2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz ilk yüzünü net görünce maşallah ne yakışıklı bu ya dedim eşimde direk kafası sana benziyor dedi doktor bile hadi ya okdar mı belli dedi hatta baya gülüştük ama bize tebessüm ettti canım oğlum benim.... 6 sına kadar sabırsızlıkla bekliyorum o gül yüzünü görmek için....

sağol teyzesi..:) ben bu iş için yani 4boyutlu ve CD kayıt için ayrıca özel hastaneye gittim...ama sadece muayene ücreti ödedim 10tl... darısı başına :)
sağolasın cnm
bizim de özel hastane
bi isteyeyim bakalım gidince
inş. verirler
:)) bizim için mi hiç üşenmeden hazırladınnn :))
tabiki herşeyini yıkamak lazım a.s
Istanbulda ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşalra soruyorum nerde yaptırdınız ve fiyatı ne idi ben ssk lıyım bewnim hastanem 275 e yapıyor daha uygunu varmıdır tavsiye edebileceğiniz ?
g.o.paşa bilge hast. ne gidiyorum 50 tl ye yapacak cnm

yalnız bişey var
bu ayrıntılı ultrasonun çeşitleri varmış, karıştırıyor da olabiliriz

asinaz çanım ,bazen bendede öyle oluyor....
ama için rahatlayaçaksa bir hastaneye git,kendi, dr den başka birine...bebeğini gör,
yemek konusuna gelinçe bende pek iyi değilim yemek yemek konusunda.ben yaptığım halde yiyemiyorum..bana benim dr yemeye çalıış mutlaka bişeyler dedi,en azından bol meyve tüket dedi,,,keşke yakın olsak ben sana getiridim yemek,Allah ne verdiyse beraber yerdik...
yokmu öyle yanına çağıraçağın kimse....sana çan yoldaşı olaçak birileri...

yağmur çanım çok sevindim..bak kayınvalidenin günahını almışsın kadınçağız yapmış bişeyler,,güle güle kullansın bebişin çiçilerini...

asinazcım arada böyle hamilelik depresyonları olabiliyo canım biliosun cok hassas bi dönemdeyiz düşünki kendimden örnek wereyim adet görmüyoruz 4 aydır ve ben her adet öncesi böyle sendromlara girerdim adet öncesi gerginli,k falan..adet olamadıgımız için hormonlarda degiştigiiçin cok normal ve hepsi gecici..baska seylerle ilgilen bosver..bu arada seyyale katılıorum :lepi:

canım ya normal ultrasondamı gördün yüzünü???bende cook istiorum bebekimin yüzünü görmeyi..hatta cd verenler varmış..her hastane wermio

selam kızlar doktora gittik eve geldim şimdi nette bir sıkıntı var çok yavaş ya da sitede var bilmiyorum artık neyse tosunlarım büyümüş teyzeleri 1 hafta ileride ikisi de biraz da şişkolar şimdilik tabii ben onları ilerde görcem :sm_cool: sağlıkları çok iyi şükürler olsun ama net göremedik deli gibilerdi çikolata yemiştim ondan sanırım kıpır kıpırlardı :icecream: 1 ay sonra gel dedi pfff nasıl beklicem 1 ay :uhm:

Iste bakin kizlar buda benim Pasam...
Asik oldugum ikinci erkek...hatta birinci sirayi kapti...

Alinti yapmayin lütfen teyzeleri, resmi kaldircam sonra...

....................]

Son düzenleme:
kızlar sinir oldum valla net çok yavaş.
zaten kendimi kötü hissediyorum hep yorgunum hep yorgunum..bu haftalar mı böyle yoksa ben de mi bi hastalık filan var anlamadım.izinde alamaadım(

İki günden beri çalışırken, kızım tekme atıyor... İçim bir garip oluyor... Ağlayasım geliyor...:a015:

aynen canım ben de öyle hissediyorum.çok güzel bir okadr da tarifsiz bişey.
bu arada sinpac dün link i yollayamadım mesaj sayım yetersizmiş site adı verebiliyomuyum emin değilim? tekrar baktım çok hoş göründü gözüme ciciler:))

Hepatit canım link yazabilyirosun sitede sorun olmuyor ayrıca halsizlik çok fena bende de var ayrıca karın içelrimde acıalr oluyor doktorum olur çok normal dedi normalde olsa isyan ederim ama meleğim öyle bir zaamnda hareketlerini hissetiriyorki acıyı macıyı unutuveriyorum aşkım o benim yaaaaa :):)::)

Selinuss gözün aydın iylerse ço kgüsel haber :) şeker şeyler ay ne güsel maşşalah yaa ...

çatladapatla canım maşşalah ço knet çıkmış çok ta şeker maşşalah cnaım mevlam sağlıkla versin o nu sana

Çatladapatla çok güsel bişi allah analı babalı sağlıklı büyütmeni nasip etsin inşallah..

Bende bu akşam görücem oğlumu ben her gittiğimde görüyorum oğluşumun yüzünü babası bana benziyor diyor bende hyr bana diyorum sağlıklı olsunda önemli olan o çok güsel bi duygu allah isteyen herkese yaşatsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…