp açıp izliyorum 5 farklı görüntüsü var aynı bana benziyor:):)bu arada:)ama pek çirkin bişi teknoloji ne muhteşem bişey böbreklerini midesini kalbini bağırsaklarını bile gördük:):)allahıma şükürler olsun yüce rabbim bu yolda kimseyi bırakmasın allahım herkezin bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip eylesin.
selkie gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin. ayrıca bebeğin yatağı çok güzel.sağlıkla büyüsün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?