- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.381
merhaba arkadaşlar..bende 20 haftalık hamileyim..üçlü testim riskli oldugu için 10 gun once amniyosentez yaptırdım..ve bi kac gundur idrarımıı kacırır gıbı gunde bır kere gelen bı akıntım var..acaba normalmidir..gebelık haftası ılerledıgı ıçınmı yoksa amnıyosentezden mı bılgısı olan varmı..yoksa doktoramı gıtmelıyım heemen..
günaydın kzçeler
ya benim nedense iki gündür sebesiz yere canım sıkılıyor,ruhum daralıyor,kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense,göbişim büyüdü,hele akşamları davul gibi oluyo,ama iki gündür bebek iyi mi herşey yolunda mı diye düşünür oldum,randevuyada daha üç hafta var ya onunda stresi,sıkıntısı var be de tabi,hareket vs hiç bişi hissetmiyorum,bebeğim ne zaman kendisini bana belli ettiricek
zaten yemek yiyemiyorum,salçalı yemekleri kesinlikle yiyemiyorum,düzenli beslenemiyorum,tam olarak yemek pişiremiyorum,bi tabak yemek vericek kimse de yok aç kalıyorum
offfffffffffffffffffff çok sıkılıyorum ev de oturduğum yerde dağ başı zaten böle kaldım işte
günaydın kzçeler
ya benim nedense iki gündür sebesiz yere canım sıkılıyor,ruhum daralıyor,kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense,göbişim büyüdü,hele akşamları davul gibi oluyo,ama iki gündür bebek iyi mi herşey yolunda mı diye düşünür oldum,randevuyada daha üç hafta var ya onunda stresi,sıkıntısı var be de tabi,hareket vs hiç bişi hissetmiyorum,bebeğim ne zaman kendisini bana belli ettiricek
zaten yemek yiyemiyorum,salçalı yemekleri kesinlikle yiyemiyorum,düzenli beslenemiyorum,tam olarak yemek pişiremiyorum,bi tabak yemek vericek kimse de yok aç kalıyorum
offfffffffffffffffffff çok sıkılıyorum ev de oturduğum yerde dağ başı zaten böle kaldım işte
kızlardün kaynanam benim için bir süpriz yapmış anlatamam nasıl oldu anlamadım... Ben diyorum çıkalım birşeyler alalım herkez alıyor tamam alırız diyor ama bir icrahat yok neyse dün bizi çağırdı bizde gittik sana birşeyler göstereyim dedi birde baktım bir bavul dolusu eşyaherşeyi varasıya almış birde kadın arkasından birşey almıyor diye söyleniyordum çok utandım ağladım boğazına sarılıpta hepsi çok güzel onlara bakamaktan uyuyamadım bile alalh giydirmeyi nasip etsin inşallah bazen kzııyor bazende seviyorum.... Canım benimm yaa
merhaba güzel anneler...
Kk biraz sorunlu galiba bugün...
Selkie canim...yatak gercekten cok güzel...
Rahat rahat uyusun, güzel rüyalar görsün emirin...
Bende oglumun yüzünü ilk defa gecen hafta yakindan gördüm...
Asik oldum ilk bakista, aglamamak icin kendimi zor tuttum...o kadar tatliki pasam benim...
Resmen babasinin kopyasi...
Bebisinin yüzünü gören anneler siz ne düsündünüz ilk gördügünüzde..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?