- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.781
ne güzel maşallah...benimki de çok hareketli nedense...sabahtan beri hiç durmadı inşallah keyiftendir...dışarıdan belli olmaya başladı hareketleri...karnın bir inip bir kalkıyor...babasının çok hoşuna gidiyor ama....o vurdukça ben bir süre sonra tuvalette buluyorum kendimi
cuma günü tetanoz aşısı oldum akşama kadar birşeyim yoktu akşam kolumda ağrı ve ateşim yükseldi vücudum halsizleşti yatıyorum iki gündür
sizi korkutmak gibi olmasın dinlenince geçiyor herkes böyle sarsılmıyordur sanırım bu arada oğluşumda iki gündür kıpır kıpır sürekli hareket halinde moral veriyor annesine
neyse şekerler şimdilik öpüyorum hepinizi güzell haber alan arkadaşlarımın gözü aydın
haber bekleyenler iyi haberler alırlar inşallahh
görüşürüz canlarımm:1hug:
evet yaa gerçektende öyle oluyor zaten normalde tuvalete çok giderim bide çokhareketlense hiç çıkamıyorum hafatamızda aynı ama benim ki öle dışardan pek belli olmuyor kaç kilosunuz siz bize 450 gr dedi cuma günü doktorumuz
selam kızlar nasılsınız sürekli yazdıklarınızı okuyorum bende işte güzel haberleri alınca derin bir nefes aldım hamileliğimin keyfini çıkartıyorum daha oğluşuma hiçbişey almadım 6. yada 7. ayımda almayı düşünüyorum isim konusundada eşim bana bıraktı sen vericeksin ben karışmıyorum dedi ama eşimin ailesi tabiki karışmazsa ama ben bu hamileliğimde çok çektim o yüzden kim ne derse desin ben vericem oğlumun ismini şimdi sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var birkaçtane isim arasında gidip geliyorum bana yardımcı olurmusunuz en güzel hangisi TALHA ÖMÜR KEREM kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim hepinizi çok öpüyorum...
bebeklerinizi hissetmenizi ne güsel janlarım,Rabbim sizleri ve bebiklerinizi korusun inşallah,ben 18+3 oldum hala hissetmiyorum normal mi kıslar
bu arada internette uygun fiyata güzel bir park yatak bulup sipariş verdim...aynısı burdaki mağazalarda 195TL ...ki burda her şey pahalı
erken ama yeni olduğu için fiyat düşüktü artar diye alayım dedim....düşünen varsa tavsiye ederim...
Hepsiburada.com : MOOVY LÜX OYUN PARKI | Anne & Bebek & Çocuk
turkuaz olandan sipariş ettim...inşallah kullanımı rahat olur..gelince yazarım yine...bi park yatakta olması gereken tüm özellikler var ve fiyatı uygun...bunu özellikle yaz seyahatleri için aldım...oturma odasına koymayı düşünüyorum...evimiz çok büyük ve yatak odasından onu duyamam diye korkuyorum...ayrıca beşik de almayı düşünüyorum ama ona daha var....
teşekkürler selkie...
Canancım aslında kırmızısını gördüm buradaki mağazada...büyüklüğü ideal çok küçük değil...daha büyükler de var bir iki markada ama onlar çok daha sallanıtılı bi yerlere dayamak gerekir ve bebek büyüyünce devirebilir gibi geldi bana...kumaşı çoğu park yataktan farklı (genelde paraşüt kumaş kullanılıyor silinebilir olması için ama poşet gibi görünüyor)daha çok chicconunkilere benziyor ve çıkarılıp yıkanabiliyor..sanırım bu yüzden bana daha sağlıklı geldi....diğer özelliklerini gelince test eder yazarım....
Bakın ben de bunu çok beğendim. ugün eşim ve arkadaşımız bebeğin odası olmasını düşündüğümüz odayı açık maviye boyadı. Odadaki eşyaları da dğer odalara dağıttım. Sizce bir duvara böyle sticker yapayım mı?
Hepsiburada.com : ART ÇİFTLİK EVİ DUVAR STİCKER 2x50*70 CM | Ev Tekstil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?