2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa gerçektende öyle oluyor zaten normalde tuvalete çok giderim bide çokhareketlense hiç çıkamıyorum hafatamızda aynı ama benim ki öle dışardan pek belli olmuyor kaç kilosunuz siz bize 450 gr dedi cuma günü doktorumuz

ben 23 haftalığım tdt 6mart bnde tetanoz aşısı oldum fakat hiç ateş halsizlik gibi bişey yaşamadım 3 hafta oldu kolda ağrı oluyor zaten o doğal 2gün sonra geçio onun dışında bişey olmadı

benimki de geçen salı 450 gr dı :)
boyu da 25cm...doktor bunun tahmini olduğunu söyledi...FL (kaval kemiği)ölçüsünü 7 ile çarpıyorlarmış...

ömür bnce çok güzel ileride çocuğunda isminden sıkılmamması önemli talha yı bilmiyorumda taha güzel we ağır bi isim kerem çok eski BENCE:) yinede sen bilirsin benimde kızım olacak ismini babasının baş harfinde olsun istiyorum iki isim düşünüyorum CEYLİN, HELİN , CEMRE bunlar war aklımda alışwerişe gelince bnde erken olduğunu düşünüyorum 6.aydan sonra başlamak istiyorumgamyoncuiremsu

Zeliş bende sana katılıyorum,hamilelikte zorlugunu anneler çekiyo bence isim konusunda kimsenin karışmasına izin verme bu bizim en dogal hakkımız olsun yane isme gelince.. Ömür ve Talha ikiside güzel isim ben ömür ismini daha çok begendim..

Babaların hissetmesi de çok güzel bir şey. Biz sabahları oğlumuzla oynuyoruz. "Vur babaya oğlum" diyorum hemen hareketleniyor. İçerideki hareketlerini çok merak ediyorum. Keşke her gün izlesem. Aynı anda hem altta hem üstte hareket oluyor. Nasıl bir çocuk bu anlamadım. :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, bizim yavrularımızı da korusun...

bebeklerinizi hissetmenizi ne güsel janlarım,Rabbim sizleri ve bebiklerinizi korusun inşallah,ben 18+3 oldum hala hissetmiyorum normal mi kıslar

bebeklerinizi hissetmenizi ne güsel janlarım,Rabbim sizleri ve bebiklerinizi korusun inşallah,ben 18+3 oldum hala hissetmiyorum normal mi kıslar

Çok normal arkadaşım, aslında hareketler var da tam olarak hissetmiyorsun. Bu haftalarda ben aşağılarda bir şeyler hissediyordum ama tam anlaşılmıyordu. 19. haftadan sonra netleşti ama kişiden kişiye değişiyor.

normal ewet bnde 19 haftada hissetim şimdi 23 haftadayız çok belirgin halde titretiyor göbüşümüzü

bu arada internette uygun fiyata güzel bir park yatak bulup sipariş verdim...aynısı burdaki mağazalarda 195TL ...ki burda her şey pahalı
erken ama yeni olduğu için fiyat düşüktü artar diye alayım dedim....düşünen varsa tavsiye ederim...

Hepsiburada.com : MOOVY LÜX OYUN PARKI | Anne & Bebek & Çocuk

turkuaz olandan sipariş ettim...inşallah kullanımı rahat olur..gelince yazarım yine...bi park yatakta olması gereken tüm özellikler var ve fiyatı uygun...bunu özellikle yaz seyahatleri için aldım...oturma odasına koymayı düşünüyorum...evimiz çok büyük ve yatak odasından onu duyamam diye korkuyorum...ayrıca beşik de almayı düşünüyorum ama ona daha var....

canım hyırlı olsun çok güzelmiş...tatlı tatlı uyusun bebiş içinde...

Bu yatak benim de dikkatimi çekti. Geldiğinde senden mutlaka haber bekliyorum. Eğer beğenirsen ben de almayı düşünüyorum. Özellikle kumaşı, sallanma özelliği ve büyüklüğü önemli benim için. Haber verirsen memnun olurum arkadaşım.

teşekkürler selkie...

Canancım aslında kırmızısını gördüm buradaki mağazada...büyüklüğü ideal çok küçük değil...daha büyükler de var bir iki markada ama onlar çok daha sallanıtılı bi yerlere dayamak gerekir ve bebek büyüyünce devirebilir gibi geldi bana...kumaşı çoğu park yataktan farklı (genelde paraşüt kumaş kullanılıyor silinebilir olması için ama poşet gibi görünüyor)daha çok chicconunkilere benziyor ve çıkarılıp yıkanabiliyor..sanırım bu yüzden bana daha sağlıklı geldi....diğer özelliklerini gelince test eder yazarım....

Çok teşekkür ederim, bu naylon gibi görünen kumaşlar bana da çirkin geliyor. Ben hala kararsızım ama odamda kullanmak için bir beşiğe ihtiyaç var. Bunu tatillerde memlekette de kullanacağımı düşününce park yatak uygun geldi. Bu model de güzel. Hele bir gelsin seninki. Güle güle kullanın şimdiden.

çok tatlı bence yap...ayrı oda yapacak olsaydım ben de yapardım...ilerde inşallah...odaya hava katar....

Hepsiburada.com : ART SÜNGER BOB DUVAR STİCKER 2x50*70 CM | Ev Tekstil

bu da güzel...ben sünger bob hastasıyım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…