- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.881
yaaa ben de hamurişi yiyorum.
ama kilo almıyorum mafoldumben
artık korkmaya başladım, ya bebek de küçük doğarsa diye...
ben 18.haftadan beri resmen dayak yiyorum yaa...şimdi bile azcık eğileyim başlıyor kalk uleynnn demeye...hoşuma gidiyo bazen bilerekte sıkıştırıyom ne yalan söyliim..
günaydın mutlu kilomu dedin dr bana çok kızıcak.adam uzak dur dedikçe ben yedim hamurişi.
KIZLAR merhabaaa gunaydın herkesseeeee zemuszemusopuyorumnanaktan
canım çok sağol.geçmiş olsun laaaa..bende çok hastaydım dikkat et kendine...
Canımcım, benim arkadaşım önce hastandekine girdi, sonra içimizde kalmasın diye birde E.E. ye gittiler, orda da hastanedekiyle aynı şeyleri söylemişler, arkadaşım boşuna gitmişiz üstelik ultrason siyah-beyaz dedi, ben de E.E. ye bir gitmek istiyordum ama, bunu duyunca vazgeçtim açıkçası, durduk yere 260 tl vercez birde, ama yine de sen bilirsin, içimde kalmasın, paramda var diyorsan git..
Bosna teyzesi teşekkür ederiz, kızımın minik arkadaşı da iyidir umarım..
Teşekkür ederim SeyyalTaner, ayrıntılı ultrasonda izlemek büyük keyif doğrusu, minik kalbini sende görüyorsun, minik böbrekler, minik mide, minik beyin, hepsi inceleniyor tek tek..
Günaydın Yağmurcum, biz çok iyiyiz, sen ve yeğenimizde iyidir umarım.. Günler çabuk geçiyor aslında, ama işin içinde özlem var evet, bende sabırsızlıkla beklemiştim ayrıntılı ultrason günümüzü..
kızlar ben kaç gündür hep ayrıntılı usg yi düşünüyorum,
bebeğim iyi mi,herhangi bi sağlık problemi var mıdır,eli ayağı düz müdür,Allah korusun fiiziksel ya da beyinsel bi rahatsızlığı var mıdır yok mudur,bu düşünceler beni delirticek kızlar,ve de ikili ve üçlü test gayet iyiydi herhangi bi sorun çıkmadı drum çok iyi dedi,bu bi işaret olur mu lütfen beni rahatlatın çünkü daha 17 gün var en az
Canımcım, benim arkadaşım önce hastandekine girdi, sonra içimizde kalmasın diye birde E.E. ye gittiler, orda da hastanedekiyle aynı şeyleri söylemişler, arkadaşım boşuna gitmişiz üstelik ultrason siyah-beyaz dedi, ben de E.E. ye bir gitmek istiyordum ama, bunu duyunca vazgeçtim açıkçası, durduk yere 260 tl vercez birde, ama yine de sen bilirsin, içimde kalmasın, paramda var diyorsan git..
Bosna teyzesi teşekkür ederiz, kızımın minik arkadaşı da iyidir umarım..
Teşekkür ederim SeyyalTaner, ayrıntılı ultrasonda izlemek büyük keyif doğrusu, minik kalbini sende görüyorsun, minik böbrekler, minik mide, minik beyin, hepsi inceleniyor tek tek..
Günaydın Yağmurcum, biz çok iyiyiz, sen ve yeğenimizde iyidir umarım.. Günler çabuk geçiyor aslında, ama işin içinde özlem var evet, bende sabırsızlıkla beklemiştim ayrıntılı ultrason günümüzü..
[
günaydın tünaydın desek nasıl olur hande nasılsın?
pancuben selam naber?*
günaydın canlarım iyileştimde geldim herkeslerde iyi maşallaaahhh...
doktorlar tavsiye ediyor canım
[
pancuben selam naber?*
mutlu canım ben daha dr gitmedim.birbuçuk ay oldu nerdeyse bu ay gidicez bakalım o zaman diycek ama kıızcak biliyorum o hamurişinden kıxartmadan uzak dur deikçe bne yedim.hele mide bulantım geçince saldırdım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?