- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.541
canlarııım herkese merhabaaa...amniyosentez sonuclarım temiz cıkmış arkadaslarzemuszemuscoook cok cok ama cok mutluyuum biraz önce aldım haberi..allah ıma sükürler olsun önce sonrada burdan bana destek weren herkese dua eden herkese cokk tesekkürler arkadaslarım sagolun..kaydirigubbakcemile5:hulya::lepi:alkisalkisalkisdelikafadulden bebegime tek bi eşya alamamıstım bu moral bozukluguyla ama hep iyiyi düşündüm öylede oldu..
canımm benim cook sagol allah kimseye yasatmasın gercekten zor bi bekleyiş ama hiç kötü hissetmemiştm sonucları..allah hepimizin bebişlerine saglık wersin saglıkla kucagımıza almayı ansip etsin..hayat ne garipki böyle limburg gibi yasanan kötü olaylara hep aynı yürekten üzülüsekte böyle süpriz iyi haberlerede sewiniyoruz işte..hepimiz için önce hayırlısı
gözün aydın ebrucum ben bu sonucu hissediyordum zaten, farklı bişey beklemiyordum nedense :1rolleyes:
hem sen de böyle olacağına inanmıştın hep :1hug:
amin aminn :1rolleyes:canımm benim cook sagol allah kimseye yasatmasın gercekten zor bi bekleyiş ama hiç kötü hissetmemiştm sonucları..allah hepimizin bebişlerine saglık wersin saglıkla kucagımıza almayı ansip etsin..hayat ne garipki böyle limburg gibi yasanan kötü olaylara hep aynı yürekten üzülüsekte böyle süpriz iyi haberlerede sewiniyoruz işte..hepimiz için önce hayırlısıopuyorumnanaktan
canlarııım herkese merhabaaa...amniyosentez sonuclarım temiz cıkmış arkadaslarzemuszemuscoook cok cok ama cok mutluyuum biraz önce aldım haberi..allah ıma sükürler olsun önce sonrada burdan bana destek weren herkese dua eden herkese cokk tesekkürler arkadaslarım sagolun..kaydirigubbakcemile5:hulya::lepi:alkisalkisalkisdelikafadulden bebegime tek bi eşya alamamıstım bu moral bozukluguyla ama hep iyiyi düşündüm öylede oldu..
cook saol simenaycım gercekten bundan sonra tadını cıkartmak lazım nede olsa bi bekleyiş sürecndeydm..dualarınız için cok sagolun cookLaviniaebru, canım gözün aydın, Rabbime binlerce şükür olsun, derin bir nefes al artık ve hamileliğinin tadını çıkarmaya bak arkadaşım..
Ben geldim...
Çok yoruldum...
Bir geçmişi okuyalım bakalım...
coook sagol canım tesekkür ederim..allah hepimizin bebişlerine saglık wersin..burdan cook dua ve destek aldım hepinizi ayrı ayrı cok sewiorumTebrik ederim... Gözün aydın...
Ben geldim...
Çok yoruldum...
Bir geçmişi okuyalım bakalım...
canlarım cok sagolun allah razı olsun sıze bebeklerınızı bagıslasın ınsallah
canım benim sende coook saol allah razı olsun hepinizdden sırasıyla alıntı nası yapılıo bilmiorum o yuzden herkese ayrı ayrı tesekkür ediorum..gözün aydın canım çok güzel bir haber.artık hamileliliğinin kalan zamanını doya doya yaşa.hep böyle güğzel haberler duyarız inşaallah artık.
kujucumm sagol canım be bi kac gündür bilgisayarım bozuk dogru dürüst giremiorum siteye sen nasılsın??ben neredeyse dogumdan önce en mutlu günümü yasıorumhihoyyytgözün aydın canımmm herzaman böyle güzel haberler alırsın inşallah Allah her daim seni ve bebeğini korusun:CüvCüv:
Hoşgeldiiin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?