2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa kıslar tickerım nerde yaaa?günaydın bu arada...ben bugünkü kıyafetimi eklicem size mini giymiş camış görün accık.

dila sen böyle yaparak tersten vurmaya çalışyırousn şekerim bence acayip güsel çıkmışsın çok şık bir hamilesin ve hiçte öyle abartılı kilon yok önceden demekki çok zayıftın sen şekerim :):):):

allah analı babalı sağlıklı büyütsün o dünya güzellerini ... Sizde artık eşinle tutarsınız nöbetleri :):):)

günaydın herkese

lavinia ebru gözün aydın canım

dila endamın yeter zemuszemus

ben dün tetanoz aşımı oldum kolum fazla ağrımadı
oğluşun kalp atışlarını dinledim
bu sabahta kan verdim sağlık ocağına tahlil yapalım dedi ebe hemşire
sağolsunlar çok ilgililer gerçekten...

Güsel annecikelr sizlerden bi bilgi istiyorum ya benim saçlarım çok uzadı tam kestirmeye niyetlendim hamile olduğumu öğrendim mevlama şükür dökülmeleri geçti ama şimdi krııkalr felan bide lousalıkta çok dökülür diyorlar şöyle güsel bi bakım yaptırıp birazda kestirmek istiyorum ama kuaförüm bile doğumdan sonra gel dedi şimdi şaşatım acaba gerçekten hamilelikte kesilmez mi yoksa bu bi batıl inanışmı

bilen birileri var mı ??????????

Bence batıl inanç... Benimde çok dökülüyordu ve çok uzamıştı, şekil veremiyordum, gittim kestirdim valla, şimdi çok bakımlı ve güzel görünüyor saçım.. Ben inanmıyorum bu tür söylentilere, sonuçta toplum içine çıkıyoruz, çalışan insanlarız, bakımlı olmalıyız her zamanki gibi diye düşünüyorum, benim çevremdekiler hamile kalınca saldın kendini demeye başlamışlardı :))

Canım ben yarın kestiriyorum saçlarımı ve benim felaket ötesi dökülüyor ve çok kırık dr 5 aydan sonra saçlarını boyayabilir kestirebilirsin demişti...
Vitaminsiziz zaten büyüyen saçlar bütün vitamini alıyor..o yüzden bu saç dökülmesi rahatsız ediyor beni

seyyalciğim tamamen batıl inanç onuüç uğursuz derler ya hani onun gibi birşey
ben ilk ay kestirmiştim saçlarımı ilerki aylarda bi daha kestirmeyi düşünüyorum kurutmak vs.çok zor oluyor hamileyken gönül rahatlığıyla kestirebilirsin

ya ben türbanlıyım dışardakiler görmüyorda sonuçta kocacım görüyor ben görüyorum önemli olanda o zaten de ya kuaför aklımı karıştırdı benim kesmedi zilli canım sen sonra gel bakımını felanda o zaman yaparız dedi neyse ben başka bi kuaföre sorayım en güseli :):):): Hani boyatmak belli bir aya kadar sakıncalı biliyorum ama saç kesimi çok ilginç ve saçma geldi baan bi sorayım sizlerinde fikrini alayım dedim :)

Cok sükür tekmelemeleri var Pasamin...
Dün o sancilardan sonra hele hic durmadi kuzum,
su andada var...Belkide Anne üzülme ben iyiyim demek istiyor bana...

Ama yinede endiseleniyor insan...

çanım içini ferah tut çok tuttuğum zamanda benimde çok ağrım oluyor..zaten yarın saat te bir tuveletteyim...laelaelaelaelae

dila çok şekeriz...bençe hiçde öyle dediğin kadar kilolu falan değilsin....sengözlerimebaksanab

ya bençe batıl iananç ben inanmıyorum öyle şeylere...ben oğlumda hep gittim kestirdim...

Bilgi için çok teşekkür ederim canım ... Çok zevkli ve çok güzeller... İndirim zamanını bana biliyorsan yazarsan çok sevinirim

ne demek hic onemli degil. simdilik ne zaman indirim yapacaklar bilmiyorum ama ben genelde oraya ugruyorum ve indirim yaptiklarinda burdan haber veriririm tabiki de.........

cok sevindim. gozun aydin. artik bebisine birseyler alma zamanin gelmiss. hadi alisverise. gonul rahatligiyla.....

Kızlar Mart bebişlerine bir "KIZ" da benden gelecek Allah izin verirse. Bugüne kadar öğrenememiştik ama bugün gösterdi minik yaramaz ......

hayirli olsun kizin.

gozun aydin..... ne tatli o yumak elleri degil mi. ay yerim ben onun parmaklarini masallah kuzularimiza.....:))))

ya canim hic kasma kendini. bu ne boyle. tamam yapsinlar yaramazliklarini ne yapabiliyorlarsa. sen neyse gorevin onu yap cik. valla zamaninda benim de ogretmenim sinifta tek tek kimseyle ilgilenmezdi. herkes ne kadar alabiliyorsa ya da aldiysa. sen ogretmen gerekeni ogretirsin geri kalani aileye kalmis. biraz da onlar ilgilensinler...... vicdan yapmana gerek yok. hersey bebegin ve senin sagligin icin.....

gozun aydin. yuzunu gostermese de onun orda hareketlerini gormek ne kadar mutlu ediyor insani degil mi.

canim cani isteyince degil aslinda var ya onlar icerde oyle bir kipirlar ki anlatamam. denk gelirse biz hissediyoruz iste. simdi icerdeki alanlari genis. her zaman hissedemiyoruz. ama biraz daha buyuduklerinde alanlari daralacak ve nasil bizi hoplatacaklar yerimizden. ben onlari cok merak ediyorum.

canim bende tuvalete gitme isini biraz geciktireyim hemen agrilar basliyor. sonra tuvalete gitsemde sislik mumkun degil inmiyor. davul gibi geziniyorum.

evet kesinlikle katılıyorum kurutmak felan apayrı bir dert oluyor :):) birde lousalıkta dökülür diyorlar eyvah yani upuzun saçları yastıkta düşünemiyorum :):):):)

okeydir o halde önümüzdeki hafta eşimin gelme ihtimali var inşallah gelebilride bende o zamana şöyle güsel bi sürpriz yaparım hatta belki boyatırım bile dikkati kilolardan ve koca göbekten başka yerlere çekmek lazım :):):):

arkadaslar ben size soyliyim dila kendini sisman dobisko zannedenlerden. benim de oyle cok tanidigim var. zayiflar yani normal olculerdeler ama onlara sorsan oooooo inanilmaz fazlaliklari vardir. neyse ayin 15 inde orjinal dilayi gorcez bakalim. bi de bizim gozumuzle nasilmis gorelim..... kaydirigubbakcemile2

kıslar günaydın dün bebeklerime oyun parkı aldım resmini bulup koyarım hatta onda yatıracam şimdilik ikisini de büyüyünce odalarını yapmaya karar verdim
laviniaebru gözün aydın çok sevindim :icecream:

sonuna kadar sizlere katiliyorum. bencede batil inanc. benim bi arkadasim saclarini kestirmedi neymis bebegin akli kesilirmis. yok artik daha neler. valla ben 2 kere kestirdim hamile oldugumdan beri ilkini halime oldugumu bilmiyordum. 2. bilincli olarak gittim. dogumdan once 1 kere daha kestiririm oh mis gibi. :)))

canım ya ben geçmişi okuymamıştım üzüldüm sana bende burda veznedeyim ve bulunduğum bölgenin inasnaları çok cahil onalra laf anlatmak iki kelime bişeyler öğretmek için çok yıpranıyorum bazen suratımdan ateşler çıkığını hissediyorum ve sen gibi hem bebeğime zarar gelmesindne hemde etkilenip böyle sinirli bişey olmasından çk korkuyorum ama bence sen dersini anlat ve onları verdiğin norlrla felan korkut bağırmak laf anlatmak belli ki bir işe yaramayacak keratalarda . En çok knouşana soru sor not ver belki bir işe yarar ne bileyim :) eşin enrde canım benimkide askerde mesela ay snei çok iyi anlıyorum ve üzülüyorum canım benim dikakt et kendined ebebğinede:)

seyyal çanım sen nerde çalışıyorsun?

hayatım tabiki batıl inanç bütün ünlüler kırık saçlarlamı dolaşıyor yani hamilelğinde! bnde ağustosta kestirdim walla kat falan werdirdim gayet iyiyim bi sorun yok:CüvCüv:

Bende batil inanc olduguna inaniyorum...
Sac kestirince Bebegin ömrü kisalir derler...Sacla Bebegin ömrünün ne alakasi varki...

Ben hamile oldugumu bilmeden neler yaptim ona bakilirsa...
Sacimi Boyattim, agri kesiciler kullandim, 3 gün arabayla yolculuk yaptim,
Dügünlerde halay cektim...

Hepsi normalde yasak olan seyler ama Bebegim cok sükür saglikli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…