- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.901
kızlar ya bu hamilelik hiç de dışardan görüdüğü gibi değilmiş
her döneminde ayrı problemleri var :gitme:
5. aydan sonra da mide yanması başlıyor, benim bugün baya etkili, çok sinir bozucu bişi :sinifsinif:
bu arada bugün kilo bildirim günü
bikaç kişi hariç kimseden ses yok bakıyorumda :mymeka:
hadi bakalım kaç kilo aldınız bi görelim ...
kızlar herkese iyi geceler diliyorum
herkesin baktığım kadarıyla iyi olmasına sevindim
bende kızımın hareketlerini 3 4 gündür hissetmeye başladım
ama az tabiki
kızıma kayra ismini koymak istiyorum
sadece tek tereddütüm bu ismin erkeklerede varilmesi
ama kıza daha çok yakıştırıyorum ben
arkadaşlar siz ne derisiniz
biraz kararsızım
çok şükür cnm büyük geçmiş olsun
ben de öyle sanıyordum sanırım mafoldumbensorma canım ya, ben de kaç gündür aynı şeyi düşünüyorum :)
ben sanıyordum ki, biraz midem bulanacak, karnım büyüyecek, pıt diye bebek doğacak kaydirigubbakcemile3
hiç öyle değilmiş, her gün bişeyden şikayet ediyorum valla, utanıyorum artık bugün de şöyleyim demeye :)
son günlerde, çok afedersiniz, korkunç sesler çıkararak geğiriyorum mesela. acayip bir hazımsızlık ve gaz var, böyle çıkıyor, rezil oluyorum yaaa:kedi:
ben de öyle sanıyordum sanırım mafoldumben
millet hamileliğin tadını çıkart derken tuhaf tuhaf suratlarına bakıyorum
tat mı
artık ben de eşim sordukça demeye utanıyorum :gitme:
sağol bitaneeemmmm...
lan sinpac nerde ayarlasında 15 inde gidelim mothercare e yaa cepadakine gittik cumartesi o badilerin hepsinden almak istedim öyle güzelki kıslarrr...
mutlu yuh bacım yaaa...
gerçi herkes öyle oluyo kimse bilmiyo burayı bende senin iş yerinden geçiyom her öğlen accık yüriim deyi.çok yakınınz ondan didim saa bi öğlen buluşalım diye.
kızlar aşk olsun ben burda beni günlerdir meşgul eden bi sorundan bahsettim sıkıntımdan yani ama sizler bir cvp bile yazmamışsınız,bi arkadaş hariç
ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama nafile
çok şükür cnm büyük geçmiş olsun
kızlar aşk olsun ben burda beni günlerdir meşgul eden bi sorundan bahsettim sıkıntımdan yani ama sizler bir cvp bile yazmamışsınız,bi arkadaş hariç
ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama nafile
"Kayra"bildiğim kadarıyla erkek ismi canım ben oğluma koyucam meselakaydirigubbakcemile3
kızlar ya bu hamilelik hiç de dışardan görüdüğü gibi değilmiş
her döneminde ayrı problemleri var :gitme:
5. aydan sonra da mide yanması başlıyor, benim bugün baya etkili, çok sinir bozucu bişi :sinifsinif:
bu arada bugün kilo bildirim günü
bikaç kişi hariç kimseden ses yok bakıyorumda :mymeka:
hadi bakalım kaç kilo aldınız bi görelim ...
SİMENAY hala aynı hastaneye mi gidiyorsun? oradaki ayrıntılı nasıldı? renkli mi? kalbine falan bakıyor mu? yaklaşık kaç dakika kaldın? çok sordum galiba. merak işte....
Kizlar, bizim icin dua edermisiniz?
Merak etmeyin saglikla ilgili bir durum yok Allaha sükür...
Ev ile ilgili bisey...
Biz su anda 2 oda bir evde yasiyoruz...
Yani Cocuk odamiz yok malesef ve evde bayagi kücük...
Haftasonu bir eve baktik...tam istedigimiz gibi...
Kirasi uygun...Oglumunda odasi olacak...
Yalniz söyle bir sorun var...Almanyada öyle oldu bitti buyrun ev sizin
gibi bir durum yok...Bi kac aile birden bakiyor onlarin arasindan seciyorlar...
Digerleri yeni evli veya yasli ciftlermis...bebegimizin yolda oldugunu bize
öncelik tanimalari mümkün olabirlimi felan diye sordum ama kesin bisey yok...
Dua edin kizlar evi bize versinler...Allahim insallah olur....
kızlar günaydın kimsenin beni merak ettiği yok galiba mafoldumben.
neyse ben yazıyım bari kendi kendime neredeydim.
siteden sorun vardı sanırım giremedim bir kaç gündür.malum griptim eşime sattım onunla ilgilendim.
kızım hareketlendi artık yavaş yavaş.ilk tekmeyi üç gün önce attı.sonra kesildi ne kadar telaşlansamda bazen normal olduğunu duydum ilk bebeklerde.
ve randevumuz bu ayın 17.çok özledim kızımı bir buçuk ay oldu görmeueli.ayrıntılı ultr. giricem bende.eyüp ekiciye gitmiyorum bnede çünkü hem çok pahalı hemdee sağolsun kendi dr alıcak.tek farkı renksiz.cd vericek en güzeli bu.hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin allahım hepimize.
günaydın güzel mart anneleri opuyorumnanaktan[/B
simenaycım gözün aydın canım maşşallah kızına.
çatladapatla ev inşaallah sizin olur tatlım hem bebişinin şansı var işin içinde siz alırsınız bence.
pembedüşler geçmiş olsun canım sana ve eşine.
bosnacım bebişin besleniyordur canım merak etme ama sen kilo almıyor olabilirsin.benim halam bir hamileliğinde 6 kilo diğerinde 9 kilo almış ama bebeklerin kilosu iyiymiş gayet.
tatlım sen ne kadarlıkken ayrıntılıya girdin
günaydın şekerler ben hala nane gibiyim bu tetanoz aşısı yüzünden dün gece artık üç günün sonunda biraz rahat uyuyabildim aşı etkiledi beni biraz dün de bahsetmiştim okumayan arkadaşlar endişe etmesin herkes böle benim gibi sarsılmıyordur bugün biraz daha iyi sayılırım en azından uyuyabildim neyse...
az önce haber türkte prof.doktr'un görüşlerini aldılar domuz gribi ile ilgili çok uzun konuştu ben sadece en can alıcı sorunun cevabını yazayım doktorun söylediği " aşı olunmazsa grip öldürücü olabilirmi diye sordular" doktor da hayır dedi
şu an bende düşünmüyorum bu aşıyı olmayı
Canım, aynı hastaneye gidiyorum evet, ayrıntılı renkli idi evet, kalbi dahil her yerine ince ince bakıyorlar, tam 45 dakika kaldım içerde, uzun uzun seyrettik meleğimi..
Canım ben 21. haftada girdim ayrıntılıya..
noldu bacım ben okumadımki yaw?
Kuju merhaba, iyi olmana sevindim, aşı herkeste farklı etki gösteriyor sanırım, ben hiç biir şey hissetmedim, hatta eve geldiğimde elimle yokladım aşının yerini bile bulamadım, ne ağrı ne sızı nede şişlik oldu bende, aşı yapılır yapılmaz kolonyalı mendille veya pamukla iyice ovalamak ve eve geldiğinde hala ağrı varsa buz koymak gerekiyormuş aklında olsun..
kızlar ben kaç gündür hep ayrıntılı usg yi düşünüyorum,
bebeğim iyi mi,herhangi bi sağlık problemi var mıdır,eli ayağı düz müdür,Allah korusun fiiziksel ya da beyinsel bi rahatsızlığı var mıdır yok mudur,bu düşünceler beni delirticek kızlar,ve de ikili ve üçlü test gayet iyiydi herhangi bi sorun çıkmadı drum çok iyi dedi,bu bi işaret olur mu lütfen beni rahatlatın çünkü daha 17 gün var en az
neler anlattı canım doktorun
ayrıntılı usg stresi sardı beni çok korkuyorum ikili ve üçlü tertemiz çıktı ama deli gibi korkuyorum rüyalarıma girer oldu
ayrıntılı usg stresi sardı beni çok korkuyorum ikili ve üçlü tertemiz çıktı ama deli gibi korkuyorum rüyalarıma girer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?