- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.561
yagmurcum cok sagool walla haberi alınca kendi rahatsızlıgımı bile unuttum ..ya hala dewam ediosa minoset vermedimi doktorun bas agrısı için..eger migrenin warsa karanlık sessiz bi yerde yat diyecem ama..calısıomusunLaviniaebru, Gözün aydın canım. çok sevindim gerçekten inşallah bütün arkdaşlar güzel sonuçlarla gelirrr
başımın ağrısı hala geçmedi yaaaa çıldırcam
canlarııım herkese merhabaaa...amniyosentez sonuclarım temiz cıkmış arkadaslarzemuszemuscoook cok cok ama cok mutluyuum biraz önce aldım haberi..allah ıma sükürler olsun önce sonrada burdan bana destek weren herkese dua eden herkese cokk tesekkürler arkadaslarım sagolun..kaydirigubbakcemile5:hulya::lepi:alkisalkisalkisdelikafadulden bebegime tek bi eşya alamamıstım bu moral bozukluguyla ama hep iyiyi düşündüm öylede oldu..
Kızlar Mart bebişlerine bir "KIZ" da benden gelecek Allah izin verirse. Bugüne kadar öğrenememiştik ama bugün gösterdi minik yaramaz ......
sagol canım ya walla içim rahatladı rahat bi nefes aldım yani..bundan sonrasınıda sorunsuz gecirmeyi nasip etsin allah hepimiz içinopuyorumnanaktanoyyy maşallah...ne güzel bir haber...gözün aydın canım...bol bol alışveriş yaparsın artık gönül rahatlığıyla...Rabbim başka dert vermesinalkisalkisalkis
kujucumm sagol canım be bi kac gündür bilgisayarım bozuk dogru dürüst giremiorum siteye sen nasılsın??ben neredeyse dogumdan önce en mutlu günümü yasıorumhihoyyyt
Kızlar Mart bebişlerine bir "KIZ" da benden gelecek Allah izin verirse. Bugüne kadar öğrenememiştik ama bugün gösterdi minik yaramaz ......
canlarııım herkese merhabaaa...amniyosentez sonuclarım temiz cıkmış arkadaslarzemuszemuscoook cok cok ama cok mutluyuum biraz önce aldım haberi..allah ıma sükürler olsun önce sonrada burdan bana destek weren herkese dua eden herkese cokk tesekkürler arkadaslarım sagolun..kaydirigubbakcemile5:hulya::lepi:alkisalkisalkisdelikafadulden bebegime tek bi eşya alamamıstım bu moral bozukluguyla ama hep iyiyi düşündüm öylede oldu..
CANIM İNAN ÇOK SEVİNDİMM SENİN ADINA HEP MUTLU HABERLER SENİ BULSUNNN...BENİM BEBEK BUGÜNDE TEKME ATMADI OFFFF:Saruboceq:
iyi aksamlar arkadaslar
bende bugun gittim doktora.. dayanamadım artık cok olmustu
birde benim ufaklık sakin sanırım oyle sizin anlattıgınız gibi tekmeleme yapmıyor
arada bir pıt pıt oluyor hepsi bu.. oda cok sık degildi
22 haftamıda doldurmusken bi gideyim dedim.. dr hanım 4 boyutlu ultrason almıs ilk bende denedi
tusları falan beraber ogrendik:) cok cok secemedim ama bi ara ufacıcık yuzunu gordum elinide yumak gibi yanında tutuyodu.. artık onumuzdeki ay daha detaylı bi sekilde gorurum insallah.. buna sukur tabiiki
gözün aydın darısı bebekini görmei bekleyenlerin başına.bende bu sbh görmei planlıodum ama olmadı ancak haftaya perşembe akşamına randevu alabildim.iyi aksamlar arkadaslar
bende bugun gittim doktora.. dayanamadım artık cok olmustu
birde benim ufaklık sakin sanırım oyle sizin anlattıgınız gibi tekmeleme yapmıyor
arada bir pıt pıt oluyor hepsi bu.. oda cok sık degildi
22 haftamıda doldurmusken bi gideyim dedim.. dr hanım 4 boyutlu ultrason almıs ilk bende denedi
tusları falan beraber ogrendik:) cok cok secemedim ama bi ara ufacıcık yuzunu gordum elinide yumak gibi yanında tutuyodu.. artık onumuzdeki ay daha detaylı bi sekilde gorurum insallah.. buna sukur tabiiki
Durun kızlar bir şey sorayım da öyle gideyim kaydirigubbakcemile3 ben meslek gereği bazen çocuklara bağırmak zorunda kalıyorum. :mymeka: geçenlerde derste çıldırdım. kızarken kasığıma öyle bir sancı girdi ki, iki büklüm oldum. o kadar korktum ki bebeğime bir şey olacak diye senağlama . bugünlerde de yine bağırmak durumunda kalıyorum. siz de biliyorsunuz kızlar nesil çok kötü çooook... :mymeka: öğretmenler arkadaşlar, başkasının çocuğu için bu kadar üzülme kendini parçalama bırak ne yaparlarsa yapsınlar diyor ama bu vicdan laf dinlemiyor :çok üzgünüm: bu haftadan itibaren sesleri de duymaya başladı, resmen korkudan büzülyordur yavrum. her gün ağlıyorum sanki bebeğime kötülük yapıyormuş gibi hissediyorum. geri kalacaklar diye rapor da alamıyorum. inanır mısınız ben masada resmen kıvranıyorum onlar aynı terbiyesizliğe devam ediyorlar "öğretmenim ne oldu" bile demediler. benim canım istesin diye yemek isimleri söylüyorlar yok sarma yok bilmem ne bu kadın bulamazsa ne olur diye düşünmüyorlar bile, eşim yanımda olsa gider bulur ama o da yok. insanlarla uğraşmak çok zor çok. vurdumduymaz olmak lazımmış bu mesleği yapmak için. bebeğime üzülüyorum başka hiçbir şeye değil. :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?