2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olsun be canım bakmak ta hoş..iyi dileklerin için de çok sağol rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah.:Saruboceq:huzur olsun da gerisi boş..

Buna da ben atlayayım..
Anadizi buna diyolar:

Bebeği saa sola sallayabiliyosun. Ama benim yaptığım araştırmalara göre ana kucağı daha kullanışlı. O da öne arakaya sallanabiliyo.Ayrıca da oto koltuğu olarak kullanılabiliyo.
Fiyatlar arasında acayip uçurumlar var. Biz geçen hafta bunu aldık... Jenny diye bi marka, Kraft'ın yan ürünüymüş. 55TL fiyatı da..

Portbebenin de soğuklarda kullanışlı olduğunu duymuştum ama biz kullanımı benziyor diye anakucağını tercih ettik..

günaydın annelerrmirmirmirmir ben daha uyanamadım ayrı mesele...
herkes iyidir umarım sitedeki sorun yüzünden insan sinir oluyor giriyorum yazıyorum olmuyor sinirlenip çıkıyorum...
takip edemiyorum o yüzden
bende bugün tetenoz aşısı olucam doktora sordum siz bilirsiniz dedi ben yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar tetanoz aşısı için tereddüt ediyorsanız, korkmayın hiç ağrımıyor, bende geçen hafta yaptırdım, kasım da 2.dozu olacam, ne bir şişlik ne de bir ağrı oldu, hiç anlamadım bile iğne yaptıklarını... Birde sadece doğumu düşünerek yaptırmayın, sonuçta 10 yıllık bir koruma sağlıyor bu aşı, o açıdan da bakın...

canım ben ekimin 10 da bir tane vurundum birde kasımın 16 da vurunacağım sonra eğer istersen 5 yıl sonra vurunuluyormuş ebe söylediğine göre ilk aşı bebeği 2. aşı anneyi 5 yıl koruyor bence vurdurmalısın hamilelikte önemli birşey benim halamın kzıı ebe sakın geçiktirme dedi aşılarını yine sen birlirsin okdar çokta açımıyor ilk gün biraz ikinci gün ise taş gibi oluyor orası pamukla kolanya dök geçiyorr

bunu biz bebek arabasına takılıp çıkanı varmış o şekilde almayı düşünüyoruz... ama herkez kullanışlı diyor

sağol canım verdiğin bilgiler için zaten doktorlardan alamıyoruz bu kadar bilgi burada birbirimizle paylaşmasak yanii
yaptırıcam zaten korkmuyorum iğneden yağmur çok yağıyor biraz dinse gidicem hemen hava da soğukkkk

aaa cilanım ben de ne cahilmişim ha ilk defa gördüm bunu:)iyi günlerde kullansın meleğin inş. çok hoş bişey.çok teşkür ettim opuyorumnanaktan

Günaydın canım..
Orda da hava soğuk mu????

soğuk mu????? walla buz gibi...sisten göz gözü görmüyor...bir yandan karla karışık yağmur...kış geldi burayasenağlama Allahtan evdeyim ama bugün dışarı çıkmam lazım....soğuğa alıştım çoktandır şikayetim yok aslında...korkum kar yağdıktan sonra buz olması..ki kesin olacak...aklımda bi kaç önlem var Allahın izniyle şu 3 ayı atlatabilirsem...doğum izninden sonrası kolay.....hayırlısı artık...

Az önce programa bir bayan katıldı, 7 aylık hamileyken malum gribi geçirmiş ve iyileşmiş. Şu hükümetten nefret ediyorum. Ortalığı velveleye verdiler. Aldılar bir sürü aşı, verdiler bir sürü para şimdi kullanacak yer arıyorlar. Temizliğimize dikkat ettiğimiz sürece hiçbir sıkıntı olmuyormuş arkadaşlar. Günde mutlaka bir elma yemeye dikkat edin.

Bebeğim bugün felaket hareketli. Dün hiç hissedemedim bugün korkudan doktora gidecektim, şimdi "ben burdaayııımmm" diye çırpınıyor. Karnı inip kalkıyor sürekli. :)

günaydın kızlar nasılsınız ben bu portbebenin aynısını aldım hemde 78 liraya

Güle güle kullanın...
Maaşallah şimdiden alış veriş başlamış sizlerde... Ben henüz hiçbir şey almadım. Gerçi sağolsun anneannemiz ve teyzemiz başlamışlar ne beğenseler hemen almaya...

Günaydın kızlarrr,
Dün evimde temizlik vardı, ben de yardım edeyim derken belim tutuldu... Gece bir de kalsiyum krampım vardı, sabaha kadar nerede yattım bilemedim...benneyaptımki

canım ebnde yaptırdım hi çacımadıki :)

sabah burayada yazdım ebe hanımın evrdiği güsel bilgielri bence gerekli bir durum sonuçta ehrşey olabilir tamam çok güsel bi hastanede olsa mikrop ve şans emslesi hadi allah korusun doğumda i aksilik oldu erken geldi beebk ve doğum arabada evde oluverdi ne oalcak kimsenin hi çbişeye garantisi yo kyada istanbulda deprem bekelenen bi durum sonuçta o zama hangi hastanede hangi sterilden bahsedebilriz bence olalım önlemimizi alaıp dedim sonuçta yılalrdır test edilmiş bi aşı öyle domuz gribi gibi elli tane tereddütü yok

günaydın herekese.nasılsınız bakalım?umarım çok güzel birgün geçirirsiniz kızlaropuyorumnanaktan.
biz iyiyiz çok şükür.bebeğim babasınada kendini hissettirdi sonunda.çok başka ve çok harika bir duygu allahım bebeklerimize sağlık versin:Saruboceq:.

güle güle kullanın şekerler
bizede hem araba koltuğu hem ana kucağı olarak kullanmak için teyzesi almış Allah bebişerimize sağlıcakla kullanmayı nasip ettin inşallah

Snow White doğru diyosun. Özellikle bizim kış gelmeden, bizler de ağırlaşmadan herşeyimizi almamız lazım..
Edebiyatçı ben sadece hükümete değil TV lere özellikle de ana haber bültenlerine çok tepkiliyim. İnsanlara felaket tellallığı yapıyorlar. Sonra da "dedikodusu gripten çabuk yayılıyor" diye haber yaPıyorlar. İnsanları panikletiyorlar. Allah korusun bişey olmadan atlatıcaz inşallah...

Semahamit canım iyi günlerde kullanın. Ben de pembesini aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…