2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Güzel Anneler ve Bebişler nasılsınız..bebeişlerini gören annlerin gözü aydın bizim haftaya cuma günü nasıl dayanır bilmiyorum... çok özeldim bebişimi

Kızlar bu pazar çıktık ümraniyeye annemle bana çok güsel hamile donları aldık :) kızlar rahatlık varmış ben hala normal kullanıyordum meğer onalr sıkıyromuş eğer kullanmayan varsa denesin çok beğendim ben e- bebekte çok daha güselelri vardı ama fiyatlar uçuk 89 lira açılanalrı diğerleri de yine 14-15 20-25 rakamalr ben ümrnaiyede en aklitelisini aldım 10 liraya aldım :)

ayrıca bebeişimede çok güsel iki tane takım aldı anneannesi çok güselelr yumuşacık onlarıda pamidordan aldık bu akşam bürüğe gideceğim indirim devame diyormuş sizlerede duyurulur arkadaşlar :)

günaydın herkese :teytey:
buzgibi bir ankaradan da selam size
hnasılsınız??
ben aynı küp fatma gibi oldum :CüvCüv:

merhaba simenay. ben de haftaya gideceğim ayrıntılı usg için ama hala karar veremedim. acaba şu ankaradaki meşhur E.E ye mi gitsem hastanedekine mi diye. sen nasıl yaptın?

Canımcım, benim arkadaşım önce hastandekine girdi, sonra içimizde kalmasın diye birde E.E. ye gittiler, orda da hastanedekiyle aynı şeyleri söylemişler, arkadaşım boşuna gitmişiz üstelik ultrason siyah-beyaz dedi, ben de E.E. ye bir gitmek istiyordum ama, bunu duyunca vazgeçtim açıkçası, durduk yere 260 tl vercez birde, ama yine de sen bilirsin, içimde kalmasın, paramda var diyorsan git..

Bosna teyzesi teşekkür ederiz, kızımın minik arkadaşı da iyidir umarım..

Teşekkür ederim SeyyalTaner, ayrıntılı ultrasonda izlemek büyük keyif doğrusu, minik kalbini sende görüyorsun, minik böbrekler, minik mide, minik beyin, hepsi inceleniyor tek tek..

Günaydın Güzel Anneler ve Bebişler nasılsınız..bebeişlerini gören annlerin gözü aydın bizim haftaya cuma günü nasıl dayanır bilmiyorum... çok özeldim bebişimi

Günaydın Yağmurcum, biz çok iyiyiz, sen ve yeğenimizde iyidir umarım.. Günler çabuk geçiyor aslında, ama işin içinde özlem var evet, bende sabırsızlıkla beklemiştim ayrıntılı ultrason günümüzü..

günaydın kızlar nasılsınız?benim bu gün çoook işim var,,,akannehir

nerden aldın kız ümraniyede o donları...söylesene bana...güle güle giy...:kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar günaydın. Grip aşısı ile ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz. ntv de dinlediğim birkaç prof. özelliklede hamilelerin olmasını isiyor. ne yapacaksınız?

ben yaptırmayı düşünmüyorum...pek güvenmiyorum açıkçası

çanım hadi gözün aydın bende bu hafta gireçeğim..ama nerde gireçeğim bende bilmiyorum..araştıraçağım salı günü ,hastanelere gidip sormam lazım...

kaydirigubbakcemile3 benimkide aynısını yapıyor,,kıpırkpır hareket ederken..babasının elini koyduğumuz gibi duruyor,,artık ben eşime diyorum ki,,demekki çoçuk sende sakinleşeçek...

hnasılsınız??

Günaydın Mutlucum, hakkaten Ankara buzz gibi yaa, biizm şirkette soğuk, donuyorum şu an, açık çay içtim ısınayım diye ama yok ısınamadım, bu arada küp Fatma durumun güldürdü beni, çok mu kilo aldın yoksa, yavaş git bacım..?

günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan haftasonu bende bebişime bi kaç parça bişeyler aldım allah sağlıkla hepimize giydirmek nasip etsin inşallah :ecrin_bebek: yanlız satıcı satmak içinmi söyledi doğrumudur bilmiyorum paylaşmak istedim sizlerle.... sarı tulum yada sarı bi parça bişey mutlaka almanız lazım sarılık için dedi bi kaç kişiye daha sordum evet mutlaka bebeğin yanında sarı bi parça mendil bile olsa olsun dediler böyle bişey duyanınız oldumu hiç arkadaşlar ben çok inanmasamda kafama takıldı yinede aldım bi tulum akannehir

Çooook geçmiş olsun...
Bundan sonra sen de dahil hiç birimiz grip olmayız inşallah :)

hnasılsınız??

Günaydın mutlucum
Küp fatma ne ki?
kilo mu aldın?
Ne güzel :kedi:

canım hoşgeldinnn iyileşmene sevindim sen yokken site çok yavaş tı ve hiç bişi yazamıyroduk nerdeyse :) senin yokluğunu protesto etti resmen :):):

hoşbuldum canım ooohh canma değsin ozaman hiç üzülmedim ehe...
ben dün kızımın eşyalarının resimlerini çektim ama evden koştur koştur çıkınca unuttum makine yanımda değil yarına artık...
simenay üçlüye doktor buldunmu benimki fena değildi yine g.o.p.ta lütfü önderoğlu...
bak doktorum 3 isim önerdi bana isimlerini adresilerini yazayım sen fiyat al.bi konuş araştır.
d.ç.dr.nuri danışman.
atatürk bulvarı kızılay...
467 56 46
acar koç (eccük kazıkmış kendüsü...)
219 19 61 söğütözünde.
bide beni gittiğim var lütfü önderoğlu
444 52 99 g.o.p ta yeri

canım güle güle giydir öncelikle :) babası ilede almayı nasip etsin mevlam sana :)

bu sarılık meselesi ankaralılara has i durum sanırım bizimkielrde çok söylediler :) hatta annem ilk sarı bi tulum aldı :) çok komik ama öyle ankaralılar buna inanıyor sanırım :)

selkie nerden aldın kız ümraniyede o donları...söylesene bana...güle güle giy...:

canım ümraniye igdaşın akrşısında ki iç çamaşırı mağazası var bi tane yeni böyle çok seksi şeyler var saray pasatnesinin yerine açıldı oradanda aalabilrisin bide pamidor bebe var ya igdaşın trafiğe bakan çaprazında bide orda var benim beğendiklerim kalitelisi dieğrlerinde 3,50 kuruşa var ama kenarları bantlı gibi kaşıntı yaapr dedi annem almadık :) bunalr yumuşacık ama en ufacık bi hoş görüntü yok iyice babaannelere benzedim kocaman her yerimi sardı :) hem belinizi felanda tutar sıcak olur

SıMENAY hala aynı hastaneye mi gidiyorsun? oradaki ayrıntılı nasıldı? renkli mi? kalbine falan bakıyor mu? yaklaşık kaç dakika kaldın? çok sordum galiba. merak işte....

Kizlar, bizim icin dua edermisiniz?

Merak etmeyin saglikla ilgili bir durum yok Allaha sükür...
Ev ile ilgili bisey...

Biz su anda 2 oda bir evde yasiyoruz...
Yani Cocuk odamiz yok malesef ve evde bayagi kücük...
Haftasonu bir eve baktik...tam istedigimiz gibi...
Kirasi uygun...Oglumunda odasi olacak...

Yalniz söyle bir sorun var...Almanyada öyle oldu bitti buyrun ev sizin
gibi bir durum yok...Bi kac aile birden bakiyor onlarin arasindan seciyorlar...

Digerleri yeni evli veya yasli ciftlermis...bebegimizin yolda oldugunu bize
öncelik tanimalari mümkün olabirlimi felan diye sordum ama kesin bisey yok...
Dua edin kizlar evi bize versinler...Allahim insallah olur....

canım amin inşallah hayırlısı ile sana nasip olur o ev . baktın olmadı kıs bizimkielr almanyadaki yerin tapusunu bu çarşamba alıyorlar iki tane dubleks var birini sna kirlasınalr yakın mı ki acab ? :)))))))))))))

o fatma nasıl oluyor kıs::::)))))))))))

yani çok göbüşlü etli butlu kadın :CüvCüv:

ben gittim elden 58 buçukla başladık şu anda 66 oldum daha 4 ay var 20yi garantiledik galiba zemuszemus

bu arada grip olmamak için ceviz süt badem fındık greyfurt mandalina derken,kilo almamak elde değil, hamur işlerine yoğunlaştım canım çekiyor cokacimcoook

geceleri kramplarım başladı resmen uyandırıyor fındık ıspanak filan yemek gerekiyormuş

kızlar günaydın kimsenin beni merak ettiği yok galiba mafoldumben.
neyse ben yazıyım bari kendi kendime neredeydim.
siteden sorun vardı sanırım giremedim bir kaç gündür.malum griptim eşime sattım onunla ilgilendim.
kızım hareketlendi artık yavaş yavaş.ilk tekmeyi üç gün önce attı.sonra kesildi ne kadar telaşlansamda bazen normal olduğunu duydum ilk bebeklerde.
ve randevumuz bu ayın 17.çok özledim kızımı bir buçuk ay oldu görmeueli.ayrıntılı ultr. giricem bende.eyüp ekiciye gitmiyorum bnede çünkü hem çok pahalı hemdee sağolsun kendi dr alıcak.tek farkı renksiz.cd vericek en güzeli bu.hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin allahım hepimize.

canım hayırlısı olsun inşallalh öncelik size verilir.hem bebekler kısmetiyle gelirlermiş.

Ayni sehirde olsa ne güzel olurdu valla...kaydirigubbakcemile3
Offf kac aydir ev ariyoruz yok....
650 Eurodan asagiya ev tutmaya hakkimiz yokmus...devlet izin vermiyor...
iyide iki kisi calisiyoruz diye pahali evdemi oturmak zorundayiz anlamiyorum...

Bakalim bu evin kirasi tam 650 Euro...insallah bunada bi kulp takmazlar...
Daha fazlasinida nasil verelimki...dogumdan sonra ztn 2 yada 3 sene calismicam
ben dogum iznine ayrilacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…