- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.401
sağolasın cnmsağol teyzesi..:) ben bu iş için yani 4boyutlu ve CD kayıt için ayrıca özel hastaneye gittim...ama sadece muayene ücreti ödedim 10tl... darısı başına :)
:)) bizim için mi hiç üşenmeden hazırladınnn :)):))) çanım çok sağol...hayatım ben size fotosunu koymak için serdim beşiği ,kaldıraçağım sonra,zaten uyku setini falan bebekten önçe yıkamam lazım....böyle yatıramam içine bebişi.mis gibi yıkamak lazım onları...
g.o.paşa bilge hast. ne gidiyorum 50 tl ye yapacak cnmIstanbulda ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşalra soruyorum nerde yaptırdınız ve fiyatı ne idi ben ssk lıyım bewnim hastanem 275 e yapıyor daha uygunu varmıdır tavsiye edebileceğiniz ?
asinazcım arada böyle hamilelik depresyonları olabiliyo canım biliosun cok hassas bi dönemdeyiz düşünki kendimden örnek wereyim adet görmüyoruz 4 aydır ve ben her adet öncesi böyle sendromlara girerdim adet öncesi gerginli,k falan..adet olamadıgımız için hormonlarda degiştigiiçin cok normal ve hepsi gecici..baska seylerle ilgilen bosver..bu arada seyyale katılıorum :lepi:buldum buldum sorunu buldum .9.:):):):)
bi devlet ahstanesine gitsen mesela zeynepkaimel felan acil kontrol için geldim ağrım avr felan de hemen kontor ederler seni böylece bebeğinide görürsün randevuya akdar snei bi rahatlatmış olur o durum .
Yemek knousu keçke yakıdna olsamda sana bişiler pişirsem gerçekten çok isteirim ben biraz daha iyiyim şükür bu arraalr yemek felan yiyiyorum yapıyorum geçti o sıkıntılar sabret ve dua et canım yyaaaa:
canım yaa neden sıkılyıorsun sen böyle bence bak sen bebeğini hisiediyorsundurda bağırsakalrınla karıştırdığını düşünüyorsun oalabilri mi ?
canım ya normal ultrasondamı gördün yüzünü???bende cook istiorum bebekimin yüzünü görmeyi..hatta cd verenler varmış..her hastane wermiobiz ilk yüzünü net görünce maşallah ne yakışıklı bu ya dedim eşimde direk kafası sana benziyor dedi doktor bile hadi ya okdar mı belli dedi hatta baya gülüştük ama bize tebessüm ettti canım oğlum benim.... 6 sına kadar sabırsızlıkla bekliyorum o gül yüzünü görmek için....
canım ya normal ultrasondamı gördün yüzünü???bende cook istiorum bebekimin yüzünü görmeyi..hatta cd verenler varmış..her hastane wermio
çok mersi :1hug:dimplehawk heralde yani sizin için hazırladım,ya kimin için hazırlayaçağım... :)))
İki günden beri çalışırken, kızım tekme atıyor... İçim bir garip oluyor... Ağlayasım geliyor...:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?