- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.641
evet kesinlikle katılıyorum kurutmak felan apayrı bir dert oluyor :):) birde lousalıkta dökülür diyorlar eyvah yani upuzun saçları yastıkta düşünemiyorum :):):):)
okeydir o halde önümüzdeki hafta eşimin gelme ihtimali var inşallah gelebilride bende o zamana şöyle güsel bi sürpriz yaparım hatta belki boyatırım bile dikkati kilolardan ve koca göbekten başka yerlere çekmek lazım :):):):
aldığım park yatak bu kızlar müzikli titreşimli sallanıyo v.s. v.s.
aldığım park yatak bu kızlar müzikli titreşimli sallanıyo v.s. v.s.
selinusbnde gördüm bunu yaa acaba nasıl bişey kumaşı kalitelimi kullanışlımı die düşünüyorum kraftın 804 modeli bu ama kraft 290tl idi bu ne kadar?
Selinius, güle güle kullansın bebişler, içinde sağlıklı bir şekilde yatsınlar oynasınlar..
kizlar dun bebesimle randevumuz vardi. doktor amcamiz oglumuzun saglikli oldugunu soyledi. ayrintili ultrasona kendisi bakti. baska bir doktora yonlendirmedi. bende acikcasi gitmeyi pek dusunmuyordum. zati en bastan beri hep 4 boyutlu ile bakiyor. uzun lafin kisasi bebisimizin organlarini gorduk masallah. hatta bize ilk defa pipisini gosterdi tam olarak. onceden sadece doktorumuz gorebiliyordu biz gorememistik. inanilmaz hareketliydi. surekli takla atiyordu. doktorumuz biraz zorlandi incelemekte. hatta tam incelerken doktor ve ben ayni zaman da ahhhhh diyiverdik. cunku ekranda da gordugumuz uzere dirsegiyle bir vurdu bizimki. cok tatli ya.
yani endiselenen arkadaslarimiz var ya hareket etmiyor diye. hic endiselenmesinler. cunku dun kontrol esnasinda o kadar cok hareketliydi ki oglum icimde ama ben sadece 2 kere tekmesini hissettim o kadar. dusunun yani.
kizlar dun bebesimle randevumuz vardi. doktor amcamiz oglumuzun saglikli oldugunu soyledi. ayrintili ultrasona kendisi bakti. baska bir doktora yonlendirmedi. bende acikcasi gitmeyi pek dusunmuyordum. zati en bastan beri hep 4 boyutlu ile bakiyor. uzun lafin kisasi bebisimizin organlarini gorduk masallah. hatta bize ilk defa pipisini gosterdi tam olarak. onceden sadece doktorumuz gorebiliyordu biz gorememistik. inanilmaz hareketliydi. surekli takla atiyordu. doktorumuz biraz zorlandi incelemekte. hatta tam incelerken doktor ve ben ayni zaman da ahhhhh diyiverdik. cunku ekranda da gordugumuz uzere dirsegiyle bir vurdu bizimki. cok tatli ya.
yani endiselenen arkadaslarimiz var ya hareket etmiyor diye. hic endiselenmesinler. cunku dun kontrol esnasinda o kadar cok hareketliydi ki oglum icimde ama ben sadece 2 kere tekmesini hissettim o kadar. dusunun yani.
seyyal çanım sen nerde çalışıyorsun?
canım kumaşı felan çok hoşuma gitti fiyatı 149 TL. görünce kaçırmiyim dedim ve hemen aldım evet kraft pahalı geldi bana ve emin ol bu ondan daha güzel yakından inceleyince farkediyorsun zaten
canım ben mesleğimi değiştirdim artık türk telekomda çalışıyorum veznede görev yapıyorum :)
canım kumaşı felan çok hoşuma gitti fiyatı 149 TL. görünce kaçırmiyim dedim ve hemen aldım evet kraft pahalı geldi bana ve emin ol bu ondan daha güzel yakından inceleyince farkediyorsun zaten
kizlar dun bebesimle randevumuz vardi. Doktor amcamiz oglumuzun saglikli oldugunu soyledi. Ayrintili ultrasona kendisi bakti. Baska bir doktora yonlendirmedi. Bende acikcasi gitmeyi pek dusunmuyordum. Zati en bastan beri hep 4 boyutlu ile bakiyor. Uzun lafin kisasi bebisimizin organlarini gorduk masallah. Hatta bize ilk defa pipisini gosterdi tam olarak. Onceden sadece doktorumuz gorebiliyordu biz gorememistik. Inanilmaz hareketliydi. Surekli takla atiyordu. Doktorumuz biraz zorlandi incelemekte. Hatta tam incelerken doktor ve ben ayni zaman da ahhhhh diyiverdik. Cunku ekranda da gordugumuz uzere dirsegiyle bir vurdu bizimki. Cok tatli ya.
Yani endiselenen arkadaslarimiz var ya hareket etmiyor diye. Hic endiselenmesinler. Cunku dun kontrol esnasinda o kadar cok hareketliydi ki oglum icimde ama ben sadece 2 kere tekmesini hissettim o kadar. Dusunun yani.
Gözünaydın canım, erkek bebekler daha hareketli olur derler ya, seninkide epey hareketli anlaşılan, maşallah oğluşuna, inşallah hep böyle sağlıklı olur, seni hiç üzmez, doktorlarda diyor zaten, bu aylarda bebeğin hareketlerine takılmayın, her zaman hissetmezsiniz, bebek hareketlerini sayacam diye uğraşmayın diye, bence de takılmamak gerek böyle şeylere, onlar içeride kıpır kıpır ama biz her hareketini hissedemiyoruz.. Mesela benimki de dün hiç kıpırdamadı ama bu sabah maşallahı vardı..
çanım gözün aydın..bende yarın ayrıntılıya gireçeğim açayip heyeçanlıyım....
arkadaşım güle güle kullanaldığım park yatak bu kızlar müzikli titreşimli sallanıyo v.s. v.s.
amin canim sagol. hepimizin bebekleri insallah hep saglikli olurlar. masallah bebeklerimize....
ben de dun oglumu gormeden once inanilmaz heyecanliydim. butun gun yerimde duramadim.
kizlar su yaziya bakin...cok duygulandim ya
az önce gebelik hakkindaki dini bir sitede gördüm tesadüfen...
Kuzularimiz aglamaya bile baslamislar...
[ı]"12. Haftadan itibaren ağrıya duyarlı, yeri geldiğinde ağlayan bir cenin haline gelir. 5-6. Aylarda işitmeyle annesinin sesini tanımaya başlar ve anne sesi ile sakinleşir. Kapı sesi veya araba kornası gibi seslerde ana rahmindeki bebeklerde irkilme olur."[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?