2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sizin karninizdada sertlesmeler oluyormus,benimki tas gibi oluyor gun boyu yasiyorum bunu.. Arada azaliyor ama cogunlukla aksamlari cok sertlesiyor..??

bişey sorucam arkadaşlar dün gece kremlenirken göğüs uçlarımdan sıvı geldiğini gördüm şaşırmadım çünkü bu normal bir durum daha önce de duydum ve okudum.ama ben meraklı taze dün gece ve bugün kontrol için sıktım.yapılmaması gerekiyormuş bişey olurmu?:1shok:ve neden sıkmamak gerekiyor?:uhm:

iginçmiş,,bunlara dikkat etmek lazım...

bir kereden bişey olaçağını sanmıyorum....sık yapılırsa zararı olur bençe.......

Merak etme canim bisey olmaz ama sen yinede bir daha sikma...
Bendede oluyor kendiliginden akiyor...

Sonra bi bakiyorum afedersiniz gögüs uclarim kurumus ve resmen sütyenime yapismis...

canım tuzlu fıstık yada çubuk iyi geliyordu bana onalrı dene geçer inşallah çok üzüldüm
sağolasın, bilmiyorum canım bana pek fayda etmiyor çoğu yöntem
ama geçen denedim tuzlu fıstık biraz iyi geldi sanki, ama şuan yanımda yok

çok zorr şu bulantılar, ne iş yapabiliyorum, ne bişey yapmak istiyor canım :sinifsinif:
çok ilginç gerçekten

ama çalışan anneler ne kadar uzaklaşabilir ki stresten :1no2:
hem ben bebeğimle hiç konuşmuyorum ya, siz konuşuyor musunuz?

bende fazla konuşamıyorum çanım..bazen karnımı okşuyorum o kadar..ne anlataçağımı ne diyeçeğimi bilmiyorum...

ya bende birde korku var..ya kötü bişey derse dr diye...

Selkie, içini ferah tut, olumlu düşün, sağlıklı olduğunu söyleyecek doktor başka bişey demeyecek emin ol...

Doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah canımcım..

FTY
canım maşallah oğluşuna.bizimde iki haftadan az kaldı ayrıntılıya.çok heyecanlıyım.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

Pembecik, 15 kasım pazar günü Armada buluşmasına gelecekmisin, liste düzenliyoruz, geleceksen bildir bana..

hep dua ediyorum kötü bişey demesin diye...iyi düşünmeye çalışıyorum ama işte...

kizlar sizin karninizdada sertlesmeler oluyormus,benimki tas gibi oluyor gun boyu yasiyorum bunu.. Arada azaliyor ama cogunlukla aksamlari cok sertlesiyor..??

hemde nasıl sanki orada bir yumruk var ben söyle tahmin ediyorum sanırım iyice karnımın dış tarafında duruyor ve bastırmamamya felan dikakt ediyorum ki zarra görmesin meeleğim :):)

bende fazla konuşamıyorum çanım..bazen karnımı okşuyorum o kadar..ne anlataçağımı ne diyeçeğimi bilmiyorum...

Aynen yaa bende konusmuyorum...
Bazen konusuyum diyorum ama ne diyecegimi bilmiyorum...

Ama sürekli oksuyorum karnimi...

Birde esim yanimda olunca oksuyorum felan ama hic konusamiyorum oglumla...
Utaniyorum ondan galiba...

Kizlar sizin karninizdada sertlesmeler oluyormus,benimki tas gibi oluyor gun boyu yasiyorum bunu.. Arada azaliyor ama cogunlukla aksamlari cok sertlesiyor..??

Benimde karnım çok sert ve çok rahatsız ediyor beni, sürekki gergin bir karnım var, krem sürsek yumuşar mı acaba diye düşünüyorum..?

Aynen yaa bende konusmuyorum...
Bazen konusuyum diyorum ama ne diyecegimi bilmiyorum...

Ama sürekli oksuyorum karnimi...

Birde esim yanimda olunca oksuyorum felan ama hic konusamiyorum oglumla...
Utaniyorum ondan galiba...

Bende aynen hiç konuşamıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum, ve aynen eşim varken hiç konuşamıyorum, karnımı okşarken bile bana bakınca çekiniyorum, sanki yanlış bişey yapıyoruz, niye bu duygulara kapılıyorsak anlamadım...

bazen belli biyerde yatınca orda öle sertleşme oluyo o bebiş işte:) bazen bizimki nasıl duruyorsa kalp atışları karnımdan görünüyor pıt pıt atıyo sonra dokunuyorum sewiorum pozisyon değiştiriyo sanırm kayboluyo. bu arada hepinize bişi sölicem kesinlkle acele etmeyin 23 haftadan itibarenb hareketler daha da netleşiyo bizimki sabah 8de uyandı nasıl warya sanki deprem oluyor saat 9,30a kadar falan kıpır kıprdp şimdi rahata geçti uyuyor sanırım çok güzel bişi yaa:)opuyorumnanaktan

gözün aydın tatlım,sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun inşallah

Önemli bir noktaya parmak basmışsın Dimplecım, ben de konuşmuyorum yaaa.
Hatta kaç gündür aklıma takılıyor.
Sabah yataktan fırla işe koş, eve git yemeğe koş, duş yap, toparlan derken uykum geliyor. Okşuyorum seviyorum, arada sesleniyorum ama sohbet etmiyorum yani.
Aklıma konuşacak birşey de gelmiyor ki...

sabah kalkınca bi günaydın diyorum ben yani kızıma yada eğer çok sıkışmış ve kalkmakta zorlanırsam ille sabah sabah anneyi yoracaksın dimi diye sızlanıyorum biraz :)):

Sonra gün içinde işe dalıp gidiyoruz işte çok stres yaparsam özür diliyorum ama şunu farkettim babası ile konuşurken çok harekt ediyor birde mesela bu saah sordum sen bbayı çok üzmeyeceksin değilmi doğduğunda dedim tepki vri hemen ben bunu hayır üzmeme olarak algılyorum )::):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…