- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.601
canım bende sen gibi sadece bakanlardanım ama bebek akryolası alacağım o yüzden arada odalarada bakıyorum tabi
inşallah tez zamanda hayırlı huzurlu bir yuva edinirsiniz kolaylıkla ödeyip istediğin mobilyalar ile doldurursun içini ama en önemlisi mevlam ordan huzuru eksik etmesin inşallah
saolasın canım iyi ki atladın:) ya işte bilmeyince bocalayıp kalıyo insan.oto koltuğu da düşünüyoruz. bi de ben bu taşıma gereçlerinin adlarını da tam bilmiyom anadizi ne ki? bi de şu kucağa takılanlar var onlardan istiyorum rahat olurdiye.
bu arada o sitedekileri iade şansın var.garantisi de var.tabi canlı görmek gibi olmaz.
günaydın annelerrmirmirmirmir ben daha uyanamadım ayrı mesele...
herkes iyidir umarım sitedeki sorun yüzünden insan sinir oluyor giriyorum yazıyorum olmuyor sinirlenip çıkıyorum...
takip edemiyorum o yüzden
bende bugün tetenoz aşısı olucam doktora sordum siz bilirsiniz dedi ben yaptırmayı düşünüyorum
Buna da ben atlayayım..
Fiyatlar arasında acayip uçurumlar var. Biz geçen hafta bunu aldık... Jenny diye bi marka, Kraft'ın yan ürünüymüş. 55TL fiyatı da..
Portbebenin de soğuklarda kullanışlı olduğunu duymuştum ama biz kullanımı benziyor diye anakucağını tercih ettik..
canım ben ekimin 10 da bir tane vurundum birde kasımın 16 da vurunacağım sonra eğer istersen 5 yıl sonra vurunuluyormuş ebe söylediğine göre ilk aşı bebeği 2. aşı anneyi 5 yıl koruyor bence vurdurmalısın hamilelikte önemli birşey benim halamın kzıı ebe sakın geçiktirme dedi aşılarını yine sen birlirsin okdar çokta açımıyor ilk gün biraz ikinci gün ise taş gibi oluyor orası pamukla kolanya dök geçiyorr
Buna da ben atlayayım..
Anadizi buna diyolar:
Bebeği saa sola sallayabiliyosun. Ama benim yaptığım araştırmalara göre ana kucağı daha kullanışlı. O da öne arakaya sallanabiliyo.Ayrıca da oto koltuğu olarak kullanılabiliyo.
Fiyatlar arasında acayip uçurumlar var. Biz geçen hafta bunu aldık... Jenny diye bi marka, Kraft'ın yan ürünüymüş. 55TL fiyatı da..
Portbebenin de soğuklarda kullanışlı olduğunu duymuştum ama biz kullanımı benziyor diye anakucağını tercih ettik..
Günaydın canım..
Orda da hava soğuk mu????
Buna da ben atlayayım..
Anadizi buna diyolar:
Bebeği saa sola sallayabiliyosun. Ama benim yaptığım araştırmalara göre ana kucağı daha kullanışlı. O da öne arakaya sallanabiliyo.Ayrıca da oto koltuğu olarak kullanılabiliyo.
Kızlar tetanoz aşısı için tereddüt ediyorsanız, korkmayın hiç ağrımıyor, bende geçen hafta yaptırdım, kasım da 2.dozu olacam, ne bir şişlik ne de bir ağrı oldu, hiç anlamadım bile iğne yaptıklarını... Birde sadece doğumu düşünerek yaptırmayın, sonuçta 10 yıllık bir koruma sağlıyor bu aşı, o açıdan da bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?