- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.741
yaz bunuydu acaba...ansiklopedik isim sözlüğü..seymen sanki daha ağır bir isim...ama demirde güzel..ikinciyide eymen koyarsınız...?
Isim Sozlugu Ansiklopedik
ben oğlanın ayağında terlik görmediğim zaman içim gidiyor:kedi::kedi::hulya:...hayatta böyle durmazdı o bebek hemde fayans zemin üzerinde.... :))
kızlar size bir soru.bizim mink delikanlının adı konusunda fikrinizi almak istiyorum.
aslında ismi hazırdı ama şimdi kararsız kaldık.DEMİR Mİ yoksa SEYMEN Mİ?
SEYMEN:Bayram günlerinde, düğünlerde, törene yerli giysilerle, atlı ve silahlı olarak katılan yiğit.
DEMİRayanıklı ve kullanış sahası geniş, mavimsi esmer renkli bir maden.
selkiecim sen isim için bir link vermiştin ama bayağı bir oldu onu hatırlıyorsan tekrar verebiirmisin?
bence de Demir daha güzel....
yağmurcum senin için de Enes ... adları gibi bahtları da güzel olur inşallah.....
evet canım buydu çok sağol.sen benim ikinciyide erkek yaptın içine mi doğdu yoksa?aman bir tanesini hayırlısıyla alayımda kucağıma ikincisi zor gibi.
evet aklım orda....ama bu bizde adet oldu kardeşlerimle aramda çok az yaş farkı var...ablam benden bir buçuk yaş büyük evlenen kardeşim de ben den bir buçuk yaş küçük....ben düğün yaparken ablam hamileydi...gelememişti Düzceye...ama ben iki düğün yapmıştım en azından...şimdi ben gidemiyorum Bursaya ve tek düğün oluyor kız tarafındasağlık olsun demekten başka çare yok...inşallah sizin de dediğiniz gibi hep mutlu olurlar zaten çok istiyorlardı evlenmeyi...yazı beklerler dedim ama ikisi aynı yere atanınca lüzum kalmadı...
selkie çok güzel görünüyor değil mi kar...İstanbulda eskiden daa çok yağardı sanki kar...ben İstanbulda doğdum büyüdüm...her kış en az 3 gün kar tatili olurdu...hep çıkar oynardık....
benim ilk bebeğim ama videoyu izler izlemez içim gitti o çocuk öyle taşların üzerinde görünce :1shok: annelik işte, hepimiz aynıyız :hulya: annemin kızdığım bütün davranışlarını sergileyeceğim galiba kaydirigubbakcemile3
bence Demir güzel. Seymen deyince Asmalı KOnak aklıma geldi galiba ondan. İleride bir oğlum olursa tarihimizin büyük isimlerinden birinin adını koymak istiyorum mesela Ata ya da Bilgehan :ecrin_bebek:
bencede Demir güzel isim
banada yardımcı olun kızlarm Efemi yoksa Enes mi???
günaydın kızlaarr!!
umarım herkes iyidir.ben iyiyim şükür.dün bebeğimi gördüm:) :lepi:ayy nasıl tatlıydı ellerini yüzüne kapatmış açamadı dr uyuyodu uykusuağır olacak sanırım.bi de babya benziyo bu dedi tabi benimki tüm gece kasıldı durdu:))neyse çok şükür hrşey yolunda 21h2 günolduk.569 gr olmuş.dr önde hala 4 kg ıgeçerse mecbur sezayen olu dedi iri olcak gibi duruyo dedi.
darısı sizlerin başına iyi haberlerini alın inş.:Saruboceq:
gunaydın kızlarrr,
bebeklerinin hayırlı haberlerini alnalara ne mutlu, darısı bana ıns. haftaya cumartesı 4 usg ye giricem.
cerenora kotu tarafından bakma ıyı taraıfnı gormeye calıs, bebegınle basbasa kahvaltı yapacaksın ne guzel, keyıf yapacaksınız bırlıkte.. maalesef bende su demır surubundan nefret edıyorum, bide bende demir eksikligi anemisi oldugu ıcın gunde ıkı kere ıcıyorumm cok kotu bır sey mafoldumben
işyerinde olanlar ne yapsın peki :gitme:
teyzeleri miniklerime bakın ama 3 hafta önceki halleri bu
bencede Demir güzel isim
banada yardımcı olun kızlarm Efemi yoksa Enes mi???
nilüfercim benim bebeklerim gramını söylememişim hala 200 lerde görünüyo listede
kızım 348 gr oğlum 320 gr teyzesi
maşallah kızın oğlunun hakkından geliyor içerde heralde opuyorumnanaktan
maşallah kızın oğlunun hakkından geliyor içerde heralde opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?