- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.681
çok sağol canım benim inşaallah...
sende yarın gidiyorsun sanırım ayrıntılı ultrasonunuz var demek.korkma canım hiçbir terslik yoktur eminim inşaallah sende bizlere güzel haberler getirirsin.
Bakin sunlarda cok eneteresan geldi bana:
"bir et parçasından çıkıp canlı bir hâle gelmesi, ona ruhun üflenmesi ile olur. "
"Anne güldüğünde, bebek ana rahminde yukarı doğru yönelir ve aşağı-yukarı bir şekilde hızlı hızlı hareket eder. Cenin uyanık veya uykulu olsa bile saatte yaklaşık 50 kere hareket eder. Annenin stresli olduğu zamanlarda, ceninin kalb atışlarının hızlandığı ve hareketlerinin arttığı bilinir. Annede olabilecek depresyon, endişe ve uyum problemleri, anne karnındaki bebeğin etkilenmesine sebep olur. "
"Doğacak bebeğin şahsî özellikleri, anne karnındaki ceninin hareketleri ile kısmen önceden tahmin edilebilmektedir. Anne karnında çok hareketli olanların daha çabuk sinirlenen bebekler olduğu görülmüştür. Aynı zamanda bebeklerin biyolojik ritmi; annenin yemesi, hareketleri ve uyku-uyanıklık hallerinden etkilenmektedir. Aşırı stresli annelerin bebekleri, normalden daha aktif olmaktadır. Başka bir çalışmaya göre ise, iyi beslenen, az stresli ve toksin almayan anneler hamilelik dönemlerinde cenin ile yeterli miktarda konuşurlar, rahatlatıcı sesler oluştururlar ise, çocukları daha zeki, konuşma kabiliyeti daha iyi, hareketleri daha dengeli ve sosyal olarak daha uyumlu olmaktadır"
bişey sorucam arkadaşlar dün gece kremlenirken göğüs uçlarımdan sıvı geldiğini gördüm şaşırmadım çünkü bu normal bir durum daha önce de duydum ve okudum.ama ben meraklı taze dün gece ve bugün kontrol için sıktım.yapılmaması gerekiyormuş bişey olurmu?:1shok:
bişey sorucam arkadaşlar dün gece kremlenirken göğüs uçlarımdan sıvı geldiğini gördüm şaşırmadım çünkü bu normal bir durum daha önce de duydum ve okudum.ama ben meraklı taze dün gece ve bugün kontrol için sıktım.yapılmaması gerekiyormuş bişey olurmu?:1shok:ve neden sıkmamak gerekiyor?:uhm:
sağolasın, bilmiyorum canım bana pek fayda etmiyor çoğu yöntemcanım tuzlu fıstık yada çubuk iyi geliyordu bana onalrı dene geçer inşallahçok üzüldüm
çok ilginç gerçektenBakin sunlarda cok eneteresan geldi bana:
"bir et parçasından çıkıp canlı bir hâle gelmesi, ona ruhun üflenmesi ile olur. "
"Anne güldüğünde, bebek ana rahminde yukarı doğru yönelir ve aşağı-yukarı bir şekilde hızlı hızlı hareket eder. Cenin uyanık veya uykulu olsa bile saatte yaklaşık 50 kere hareket eder. Annenin stresli olduğu zamanlarda, ceninin kalb atışlarının hızlandığı ve hareketlerinin arttığı bilinir. Annede olabilecek depresyon, endişe ve uyum problemleri, anne karnındaki bebeğin etkilenmesine sebep olur. "
"Doğacak bebeğin şahsî özellikleri, anne karnındaki ceninin hareketleri ile kısmen önceden tahmin edilebilmektedir. Anne karnında çok hareketli olanların daha çabuk sinirlenen bebekler olduğu görülmüştür. Aynı zamanda bebeklerin biyolojik ritmi; annenin yemesi, hareketleri ve uyku-uyanıklık hallerinden etkilenmektedir. Aşırı stresli annelerin bebekleri, normalden daha aktif olmaktadır. Başka bir çalışmaya göre ise, iyi beslenen, az stresli ve toksin almayan anneler hamilelik dönemlerinde cenin ile yeterli miktarda konuşurlar, rahatlatıcı sesler oluştururlar ise, çocukları daha zeki, konuşma kabiliyeti daha iyi, hareketleri daha dengeli ve sosyal olarak daha uyumlu olmaktadır"
sağolasın, bilmiyorum canım bana pek fayda etmiyor çoğu yöntem
ama geçen denedim tuzlu fıstık biraz iyi geldi sanki, ama şuan yanımda yok
çok zorr şu bulantılar, ne iş yapabiliyorum, ne bişey yapmak istiyor canım :sinifsinif:
çok ilginç gerçekten
ama çalışan anneler ne kadar uzaklaşabilir ki stresten :1no2:
hem ben bebeğimle hiç konuşmuyorum ya, siz konuşuyor musunuz?
ya bende birde korku var..ya kötü bişey derse dr diye...
günaydın hepinize kızlar.geçmişi okudum geldim.
Dilaaaaaaaaaa çok hoş görünüyorsun öyle abartılı bir halinde yok bence.
kızlarrrrrrrr biz bugün doktora gidicez.delikafaduldendelikafaduldennasıl özledim bebeğimi.ilk kez bu kadar zaman görmedim.inşaallah sağlığı yerindedir kuzumun hayırlı güzel haberlerle döneriz:Saruboceq:
FTY
canım maşallah oğluşuna.bizimde iki haftadan az kaldı ayrıntılıya.çok heyecanlıyım.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
Selkie, içini ferah tut, olumlu düşün, sağlıklı olduğunu söyleyecek doktor başka bişey demeyecek emin ol...
Doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah canımcım..
Pembecik, 15 kasım pazar günü Armada buluşmasına gelecekmisin, liste düzenliyoruz, geleceksen bildir bana..
kizlar sizin karninizdada sertlesmeler oluyormus,benimki tas gibi oluyor gun boyu yasiyorum bunu.. Arada azaliyor ama cogunlukla aksamlari cok sertlesiyor..??
çok zorr şu bulantılar, ne iş yapabiliyorum, ne bişey yapmak istiyor canım :sinifsinif:
çok ilginç gerçekten
bende fazla konuşamıyorum çanım..bazen karnımı okşuyorum o kadar..ne anlataçağımı ne diyeçeğimi bilmiyorum...
Kizlar sizin karninizdada sertlesmeler oluyormus,benimki tas gibi oluyor gun boyu yasiyorum bunu.. Arada azaliyor ama cogunlukla aksamlari cok sertlesiyor..??
Aynen yaa bende konusmuyorum...
Bazen konusuyum diyorum ama ne diyecegimi bilmiyorum...
Ama sürekli oksuyorum karnimi...
Birde esim yanimda olunca oksuyorum felan ama hic konusamiyorum oglumla...
Utaniyorum ondan galiba...
aldığım park yatak bu kızlar müzikli titreşimli sallanıyo v.s. v.s.
kizlar dun bebesimle randevumuz vardi. doktor amcamiz oglumuzun saglikli oldugunu soyledi. ayrintili ultrasona kendisi bakti. baska bir doktora yonlendirmedi. bende acikcasi gitmeyi pek dusunmuyordum. zati en bastan beri hep 4 boyutlu ile bakiyor. uzun lafin kisasi bebisimizin organlarini gorduk masallah. hatta bize ilk defa pipisini gosterdi tam olarak. onceden sadece doktorumuz gorebiliyordu biz gorememistik. inanilmaz hareketliydi. surekli takla atiyordu. doktorumuz biraz zorlandi incelemekte. hatta tam incelerken doktor ve ben ayni zaman da ahhhhh diyiverdik. cunku ekranda da gordugumuz uzere dirsegiyle bir vurdu bizimki. cok tatli ya.
yani endiselenen arkadaslarimiz var ya hareket etmiyor diye. hic endiselenmesinler. cunku dun kontrol esnasinda o kadar cok hareketliydi ki oglum icimde ama ben sadece 2 kere tekmesini hissettim o kadar. dusunun yani.
çok ilginç gerçekten
önemli bir noktaya parmak basmışsın dimplecım, ben de konuşmuyorum yaaa.
Hatta kaç gündür aklıma takılıyor.
Sabah yataktan fırla işe koş, eve git yemeğe koş, duş yap, toparlan derken uykum geliyor. Okşuyorum seviyorum, arada sesleniyorum ama sohbet etmiyorum yani.
Aklıma konuşacak birşey de gelmiyor ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?