- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.521
yavrum benim koca beni böyle ykülü bıraktı askere kaçtı :) şafak saydırıyor böyle bize :):):): 9
Yaninda birde sekerli su ic...
Denemedim ama oda hareketlendiriyormus...
MERHABAAa.s.ancak fırsat oldu bi de yeni elim vardı dünden sonra valla.herks iyi umarım tüm bebişlerimiz de iyidir inş.
kızlar ben hamilelik reflüsü varmış ya ondan oldum galiba 2 gündür midemden ölüyorum.sanki yediğim herşey batıyor..
canlarım cok sagolun allah razı olsun sıze bebeklerınızı bagıslasın ınsallah
seyyal nasılsın moralin nasıl oldu eşimle aram limoni demiştin?
SAOL CNAIM ÇOK İYİYM ÇOK ŞÜKÜR DÜZELDİ ARAMIZ YA EVLİLK HALİ EŞELR MALUM BİDE UZAKLIK VAR YA ARADA O ÇOK ETKİLYİOR İKMİİZİNDE SİNİRLERİ YIPRANDI TABİ AMA ÇOK ŞÜKÜR İYYİZ ŞİMDİ AŞKIMLA :):):):
SİZLERDE SAOLUN VALLA ACAYİP İŞE YARIYORSUNZU HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM :):):
canım tekrar başın sağolsun.çok üzüldüm.rabbim sağlıklı sıhhali bir evlat vericek inşalalh tez zamanda sana.dualarımız seninle.canlarım cok sagolun allah razı olsun sıze bebeklerınızı bagıslasın ınsallah
seyyal nasılsın moralin nasıl oldu eşimle aram limoni demiştin?
SAOL CNAIM ÇOK İYİYM ÇOK ŞÜKÜR DÜZELDİ ARAMIZ YA EVLİLK HALİ EŞELR MALUM BİDE UZAKLIK VAR YA ARADA O ÇOK ETKİLYİOR İKMİİZİNDE SİNİRLERİ YIPRANDI TABİ AMA ÇOK ŞÜKÜR İYYİZ ŞİMDİ AŞKIMLA :):):):
SİZLERDE SAOLUN VALLA ACAYİP İŞE YARIYORSUNZU HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM :):):
bizde 1 yıl ayrı kaldık gemi görevi vardı önceleri15günde gelirken sonra ayda bir en son 4 ayda bir gelir oldu neyseki 1 yıldıda o oldu bizim tesellimiz ama çalıştığım için çok zor geçmedi sen hamile olduğun için biraz hassassın tabi ama sonradan pişman olacağın şeyleri eşine telefonda söylememeye dikkat et sonra gülüp geçersin sende zaten düşününce.
canım tekrar başın sağolsun.çok üzüldüm.rabbim sağlıklı sıhhali bir evlat vericek inşalalh tez zamanda sana.dualarımız seninle.
selam pembe nasılsın pztesi şeker yüklemeye gidiyorum, dünde tetenıos aşısı yaptı arkadaşım gayet iyi şimdilik ağrı yok çok hafif sen ne zaman gideceksin yada gittinmi?
kıslarrr tickerı koyamıyorum artık sanırım üyelik falan isteniyomuş acaba masa üstüne nasıl koyabilirim bilen varmı denedim ama yapamadım..
kızlar benim bebeğimde tık yok dün ve bugün hiç oynamadı içimi bi korku sardı napcam bilemiom senağlama
kızlar benim bebeğimde tık yok dün ve bugün hiç oynamadı içimi bi korku sardı napcam bilemiomsenağlama
Canım inşallah bi sorun yoktur.
Ayaklarını uzatarak yatıp denedin mi belki ayaktayken falan hareket etmiştir de farketmemişsindir
gözün aydın ebrucum ben bu sonucu hissediyordum zaten, farklı bişey beklemiyordum nedense :1rolleyes:canlarııım herkese merhabaaa...amniyosentez sonuclarım temiz cıkmış arkadaslarzemuszemuscoook cok cok ama cok mutluyuum biraz önce aldım haberi..allah ıma sükürler olsun önce sonrada burdan bana destek weren herkese dua eden herkese cokk tesekkürler arkadaslarım sagolun..kaydirigubbakcemile5:hulya::lepi:alkisalkisalkisdelikafadulden bebegime tek bi eşya alamamıstım bu moral bozukluguyla ama hep iyiyi düşündüm öylede oldu..
canlarııım herkese merhabaaa...amniyosentez sonuclarım temiz cıkmış arkadaslarzemuszemuscoook cok cok ama cok mutluyuum biraz önce aldım haberi..allah ıma sükürler olsun önce sonrada burdan bana destek weren herkese dua eden herkese cokk tesekkürler arkadaslarım sagolun..kaydirigubbakcemile5:hulya::lepi:alkisalkisalkisdelikafadulden bebegime tek bi eşya alamamıstım bu moral bozukluguyla ama hep iyiyi düşündüm öylede oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?