2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sorma canım ya, ben de kaç gündür aynı şeyi düşünüyorum :)
ben sanıyordum ki, biraz midem bulanacak, karnım büyüyecek, pıt diye bebek doğacak kaydirigubbakcemile3
hiç öyle değilmiş, her gün bişeyden şikayet ediyorum valla, utanıyorum artık bugün de şöyleyim demeye :)
son günlerde, çok afedersiniz, korkunç sesler çıkararak geğiriyorum mesela. acayip bir hazımsızlık ve gaz var, böyle çıkıyor, rezil oluyorum yaaa:kedi:

"Kayra"bildiğim kadarıyla erkek ismi canım ben oğluma koyucam meselakaydirigubbakcemile3

çok şükür cnm büyük geçmiş olsun

sağol bitaneeemmmm...
lan sinpac nerde ayarlasında 15 inde gidelim mothercare e yaa cepadakine gittik cumartesi o badilerin hepsinden almak istedim öyle güzelki kıslarrr...
mutlu yuh bacım yaaa...
gerçi herkes öyle oluyo kimse bilmiyo burayı bende senin iş yerinden geçiyom her öğlen accık yüriim deyi.çok yakınınz ondan didim saa bi öğlen buluşalım diye.

ben de öyle sanıyordum sanırım mafoldumben
millet hamileliğin tadını çıkart derken tuhaf tuhaf suratlarına bakıyorum
tat mı
artık ben de eşim sordukça demeye utanıyorum :gitme:

kızlar aşk olsun ben burda beni günlerdir meşgul eden bi sorundan bahsettim sıkıntımdan yani ama sizler bir cvp bile yazmamışsınız,bi arkadaş hariç
ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama nafile

ben de öyle sanıyordum sanırım mafoldumben
millet hamileliğin tadını çıkart derken tuhaf tuhaf suratlarına bakıyorum
tat mı
artık ben de eşim sordukça demeye utanıyorum :gitme:

miğde bulantısı öne doğru eğilemem gece sürekli tuvalete gitme eğer gidemezsem sabah yataktan kalakmayacak kadar şiş ir karın sürekli gz problemi ve nazlı herşeye alınan çabucvak üzülen çok hasas bi insanım artık

kız ben hep sol tarafına bakıyordum aradaki yollara filan ne bileyim
motherde indirim nasıl iyimi bu sefer gidelim

kızlar aşk olsun ben burda beni günlerdir meşgul eden bi sorundan bahsettim sıkıntımdan yani ama sizler bir cvp bile yazmamışsınız,bi arkadaş hariç
ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama nafile

asinaz ayrıntılı usgdenmi bahsetmiştin ben de girmedim çarşamba soracağım baya kafamı karıştırıyor bana sadece 3lü tarma testi yapıldı kalbine poarmağına onurgasına bacak kemiklerine parmak kemiklerine baktı o kadar

Yawww ben niye hic bir hamilelik belirtisi yasamiyorum...
Geceleri mide yanmasi disinda hic biseyim yok...
Nazda yapamiyorum bu yüzden esime...

Etrafimdaki hamile olan kime sorsam cok zorlu geciyor yada gecti diyor...
Evet biliyorum sansliyim hic bir sikayetim olmadigi icin...
ama bazen ben normalmiyim aceba diye düsnüyorum bu yüzden...

günaydın şekerler ben hala nane gibiyim bu tetanoz aşısı yüzünden dün gece artık üç günün sonunda biraz rahat uyuyabildim aşı etkiledi beni biraz dün de bahsetmiştim okumayan arkadaşlar endişe etmesin herkes böle benim gibi sarsılmıyordur bugün biraz daha iyi sayılırım en azından uyuyabildim neyse...

az önce haber türkte prof.doktr'un görüşlerini aldılar domuz gribi ile ilgili çok uzun konuştu ben sadece en can alıcı sorunun cevabını yazayım doktorun söylediği " aşı olunmazsa grip öldürücü olabilirmi diye sordular" doktor da hayır dedi
şu an bende düşünmüyorum bu aşıyı olmayı

SİMENAY hala aynı hastaneye mi gidiyorsun? oradaki ayrıntılı nasıldı? renkli mi? kalbine falan bakıyor mu? yaklaşık kaç dakika kaldın? çok sordum galiba. merak işte....

Canım, aynı hastaneye gidiyorum evet, ayrıntılı renkli idi evet, kalbi dahil her yerine ince ince bakıyorlar, tam 45 dakika kaldım içerde, uzun uzun seyrettik meleğimi..

Canım, Rabbim gönlüne göre versin, inşallah herşey istediğin gibi olur, dualarım seninle olacak..

Pembecim, iyi olmana sevindim, siteye kaç gündür girilmiyordu, girebilseydik yokluğunu farkederdik elbette, bebekler bu ayda fazla hareket etmezmiş korkma, benim minik de artık epey hareketlendi ama her dakika hareket etmiyor tabii....

Yazcım merhaba, teşekkür ederim..

tatlım sen ne kadarlıkken ayrıntılıya girdin

Canım ben 21. haftada girdim ayrıntılıya..

Kuju merhaba, iyi olmana sevindim, aşı herkeste farklı etki gösteriyor sanırım, ben hiç biir şey hissetmedim, hatta eve geldiğimde elimle yokladım aşının yerini bile bulamadım, ne ağrı ne sızı nede şişlik oldu bende, aşı yapılır yapılmaz kolonyalı mendille veya pamukla iyice ovalamak ve eve geldiğinde hala ağrı varsa buz koymak gerekiyormuş aklında olsun..

sağol canım
dediklerini hemşirede söyledi uyguladım ama ben çürük çıktım demekki :sinifsinif: beni etkiledi biraz neyseki bugün iyiyim sanada geçmiş olsun bi dahaki seferde bukadar etkilenmem sanırım

inşallah yoktur cnm üçlü testin iyiyse o da iyi çıkar sanırım bnde 3 hafta önce girdim sapasağlam kızım şu andada kıpır kıpır tekmeliyo annesini.
bnce iyi düşün iyi olsun kalbini ferah tutki herşey güzel gelişsina.s.

neler anlattı canım doktorun

Ohooo neler anlatmadı ki, ultrasında bir taraftan izlerken bir taraftanda tüm organları ile ilgili ve ekranda ne görüyorsak o an onunla ilgili herşeyi anlatıyor işte, benim kız tombikmiş mutlu, haftasına göre tombul dedi, çok sağlıklı maşallah, herşey yerli yerinde..

ayrıntılı usg stresi sardı beni çok korkuyorum ikili ve üçlü tertemiz çıktı ama deli gibi korkuyorum rüyalarıma girer oldu

Canım hiç kafanı takma, ayrıntılı da izlemek daha keyifli oluyor, üstelik renkli.. İçini ferah tut, aklın akötü düşünceler getirme, meleğin sapasağlamdır, bişeyi yoktur, dua edicem ben onun için..

ayrıntılı usg stresi sardı beni çok korkuyorum ikili ve üçlü tertemiz çıktı ama deli gibi korkuyorum rüyalarıma girer oldu

canım benim hiç korkma öyle güzel oluyoki anlatamam..her şeyini görüyosun aklına kötü şeyler getirme yaa o güzel bir an niye kendine eziyet ediyosun...çısa nolucak aldırabilecekmisin hayırrr?ee yorma bebişini üzüyosun böyle...
heyecanlan ama dediğim gibi aklına kötü şeyler getirip canını boşu boşuna sıkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…