- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.861
günaydın mutlu kilomu dedin dr bana çok kızıcak.adam uzak dur dedikçe ben yedim hamurişi.yani çok göbüşlü etli butlu kadın :CüvCüv:
ben gittim elden 58 buçukla başladık şu anda 66 oldum daha 4 ay var 20yi garantiledik galiba zemuszemus
bu arada grip olmamak için ceviz süt badem fındık greyfurt mandalina derken,kilo almamak elde değil, hamur işlerine yoğunlaştım canım çekiyor cokacimcoook
geceleri kramplarım başladı resmen uyandırıyor fındık ıspanak filan yemek gerekiyormuş
Çooook geçmiş olsun...
Bundan sonra sen de dahil hiç birimiz grip olmayız inşallah :)
Günaydın mutlucum
Küp fatma ne ki?
kilo mu aldın?
Ne güzel :kedi:
günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan haftasonu bende bebişime bi kaç parça bişeyler aldım allah sağlıkla hepimize giydirmek nasip etsin inşallah :ecrin_bebek: yanlız satıcı satmak içinmi söyledi doğrumudur bilmiyorum paylaşmak istedim sizlerle.... sarı tulum yada sarı bi parça bişey mutlaka almanız lazım sarılık için dedi bi kaç kişiye daha sordum evet mutlaka bebeğin yanında sarı bi parça mendil bile olsa olsun dediler böyle bişey duyanınız oldumu hiç arkadaşlar ben çok inanmasamda kafama takıldı yinede aldım bi tulum akannehir
canım güle güle giydir öncelikle :) babası ilede almayı nasip etsin mevlam sana :)
bu sarılık meselesi ankaralılara has i durum sanırım bizimkielrde çok söylediler :) hatta annem ilk sarı bi tulum aldı :) çok komik ama öyle ankaralılar buna inanıyor sanırım :)
canım ümraniye igdaşın akrşısında ki iç çamaşırı mağazası var bi tane yeni böyle çok seksi şeyler var saray pasatnesinin yerine açıldı oradanda aalabilrisin bide pamidor bebe var ya igdaşın trafiğe bakan çaprazında bide orda var benim beğendiklerim kalitelisi dieğrlerinde 3,50 kuruşa var ama kenarları bantlı gibi kaşıntı yaapr dedi annem almadık :) bunalr yumuşacık ama en ufacık bi hoş görüntü yok iyice babaannelere benzedim kocaman her yerimi sardı :) hem belinizi felanda tutar sıcak olur
Kizlar, bizim icin dua edermisiniz?
Merak etmeyin saglikla ilgili bir durum yok Allaha sükür...
Ev ile ilgili bisey...
Biz su anda 2 oda bir evde yasiyoruz...
Yani Cocuk odamiz yok malesef ve evde bayagi kücük...
Haftasonu bir eve baktik...tam istedigimiz gibi...
Kirasi uygun...Oglumunda odasi olacak...
Yalniz söyle bir sorun var...Almanyada öyle oldu bitti buyrun ev sizin
gibi bir durum yok...Bi kac aile birden bakiyor onlarin arasindan seciyorlar...
Digerleri yeni evli veya yasli ciftlermis...bebegimizin yolda oldugunu bize
öncelik tanimalari mümkün olabirlimi felan diye sordum ama kesin bisey yok...
Dua edin kizlar evi bize versinler...Allahim insallah olur....
canım hayırlısı olsun inşallalh öncelik size verilir.hem bebekler kısmetiyle gelirlermiş.
evet canım sen almadınmı?
dila hayırlı olsun yarıladın sende nasıl tepikler etkilimi
Ayni sehirde olsa ne güzel olurdu valla...kaydirigubbakcemile3
Offf kac aydir ev ariyoruz yok....
650 Eurodan asagiya ev tutmaya hakkimiz yokmus...devlet izin vermiyor...
iyide iki kisi calisiyoruz diye pahali evdemi oturmak zorundayiz anlamiyorum...
Bakalim bu evin kirasi tam 650 Euro...insallah bunada bi kulp takmazlar...
Daha fazlasinida nasil verelimki...dogumdan sonra ztn 2 yada 3 sene calismicam
ben dogum iznine ayrilacagim...
ben 18.haftadan beri resmen dayak yiyorum yaa...şimdi bile azcık eğileyim başlıyor kalk uleynnn demeye...hoşuma gidiyo bazen bilerekte sıkıştırıyom ne yalan söyliim..
ayy canım benim yaa genede gözünü seveyim Türkiyemin turkbayragi peki canım doğumdan sonra taşınsan hani o zaman 3 kişisiniz ve doğum izni olunca ev kirası daha uygun olur mu acaba ama bu kezde şöyle bişi var o evler sna yetermi değil mibide almanyada şöyle bişşi var demi eve yaptığın herşeyi çıakrken değiştimrek zorundasın nasıl aldıysan öyle bırkaman gerekiyor .
günaydın güzel mart anneleri opuyorumnanaktan[/B
simenaycım gözün aydın canım maşşallah kızına.
çatladapatla ev inşaallah sizin olur tatlım hem bebişinin şansı var işin içinde siz alırsınız bence.
pembedüşler geçmiş olsun canım sana ve eşine.
bosnacım bebişin besleniyordur canım merak etme ama sen kilo almıyor olabilirsin.benim halam bir hamileliğinde 6 kilo diğerinde 9 kilo almış ama bebeklerin kilosu iyiymiş gayet.
Herkese iyi haftalar...
ÇatladaPatla taşınıyo musunuz?? Ben biraz sohbetin ortasından girdim ama.. kafamçokkarıştı :uhm:
günaydın güzel mart anneleri opuyorumnanaktan[/B
simenaycım gözün aydın canım maşşallah kızına.
çatladapatla ev inşaallah sizin olur tatlım hem bebişinin şansı var işin içinde siz alırsınız bence.
pembedüşler geçmiş olsun canım sana ve eşine.
bosnacım bebişin besleniyordur canım merak etme ama sen kilo almıyor olabilirsin.benim halam bir hamileliğinde 6 kilo diğerinde 9 kilo almış ama bebeklerin kilosu iyiymiş gayet.
YAZ34
tatlım çok sağol.bide şu domuz gribi çıktıya iyice huzursuzum.
Henüz degil canim...
Tasinmak istiyoruz ama evi bize vereceklermi o belli degil...
Haber bekliyoruz...insallah olur, cok istiyorum...
Simdiki evimiz cok kücük, Bebek odasi yapma gibi bir imaknimiz felan yok...
canım ya ayrı bi konu soracağım sana bilgin var mı bilmiyorum mesela kayınpederim burda alman plkalı bşr araç alsa yada almanyadan buraya bir araç getirse arabayı burda bırakabiliyormu ve biz kullanabiliyormuyuz çok uygun fiyata çok güsel arabalar var alman plakalı olarak :) acaba alsak biz kayınpederrimin üstüne o ansılsa yılda bir kesin gleiyor olur mu ki .
İnşallah olur canım.
Bebek kısmetiyle gelirmiş... Hayırlısı.
Çatladapatla, Allah gönlüne göre versin arkadaşım...
Orada nasıldır bilmiyorum ama, buralarda küçücük bebekle taşınmak zor, inşallah doğumdan önce herşey istediğin gibi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?