2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaz bunuydu acaba...ansiklopedik isim sözlüğü..seymen sanki daha ağır bir isim...ama demirde güzel..ikinciyide eymen koyarsınız...?
Isim Sozlugu Ansiklopedik

evet canım buydu çok sağol.sen benim ikinciyide erkek yaptın içine mi doğdu yoksa?aman bir tanesini hayırlısıyla alayımda kucağıma ikincisi zor gibi.

evet aklım orda....ama bu bizde adet oldu kardeşlerimle aramda çok az yaş farkı var...ablam benden bir buçuk yaş büyük evlenen kardeşim de ben den bir buçuk yaş küçük....ben düğün yaparken ablam hamileydi...gelememişti Düzceye...ama ben iki düğün yapmıştım en azından...şimdi ben gidemiyorum Bursaya ve tek düğün oluyor kız tarafında sağlık olsun demekten başka çare yok...inşallah sizin de dediğiniz gibi hep mutlu olurlar zaten çok istiyorlardı evlenmeyi...yazı beklerler dedim ama ikisi aynı yere atanınca lüzum kalmadı...

selkie çok güzel görünüyor değil mi kar...ıstanbulda eskiden daa çok yağardı sanki kar...ben ıstanbulda doğdum büyüdüm...her kış en az 3 gün kar tatili olurdu...hep çıkar oynardık....

ben oğlanın ayağında terlik görmediğim zaman içim gidiyor:kedi::kedi::hulya:...hayatta böyle durmazdı o bebek hemde fayans zemin üzerinde.... :))

benim ilk bebeğim ama videoyu izler izlemez içim gitti o çocuk öyle taşların üzerinde görünce :1shok: annelik işte, hepimiz aynıyız :hulya: annemin kızdığım bütün davranışlarını sergileyeceğim galiba kaydirigubbakcemile3

bence Demir güzel. Seymen deyince Asmalı KOnak aklıma geldi galiba ondan. İleride bir oğlum olursa tarihimizin büyük isimlerinden birinin adını koymak istiyorum mesela Ata ya da Bilgehan :ecrin_bebek:

evet canım buydu çok sağol.sen benim ikinciyide erkek yaptın içine mi doğdu yoksa?aman bir tanesini hayırlısıyla alayımda kucağıma ikincisi zor gibi.

galia içime doğdu evet 2. yide erkerk yaptım ben....

evet ya çok güzel...eskiden dediğin gibi istanbulda kar oluyordu ama son bir kaç senedir hiç kar göremedik şöyle adam gibi...

:)) bak şimdi anne olunca anneni daha iyi anlıyorsun........

bencede Demir güzel isim
banada yardımcı olun kızlarm Efemi yoksa Enes mi???

efe güzel ama efeler çok yaramaz oluyor genelde...

Ben bebikime yelek örmek için ip almaya gidiyorum. daha ördüklerime şöyle süslü püslü kokoş bir şeyler alıcam sonra fotoğraflarını koyarım.
kendinize ve bebişlere iyi bakın...

merhaba kızlar.bayadır gıremıyorum dÜĞÜndÜ evdı derken uĞraŞıp duruyorum.evde bıkaÇ deĞıŞıklık yapıcam ustanın bırı gıdıp bırı gıdıyor.bıde fazlalıklardan kurtulup evde oturacak alan yaratmaya ÇalıŞıyorum.malum doĞumda yer lazım gelen gıdenım Çok olur benım.kızımda grıp oldu buz gıbı su ıÇe ıÇe.akŞama nıŞan var perŞembe cumada akrabamızın dÜĞÜnÜ.bu hafta kontrolÜmde var.sızler nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır.dÜn bebeıŞım babasına tepkı verdı.benım oĞlum tembel gÜndÜz Çok nazlı gecelerı kıpır kıpır.babası dÜn elını karnıma koydu hıssettımı ne hemen tekmelemeye baŞladı.kız babaya aŞık zaten herhalde buda babacı olacak.

antalaya bugÜn yaĞıŞlı allahtan yakacaĞımızıda aldık rahatız havalar bayaĞı soĞudu hergÜn mandalın yıyıyorum tabı narda.kendınıze dıkkat edın kızlar tam hastalık havası bu havalar.

oyy oyy maaşallah ben de benimki tombik mi olacak diyodum (20+4'te 380 gr) şimdi anladım normal heralde kaydirigubbakcemile3

benim dr demiri şurup değil de hap olarak verdi o kadar kötüyse iyi ki hap vermiş yerimseniben

işyerinde olanlar ne yapsın peki :gitme:

oyy kıyamaaamm mafoldumben Allah kolaylık versin tüm çalışan annişlere

teyzeleri miniklerime bakın ama 3 hafta önceki halleri bu

maaşallah ikisine de opuyorumnanaktan benim dr 3 boyutlu bakmıyo yaa nasıl heveslendim şimdi bi de özel hastane olacak

Bugün oğlumun odasını hazırlamaya başladık. Odanın içini boşalttım. Çalışma odamızdı bilgisayarı ve çalışma masasını çıkardık. Oda takımlarına baktık çok pahalı ya, 1500-2800 arası. Sözde imalatçılara gittim. Kararsızım. Bir de araba alacağız bu ara, sanırırm sıkışacağız...

Siz neler yapacaksınız? Oda alacak mısınız?

herkese merhaba tekrar:) kızlar çok mutlu oldum sonunda burası da soğumaya başladı daha sabah yakınıyordum sonbahar gelmedi diye yağmur var şimdi:))

edebiyatçı biz oda düşünmüyoruz.en azından şimdilik ev almayı palnlıyoruz oraya uygun bişeyler alırız dedik.öyle olmasaydı bile 2-3 ay yanımızda kalacak nasılsa çok elzem değil bence.
naçizane bir önerim olcak sana da illa takım olsun deme uygun toplama da yapabilirsin dolap biyerden beşik biyerden gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…