- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.621
yaaa kıslar tickerım nerde yaaa?günaydın bu arada...ben bugünkü kıyafetimi eklicem size mini giymiş camış görün accık.
2 tane dünyalar güzeli yeğenim var en büyük ablası gece 1 yada sabaha karşı 4-5 gibi kalkardı bütün gündüzde uyandırmak için can atardık.ikinci erkek yeğenim maalesef gaz problemide var gece 2-3-4 hiç farketmiyormuş nöbetleşe kalkıyorlarmıs kayınvalidesiyle.ablam sabahları çok sıkışırdım tuvalete diyordu tam tersi çıktı.6-7 demek ki nöbet tutma saatleri olacakmış:))))
Güsel annecikelr sizlerden bi bilgi istiyorum ya benim saçlarım çok uzadı tam kestirmeye niyetlendim hamile olduğumu öğrendim mevlama şükür dökülmeleri geçti ama şimdi krııkalr felan bide lousalıkta çok dökülür diyorlar şöyle güsel bi bakım yaptırıp birazda kestirmek istiyorum ama kuaförüm bile doğumdan sonra gel dedi şimdi şaşatım acaba gerçekten hamilelikte kesilmez mi yoksa bu bi batıl inanışmı
bilen birileri var mı ??????????
Güsel annecikelr sizlerden bi bilgi istiyorum ya benim saçlarım çok uzadı tam kestirmeye niyetlendim hamile olduğumu öğrendim mevlama şükür dökülmeleri geçti ama şimdi krııkalr felan bide lousalıkta çok dökülür diyorlar şöyle güsel bi bakım yaptırıp birazda kestirmek istiyorum ama kuaförüm bile doğumdan sonra gel dedi şimdi şaşatım acaba gerçekten hamilelikte kesilmez mi yoksa bu bi batıl inanışmı
bence batıl inanç... Benimde çok dökülüyordu ve çok uzamıştı, şekil veremiyordum, gittim kestirdim valla, şimdi çok bakımlı ve güzel görünüyor saçım.. Ben inanmıyorum bu tür söylentilere, sonuçta toplum içine çıkıyoruz, çalışan insanlarız, bakımlı olmalıyız her zamanki gibi diye düşünüyorum, benim çevremdekiler hamile kalınca saldın kendini demeye başlamışlardı :))
Cok sükür tekmelemeleri var Pasamin...
Dün o sancilardan sonra hele hic durmadi kuzum,
su andada var...Belkide Anne üzülme ben iyiyim demek istiyor bana...
Ama yinede endiseleniyor insan...
Bilgi için çok teşekkür ederim canım ... Çok zevkli ve çok güzeller... İndirim zamanını bana biliyorsan yazarsan çok sevinirim
canlarııım herkese merhabaaa...amniyosentez sonuclarım temiz cıkmış arkadaslarzemuszemuscoook cok cok ama cok mutluyuum biraz önce aldım haberi..allah ıma sükürler olsun önce sonrada burdan bana destek weren herkese dua eden herkese cokk tesekkürler arkadaslarım sagolun..kaydirigubbakcemile5:hulya::lepi:alkisalkisalkisdelikafadulden bebegime tek bi eşya alamamıstım bu moral bozukluguyla ama hep iyiyi düşündüm öylede oldu..
Kızlar Mart bebişlerine bir "KIZ" da benden gelecek Allah izin verirse. Bugüne kadar öğrenememiştik ama bugün gösterdi minik yaramaz ......
iyi aksamlar arkadaslar
bende bugun gittim doktora.. dayanamadım artık cok olmustu
birde benim ufaklık sakin sanırım oyle sizin anlattıgınız gibi tekmeleme yapmıyor
arada bir pıt pıt oluyor hepsi bu.. oda cok sık degildi
22 haftamıda doldurmusken bi gideyim dedim.. dr hanım 4 boyutlu ultrason almıs ilk bende denedi
tusları falan beraber ogrendik:) cok cok secemedim ama bi ara ufacıcık yuzunu gordum elinide yumak gibi yanında tutuyodu.. artık onumuzdeki ay daha detaylı bi sekilde gorurum insallah.. buna sukur tabiiki
Durun kızlar bir şey sorayım da öyle gideyim kaydirigubbakcemile3 ben meslek gereği bazen çocuklara bağırmak zorunda kalıyorum. :mymeka: geçenlerde derste çıldırdım. kızarken kasığıma öyle bir sancı girdi ki, iki büklüm oldum. o kadar korktum ki bebeğime bir şey olacak diye senağlama . bugünlerde de yine bağırmak durumunda kalıyorum. siz de biliyorsunuz kızlar nesil çok kötü çooook... :mymeka: öğretmenler arkadaşlar, başkasının çocuğu için bu kadar üzülme kendini parçalama bırak ne yaparlarsa yapsınlar diyor ama bu vicdan laf dinlemiyor :çok üzgünüm: bu haftadan itibaren sesleri de duymaya başladı, resmen korkudan büzülyordur yavrum. her gün ağlıyorum sanki bebeğime kötülük yapıyormuş gibi hissediyorum. geri kalacaklar diye rapor da alamıyorum. inanır mısınız ben masada resmen kıvranıyorum onlar aynı terbiyesizliğe devam ediyorlar "öğretmenim ne oldu" bile demediler. benim canım istesin diye yemek isimleri söylüyorlar yok sarma yok bilmem ne bu kadın bulamazsa ne olur diye düşünmüyorlar bile, eşim yanımda olsa gider bulur ama o da yok. insanlarla uğraşmak çok zor çok. vurdumduymaz olmak lazımmış bu mesleği yapmak için. bebeğime üzülüyorum başka hiçbir şeye değil. :gitme:
herkese merhaba.
SAĞOL SEYYALTANER canım bugün hava güneşliydi sanki dünkü fırtınadan eser yoktu.
GELİNCİK01 VE LAVİNİAEBRU ikinizinde gözüaydın.
Ben bugün doktordaydım bizim kerata yine pek yüzünü göstermedi 19+4 düm ve 303 gr olmuş herşey normal inşallah hep böyle güzel gider.Bugün beşiğimizi kurdurttuk ama maşallah benim kız kuruldu bile beşiğe neolcek bakalım.Grip olacak gibiyim inşallah olmam.Herkese iyi geceler.
pınarcım evet bende sevinmiştim ne güzel babamızda hissetti die ama babasına kendi gösterdiği günün ertesinde hiç ses seda çıkmadı sonra internettenb aktım ve mutlu nun yazdğını netten okuyunca ferahladım canı isteyince vuruyor istemezse tık yok
Günaydin güzel Bayanlar...
Dün bi ara ben cok korktum...
Esimle carsidaydik ve ben cok fena sIKIsmistim ama tuvalete gitme imkanim yoktu...
Eve geldik sonunda gidebildim..aradan söyle bir saat fena geldi yine tuvalete gittim
Kasiklarima öyle bir sanci girdiki anlatamam...
sadece bir kac saniye sürdü ama beni aglatmaya yetti...
Sonrasindada karnimda acayip bir sislik hissi vardi bütün gece...
Korkulacak bisey yoktur demi kizlar?
Tuvalete gidemedigim, sIKDigim icin olmustur demi?
seyyalciğim tamamen batıl inanç onuüç uğursuz derler ya hani onun gibi birşey
ben ilk ay kestirmiştim saçlarımı ilerki aylarda bi daha kestirmeyi düşünüyorum kurutmak vs.çok zor oluyor hamileyken gönül rahatlığıyla kestirebilirsin
Bence batıl inanç... Benimde çok dökülüyordu ve çok uzamıştı, şekil veremiyordum, gittim kestirdim valla, şimdi çok bakımlı ve güzel görünüyor saçım.. Ben inanmıyorum bu tür söylentilere, sonuçta toplum içine çıkıyoruz, çalışan insanlarız, bakımlı olmalıyız her zamanki gibi diye düşünüyorum, benim çevremdekiler hamile kalınca saldın kendini demeye başlamışlardı :))
Canım ben yarın kestiriyorum saçlarımı ve benim felaket ötesi dökülüyor ve çok kırık dr 5 aydan sonra saçlarını boyayabilir kestirebilirsin demişti...
Vitaminsiziz zaten büyüyen saçlar bütün vitamini alıyor..o yüzden bu saç dökülmesi rahatsız ediyor beni
seyyalciğim tamamen batıl inanç onuüç uğursuz derler ya hani onun gibi birşey
ben ilk ay kestirmiştim saçlarımı ilerki aylarda bi daha kestirmeyi düşünüyorum kurutmak vs.çok zor oluyor hamileyken gönül rahatlığıyla kestirebilirsin
cerenora
durun kızlar bir şey sorayım da öyle gideyim ben meslek gereği bazen çocuklara bağırmak zorunda kalıyorum. Geçenlerde derste çıldırdım. Kızarken kasığıma öyle bir sancı girdi ki, iki büklüm oldum. O kadar korktum ki bebeğime bir şey olacak diye . Bugünlerde de yine bağırmak durumunda kalıyorum. Siz de biliyorsunuz kızlar nesil çok kötü çooook... öğretmenler arkadaşlar, başkasının çocuğu için bu kadar üzülme kendini parçalama bırak ne yaparlarsa yapsınlar diyor ama bu vicdan laf dinlemiyor bu haftadan itibaren sesleri de duymaya başladı, resmen korkudan büzülyordur yavrum. Her gün ağlıyorum sanki bebeğime kötülük yapıyormuş gibi hissediyorum. Geri kalacaklar diye rapor da alamıyorum. Inanır mısınız ben masada resmen kıvranıyorum onlar aynı terbiyesizliğe devam ediyorlar "öğretmenim ne oldu" bile demediler. Benim canım istesin diye yemek isimleri söylüyorlar yok sarma yok bilmem ne bu kadın bulamazsa ne olur diye düşünmüyorlar bile, eşim yanımda olsa gider bulur ama o da yok. Insanlarla uğraşmak çok zor çok. Vurdumduymaz olmak lazımmış bu mesleği yapmak için. Bebeğime üzülüyorum başka hiçbir şeye değil.
canım ya ben geçmişi okuymamıştım üzüldüm sana bende burda veznedeyim ve bulunduğum bölgenin inasnaları çok cahil onalra laf anlatmak iki kelime bişeyler öğretmek için çok yıpranıyorum bazen suratımdan ateşler çıkığını hissediyorum ve sen gibi hem bebeğime zarar gelmesindne hemde etkilenip böyle sinirli bişey olmasından çk korkuyorum ama bence sen dersini anlat ve onları verdiğin norlrla felan korkut bağırmak laf anlatmak belli ki bir işe yaramayacak keratalarda . En çok knouşana soru sor not ver belki bir işe yarar ne bileyim :) eşin enrde canım benimkide askerde mesela ay snei çok iyi anlıyorum ve üzülüyorum canım benim dikakt et kendined ebebğinede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?