- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.801
bi de aklımdayken....şöyle bir battaniye gördüm...isme özel...hoş olur ama kalitesi nasıldır bilemedim.....
Hepsiburada.com : FUNNA BABY ISME OZEL TAVSANLI POLAR BATTANIYE | Anne & Bebek & Çocuk
bi de aklımdayken....şöyle bir battaniye gördüm...isme özel...hoş olur ama kalitesi nasıldır bilemedim.....
Hepsiburada.com : FUNNA BABY ISME OZEL TAVSANLI POLAR BATTANIYE | Anne & Bebek & Çocuk
Haberlerde "genetiği ile oynanmış ürünler"den bahsediyor. Ülkemizde de serbest bırakılmış. Düşük kilolu doğum, erken doğum, organ yetmezliği, kanser vs... Allah korusun! Dikkat etmek lazım arkadaşlar. Hazır çorba, meyve suyu, et suları vs. bir sürü şey saydı. Mümkün olduğunca doğal beslenmek lazım.
Çağla Şıkel'in bebeği olmuş, hayırlı olsun...:) 2,750 normal doğum, isim Kuzey.
Gerçi bunu kasım annelerine eklemek lazım.
Bizimkiler de gelsin sağlıkla...
Bakın ben de bunu çok beğendim. ugün eşim ve arkadaşımız bebeğin odası olmasını düşündüğümüz odayı açık maviye boyadı. Odadaki eşyaları da dğer odalara dağıttım. Sizce bir duvara böyle sticker yapayım mı?
Hepsiburada.com : ART ÇİFTLİK EVİ DUVAR STİCKER 2x50*70 CM | Ev Tekstil
amanın siteye girmek nekadar zorlaştı.HERKESE MERHABA.
ZELİŞİM CANIM BU OĞLAN SENİN ÖMRÜNÜ YEDİ VALLA.TESTLER AMNİYOSENTEZLER SONUCUN GEÇ KALMALARI BENCE EN UYGUNU ÖMÜR CANIM YİNEDE SANA KALMIŞ BU ARADA SONUÇLARININ TEMİZ ÇIKMASINA SEVİNDİM.
EDEBİYATCI222 gerçekten odası için güzel düşünmüşsün güzel ve estetik olur hem fiyatıda uygun sanırım.
FİRSTDAY,HASRET0587,ÖZLEMCEE,SnowWhiteQueen sizler nasılsınız?
ben bugün ev düzenliycem diye mahvoldum sonunda bırak dağınık kalsın dedim heryer heryerde
kaldı.Bende ENESBEBE nin sitesine baktım güzel ve uygun şeyler var tavsiye ederim bir bakın kızlar.
selam arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.,cinsiyetimiz henüz belli değil ama ayakları ile kapatıyor bizimkisi,bu arada doğum şekli belli olan arkadaşlar var mı?
kızlar bu sorun ne zaman halolucak yaw hiçbişi yazamıyorum,yazdıklarınıza cvp veremiyorum üzgünüm ama elimde değil,son 1 haftadır buraya bir msj yazmak inanılmaz zorlaştı ve can sıkıcı olmaya başladı
kızlar herkese iyi geceler diliyorum
herkesin baktığım kadarıyla iyi olmasına sevindim
bende kızımın hareketlerini 3 4 gündür hissetmeye başladım
ama az tabiki
kızıma kayra ismini koymak istiyorum
sadece tek tereddütüm bu ismin erkeklerede varilmesi
ama kıza daha çok yakıştırıyorum ben
arkadaşlar siz ne derisiniz
biraz kararsızım
anım kayra güzel bir isim..ama ben çevremde hep erkeklerde duydum kızda hiç duymadım...ama kız ismi olarakta kullanılıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?