2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin çanım,,inşallah güzel haberlerle gelirsin....

FTY
canım maşallah oğluşuna.bizimde iki haftadan az kaldı ayrıntılıya.çok heyecanlıyım.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

çiddimisin..kıyamam ben ona...

canım hiç merak etme güzel haberlerle geliceksin.dularımız sneinle:

sagol arkadasim. Allah doktor kontrollerine gidemeyenlerin yardimcisi olsun.
haklisin ya aslinda baska bir gozun gormesi de iyi olur. ama ne biliyim iste. benim doktor daha once baska doktorlara yonlendiriyormus ama dun kendisi dedi ayrintiliya ben bakicam diye. benim icin de sorun yok dedim farketmez yani. bu konuda demek ki kendini iyi hissediyor. Allah yardimcimiz olsun hepimizin.

ben tesadüfen forum panço da gördüm renkler cıvıl cıvıl insanın hepsini alası geliyo internetten alacaktım neredeyse ama bunu görünce fiyatı da iyi olunca hemen aldım

hadi inşallah güsle haberlel gelirsin canımcım....

selkie ya bende birde korku var..ya kötü bişey derse dr diye...
Bugün 10:50

allah korusun canım hiç bişey olmaz bizler onalra çok iyi bakıyoruz mevlam korur onalrı :)

selinius kullanıcısından alıntı
aldığım park yatak bu kızlar müzikli titreşimli sallanıyo v.s. V.s.

canım çok güsel güle güle kullan sağlıkl yatsınalr içinde :)):

dimplehawk merhaba arkadaşlar ben de bu sabah tetonoz aşımı vuruldum geldim

ya benim mide bulantılarım geçmiyor bi türlü yaa napıcam ben böyle, bi akıl verin bana

canım tuzlu fıstık yada çubuk iyi geliyordu bana onalrı dene geçer inşallah çok üzüldüm

yarını bir atlatsaydım rahatlayaçaktım....gerçi normalde baktığımızda bir sorun gözümüyor ama bu daha bir ayrıntılı ve net gözüküyor yaaa....

Günaydııınn,

Herkese mutlu haberlerle dolu, güzel bir Cuma günü diliyorum.

Sabah nihayet sağlık ocağına gittim, çok ilgilendiler, şaşırdım valla. Tetanoz aşımı oldum, hafifçe sızlıyor kolum ama rahatsız etmiyor. Bir ay sonra yeniden çağırdılar ikinci doz için. Bu arada doğumdan önce ve doğumdan sonra eve ziyarete geleceklermiş, neden bilmiyorum :)

Geç gelince geçmişi fazla okuyamadım. Dilacım foto koymuş, mini etek giymiş, kilolu falan değilmiş, ben göremiyorum, kader utansın...

Laviniaebrucum, amniyosentez sonuçların tertemiz çıkmış, çook sevindim, gözün aydın. Allahım hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin.

Doktordan güzel haberlerle gelen bütün arkadaşların gözü aydın olsun. Doktora gidecek arkadaşlardan da güzel güzel haberler gelsin hayırlısıyla...

hadi inşallah güsle haberlel gelirsin canımcım

çok sağol canım benim inşaallah...

yarını bir atlatsaydım rahatlayaçaktım....gerçi normalde baktığımızda bir sorun gözümüyor ama bu daha bir ayrıntılı ve net gözüküyor yaaa....

sende yarın gidiyorsun sanırım ayrıntılı ultrasonunuz var demek.korkma canım hiçbir terslik yoktur eminim inşaallah sende bizlere güzel haberler getirirsin.

ewet bnde kraft alacaktım fakat selinus movyninde iii olduuunu söledi we neden fazla para wereyim aynı kaliteyse.

Bakin sunlarda cok eneteresan geldi bana:

"bir et parçasından çıkıp canlı bir hâle gelmesi, ona ruhun üflenmesi ile olur. "

"Anne güldüğünde, bebek ana rahminde yukarı doğru yönelir ve aşağı-yukarı bir şekilde hızlı hızlı hareket eder. Cenin uyanık veya uykulu olsa bile saatte yaklaşık 50 kere hareket eder. Annenin stresli olduğu zamanlarda, ceninin kalb atışlarının hızlandığı ve hareketlerinin arttığı bilinir. Annede olabilecek depresyon, endişe ve uyum problemleri, anne karnındaki bebeğin etkilenmesine sebep olur. "

"Doğacak bebeğin şahsî özellikleri, anne karnındaki ceninin hareketleri ile kısmen önceden tahmin edilebilmektedir. Anne karnında çok hareketli olanların daha çabuk sinirlenen bebekler olduğu görülmüştür. Aynı zamanda bebeklerin biyolojik ritmi; annenin yemesi, hareketleri ve uyku-uyanıklık hallerinden etkilenmektedir. Aşırı stresli annelerin bebekleri, normalden daha aktif olmaktadır. Başka bir çalışmaya göre ise, iyi beslenen, az stresli ve toksin almayan anneler hamilelik dönemlerinde cenin ile yeterli miktarda konuşurlar, rahatlatıcı sesler oluştururlar ise, çocukları daha zeki, konuşma kabiliyeti daha iyi, hareketleri daha dengeli ve sosyal olarak daha uyumlu olmaktadır"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…