2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:CüvCüv: :lepi: hihoyyyt

kizlar dun bebesimle randevumuz vardi. doktor amcamiz oglumuzun saglikli oldugunu soyledi. ayrintili ultrasona kendisi bakti. baska bir doktora yonlendirmedi. bende acikcasi gitmeyi pek dusunmuyordum. zati en bastan beri hep 4 boyutlu ile bakiyor. uzun lafin kisasi bebisimizin organlarini gorduk masallah. hatta bize ilk defa pipisini gosterdi tam olarak. onceden sadece doktorumuz gorebiliyordu biz gorememistik. inanilmaz hareketliydi. surekli takla atiyordu. doktorumuz biraz zorlandi incelemekte. hatta tam incelerken doktor ve ben ayni zaman da ahhhhh diyiverdik. cunku ekranda da gordugumuz uzere dirsegiyle bir vurdu bizimki. cok tatli ya.
yani endiselenen arkadaslarimiz var ya hareket etmiyor diye. hic endiselenmesinler. cunku dun kontrol esnasinda o kadar cok hareketliydi ki oglum icimde ama ben sadece 2 kere tekmesini hissettim o kadar. dusunun yani.

selinusbnde gördüm bunu yaa acaba nasıl bişey kumaşı kalitelimi kullanışlımı die düşünüyorum kraftın 804 modeli bu ama kraft 290tl idi bu ne kadar?

canım kumaşı felan çok hoşuma gitti fiyatı 149 TL. görünce kaçırmiyim dedim ve hemen aldım evet kraft pahalı geldi bana ve emin ol bu ondan daha güzel yakından inceleyince farkediyorsun zaten

Gözünaydın canım, erkek bebekler daha hareketli olur derler ya, seninkide epey hareketli anlaşılan, maşallah oğluşuna, inşallah hep böyle sağlıklı olur, seni hiç üzmez, doktorlarda diyor zaten, bu aylarda bebeğin hareketlerine takılmayın, her zaman hissetmezsiniz, bebek hareketlerini sayacam diye uğraşmayın diye, bence de takılmamak gerek böyle şeylere, onlar içeride kıpır kıpır ama biz her hareketini hissedemiyoruz.. Mesela benimki de dün hiç kıpırdamadı ama bu sabah maşallahı vardı..

çanım gözün aydın..bende yarın ayrıntılıya gireçeğim açayip heyeçanlıyım....

Ilgilenen bütün arkadaşalra çok teşekkürler ve evet ddiim gibi önümüzdeki hafta eşim gelmeden saçlar kesiliyor güsel bir bakıma giriyor hatta eblki boyanıyor :):): şok olacak kocacım :):):): Aslında o böyle uzun çok beğeniyordu kendi şekil veriyordu saçlarıma ama güsel olduktan sonra bişey diyeceğini sanmıyorum :):):)

canım kumaşı felan çok hoşuma gitti fiyatı 149 TL. görünce kaçırmiyim dedim ve hemen aldım evet kraft pahalı geldi bana ve emin ol bu ondan daha güzel yakından inceleyince farkediyorsun zaten

bende baby2go dan bi model begenmistim. ici cok genis chiccoo ve karft in bazi modellerine gore. bu markanin ici nasil geni mi. gerci sen 2 bebis yatircaksin genistir herhalde.

Kizlar su yaziya bakin...cok duygulandim ya
Az önce gebelik hakkindaki dini bir sitede gördüm tesadüfen...

Kuzularimiz aglamaya bile baslamislar...

"12. haftadan itibaren ağrıya duyarlı, yeri geldiğinde ağlayan bir cenin haline gelir. 5-6. aylarda işitmeyle annesinin sesini tanımaya başlar ve anne sesi ile sakinleşir. Kapı sesi veya araba kornası gibi seslerde ana rahmindeki bebeklerde irkilme olur."

waww kız çok iii oldu senin bu yatağı aldığın bende nasıl öğrencem die düşünüodum internettenmi aldın nerden aldın renkerinin canlısını gördünmü nasıllar hangi rengini alsam acaba ben kızım olacak ama belki diğeri erkek olacak o yüzden unisex bi renk olsun istiyorum :smiley-cool:

maşşallah canım gözün aydın inşallah hep böyle sağlıklı ilerler hissettiğin andaki görüntüsünü ekranda görmek ne muhteşem bir duygu değil mi :) mevlam gidemeyenlerede yaşatsın 4 boyutlu çok değişik burd açevremde biliyorum imkanı kısıtlı olanlar var :
Biizm doktorumuzda hep 4 boyutlu ile bakmasına rağmen kalp incelemesi için hastanedeki başka bir doktora yönlendirdi tabi fiyatı baya bir yüksek :) aslıdanda oda bütün organlrına bakıyor her seferinde ama işte kalbini ben anlama dedi bizde ielrde bişey olsa üzülürü diye gideceğiz önümüzdeki hafta yoksa biliyorum ki bir şey olmuyor çok şükür aynı makina iel bakacak ama başka bir gözün görmeside ayrı bişey sanırım :)

amin canim sagol. hepimizin bebekleri insallah hep saglikli olurlar. masallah bebeklerimize....

çanım gözün aydın..bende yarın ayrıntılıya gireçeğim açayip heyeçanlıyım....

ben de dun oglumu gormeden once inanilmaz heyecanliydim. butun gun yerimde duramadim.

merhaba arkadaşlar ben de bu sabah tetonoz aşımı vuruldum geldim

ya benim mide bulantılarım geçmiyor bi türlü yaa mafoldumben napıcam ben böyle, bi akıl verin bana :gitme:
aldığım park yatak bu kızlar müzikli titreşimli sallanıyo v.s. v.s.
arkadaşım güle güle kullan
biz de ilk safhada park yatak alacağız sanırım
şimdi evimiz çok küçük çünkü, ilerde evi büyüttüğümüzde inş. bir oda düşünüyoruz

günaydın hepinize kızlar.geçmişi okudum geldim.
Dilaaaaaaaaaa çok hoş görünüyorsun öyle abartılı bir halinde yok bence.

kızlarrrrrrrr biz bugün doktora gidicez.delikafaduldendelikafaduldennasıl özledim bebeğimi.ilk kez bu kadar zaman görmedim.inşaallah sağlığı yerindedir kuzumun hayırlı güzel haberlerle döneriz:Saruboceq:

hiii kıyamam ben onalra demek irkiliyorlar bile .... Ay bizler çok şanslıyız kızlar bu güsel duyguyu yaşadığımız için :):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…