- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.581
cnmm yhaa kıyamam.sende çok takma öğrencileri.hamile olmadan anlamıyosunki bu halleri.onlarda kendilerince muzurluk yapıolar.hangimiz yapmadıkki zamanında.hepimiz biraz fırlamaydık.ogünlerdeki halini hatırla ve gül geç.
Durun kızlar bir şey sorayım da öyle gideyim kaydirigubbakcemile3 ben meslek gereği bazen çocuklara bağırmak zorunda kalıyorum. :mymeka: geçenlerde derste çıldırdım. kızarken kasığıma öyle bir sancı girdi ki, iki büklüm oldum. o kadar korktum ki bebeğime bir şey olacak diye senağlama . bugünlerde de yine bağırmak durumunda kalıyorum. siz de biliyorsunuz kızlar nesil çok kötü çooook... :mymeka: öğretmenler arkadaşlar, başkasının çocuğu için bu kadar üzülme kendini parçalama bırak ne yaparlarsa yapsınlar diyor ama bu vicdan laf dinlemiyor :çok üzgünüm: bu haftadan itibaren sesleri de duymaya başladı, resmen korkudan büzülyordur yavrum. her gün ağlıyorum sanki bebeğime kötülük yapıyormuş gibi hissediyorum. geri kalacaklar diye rapor da alamıyorum. inanır mısınız ben masada resmen kıvranıyorum onlar aynı terbiyesizliğe devam ediyorlar "öğretmenim ne oldu" bile demediler. benim canım istesin diye yemek isimleri söylüyorlar yok sarma yok bilmem ne bu kadın bulamazsa ne olur diye düşünmüyorlar bile, eşim yanımda olsa gider bulur ama o da yok. insanlarla uğraşmak çok zor çok. vurdumduymaz olmak lazımmış bu mesleği yapmak için. bebeğime üzülüyorum başka hiçbir şeye değil. :gitme:
ya şimdiki nesil gerçekten çok farklı,,bizde yaramazdık ama şimdikiler daha bir yaramaz..yaramazdan ziyade saygısız....gerçi onları yetiştirenlerde bizim gibi anne babalar....demekkibiz annemiz babamız kadar terbiye edemiyoruz çocuklarımız....sende çok takma....bebeğini düşün....duymamazlıktan gel onları..birde gençlerin bir huyları sen sinirlendike daha çok yaparlar..çünkü onlara gülmek için mazeme olursun...sen dersini anlat çık..dinleyip dinlememleri onların problemleri,,sonuçta sınava girecek olan onlar....her koyun kndi baçağından asılır ..en azından bebeğin doğana kadar umursamaz davran..........
ya şimdiki nesil gerçekten çok farklı,,bizde yaramazdık ama şimdikiler daha bir yaramaz..yaramazdan ziyade saygısız....gerçi onları yetiştirenlerde bizim gibi anne babalar....demekkibiz annemiz babamız kadar terbiye edemiyoruz çocuklarımız....sende çok takma....bebeğini düşün....duymamazlıktan gel onları..birde gençlerin bir huyları sen sinirlendike daha çok yaparlar..çünkü onlara gülmek için mazeme olursun...sen dersini anlat çık..dinleyip dinlememleri onların problemleri,,sonuçta sınava girecek olan onlar....her koyun kndi baçağından asılır ..en azından bebeğin doğana kadar umursamaz davran..........
canımmm hoşgeldin tekrar başın sağolsun böyle hatırlatıyoruz sana ama kusuruma bakma yaşadıkların için çok çok üzgünüm allah tekrar yaşatmasın kardeşim bundan sonra hakkında herşeyin hayırlısını versin sen iyisin sağlığın iyi inşallah en kısa zamanda yeniden bebeğin olur bu yavrunun acısını o dindirir canım benimm:çok üzgünüm:
seyyal nasılsın moralin nasıl oldu eşimle aram limoni demiştin?
Kızlar çikolata yememeğe dikkat edin çikolata bisküvi kekler genetiği değiştirilmiş ürünlermiş.
Hepatit arada bir elma dilimi ve marul ye çok iyi geliyor
canım sen yurtdışındamısın çalışıyormuydun?
lımburg canım başın sağolsun rabbim sabır versin bidaha böyle kötü acılar yaşatmasın sana çok ötü oldum haberini görünce
canım tekrar başın sağolsun.çok üzüldüm.rabbim sağlıklı sıhhali bir evlat vericek inşalalh tez zamanda sana.dualarımız seninle.
limburg1985 cnm başın sağolsun.gerçekten çok üzüldüm.senin sağlığın yerinde inşallah.rabbim bundan gönlüne göre verir inşallah.en kısa zmnda sağlıklı bir bebeğe kavuşmanı diliyorum.
canımm benim cook sagol allah kimseye yasatmasın gercekten zor bi bekleyiş ama hiç kötü hissetmemiştm sonucları..allah hepimizin bebişlerine saglık wersin saglıkla kucagımıza almayı ansip etsin..hayat ne garipki böyle limburg gibi yasanan kötü olaylara hep aynı yürekten üzülüsekte böyle süpriz iyi haberlerede sewiniyoruz işte..hepimiz için önce hayırlısıopuyorumnanaktan
limburg,
her kötü günün ardından çok daha güzel günler gelir... şu anda belkide en kötü günleri yaşıyorsun. Zamanla herşey daha iyi olacak. Bir süre sonra yeniden bir meleğin olcak.... Sakın umutsuzluğa kapılma ve kendini yalnız hissetme...
Kardeş, allah büyük... Her derdin şifası onda... Yine bebişin olacak, sen kendini kötü hissetme yeterki; tamam mı?
mutlu cnm saol.ayh ne bilim yhaa annemde yatıodur öle hergün hissedemezsın dio ama içim bi huzursuz.oysaki okdr hareketliydi.son zmnlarda resmen tekme atıodu.babamız bile hissetti.bi an önce ben burdaım dese keşke
slm kızlar bebeişim maşallah çok iimiş ama ben 23 haftalık oldum ve toplam 10 kilo almışım işin garibi bu onkiloyu son iki ayda aldım doktorum çok kızdı yaaa almamam gerekmiş yoksa sezeryan olursun diyo
hepatit pınar tinsel selkie canlarım tesekkür ederim sagolun gercekten en mutlu günümdü bugün
haklısın canım aslında aynen senin söylediğin gibi davranmam lazım. Bizler gibi anne babalar diyorsun ama emin ol kendini bir halt zannedip, çocuğun en ufak lafında eline merdaneyi kapıp gelen veli var. bir öğrencinin iftirası yüzünden 30 yıllık öğretmene soruşturma açtırdılar. ondan sonra olay ortaya çıktı ama öğretmenin düştüğü durum ne olacak? ister istemez insanın canı sıkılıyor benneyaptımki
Canım benim ne kadar bizim anne babalar desek de emin ol iş ailede bitiyor. Çocuklarının hatalı olduğunu asla kabul etmeyen en ufak bir olayda kavga etmeye gelen anne-baba var. kladı ki nasil çok garip hiç düşünmeden öğretmenine iftira atıyor. değer yargılarını yitirmişler, vicdan kavramını kaybetmişler. neyse ki ben pek veli sorunu yaşamıyorum. kızarsam bağırırsam ders iliyorum yoksa kesinlikle.... aslında haklısın senin söylediğin gibi davranmam lazım. yarın öbür gün bir teşekkür eden olacak mı acaba? hiç sanmıyorum. başarı onların, başarısızlık bizim çünkü...
Günaydin güzel Bayanlar...
Dün bi ara ben cok korktum...
Esimle carsidaydik ve ben cok fena sIKIsmistim ama tuvalete gitme imkanim yoktu...
Eve geldik sonunda gidebildim..aradan söyle bir saat fena geldi yine tuvalete gittim
Kasiklarima öyle bir sanci girdiki anlatamam...
sadece bir kac saniye sürdü ama beni aglatmaya yetti...
Sonrasindada karnimda acayip bir sislik hissi vardi bütün gece...
Korkulacak bisey yoktur demi kizlar?
Tuvalete gidemedigim, sIKDigim icin olmustur demi?
yaaa kıslar tickerım nerde yaaa?günaydın bu arada...ben bugünkü kıyafetimi eklicem size mini giymiş camış görün accık.
Günaydin güzel Bayanlar...
Dün bi ara ben cok korktum...
Esimle carsidaydik ve ben cok fena sIKIsmistim ama tuvalete gitme imkanim yoktu...
Eve geldik sonunda gidebildim..aradan söyle bir saat fena geldi yine tuvalete gittim
Kasiklarima öyle bir sanci girdiki anlatamam...
sadece bir kac saniye sürdü ama beni aglatmaya yetti...
Sonrasindada karnimda acayip bir sislik hissi vardi bütün gece...
Korkulacak bisey yoktur demi kizlar?
Tuvalete gidemedigim, sIKDigim icin olmustur demi?
yaaa kıslar tickerım nerde yaaa?günaydın bu arada...ben bugünkü kıyafetimi eklicem size mini giymiş camış görün accık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?