2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

http://urun.gittigidiyor.com/BESIK-BEBEK-ARABASI-MAMA-SAND-YURUTEC-PORTBEBE_W0QQidZZ20552952

kızlar şu linke bi bakarmısınız fikirlerinizi merak ediyorum.biz bu seti almayı düşünüyoruz.fiyatı da uygun geldi..

bene beşik fena durmuyor güzel bir takım...

hadi gözün aydın çanım

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.ZELİŞ in sonuçları iyi çıkmış demek valla çok sevindim teşekkür ederim SELKİİE bilgindirdiğin için.herkese iyi geceler.
bişey değil çanım...

kızlar kaç gündür bağlanamıyorum pek,ben iyiyim...bu aralar oğlan evde onunla ilgileniyorum...siz nasılsınız?

Canım gözün aydın, annenle güzel vakit geçirirsiniz umarım, bizlerinde selamlarını ilet anneciğine..

Canancım, hamile bayanlar grip nezle gibi hastalıkları geç atlatırlarmış, ilaçta alamadığımız için, sen yeterince tedbir almışsın, korkma elinden geleni yapıyorsun, gerisi Yüce Mevlaya kalmış, ben inanıyorum Rabbim biz hamişleri koruyor... Allah hep yanımızda..

tüm mart annelerine günaydınnn güzel bir gün diliyorum herkesea.s.
bugün evdeyim izinde ama erkenden uyandım dr a gidicem öğleden sonra. heyecan var tabee[/QUOTE]

Canımcım, güzel haberlerle gel inşallah doktordan...

Selkie, günaydın canım, iyisin umarım..

http://urun.gittigidiyor.com/BESIK-BEBEK-ARABASI-MAMA-SAND-YURUTEC-PORTBEBE_W0QQidZZ20552952

kızlar şu linke bi bakarmısınız fikirlerinizi merak ediyorum.biz bu seti almayı düşünüyoruz.fiyatı da uygun geldi..

cnm çok gzl görünüolar ama bence bu markaları (arabası fln)canlı olarak görsen önce.yada beğenmezsen teslim edilebiliomu bi sor.

kıslar ayrı olanları rabbim tez zmnda anacıklarına kavuştursun sık sık görmei nasip etsin.:Saruboceq:

selkie bu portbebe filan çok kullanılmıyo diyolar sen terübelisin ne dersin?

cnm selkie ye sormuşsun ama bende atlayım hmnkaydirigubbakcemile3kuzenim fln çok kullanmıştı bebek yeni doğduğunda(oda martta doğum yaptı)sıkıca giydirip içine koyuyodu sıcacık valla.gezmelere fln onla götürüodu oto kolduğu olarak kullanılanlardan daha kullanışlı bence ilk aylarda bide eltim yeni doğum yaptıında bebekini bunda yatırıodu akşam bile.2ay sonra yatağa ayırmıştı portbebeden çıkarıp.ben kesin alcam bide o portbebelerle takım satılan anadizi var onuda alcam ama çanta düşünmüom sırt çantası ben için daha kullanışlı olur sanırsam

herkeze günaydınn naslsınız bkalım bu gün ben çok mutluyum dün bebeğim öyle hareketliydiki dışardan bakınca bellli oluyordu tekmelediği tabi boş alan dolan vur çok güzel bir duygu kızlar

canım çok güzeller içim gitti valla.hele o dream junior çok hoş:)
ama biz ev almayı düşünüyoruz o yüzden bu ara bebek odası almıycaz.yine de bakması bile hoş.

canım bende sen gibi sadece bakanlardanım ama bebek akryolası alacağım o yüzden arada odalarada bakıyorum tabi
inşallah tez zamanda hayırlı huzurlu bir yuva edinirsiniz kolaylıkla ödeyip istediğin mobilyalar ile doldurursun içini ama en önemlisi mevlam ordan huzuru eksik etmesin inşallah

ayın 3ünde çağırdı ebe beni ama 5inde dr randevum var onu beklicem inş gerek yok fln derde yaptırmam
Ya canım ben de daha yaptırmadım aşı..
Benim de kan vermekten falan halim kalmadı artık. Sağlık ocağında da hiç sakınmadan batırıveriyolar iğneleri.. :sinifsinif:
Doktor o aşılar genelde ev doğumları için gerekli dedi. Ama istersen yaptırabilirsin dedi..Ben de kararsızım...

Gerçekten fiyatı çok uygunmuş. Bebeğin iyi günlerde kullansın canım..

herkeze günaydınn naslsınız bkalım bu gün ben çok mutluyum dün bebeğim öyle hareketliydiki dışardan bakınca bellli oluyordu tekmelediği tabi boş alan dolan vur çok güzel bir duygu kızlar

20+6yım bugündün gece yatarken eşimin eli göbekimdeydi.hissettim benimki tekme attı ama bişi demedim babacıına sonra 2saat bende hissetcem die uğraşıo ztn uykum varkaydirigubbakcemile3ama ben bunları düşünürken hissetmedin mi tekmeledi dedi:sm_cool: ayh çocuk gibiydi koca adam oğlunu hissetti die.artık beraber onun hareketlerini izlemek daha güzel olacak.opuyorumnanaktan

evet kızlar beşiğimiz tamamlandı son haali burda.......

Kaç gündür sitedeki sorunlar yüzünden giremiyodum ben topiğe..
Neler kaçırmışım..
Çooooook güzel bi beşik olmuş canım.... İyi günlerde kullansın yeğenimiz. Bembeyaz. Ne kadar saf temiz görünüyo. Bayıldım valla...

Kızlar herkese günaydın,
Sitedeki aksaklık sanırım devam ediyor. Çünkü ben bir türlü sayfalara giremiyorum hata veriyor.
Kızlar yaaa bana bir akıl verin şu gribten bir türlü kurtulamadım. Ne iyileştim diyebiliyorum ne de hastayım deyip yatabiliyorum, süründürüyor beni bir gün iyi bir gün kötü..........

aslında hastanene güveniosan bencede gerekli deil.ama içimizin rahat olması için korkmaıp yaptırsak daha iimafoldumben
şölede bişi var tetanoz aslında topraktan bulaşan bişi bulaşsa babaanneme bulaşırdı 70yaşına kdr kadın toprağa bastı
off napcam bilmiom ağlayarakta olsa yaptırcam galiba

saolasın canım iyi ki atladın:) ya işte bilmeyince bocalayıp kalıyo insan.oto koltuğu da düşünüyoruz. bi de ben bu taşıma gereçlerinin adlarını da tam bilmiyom anadizi ne ki? bi de şu kucağa takılanlar var onlardan istiyorum rahat olurdiye.
bu arada o sitedekileri iade şansın var.garantisi de var.tabi canlı görmek gibi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…