- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.561
Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin bütün mart bebişlerine maşallah cnm .Maaşallah oğluşuna :) Bende aşı yaptırmayı düşünmüyorum.Dün dezenfektan losyon aldık eşimede kendimede.Eşim haftaya normal grip aşısını vurulacak,bol bol elimizi yıkayıp,çarşafları,havluları,kıyafetleri sık değiştirerek kendimce önlem almaya çalışacağım.Toplu taşıma araçlarını kullandığım zamanda sık sık elimi losyonla temizleyip biri hapşurunca ağzımı kapatacağım.Şimdilik alacağım önlemler bunlar.Tedbir bizden takdir Allahtan.Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.Rabbim yavrularımızı,bizleri,ailelerimizi,eşlerimizi sevdiklerimizi tüm milletimizi bu hastalıklardan,musibetlerden kourusun... :Saruboceq:
Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin bütün mart bebişlerine maşallah cnm .
Şu önlemleride sıkı tutmamız lazım özellikle dışarıdayken çok dikkat etmemiz lazım ve tabi eşlerimizinde dikkat etmesi lazım allah korusun hepimizi...
Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin bütün mart bebişlerine maşallah cnm .
Şu önlemleride sıkı tutmamız lazım özellikle dışarıdayken çok dikkat etmemiz lazım ve tabi eşlerimizinde dikkat etmesi lazım allah korusun hepimizi...
canım iyiki paylaşmışsın eşimle öldük gülmekten....Allah da seni güldürsün sırnaşık şey
özlemcee merhaba canım senmiydin amniyosentez olan yanlıs hatırlamıorum dimi
selam annişler..umarım iyisinizdr hepinizz..tetanozz asısını yaptırmayan varmı arkadaslar..bu asılara karsı bi itici durum var bende neden bilmiorum..
günaydın janlarım,normalde özele gidiyrum ama bugün saat 10 da ssk dan randevu aldım bi öylesine kontrole gitcem bebişimi görücem inşallah,içim rahat etsin diye,umarım iyi haberler alırım ben ve hepimiz,ben pazartesiye kadar yokum hepinizi ve minnoşları öpüyorum,allaha emanet olun ,iyi cumalar ve hafta sonları
selam annişler..umarım iyisinizdr hepinizz..tetanozz asısını yaptırmayan varmı arkadaslar..bu asılara karsı bi itici durum var bende neden bilmiorum..
herkese günaydınopuyorumnanaktan
bugün anneme kavuşcam inş.çok öslediiim.bayramdan beri görmüom şu mesailer yüzünden yarınki vardiayıda arkadaşa sattım p.tesi sbh kahvaltımıda annemde yapıp eviem dönecem.çok mutluum:lepi:
herkese günaydınopuyorumnanaktan
bugün anneme kavuşcam inş.çok öslediiim.bayramdan beri görmüom şu mesailer yüzünden yarınki vardiayıda arkadaşa sattım p.tesi sbh kahvaltımıda annemde yapıp eviem dönecem.çok mutluum:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?