2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım biz de yaptık ama biz vicdanlı çocuklardık ya! neyse eşim aradı da moralim biraz düzeldi.

ya şimdiki nesil gerçekten çok farklı,,bizde yaramazdık ama şimdikiler daha bir yaramaz..yaramazdan ziyade saygısız....gerçi onları yetiştirenlerde bizim gibi anne babalar....demekkibiz annemiz babamız kadar terbiye edemiyoruz çocuklarımız....sende çok takma....bebeğini düşün....duymamazlıktan gel onları..birde gençlerin bir huyları sen sinirlendike daha çok yaparlar..çünkü onlara gülmek için mazeme olursun...sen dersini anlat çık..dinleyip dinlememleri onların problemleri,,sonuçta sınava girecek olan onlar....her koyun kndi baçağından asılır ..en azından bebeğin doğana kadar umursamaz davran..........

slm kızlar bugün giremedim forma,sabah arkadaşlar vardı ve öğleden sonrada net yoktu yeni geldi,daha geçmişi okumadım umarım herşey yolundadır

haklısın canım aslında aynen senin söylediğin gibi davranmam lazım. Bizler gibi anne babalar diyorsun ama emin ol kendini bir halt zannedip, çocuğun en ufak lafında eline merdaneyi kapıp gelen veli var. bir öğrencinin iftirası yüzünden 30 yıllık öğretmene soruşturma açtırdılar. ondan sonra olay ortaya çıktı ama öğretmenin düştüğü durum ne olacak? ister istemez insanın canı sıkılıyor benneyaptımki

Canım benim ne kadar bizim anne babalar desek de emin ol iş ailede bitiyor. Çocuklarının hatalı olduğunu asla kabul etmeyen en ufak bir olayda kavga etmeye gelen anne-baba var. kladı ki nasil çok garip hiç düşünmeden öğretmenine iftira atıyor. değer yargılarını yitirmişler, vicdan kavramını kaybetmişler. neyse ki ben pek veli sorunu yaşamıyorum. kızarsam bağırırsam ders iliyorum yoksa kesinlikle.... aslında haklısın senin söylediğin gibi davranmam lazım. yarın öbür gün bir teşekkür eden olacak mı acaba? hiç sanmıyorum. başarı onların, başarısızlık bizim çünkü...

ya kusura bakmayın cevaplarımı önce kaydetmiyor sonra yeni cevap yazıyorum sonra ikisi birden çıkıyor. özür dilerim.

ya kusura bakmayın cevaplarımı önce kaydetmiyor sonra yeni cevap yazıyorum sonra ikisi birden çıkıyor. özür dilerim.

herkese merhaba.
SAĞOL SEYYALTANER canım bugün hava güneşliydi sanki dünkü fırtınadan eser yoktu.
GELıNCıK01 VE LAVıNıAEBRU ikinizinde gözüaydın.
Ben bugün doktordaydım bizim kerata yine pek yüzünü göstermedi 19+4 düm ve 303 gr olmuş herşey normal inşallah hep böyle güzel gider.Bugün beşiğimizi kurdurttuk ama maşallah benim kız kuruldu bile beşiğe neolcek bakalım.Grip olacak gibiyim inşallah olmam.Herkese iyi geceler.

lımburg canım başın sağolsun rabbim sabır versin bidaha böyle kötü acılar yaşatmasın sana çok ötü oldum haberini görünce

canım tekrar başın sağolsun.çok üzüldüm.rabbim sağlıklı sıhhali bir evlat vericek inşalalh tez zamanda sana.dualarımız seninle.

cok saolun canlarım cok destek oldunuz rabbım ınsallah yenıden yavru verır bana dualarınız eksık etmeyın lutfen guzel haberler alanları da tebrık edıorum ınsallah hepınız sorunsuz sıkıntısız bebeklerınızı kucaklarınıza alırsınız

mutlu cnm saol.ayh ne bilim yhaa annemde yatıodur öle hergün hissedemezsın dio ama içim bi huzursuz.oysaki okdr hareketliydi.son zmnlarda resmen tekme atıodu.babamız bile hissetti.bi an önce ben burdaım dese keşke

pınarcım evet bende sevinmiştim ne güzel babamızda hissetti die ama babasına kendi gösterdiği günün ertesinde hiç ses seda çıkmadı sonra internettenb aktım ve mutlu nun yazdğını netten okuyunca ferahladım canı isteyince vuruyor istemezse tık yok

slm kızlar bebeişim maşallah çok iimiş ama ben 23 haftalık oldum ve toplam 10 kilo almışım işin garibi bu onkiloyu son iki ayda aldım doktorum çok kızdı yaaa almamam gerekmiş yoksa sezeryan olursun diyo

yaa evet napcaz bu kiloları bana doktorum sezeryanda bahsetmedi bende 58 le başladım şimdi 69 oldum yeterki kızıma yarasında kilo mühim deilzemuszemus:hulya:

benim demek istediğimde bu işte canım....şimdiki nesil bize kıyasla daha bir şımarık yetiştiriliyor...aileler sürekli çocuklarının arkasında hiç çocuklarının hatalarını düşünmeden onları haklı görüyorlar...tabi anne babanında görğüsü önemli....şimdikilerin imkanlarıda çok...o nedenle ellerindekilerinin kıymetini bilmiyorlar...ellerinden kaybettiklerinde şimdiki zamanı,birkaç tokat yedikten sonra hayattan ,birkaç başarısızlık belki anlarlar..şimdi hayatı toz pembe görüyor çoğu....boşver sen..hiç kendini üzme,dedim ya en azından bebeğin doğana kadar....sen ne kadar sinirlenirsen o kadar üstüne gelirler...

Günaydin güzel Bayanlar...

Dün bi ara ben cok korktum...
Esimle carsidaydik ve ben cok fena sIKIsmistim ama tuvalete gitme imkanim yoktu...
Eve geldik sonunda gidebildim..aradan söyle bir saat fena geldi yine tuvalete gittim

Kasiklarima öyle bir sanci girdiki anlatamam...
sadece bir kac saniye sürdü ama beni aglatmaya yetti...
Sonrasindada karnimda acayip bir sislik hissi vardi bütün gece...

Korkulacak bisey yoktur demi kizlar?
Tuvalete gidemedigim, sIKDigim icin olmustur demi?

yaaa kıslar tickerım nerde yaaa?günaydın bu arada...ben bugünkü kıyafetimi eklicem size mini giymiş camış görün accık.

Bugün bak biraz, eminim tekme falan hissedersin...

korkma arada böyle şeyler oluyo malesef...biz hiiç ağrı çekmeden bitcek hamilelik zannediyozya ondan...
gece uyumadım bende çok kramp girdi karnım çok ağrıdı artık büyüyolar annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…