2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey:

gözün aydın ebrucum ben bu sonucu hissediyordum zaten, farklı bişey beklemiyordum nedense :1rolleyes:
hem sen de böyle olacağına inanmıştın hep :1hug:
canımm benim cook sagol allah kimseye yasatmasın gercekten zor bi bekleyiş ama hiç kötü hissetmemiştm sonucları..allah hepimizin bebişlerine saglık wersin saglıkla kucagımıza almayı ansip etsin..hayat ne garipki böyle limburg gibi yasanan kötü olaylara hep aynı yürekten üzülüsekte böyle süpriz iyi haberlerede sewiniyoruz işte..hepimiz için önce hayırlısıopuyorumnanaktan

amin aminn :1rolleyes:
hepsi bizim için iyisi de kötüsü de..

Laviniaebru, canım gözün aydın, Rabbime binlerce şükür olsun, derin bir nefes al artık ve hamileliğinin tadını çıkarmaya bak arkadaşım..

Tebrik ederim... Gözün aydın...

Laviniaebru, canım gözün aydın, Rabbime binlerce şükür olsun, derin bir nefes al artık ve hamileliğinin tadını çıkarmaya bak arkadaşım..
cook saol simenaycım gercekten bundan sonra tadını cıkartmak lazım nede olsa bi bekleyiş sürecndeydm..dualarınız için cok sagolun cook

gözün aydın canım çok güzel bir haber.artık hamileliliğinin kalan zamanını doya doya yaşa.hep böyle güğzel haberler duyarız inşaallah artık.

canlarım cok sagolun allah razı olsun sıze bebeklerınızı bagıslasın ınsallah

Limburg,

Her kötü günün ardından çok daha güzel günler gelir... Şu anda belkide en kötü günleri yaşıyorsun. Zamanla herşey daha iyi olacak. Bir süre sonra yeniden bir meleğin olcak.... Sakın umutsuzluğa kapılma ve kendini yalnız hissetme...

Kardeş, allah büyük... Her derdin şifası onda... Yine bebişin olacak, sen kendini kötü hissetme yeterki; tamam mı?

gözün aydın canımmm herzaman böyle güzel haberler alırsın inşallah Allah her daim seni ve bebeğini korusun:CüvCüv:

gözün aydın canım çok güzel bir haber.artık hamileliliğinin kalan zamanını doya doya yaşa.hep böyle güğzel haberler duyarız inşaallah artık.
canım benim sende coook saol allah razı olsun hepinizdden sırasıyla alıntı nası yapılıo bilmiorum o yuzden herkese ayrı ayrı tesekkür ediorum..

Kızlar Mart bebişlerine bir "KIZ" da benden gelecek Allah izin verirse. Bugüne kadar öğrenememiştik ama bugün gösterdi minik yaramaz ......

Laviniaebru, Gözün aydın canım. çok sevindim gerçekten inşallah bütün arkdaşlar güzel sonuçlarla gelirrr

başımın ağrısı hala geçmedi yaaaa çıldırcam

gözün aydın canımmm herzaman böyle güzel haberler alırsın inşallah Allah her daim seni ve bebeğini korusun:CüvCüv:
kujucumm sagol canım be bi kac gündür bilgisayarım bozuk dogru dürüst giremiorum siteye sen nasılsın??ben neredeyse dogumdan önce en mutlu günümü yasıorumhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…