- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.661
günaydın hepinize kızlar.geçmişi okudum geldim.
dilaaaa çok hoş görünüyorsun öyle abartılı bir halinde yok bence.
kızlarrrrrrrr biz bugün doktora gidicez.delikafaduldendelikafaduldennasıl özledim bebeğimi.ilk kez bu kadar zaman görmedim.inşaallah sağlığı yerindedir kuzumun hayırlı güzel haberlerle döneriz:Saruboceq:
çarrefourun ordakindemi...yoksa çarşıdamisin..bana yakınsan bir merhaba için uğrarım belki sana....
Kizlar su yaziya bakin...cok duygulandim ya
Az önce gebelik hakkindaki dini bir sitede gördüm tesadüfen...
Kuzularimiz aglamaya bile baslamislar...
"12. haftadan itibaren ağrıya duyarlı, yeri geldiğinde ağlayan bir cenin haline gelir. 5-6. aylarda işitmeyle annesinin sesini tanımaya başlar ve anne sesi ile sakinleşir. Kapı sesi veya araba kornası gibi seslerde ana rahmindeki bebeklerde irkilme olur."
bende baby2go dan bi model begenmistim. ici cok genis chiccoo ve karft in bazi modellerine gore. bu markanin ici nasil geni mi. gerci sen 2 bebis yatircaksin genistir herhalde.
canım hiç merak etme güzel haberlerle geliceksin.dularımız sneinle:günaydın hepinize kızlar.geçmişi okudum geldim.
Dilaaaaaaaaaa çok hoş görünüyorsun öyle abartılı bir halinde yok bence.
kızlarrrrrrrr biz bugün doktora gidicez.delikafaduldendelikafaduldennasıl özledim bebeğimi.ilk kez bu kadar zaman görmedim.inşaallah sağlığı yerindedir kuzumun hayırlı güzel haberlerle döneriz:Saruboceq:
:) canım benim saol yok ben ümraniyede değilim kiii :):):):) annemlerde kalıyorum ya şimdi ama eşim geldikten sonra o tarafa geçersem haber veririm sana :):):
maşşallah canım gözün aydın inşallah hep böyle sağlıklı ilerler hissettiğin andaki görüntüsünü ekranda görmek ne muhteşem bir duygu değil mi :) mevlam gidemeyenlerede yaşatsın 4 boyutlu çok değişik burd açevremde biliyorum imkanı kısıtlı olanlar var:
Biizm doktorumuzda hep 4 boyutlu ile bakmasına rağmen kalp incelemesi için hastanedeki başka bir doktora yönlendirdi tabi fiyatı baya bir yüksek :) aslıdanda oda bütün organlrına bakıyor her seferinde ama işte kalbini ben anlama dedi bizde ielrde bişey olsa üzülürü diye gideceğiz önümüzdeki hafta yoksa biliyorum ki bir şey olmuyor çok şükür aynı makina iel bakacak ama başka bir gözün görmeside ayrı bişey sanırım :)
waww kız çok iii oldu senin bu yatağı aldığın bende nasıl öğrencem die düşünüodum internettenmi aldın nerden aldın renkerinin canlısını gördünmü nasıllar hangi rengini alsam acaba ben kızım olacak ama belki diğeri erkek olacak o yüzden unisex bi renk olsun istiyorum :smiley-cool:
FTY
canım maşallah oğluşuna.bizimde iki haftadan az kaldı ayrıntılıya.çok heyecanlıyım.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydın hepinize kızlar.geçmişi okudum geldim.
dilaaaaaaaaaa çok hoş görünüyorsun öyle abartılı bir halinde yok bence.
Kızlarrrrrrrr biz bugün doktora gidicez.delikafaduldendelikafaduldennasıl özledim bebeğimi.ilk kez bu kadar zaman görmedim.inşaallah sağlığı yerindedir kuzumun hayırlı güzel haberlerle döneriz:saruboceq:
selkie ya bende birde korku var..ya kötü bişey derse dr diye...
Bugün 10:50
selinius kullanıcısından alıntı
aldığım park yatak bu kızlar müzikli titreşimli sallanıyo v.s. V.s.
dimplehawk merhaba arkadaşlar ben de bu sabah tetonoz aşımı vuruldum geldim
ya benim mide bulantılarım geçmiyor bi türlü yaa napıcam ben böyle, bi akıl verin bana
amin çanım,,inşallah güzel haberlerle gelirsin....
canım hiç merak etme güzel haberlerle geliceksin.dularımız sneinle:
ya bende birde korku var..ya kötü bişey derse dr diye...
hadi inşallah güsle haberlel gelirsin canımcım....
allah korusun canım hiç bişey olmaz bizler onalra çok iyi bakıyoruz mevlam korur onalrı :)
canım çok güsel güle güle kullan sağlıkl yatsınalr içinde :)):
canım tuzlu fıstık yada çubuk iyi geliyordu bana onalrı dene geçer inşallahçok üzüldüm
oldukça geniş canım ona tav oldum zaten 2 bebek çoook rahat sığar içine
hadi inşallah güsle haberlel gelirsin canımcım
yarını bir atlatsaydım rahatlayaçaktım....gerçi normalde baktığımızda bir sorun gözümüyor ama bu daha bir ayrıntılı ve net gözüküyor yaaa....
çok teşekkürler canlarım inşaallah herşey güzel olur.
FTY gözünaydın seninde canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?