2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin bütün mart bebişlerine maşallah cnm .

Şu önlemleride sıkı tutmamız lazım özellikle dışarıdayken çok dikkat etmemiz lazım ve tabi eşlerimizinde dikkat etmesi lazım allah korusun hepimizi...

Evet en çok eşlerimizin dikkat etmesi lazım.Akşama kadar dışarda bir sürü insanla diyalog halindeler.Eşlerimiz dikkat etse iş arkadaşları dikkat etmeyecek gerçi.Allah hepimizi korusun :Saruboceq:

Görüşürüz arkadaşlar babamız bugün evde bizi gesmeye götürüyor iiyi tatiller Cumhuriyet bayramınzıkutlu olsun..

Evet en çok eşlerimizin dikkat etmesi lazım.Akşama kadar dışarda bir sürü insanla diyalog halindeler.Eşlerimiz dikkat etse iş arkadaşları dikkat etmeyecek gerçi.Allah hepimizi korusun :Saruboceq:

herkese selam cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.uzun zamandır yoktum yeni isimler katılmış çok sevindim nilüfercim listeyi göremedim beni tekrar düzenlersen sevinirim bebişimin cinsiyeti belli oldu listeye bir kız daha geliyo 21 haftalık olmuş gelişimi öndeymiş çok sağlıklı çok mutluyum bir oğlum vardı şimdi bide kızım oluyo

isim bulamıyoruz yardım ederseniz sevinirim

özlemcee merhaba canım senmiydin amniyosentez olan yanlıs hatırlamıorum dimi

meraba canım bana yazmışsın galiba siteye girdim bağlantı gitti dün görmedim yok canım ben değilim çok şükür herşey yolunda canım bide kasık ağrısı sormuşsun özellikle bu haftalarda normalmiş internette okudum kızlar bu arada göbeğiniz kaşınırsa kesinlikle kaşımıyacakmışşsınız çatlamaya sebep olurmuş yağla ovacakmışsınız aklınızda bulunsunnaniknanikopuyorumnanaktan

selam annişler..umarım iyisinizdr hepinizz..tetanozz asısını yaptırmayan varmı arkadaslar..bu asılara karsı bi itici durum var bende neden bilmiorum..

özlemcim sağol uyardığın için

poff kimsecikler yok, herkes evinde ya da gezmelerde tabii :umursamaz:

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.ZELıŞ in sonuçları iyi çıkmış demek valla çok sevindim teşekkür ederim SELKııE bilgindirdiğin için.herkese iyi geceler.

selam annişler..umarım iyisinizdr hepinizz..tetanozz asısını yaptırmayan varmı arkadaslar..bu asılara karsı bi itici durum var bende neden bilmiorum..

canım tetenoz aşısı ile ilgili aşıyı yapan ebe ahnım bana çok güsl bi açıklamada bulundu . Tetenoz mikrobu hemen hemen her yerde olabilen bi mikropmuş ancak kalpalı alanda kaldığında bölünerek tehlikeli ve öldürücü boyuta ulaşıyormuş kasların hareketini engelliyormuş buda felç olmaya değil kaslardan oluşan kalbin hareketini akciğerlerin hareketini engelliyor ve kan dolaşımını nefes alamyı engelelyip yaşamı sonlandırıyormuş allah korusun . Annelerde doğumda açılan rahimde bu mikrobu kapıp rahim kapandığında da mikrobun öldürücü sonuçlarına maruz kalam ihtimali yükselirmiş. Mevlam hepimizi korusun ama tetenoz iğnesi vurulduktan 15 gü nsonra ancak etki etmeye başalrmış bu yüzden annelere özlelikle bu aşıyı yapıyorlarmış canım saolsun ebe hanımdan bana bu açıklamayı yaparak beni rahatlattı . Daha ne güsel şeyler anlattı konusu geçtikçe böyle paylaşırım sizlerle .....

günaydın janlarım,normalde özele gidiyrum ama bugün saat 10 da ssk dan randevu aldım bi öylesine kontrole gitcem bebişimi görücem inşallah,içim rahat etsin diye,umarım iyi haberler alırım ben ve hepimiz,ben pazartesiye kadar yokum hepinizi ve minnoşları öpüyorum,Allaha emanet olun ,iyi cumalar ve hafta sonları

GÜNAYDINNNNN

CUMHURİYETİMİZN 86. YILI KUTLU OLSUN turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi MEVLAM 186, YILIMZIDA turkbayragi BAYRAĞIMIZIN GÖLGESİNDE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GEÇİRMEMİZİ NASİP ETSİN . ŞEHİTLERİMİZN RUHLARI ŞAAD OLSUN GURURUMUZ OLSUN.turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

hadi hayırlı haberlelr ile gel inşallah canımcım....

Yağmurlu bir Ankara sabahından sevgi dolu günaydın arkadaşlar...

Asinaz güzel haberlerle gelirsin inşallah..

Seyyaltaner, sana da günaydın canım.

herkese günaydınopuyorumnanaktan
bugün anneme kavuşcam inş.çok öslediiim.bayramdan beri görmüom şu mesailer yüzünden yarınki vardiayıda arkadaşa sattım p.tesi sbh kahvaltımıda annemde yapıp eviem dönecem.çok mutluum:lepi:

Günaydın kızlar. ıyisiniz umarım.
Kanal D'de griple ilgili program var. Bağlanabilirsem telefonla da bağlanacağım. Benim nezlem hala geçmedi. Evde yatıyorum, iyice dinleneyim. Her gün soğan, sarımsak, elma, mandalina yiyoruz, mutlaka ebze yemeği pişiriyoruz, temizlik de cabası. en felaket korkar oldum yahu. Allah korusun.

Benim pazartesi tetanoz ikinci doz vurulmalı ama ben okuldan izin almak istemiyorum. Ayarlayacağım artık bir şeyler.

gözün aydın canımcım darısı başıma.ama ben doğuma kadar göremem heralde annemi

tüm mart annelerine günaydınnn güzel bir gün diliyorum herkesea.s.
bugün evdeyim izinde ama erkenden uyandım dr a gidicem öğleden sonra. heyecan var tabee

canım hadi gözün aydın :) güsle huuzrlu bi kahvaltı geçisin anneciğinle : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…