2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Laviniaebru, Gözün aydın canım. çok sevindim gerçekten inşallah bütün arkdaşlar güzel sonuçlarla gelirrr

başımın ağrısı hala geçmedi yaaaa çıldırcam
yagmurcum cok sagool walla haberi alınca kendi rahatsızlıgımı bile unuttum ..ya hala dewam ediosa minoset vermedimi doktorun bas agrısı için..eger migrenin warsa karanlık sessiz bi yerde yat diyecem ama..calısıomusun

oyyy maşallah...ne güzel bir haber...gözün aydın canım...bol bol alışveriş yaparsın artık gönül rahatlığıyla...Rabbim başka dert vermesinalkisalkisalkis

oyyy maşallah...ne güzel bir haber...gözün aydın canım...bol bol alışveriş yaparsın artık gönül rahatlığıyla...Rabbim başka dert vermesinalkisalkisalkis
sagol canım ya walla içim rahatladı rahat bi nefes aldım yani..bundan sonrasınıda sorunsuz gecirmeyi nasip etsin allah hepimiz içinopuyorumnanaktan

kujucumm sagol canım be bi kac gündür bilgisayarım bozuk dogru dürüst giremiorum siteye sen nasılsın??ben neredeyse dogumdan önce en mutlu günümü yasıorumhihoyyyt

valla mutluluğun daim olsun canım hakkındır bekledin okadar en zor şey beklemek zaten
ben iyiyim çok şükür canım gün sayıyorum 18. de ayrıntılı var onu bekliyorum

CANIM İNAN ÇOK SEVİNDİMM SENİN ADINA HEP MUTLU HABERLER SENİ BULSUNNN...BENİM BEBEK BUGÜNDE TEKME ATMADI OFFFF:Saruboceq:

gözün aydın canım çok sevindim valla:lepi:sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah:Saruboceq:güzel haber duymaya ihtiyacım vardı benimde maşallahdiyeyim:)

CANIM İNAN ÇOK SEVİNDİMM SENİN ADINA HEP MUTLU HABERLER SENİ BULSUNNN...BENİM BEBEK BUGÜNDE TEKME ATMADI OFFFF:Saruboceq:

canımcım tam olarak kaç haftalıksın benimde ilk hissttiğim ikinci haftamda üç gün tık bile dememişti bende korkmuştum merak etme inşallah senin bebekinde anne ben burdayım der içini ferah tut rahat edeceksen doktorunu ara istersen

iyi aksamlar arkadaslar
bende bugun gittim doktora.. dayanamadım artık cok olmustu
birde benim ufaklık sakin sanırım oyle sizin anlattıgınız gibi tekmeleme yapmıyor
arada bir pıt pıt oluyor hepsi bu.. oda cok sık degildi
22 haftamıda doldurmusken bi gideyim dedim.. dr hanım 4 boyutlu ultrason almıs ilk bende denedi
tusları falan beraber ogrendik:) cok cok secemedim ama bi ara ufacıcık yuzunu gordum elinide yumak gibi yanında tutuyodu.. artık onumuzdeki ay daha detaylı bi sekilde gorurum insallah.. buna sukur tabiiki

kızlar ikinizinde gözü aydın.......

cnmm çok sevindim.darısı tüm sonuç bekleyen annelerimizi başına:Saruboceq:Rabbim bebeklerimize ve bize sağlık versin

tsk ler darısı burdaki herkese
ah bide kucagımıza alsakk saglıcakla
ben hep gun sayıyorum su kadar hafta kaldı su kadar ay kaldı diye:) cok mu sabırsızım nedir

gözün aydın darısı bebekini görmei bekleyenlerin başına.bende bu sbh görmei planlıodum ama olmadı ancak haftaya perşembe akşamına randevu alabildim.

gelincik gözün aydın canım seninde sağlıkla doğsun bebişin:))

kızlar yaa farkettiniz mi bu ara tüm kadın doğumcular full ne kadar çok hamiş var demi:)) üreme mevsimi mi nedir kimi duysam hamile yaklaşık bizimle.
bu arada annem dalga geçiyor benle doğum martta ya kedilerle doğuracak benim kızım diyekaydirigubbakcemile2

Kızlar iki gün girmedim neler olmuş başlığımıza !! bir sevindim bir üzüldüm, bir ağladım bir merak ettim duygu fırtınası yaşadım resmen... ben bunu bir atlatayım.... sonra görüşürüz... rabbim bebişlerimize sağlık versin... hayırlıyısıyla kucağımıza alalım inşallah. amin..

Durun kızlar bir şey sorayım da öyle gideyim kaydirigubbakcemile3 ben meslek gereği bazen çocuklara bağırmak zorunda kalıyorum. :mymeka: geçenlerde derste çıldırdım. kızarken kasığıma öyle bir sancı girdi ki, iki büklüm oldum. o kadar korktum ki bebeğime bir şey olacak diye senağlama . bugünlerde de yine bağırmak durumunda kalıyorum. siz de biliyorsunuz kızlar nesil çok kötü çooook... :mymeka: öğretmenler arkadaşlar, başkasının çocuğu için bu kadar üzülme kendini parçalama bırak ne yaparlarsa yapsınlar diyor ama bu vicdan laf dinlemiyor :çok üzgünüm: bu haftadan itibaren sesleri de duymaya başladı, resmen korkudan büzülyordur yavrum. her gün ağlıyorum sanki bebeğime kötülük yapıyormuş gibi hissediyorum. geri kalacaklar diye rapor da alamıyorum. inanır mısınız ben masada resmen kıvranıyorum onlar aynı terbiyesizliğe devam ediyorlar "öğretmenim ne oldu" bile demediler. benim canım istesin diye yemek isimleri söylüyorlar yok sarma yok bilmem ne bu kadın bulamazsa ne olur diye düşünmüyorlar bile, eşim yanımda olsa gider bulur ama o da yok. insanlarla uğraşmak çok zor çok. vurdumduymaz olmak lazımmış bu mesleği yapmak için. bebeğime üzülüyorum başka hiçbir şeye değil. :gitme:

cnmm yhaa kıyamam.sende çok takma öğrencileri.hamile olmadan anlamıyosunki bu halleri.onlarda kendilerince muzurluk yapıolar.hangimiz yapmadıkki zamanında.hepimiz biraz fırlamaydık.ogünlerdeki halini hatırla ve gül geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…