2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben odaya Sünger Bob, Winnie The pooh gibi karakterleri sokmak istemiyorum, her yerde onlar sıkıldım. :) Eşim stickerı görünce "Nasılsa olsa eli kalem tutunca kendisi yapacak, ne gerek var?" dedi. :)

Haberlerde "genetiği ile oynanmış ürünler"den bahsediyor. Ülkemizde de serbest bırakılmış. Düşük kilolu doğum, erken doğum, organ yetmezliği, kanser vs... Allah korusun! Dikkat etmek lazım arkadaşlar. Hazır çorba, meyve suyu, et suları vs. bir sürü şey saydı. Mümkün olduğunca doğal beslenmek lazım.

bi de aklımdayken....şöyle bir battaniye gördüm...isme özel...hoş olur ama kalitesi nasıldır bilemedim.....

Hepsiburada.com : FUNNA BABY ISME OZEL TAVSANLI POLAR BATTANIYE | Anne & Bebek & Çocuk

Bu akşam kocadan azar yiyeceğiz. Hepsiburada bize çalışacak anlaşılan. Bu battaniyeyi ben de gördüm, çok güzel. Orada bir de Dinar'ın puantiyeli battaniyesi var o da çok güzel. Burada bir arkadaşım aldı, hem büyük hem yumuşak. Ben indirimi kaçırdım. İsim konusu netleşince o battaniyeyi de alabilirim ama sanırım sadece kızlar için.

amanın siteye girmek nekadar zorlaştı.HERKESE MERHABA.
ZELıŞıM CANIM BU OĞLAN SENıN ÖMRÜNÜ YEDı VALLA.TESTLER AMNıYOSENTEZLER SONUCUN GEÇ KALMALARI BENCE EN UYGUNU ÖMÜR CANIM YıNEDE SANA KALMIŞ BU ARADA SONUÇLARININ TEMıZ ÇIKMASINA SEVıNDıM.
EDEBıYATCI222 gerçekten odası için güzel düşünmüşsün güzel ve estetik olur hem fiyatıda uygun sanırım.
FıRSTDAY,HASRET0587,ÖZLEMCEE,SnowWhiteQueen sizler nasılsınız?
ben bugün ev düzenliycem diye mahvoldum sonunda bırak dağınık kalsın dedim heryer heryerde
kaldı.Bende ENESBEBE nin sitesine baktım güzel ve uygun şeyler var tavsiye ederim bir bakın kızlar.

Çağla Şıkel'in bebeği olmuş, hayırlı olsun...:) 2,750 normal doğum, isim Kuzey.

Gerçi bunu kasım annelerine eklemek lazım.

Bizimkiler de gelsin sağlıkla...

ya bende izledim o haberi..dikkatli olmak lazım...bişeyler yemekten korkar olduk...şimdide ukraynada bilinmeyen bir virüs çıkmış birde bu çıktı başımıza,sonumuz hayırola!

bi de aklımdayken....şöyle bir battaniye gördüm...isme özel...hoş olur ama kalitesi nasıldır bilemedim.....

Hepsiburada.com : FUNNA BABY ISME OZEL TAVSANLI POLAR BATTANIYE | Anne & Bebek & Çocuk

canım çok güzelmiş battaniye.......

Çağla Şıkel'in bebeği olmuş, hayırlı olsun...:) 2,750 normal doğum, isim Kuzey.

Gerçi bunu kasım annelerine eklemek lazım.

Bizimkiler de gelsin sağlıkla...

hayırlı olsun bebeği...

o stikkerler çok hoş benimde hoşuma gidiyor ama sonra çıkarması şıkıntı olmuyormu onları...hi,birde eşin haklı,biraz büyüdükleri zaman kendileri çiziyorlar zaten... :)

foruma girmek hele cevap yazmak cidden sıkıntı...canım kusura bakam geç oldu ama...ben iyiyim çok şükür...sen nasılsın?çok uğraşma ev işleriyle dinlene dinlene yavaş yavaş yap...nasılsa ev işi bitmez...sonu gelmeyeceğine göre çok yormamak lazım bünyeyi fisfisfis

selam arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.,cinsiyetimiz henüz belli değil ama ayakları ile kapatıyor bizimkisi,bu arada doğum şekli belli olan arkadaşlar var mı?

kızlar bu sorun ne zaman halolucak yaw hiçbişi yazamıyorum,yazdıklarınıza cvp veremiyorum üzgünüm ama elimde değil,son 1 haftadır buraya bir msj yazmak inanılmaz zorlaştı ve can sıkıcı olmaya başladı

kızlar bu sorun ne zaman halolucak yaw hiçbişi yazamıyorum,yazdıklarınıza cvp veremiyorum üzgünüm ama elimde değil,son 1 haftadır buraya bir msj yazmak inanılmaz zorlaştı ve can sıkıcı olmaya başladı

selam arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.,cinsiyetimiz henüz belli değil ama ayakları ile kapatıyor bizimkisi,bu arada doğum şekli belli olan arkadaşlar var mı?

canım hoşgeldin aramıza,,bebeğin hayırlı olsun.ben büyük ihtimal son anda bir sıkıntı olmazsa normal doğum yapacağım...

canım siteye saldırı olmuş sanırım,ondan kaynaklanıyormuş....yakında çözülür herhalde......

kızlar herkese iyi geceler diliyorum
herkesin baktığım kadarıyla iyi olmasına sevindim
bende kızımın hareketlerini 3 4 gündür hissetmeye başladım
ama az tabiki
kızıma kayra ismini koymak istiyorum
sadece tek tereddütüm bu ismin erkeklerede varilmesi
ama kıza daha çok yakıştırıyorum ben
arkadaşlar siz ne derisiniz
biraz kararsızım

anım kayra güzel bir isim..ama ben çevremde hep erkeklerde duydum kızda hiç duymadım...ama kız ismi olarakta kullanılıyormuş...

HERKESLERE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.....

NASILSINIZ UMARIM GÜSEL Bİ GÜN VE HAFTA GEÇİRİRSİNİZ....

ÖPÜYORUM HEPİNİZİ .....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gunaydın arkadaslar

ben unısex ısım sahıbıyım sıkıntı yasatıyor takmıyorum ama unısex ısım tercıh edılmesın derım cok guzel bayan ısımlerı var. ebru kubra berra hatıce ayse leyla ne guzel he hos hepsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…