2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selkie çok güzel olmuş Rabbim meleğini bu beşikte büyümeyi nasip etsin ...sağlıklı günlerle .....

canım sağol... :)

kızlar geldim dr den...erkeğim 476 gr olmuş...dr nin dediğine göre uzun kollu ve uzun baçaklı bir bebiş olaçak...gövdesine göre oldukça uzunmuş kolları,özellikle baçakları...:)) ince uzun boylu bir çocuk olaçak dedi dr...göbeği falan yok öyle....:))) tipi bana benzeyecek demekki... :)) 22 hafta 3 günlük özüküyor...

folikasit almayı bırakmamı söyledi,kalsiyum yazdı onun yerine..tetenoz vurdurmamı söyledi...en fazla 2 doz şeklinde yaptır dedi...birde dopplere girmemi söyledi,ayrıntılı ultrasonmuş bu....

Son düzenleme:

maşallah paşaya...eh gözün aydın...ne güzel uzun boylu olacak benimki göbekliydi walla demek o da bana benzemiş lülülülülülü hep sağlıklı olsunlar inşallah:Saruboceq:

maşallah paşaya...eh gözün aydın...ne güzel uzun boylu olacak benimki göbekliydi walla demek o da bana benzemiş lülülülülülü hep sağlıklı olsunlar inşallah:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olsun sende göbüşünü seversin annesi...:)))eşimin gövdesi baçaklarına kıyasla uzundur..benimse baçaklarım çok uzundur gövdem kısadır bebek de öyle olçakmış...heheheh!tipi bana benzeyecek...akşama nispet yapıcam benimkine.. :))) ayyy işim şakasıda sağlıklı olsunlar yeter...benim oğlanda öyle zaten uzun baçaklı ince yapılı...abisine benzeyecek demekki...

ozlem bendede oluyor aynı sorun...bana normal gibi geldi ama dr ye soraçağım bu gün yinede....şüphede kalıyorum bende...

su 1 aydır o kadar doktora gıttım ki daha giresim yok o odaya,ama banada sanki cok sorun yok gibi geliyo bu akıntıda çünkü cok az ve bir kere gelıyo suan..tabı degısırse muhakkak gidicem..tesekkurler canım bu arada..

ne güzel bebeklerinize hazırlanıyorsunuz,beşikler ,örgüler..ben daha bebeğime bir corap dahi alamadım ,hamileligimin tadına varamadım..,küsüm bebegime.... amniyosentez sonucu çıkınca rahatlıcam inşallah..

canım ben sodum dr ye o akıntıyı,normalmiş artık öyle akıntının gelmesinin...hiç endişe etme dedi....

inşallah sonuçlarında güzel çıkar canım...olumlu bakmaya çalış herşeye....

gözün aydın selkie.maşallah bebişine :naza

kızlar ya darılıyom ama bişey dememişiniz bana.utanarak yazdım zaten.bi de herzaman fırsatolmuyo yazamıyom ben şim di de fırsat var kimse yok

selkiecim oncelikle bayıldım besige
beyaz renge bayılıyorum melekler gibi uyusun bebisin icerisinde
cok guzel olmus gercekten:)

doktordanda gelmissin hayırlı olsun guzel haberler var selvi boylu geliyor.. darısı bize insallah:) boyunu bilemem ama bizimkide pek gobuslu duruyodu gecen ay :ecrin_bebek:

Kızlar ne güzel haberlerle gelmiş herkes. Çok mutlu oldum akşam akşam. Allah keyfimizi bozmasın.

Sanırım Zeliş'ten iyi haberler var, kendi mesajını göremedim. Gözün aydın arkadaşım.

Arkadaşım evde klozet kullanıyorum ama okulda normal tuvalet. Hemen hemen her teneffüs gidiyorum. :) Hiçbir sorun yaşamıyorum ama otururken dikkat ediyorum, hemen kalkmaya çalışıyorum. Sen de dikkat et, tam çömelme.

kızlar ya darılıyom ama bişey dememişiniz bana.utanarak yazdım zaten.bi de herzaman fırsatolmuyo yazamıyom ben şim di de fırsat var kimse yok

canım bugün forum çok sıkıntılıydı o yüzden yazdığım çoğu mesaj gitmedi bile...darılma sen...ben de zorlanıyorum...iki seçenekte var evde ama ben inadına alaturkacıyım...ve zorda olsa kullanıyorum da...ayıptır söylemesi altta ne varsa çıkarıyorum genelde....çok detaylı oldu pardon...ama ancak öyle rahat edebiliyorum...zorlanma normal zaten ...ben kendimi çok zorlamamaya ve fazla kalmamaya dikkat ediyorum...kısa süre tekrar gitmek pahasına da olsa...ablam hamileliği boyunca aynı durumdaydı çok şükür önemli bir sıkıntısı olmadı...

canım bende kullanamıyorum..alafranga kullanıyorum...mümkün olduğunca sende kendini zorlama çömelirken falan son aylarda çok sakıncalı ,bebeğin suyu boşalabilir...dikkatli ol!zaten son aylarda çömelemezsin ,harektlerin dahada güçleşecek...

canım sağol... :)
oyyy göbükünü yerim ben onun...darısı başına inşallah...

kızlar bugün bu kadınlar kulübüne ne oldu anlamış değilim,doğru düzgün bişide yazamadım yazılmıyoki çünkü,neyse inşallah yarına düzelmiş olur,hepinize ve bebeklerinize iyi geceler,Allah'a emanet olun güsel anneler ve cici bebişler

canım ne güzel haberler getirmişsin gözün aydın büyümüş erkeğin.seninki boylu poslu olacak demek.bende sana benzeyecek demiştim zatenhihoyyyt.
maşşallah bebeklerimize bu aralar bizi üzmüyorlar.Allahtan dileğim hep böyle gitmesi:Saruboceq:.

maşşallah selkiecim salvi boylu bir oğluşun olcak:):)bizde bugun 4 boyutlu dopplere girdik bnm 3lü taramada trisomy 18 baya bi düşükdü 1 saat bakdı allaha şükürler olsun herşey normal harika bişi ya cd verdi doktor açıp açıp izliyorum 5 farklı görüntüsü var aynı bana benziyor:):)bu arada:)ama pek çirkin bişi teknoloji ne muhteşem bişey böbreklerini midesini kalbini bağırsaklarını bile gördük:):)allahıma şükürler olsun yüce rabbim bu yolda kimseyi bırakmasın allahım herkezin bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip eylesin.

arkadaşlar bişi sorucam,ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu dediğiniz aynı şey dimi? bi de kendi doktorumuz yapmıyo mu,bu konuda uzmanlaşmış birine mi gönderiyo?

canım doktorun ultrasonu eger 4 boyutlu ve baya bi deneyimliyse gerek duymuyor sanırım bizim eski doktorumuzun öyleydi sordugumda gerek yok demişdi doktor değiştirdiğimiz için bide sonuçlarımız düşük çıkdıgı için biz bugun bir profesöre gittik her şeyini en ince ayrıntısına kadar inceliyor midesini kalbini beynini ve tün iç organlarını tek tek bakıyor ölçüyor el ve ayak parmaklarına kadar ölçdü saydı bacaklarının çarpık olup olmadıgına kadar bakdı.eger doktorunun ultrasonu çok gelişmiş değilse sende istersen başka bir doktora yönlendiriyor.

:))) benim oğlanında vucüdü öyle zaten.bana benziyor ama yüzü aynı babası.bu ufaklıkta öyle olacak herhalde.çok şükür ya meleklerimize inşallah hep böyle gider....

:)) canım sağol,bende haftaya gideceğim doppler için,bana kalsa bu gün gideceğimde şimdi diuorum bir kaç gün sonra gideyimde biraz daha büyümüş olsun,çok heyecnalıyım belkide bekleyemem.ama fiyatları bir araştırmam lazım bu çevrede...

selkie gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin. ayrıca bebeğin yatağı çok güzel.sağlıkla büyüsün....

canım sağol....darısı başına inşallah....

kızlar gözünüz aydın görmüşsünüz melekleri:))
ben dün siteye sağlıklı bağlanamadım akşam evde bakiim dedim ama sayfa açılmadı.bakıyorum herkes girmiş belkide benim pcde de problem var??
selkie bu arada ben eşime çilek almayalım dedim rengi çok koyu gibi geldi ama tam takımının canlısınıda görmedim henüz.bide senin beyaz beşiği görünce büyülendim:)).eşime beyaz diom bakalım nolcakama benim burda yaptırma imkanım yok.hazır almam lazım hazır markalardada tamamı beyaz yok napcam bilmiom .

of yhaa dr bana bişiye bakcaz dedi ama ne olduunu hatırlamıom ki..
hep böle oluo unutuom.bide ben demir dışında kalsiyum magnezyum megadyn fln düzenli kullanmıom yhaa onlarıda unutuom yatağa girince aklıma gelio ama su yutmaya bile üşeniom o vakitten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…