- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.841
günaydın herkese :teytey:
Buzgibi bir ankaradan da selam size
hnasılsınız??
Ben aynı küp fatma gibi oldum :cüvcüv:
merhaba simenay. ben de haftaya gideceğim ayrıntılı usg için ama hala karar veremedim. acaba şu ankaradaki meşhur E.E ye mi gitsem hastanedekine mi diye. sen nasıl yaptın?
Günaydııınn,
Buzz gibi bir İstanbul sabahından herkese iyi haftalar :)
Simenaycım, haberler çok güzel, gözün aydın canım, maaşallah güzel kızına :)
Domuz gribi aşısını olmayı ben de düşünmüyorum.
Ara sıra kafam karışıyor ama doktorum da pek olumlu yorum yapmadı.
gözün aydın cnaım güsel haberler ile gelmiş olmana çok sevindim. Inşallah hep iyi gider . Bende bu çarşamba gireceğim biz hep dört boyutluda inceleniyrouz şükür bir sorun görünmüyor ayrıntılıya girme konusunda gerek yok gibi ama işte kalbine de bakıalcağı için yaptıracağız :) doktor ben sadece kalbine bakamyıorum oda uzmanı görmesi gerek yoksa aynı makinada bakcakalr demişti . Nasıl bişey oalcka çok emrk ediyorum doğrusu
Günaydın Güzel Anneler ve Bebişler nasılsınız..bebeişlerini gören annlerin gözü aydın bizim haftaya cuma günü nasıl dayanır bilmiyorum... çok özeldim bebişimi
Kızlar bu pazar çıktık ümraniyeye annemle bana çok güsel hamile donları aldık :) kızlar rahatlık varmış ben hala normal kullanıyordum meğer onalr sıkıyromuş eğer kullanmayan varsa denesin çok beğendim ben e- bebekte çok daha güselelri vardı ama fiyatlar uçuk 89 lira açılanalrı diğerleri de yine 14-15 20-25 rakamalr ben ümrnaiyede en aklitelisini aldım 10 liraya aldım :)
ayrıca bebeişimede çok güsel iki tane takım aldı anneannesi çok güselelr yumuşacık onlarıda pamidordan aldık bu akşam bürüğe gideceğim indirim devame diyormuş sizlerede duyurulur arkadaşlar :)
arkadaşlar günaydın. Grip aşısı ile ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz. ntv de dinlediğim birkaç prof. özelliklede hamilelerin olmasını isiyor. ne yapacaksınız?
Günaydın sevgili Mart anneleri, herkes iyidir umarım, siteye kaç gündür giremiyordum, sonunda açılmış..
Biz cumartesi günü ayrıntılı ve renkli ultrasona girdik teyzeleri, kızımı gördüm, çok tatlı bişey yaa, gözlerini açmış bana bakıyordu, kilomuzda 490 gr. olmuş, doktorumuz, haftasına göre tombul dedi, bu arada tüm kış bebekleri nerdeyse tombulmuş bu sene öyle dedi doktor, kızımın görüntüsü gözümün önünde gitmiyor, çok hoşuma gitti minik yavrum benim.. Herşey yolunda çok şükür, 1 ay sonra şeker yüklemesi yapılacak.
Ben domuz gribi için aşı olmayı düşünmüyorum, güvenemiyorum açıkçası..
Günaydin güzel Bayanlar...
Umarim hepiniz bebislerinizle güzel bir haftasonu gecirmissinizdir...zemuszemus
Bizim Babamiz hala hissedemedi oglunu...
4 gündür masaallah oglum öncekinden daha kipir kipir hic durmuyor...
ama Babamiz elini koydugu anda tik yok...kaydirigubbakcemile3
Dalga geciyor herhalde Babasiyla...ne yapsakki onunda hissetmesi icin...kaydirigubbakcemile3
buzgibi bir ankaradan da selam size
hnasılsınız??
ben aynı küp fatma gibi oldum :CüvCüv:
günaydın canlarım iyileştimde geldim herkeslerde iyi maşallaaahhh...
Bosna teyzesi teşekkür ederiz, kızımın minik arkadaşı da iyidir umarım..
İyi valla minik erkeğim, pek kıpırdak oldu, bol bol güldürüyor beni...
Daha 3 hafta var kontrolümüze, benim şeker yüklemem de o zaman yapılacak.
Bekliyorum bakalım, bıdığımı görmek için.
QUOTE=dila06;9883516]günaydın canlarım iyileştimde geldim herkeslerde iyi maşallaaahhh...
buzgibi bir ankaradan da selam size
hnasılsınız??
ben aynı küp fatma gibi oldum :CüvCüv:
canım hoşgeldinnn iyileşmene sevindim sen yokken site çok yavaş tı ve hiç bişi yazamıyroduk nerdeyse :) senin yokluğunu protesto etti resmen :):):
günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan haftasonu bende bebişime bi kaç parça bişeyler aldım allah sağlıkla hepimize giydirmek nasip etsin inşallah :ecrin_bebek: yanlız satıcı satmak içinmi söyledi doğrumudur bilmiyorum paylaşmak istedim sizlerle.... sarı tulum yada sarı bi parça bişey mutlaka almanız lazım sarılık için dedi bi kaç kişiye daha sordum evet mutlaka bebeğin yanında sarı bi parça mendil bile olsa olsun dediler böyle bişey duyanınız oldumu hiç arkadaşlar ben çok inanmasamda kafama takıldı yinede aldım bi tulum akannehir
selkie nerden aldın kız ümraniyede o donları...söylesene bana...güle güle giy...:
Kizlar, bizim icin dua edermisiniz?
Merak etmeyin saglikla ilgili bir durum yok Allaha sükür...
Ev ile ilgili bisey...
Biz su anda 2 oda bir evde yasiyoruz...
Yani Cocuk odamiz yok malesef ve evde bayagi kücük...
Haftasonu bir eve baktik...tam istedigimiz gibi...
Kirasi uygun...Oglumunda odasi olacak...
Yalniz söyle bir sorun var...Almanyada öyle oldu bitti buyrun ev sizin
gibi bir durum yok...Bi kac aile birden bakiyor onlarin arasindan seciyorlar...
Digerleri yeni evli veya yasli ciftlermis...bebegimizin yolda oldugunu bize
öncelik tanimalari mümkün olabirlimi felan diye sordum ama kesin bisey yok...
Dua edin kizlar evi bize versinler...Allahim insallah olur....
o fatma nasıl oluyor kıs::::)))))))))))
Günaydın Mutlucum, hakkaten Ankara buzz gibi yaa, biizm şirkette soğuk, donuyorum şu an, açık çay içtim ısınayım diye ama yok ısınamadım, bu arada küp Fatma durumun güldürdü beni, çok mu kilo aldın yoksa, yavaş git bacım..?
canım hayırlısı olsun inşallalh öncelik size verilir.hem bebekler kısmetiyle gelirlermiş.Kizlar, bizim icin dua edermisiniz?
Merak etmeyin saglikla ilgili bir durum yok Allaha sükür...
Ev ile ilgili bisey...
Biz su anda 2 oda bir evde yasiyoruz...
Yani Cocuk odamiz yok malesef ve evde bayagi kücük...
Haftasonu bir eve baktik...tam istedigimiz gibi...
Kirasi uygun...Oglumunda odasi olacak...
Yalniz söyle bir sorun var...Almanyada öyle oldu bitti buyrun ev sizin
gibi bir durum yok...Bi kac aile birden bakiyor onlarin arasindan seciyorlar...
Digerleri yeni evli veya yasli ciftlermis...bebegimizin yolda oldugunu bize
öncelik tanimalari mümkün olabirlimi felan diye sordum ama kesin bisey yok...
Dua edin kizlar evi bize versinler...Allahim insallah olur....
canım amin inşallah hayırlısı ile sana nasip olur o ev . baktın olmadı kıs bizimkielr almanyadaki yerin tapusunu bu çarşamba alıyorlar iki tane dubleks var birini sna kirlasınalr yakın mı ki acab ? :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?