2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Istanbulda ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşalra soruyorum nerde yaptırdınız ve fiyatı ne idi ben ssk lıyım bewnim hastanem 275 e yapıyor daha uygunu varmıdır tavsiye edebileceğiniz ?

canımmm sen bu sorunun cevabını bence buralarda dğil doktorunda ara hemde vakit kaybetme canım

Merhaba güzel Anneler...
KK biraz sorunlu galiba bugün...

Selkie canim...Yatak gercekten cok güzel...
Rahat rahat uyusun, güzel Rüyalar görsün Emirin...

Bende oglumun yüzünü ilk defa gecen hafta yakindan gördüm...
Asik oldum ilk bakista, aglamamak icin kendimi zor tuttum...o kadar tatliki pasam benim...
Resmen Babasinin kopyasi...

Bebisinin yüzünü gören Anneler siz ne düsündünüz ilk gördügünüzde..?

kızlardün kaynanam benim için bir süpriz yapmış anlatamam nasıl oldu anlamadım... ben diyorum çıkalım birşeyler alalım herkez alıyor tamam alırız diyor ama bir icrahat yok neyse dün bizi çağırdı bizde gittik sana birşeyler göstereyim dedi birde baktım bir bavul dolusu eşyaherşeyi varasıya almış birde kadın arkasından birşey almıyor diye söyleniyordum çok utandım ağladım boğazına sarılıpta hepsi çok güzel onlara bakamaktan uyuyamadım bile Alalh giydirmeyi nasip etsin inşallah bazen kzııyor bazende seviyorum.... canım benimm yaa

buldum buldum sorunu buldum .9.:):):):)
bi devlet ahstanesine gitsen mesela zeynepkaimel felan acil kontrol için geldim ağrım avr felan de hemen kontor ederler seni böylece bebeğinide görürsün randevuya akdar snei bi rahatlatmış olur o durum .

Yemek knousu keçke yakıdna olsamda sana bişiler pişirsem gerçekten çok isteirim ben biraz daha iyiyim şükür bu arraalr yemek felan yiyiyorum yapıyorum geçti o sıkıntılar sabret ve dua et canım yyaaaa :

canım yaa neden sıkılyıorsun sen böyle bence bak sen bebeğini hisiediyorsundurda bağırsakalrınla karıştırdığını düşünüyorsun oalabilri mi ?

seni anlıyorum,bende de oluyo arada öyle şeyler.yemek olarak çok herşey yiyemiyorum öyle et,balık filan:1no2: yanıma görümcemi çağırdım artık,kayınvaldem de gelicek.destek olabilecek biri varsa çağır olmadı.

:):):):)::):) ayy ebnde çok sevindim valla bak :):)::)

darısı başıma baaklım alıyorum alıyorum diyor ama neler ile glecek almanyadan :):)::)

kayınvaldem de yazık sürekli battaniye ördüreyim mi,şundan bundan alalım filan diye soruyo sürekli.hiç bişi alma,herşeyi ben alıyorum diyorum.tupperware'den bebek setini sipariş verelim diye aradı,yok Kanz'dan bişiler alıcam neler lazım söyle diyo,hevesleniyolar napsınŞeniz

canım sna şöyle söyliyim aldım resmi karşıma astım minicik bir burnu var dudakalrını da öne doğru uzatmış ikidebir küstüm ben yapıyordu doktor öylede çekti onu burda abonelere sinirlendikçe bakıyorum ve rahatlıyorum içimi bir huzur kaplıyor gözümü alamıyorum resmen anzarlayacağım diye korkuyorum maşşalah meleğime zilloşuma :):)::)

valla kızlar banada alırız alırız diyordu ama hepsini görnce şok oldum yaa çok güzel birde kırkalar ördürmüş baba anneme falan ben gielice saklıyorlarmış görgüleri falan bende alıyorlar ilgi göstermiyorlar diyordum hatta eşimle almaya gidelim bu hafta sonu annem gelmezse diyorudm. dün dayanamayıp gösterdiler süprz yapacaklarmış yafff bide öyle dyrlar ama sabaha kadar sevinçten mutluluktan o cicişleri bakmktan uyumadım... resimlerini çeker koyarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…