- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.621
semacım nerden aldın...
Az önce programa bir bayan katıldı, 7 aylık hamileyken malum gribi geçirmiş ve iyileşmiş. Şu hükümetten nefret ediyorum. Ortalığı velveleye verdiler. Aldılar bir sürü aşı, verdiler bir sürü para şimdi kullanacak yer arıyorlar. Temizliğimize dikkat ettiğimiz sürece hiçbir sıkıntı olmuyormuş arkadaşlar. Günde mutlaka bir elma yemeye dikkat edin.
Bebeğim bugün felaket hareketli. Dün hiç hissedemedim bugün korkudan doktora gidecektim, şimdi "ben burdaayııımmm" diye çırpınıyor. Karnı inip kalkıyor sürekli. :)
Az önce programa bir bayan katıldı, 7 aylık hamileyken malum gribi geçirmiş ve iyileşmiş. Şu hükümetten nefret ediyorum. Ortalığı velveleye verdiler. Aldılar bir sürü aşı, verdiler bir sürü para şimdi kullanacak yer arıyorlar. Temizliğimize dikkat ettiğimiz sürece hiçbir sıkıntı olmuyormuş arkadaşlar. Günde mutlaka bir elma yemeye dikkat edin.
Bebeğim bugün felaket hareketli. Dün hiç hissedemedim bugün korkudan doktora gidecektim, şimdi "ben burdaayııımmm" diye çırpınıyor. Karnı inip kalkıyor sürekli. :)
günaydın annecikler,
zaten depresiftim sabah sabah arkadaşım aradı psikolojimi iki kat bozdu :gitme:. Sabah doktoruna gitmiş, sırf şu domuz gribi aşısını falan sormak için. Daha geçen muayenede aşı falan olmayın diyen adam, arkadaş "nasıl korunayım?" diye sorduğunda "zaten aşı olacaksınız" demiş. "önce biz olacağızz sonra siz" demiş.akannehir tabii birileri aşı yaptırmayı engelleyeni görevden alacağını söylerse durum bu olurklava:. Artık doktorlar da doğruyu söyleyemiyor. Kime güveneceğiz bilmem ki. Bir de ben geçen sene zatürre geçirdim. Akciğerlerim hassas yani. Ne yapacağımı bilemiyorum :gitme:
Benim kızım hiç durmuyo yerinde....Acayip hareketli. Geceleri de hiç uyumuyo maşallah...
Hareket ettiği bişey değil de sizin de karnınız gıdıklanıyo mu??? Kaşınmaktan her yerim çatlıycak..
selam kızlar 23. haftamda doktorum şeker yüklemesi yapıcaz dedi gulukoz,limon ve su getirmemi söyledi yaptıran varmı yada bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?