2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın mutlu kilomu dedin dr bana çok kızıcak.adam uzak dur dedikçe ben yedim hamurişi.

yaaa ben de hamurişi yiyorum.
ama kilo almıyorum mafoldumben
artık korkmaya başladım, ya bebek de küçük doğarsa diye...

çanım hayırlı olsun bebişinin eşyaları,,bende duydum ,,annemlerin tarafında sarı eşarp örterler bebeğin yüzüne...ama sarılığın asıl sebebi bebeğin doğduktan sonra yeterli sıvı alamamasıdır..o nedenle bebeklerinizi bol bol emzirin..kesinlikle aç bırakmayın...

ha biliyorum ben orayı çok şey almışımdır ordan :)

ay ne gıçık şu almanlar yaa.

yok canım bebiş içerde besleniyor benim annem kız kardeşime hamişken 20 kg aldı dedik heralde çocuk baya tontiş çıkacak 2,800doğdu o yüzden iyi beslendiğine inanıyorsan sorun yok, beni de her gören hiç klio almamışsın diyor oysa 5 kilo aldım 23haftalığım:) karnımdan almışım sadece kesin erkek diyorlar oysa kız:)))))

evet canım sen almadınmı?

dila hayırlı olsun yarıladın sende nasıl tepikler etkilimi

ben 18.haftadan beri resmen dayak yiyorum yaa...şimdi bile azcık eğileyim başlıyor kalk uleynnn demeye...hoşuma gidiyo bazen bilerekte sıkıştırıyom ne yalan söyliim..

ayy canım benim yaa genede gözünü seveyim Türkiyemin turkbayragi peki canım doğumdan sonra taşınsan hani o zaman 3 kişisiniz ve doğum izni olunca ev kirası daha uygun olur mu acaba ama bu kezde şöyle bişi var o evler sna yetermi değil mi bide almanyada şöyle bişşi var demi eve yaptığın herşeyi çıakrken değiştimrek zorundasın nasıl aldıysan öyle bırkaman gerekiyor .

günaydın güzel mart anneleri opuyorumnanaktan[/B

simenaycım gözün aydın canım maşşallah kızına.
çatladapatla ev inşaallah sizin olur tatlım hem bebişinin şansı var işin içinde siz alırsınız bence.
pembedüşler geçmiş olsun canım sana ve eşine.
bosnacım bebişin besleniyordur canım merak etme ama sen kilo almıyor olabilirsin.benim halam bir hamileliğinde 6 kilo diğerinde 9 kilo almış ama bebeklerin kilosu iyiymiş gayet.

Herkese iyi haftalar...
ÇatladaPatla taşınıyo musunuz?? Ben biraz sohbetin ortasından girdim ama.. kafamçokkarıştı :uhm:

ben 18.haftadan beri resmen dayak yiyorum yaa...şimdi bile azcık eğileyim başlıyor kalk uleynnn demeye...hoşuma gidiyo bazen bilerekte sıkıştırıyom ne yalan söyliim..

Iyicene hissetmek istiyorsan sirt üstü yat bi kac dakka...
Bak o zmn nasil her tarafina tekme atiyor...cok acayip oluyor...

Ama uzun süre sirt üstü yatmak bebeklerimize zararliymis...

Dün göbegimin hafif saginda bi sislik vardi, inip inip cikiyordu...
Dedim aha ya kafasini yada Poposunu dayadi...yan yat anneee sIKIstim
burda diye debeleniyordu...kaydirigubbakcemile3

Evet canim aynen öyle...
Evi nasil aldiysan öyle birakmak zorundasin...
Tamam iyi güzel hos ama cok acayip yasalari var bu almanlarin...
Ya sanane kardesim benim maasimdan demi...kirayi ödüyormuyum ona bak...

Bebek dogdukdan sonra verirler belki baska bir ev ama
ben simdiden istiyorum...bebek dogunca birde tasinma stresi olmasin,
Oglumun odasi hazir olsun istiyorum....

Amin canim insallah...cok istiyorum gercektende....

Son düzenleme:
Herkese iyi haftalar...
ÇatladaPatla taşınıyo musunuz?? Ben biraz sohbetin ortasından girdim ama.. kafamçokkarıştı :uhm:

Henüz degil canim...
Tasinmak istiyoruz ama evi bize vereceklermi o belli degil...
Haber bekliyoruz...insallah olur, cok istiyorum...

Simdiki evimiz cok kücük, Bebek odasi yapma gibi bir imaknimiz felan yok...

Yazcım hoşgeldinnn...
İnşallah canımcım, şimdilik iyi gelişimi çok şükür, bundan sonra da böyle gider umarım...

canım ya ayrı bi konu soracağım sana bilgin var mı bilmiyorum mesela kayınpederim burda alman plkalı bşr araç alsa yada almanyadan buraya bir araç getirse arabayı burda bırakabiliyormu ve biz kullanabiliyormuyuz çok uygun fiyata çok güsel arabalar var alman plakalı olarak :) acaba alsak biz kayınpederrimin üstüne o ansılsa yılda bir kesin gleiyor olur mu ki .

Henüz degil canim...
Tasinmak istiyoruz ama evi bize vereceklermi o belli degil...
Haber bekliyoruz...insallah olur, cok istiyorum...

Simdiki evimiz cok kücük, Bebek odasi yapma gibi bir imaknimiz felan yok...

İnşallah olur canım.
Bebek kısmetiyle gelirmiş... Hayırlısı.

Çatladapatla, Allah gönlüne göre versin arkadaşım...
Orada nasıldır bilmiyorum ama, buralarda küçücük bebekle taşınmak zor, inşallah doğumdan önce herşey istediğin gibi olur...

Türkiyeye giris yaparken zaten arabani kayit ettiriyorsun...
Orda soruyorlar Türkiyede ne kadar kalacaksini diye...

Benim bildigim kadariyla en fazla 6 ay durabiliyor araba...
Sonra her hangi bir sinir kapisindan (hangisi oldugu hic önemli degil) cikis ve tekrar giris yapilmasi lazim...
yani 6 ayda bir giris cikis yapilmasi gerek...

Ama bunu sadece araba kimin üzerineyse o kisi yapabiliyor...
yada noterden baskasina vekaletini veriyor...

Bizim bir akrabagmiz var Türkiyeye yerlesti temelli...
o sürekli böyle yapiyor...

İnşallah olur canım.
Bebek kısmetiyle gelirmiş... Hayırlısı.

Çatladapatla, Allah gönlüne göre versin arkadaşım...
Orada nasıldır bilmiyorum ama, buralarda küçücük bebekle taşınmak zor, inşallah doğumdan önce herşey istediğin gibi olur...

Amin canlarim insallah...
Iste bende dogumdan sonra daha zor olur diye simdiden istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…