2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız sürekli yazdıklarınızı okuyorum bende işte güzel haberleri alınca derin bir nefes aldım hamileliğimin keyfini çıkartıyorum daha oğluşuma hiçbişey almadım 6. yada 7. ayımda almayı düşünüyorum isim konusundada eşim bana bıraktı sen vericeksin ben karışmıyorum dedi ama eşimin ailesi tabiki karışmazsa ama ben bu hamileliğimde çok çektim o yüzden kim ne derse desin ben vericem oğlumun ismini şimdi sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var birkaçtane isim arasında gidip geliyorum bana yardımcı olurmusunuz en güzel hangisi TALHA ÖMÜR KEREM kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim hepinizi çok öpüyorum...

zeliş bencede kimseye fırsat verme senin oğluşun talha benim de çok hoşuma gidiyo keremde güzel bu isim konusu çok zormuş sen 3 tane düşüne bilmişsin ben eşime diyorum heralde biz kızımıza isim veremiycez

zelişcim iyi olmana çok sevindim dilerim hep böyle gider.ism konusun a gelince tabikide karar senin olacak sen bunu fazlasıyla hakettin.bence ömür çok hoş ve anlamlı bir isim.

kızlar iyi dilekleriniz için çok sağolun bende bu isim konusunda çok karasızım ilk oğlumun ismini eşimin ailesi istedi daha doğrusu oğlum doğmadan 20 gün önce eltimin oğlu denizde boğularak öldü onun ismini verdiler oğluma ibrahim bende yok diyeemedim eşimde yiğenine çok düşkündü onunda bu ismi istediğini anlayınca oğlumun ismini ibrahim verdik ama bu oğlumun ismini nasip olursa ben vermek istiyorum inşallah o günleri görürüz ...

Günaydın birbirinden güzel annecikler opuyorumnanaktan
kapkara bir sabaha uyandık yine, dışarıda sicim gibi bir yağmur yağıyor ve benim zavallı çamaşırlarım iki gündür dışarıda kurumayı bekliyor :umursamaz:
dün minik meleğime yüncü amcasından çok güzel yumuşacık bir yün aldım :hulya:. hırka örmeyi düşünüyorum. model önerilerinizi bekliyorum kızlar. kapişonlu olsun ve hastaneden çıkarken onu giysin istiyorum. kocaccığım dizüstü bilgisayarımı yaptığında kızımın aldığımız cicilerinin ve ördüğüm cicilerinin fotoğraflarını da koyacağım :kedi:

Zelişciğim bence Ömür çok güzel bir isim ben de düşünmüştüm bir ara koymayı. Talha da güzel bir isim ama bu aralar çok fazla var ( kaynak sınıf listeleri :)))

günaydın kızlar...zeliş iyi haberlerini almak çok güzel...bençede bu bebeğin ismini koymayı sen fazlasıyla hakettin...bençe isim olarak talha güzel ama çok fazla var etrafta artık...ömür bençe güzel...

günaydın canlarımma.s.
herkes iyidir inşallah iki gündür giremiyorum hem hastayım hem bilgisayarımız çöktü dün yaptırdık

cuma günü tetanoz aşısı oldum akşama kadar birşeyim yoktu akşam kolumda ağrı ve ateşim yükseldi vücudum halsizleşti yatıyorum iki gündür
sizi korkutmak gibi olmasın dinlenince geçiyor herkes böyle sarsılmıyordur sanırım bu arada oğluşumda iki gündür kıpır kıpır sürekli hareket halinde moral veriyor annesine
neyse şekerler şimdilik öpüyorum hepinizi güzell haber alan arkadaşlarımın gözü aydın
haber bekleyenler iyi haberler alırlar inşallahh
görüşürüz canlarımm:1hug:

selam canlar iyi haber alanların gözleri aydıııın :dance: burayı da dün sel götürdü gitti benim kadınlar halim nerden alcam sebzelerimi :bbo: bugün yağmur bile yağmıyor şükür ki hepinize güzel pazarlar...

offfffffffffffffff
yarım saattir sizlere msj göndermeye çalışıyorum buraya bişiler yazıyorum ama gitmiyor deli olucam ne zaman biticek bu sorun

bende cuma günü aşı oldum dün akşamda baya bi ağırlaştım halsizlik kemiklerim ağrıdı eyvah gene hasta olcam sanmıştım demekki aşıdanmıymış hemşire kolun şişebilir demişti söylemen iyi oldu ben şu domuz gribinden çok korkuyorum

canım yavrucum doktorun annesinin canını sıkmaması içinmi ne?bu gün baya bi kıpır kıpır babasınada ilk defa hissedirdi kendisini babamız çook sevindi :teytey: karnımı açtığımda ayyy kapat dior korkuyom sanki acıyormuş gibime geliyor dior :roflol:

ne güzel maşallah...benimki de çok hareketli nedense...sabahtan beri hiç durmadı inşallah keyiftendir...dışarıdan belli olmaya başladı hareketleri...karnın bir inip bir kalkıyor...babasının çok hoşuna gidiyor ama....o vurdukça ben bir süre sonra tuvalette buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…