2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

snow white,aynı dertten muzdaribim.müdürüm doğumdan 3 ay önce dedi.mart sonu dogumum dedim,dilimi eşek arısı soksaydı,sezeyanla daha erken olur sonuçta.aralık sonu oluyo müdüre göre.bana göre kasım sonu.ee 1 ay da epeyce bi süre.napıcaz bilmiyorum bu nöbet işini.

kızlar ayrıntılıya 20+4 iken giricem,çok erken değil dimi,doktorumun dediği günden 4-5 gün önce,cumartesiye getirelim diye.

ayrıntılıya giderken kayınvalide-kayınpeder ve görümcem gidecektik ama doktor odaya sadece eşimizi alıyomuş,üzüleceklerkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5sende pek üzülmüşsünkaydirigubbakcemile3

Snowwhite Queen ben de bu hafta nöbetten düşüyorum canım.24 haftam doluyor ve doktordan rapor alıp götüreceğim.müdüre söyledim beni nöbet listesinden sildiler.

ya işte arkadaşlar aslında 26.hafta ay hesabı olarak 6.ayın sonu demek...bizim müd. yard. arkadaş kendisi de hamile olmasına rağmen 10 de sayıp 28. hafta diyor....ama net bir şey biliyorum ki doktorlar 24. haftayı tamamlayanı 6.ayı bitirmiş sayıyorlar ve rapor yazıyorlar...dediğim gibi bizim okulda geçen yıl 4hamile arkadaş vardı hepsi 24.haftada nöbetten düştü...bana gelince iş değişti ben ona kızıyorum...tamamen yorum farkı ki 28. hafta 6buçuk ay oluyor sata göre oturdum gün gün saydım bu cuma 24. haftam bitiyor 10 gün sonra 6 ayım.....sonuçta her ay 30 gün değil kayma oluyor...1 hafta için laf ediliyor yani....ama ben yarın doktora gidiyorum ona da soracağım eğer raporumu haftaya yazarsa ne ala...kimse bana zorla nöbet tutturamaz...sonuçta beni bilen biliyor okuldan dersten işten sorumluluktan hayatta kaçmam...diğerlerine 24 haftaysa bana da ve herkese de öyle olmalı...bir standardı olmalı yani...derdim bu.....ha kolay olmuyor zaten nöbet tutmak o da ayrı...ki okulumuz iki bina ben sene başından beri sürekli olduğum bina da değil arada gittiğim binada nöbet tutuyorum...ve bu hafta çift tutuyorum..üstelik biri de bahçede...ben bunda art niyet ararım arkaşım...aklıma başka bir şey gelmiyor!!!!!

çok konuştum ama bugün çok siniriliyim zaten...kusuruma bakmayın....velilerden biriyle de kavga ettim...adam ders ortasında sınıfa dalıyor
tenefüsü bekleyin diyince köpürüp bağırıyor şu halimle onu tersleyip bir kovuşum vardı ki sormayın...çocuklar şok oldu hak etti ama...densiz.....

haklısın canım ama üzme kendini ve bebişini başkası için.ya sizin idare de yani pes.bana hiç sorun çıkarmadılar yarın doktorumdan 24.haftamı doldurduğuma dair rapor alıp vereceğim.ayrıca 6 aylık öğretmene nöbet verilmez ibaresi var bu da 24.haftanın bitimine denk geliyor.illa sorun çıkarıyorlarsa madem geçen yılki arkadaşlarına niye çıkarmamışlar.hem de çift nöbet tutturuyorlar insaf yani.bence de doktorunla konuş hakkını ara.

benim derdim de o zaten...nöbet tutmamak değil...hakkımı yedirmem....neyse canım görüşemedik ne zamandır nasılsın,bebiş nasıl?

iyiyiz canım ya sağol.evet çok fazla giremiyorum nete.okulda işlerim oluyor bir de stajerlerim çıktı onlarla uğraşacam artık.yarın şeker yüklemem var sabah gideceğim.ayrıca bu nöbet işi için rapor alacağım.karnım çıktı bayağı herkes top yutmuş gibisin diyor kaydirigubbakcemile3 ayrıntılı ultrasona girdim bebişin yüzünü gördük harika bir duygu babasına benzettik ama belli de olmaz.sen nasılsın nasıl gidiyor?

hiç canını sıkma bebişini de üzme.madem ki vermişler daha önce sen de hakkını ara bence.olmadı dr raporu alırsın nöbet tutması sakıncalıdır diye:)

oyy maşallah kuzucuğa...ben de ayrıntılıya değil ama 4 boyutluya girdim geçenlerde cidden yüzünü görmek çok güzel...benimki de bana benziyor gibi ama bazı arkdaşlar alın ve göz yapısını babasına burun ağız ve yüz şeklini bana benzettiler....daha değişirler aslında....Rabbim her birine sağlık versin.....şeker testini yapınca denyimlerini yazarsın ben üşününce tiksiniyorum anlatılanlardan nasıl olacak bilmiyorum şekerle aram iyi değildir...hele içecekse...inş.seninki sorunsuz geçer....
okul hep yoğun dediğin gibi ama ben sabahçıyım vaktim oluyor öğleden sonra...sabahın 5 buçuğunda kalıyorum ama..... stajyerler de uğraştırır cidden kolay gelsin.....
göbek benim 3.ayın sonunda bir fırladı öyle duruyor sanki...bugün biri hamileyim diyince şaşırdı belli değil dedi ama giydiklerim iyi kamufle etmişti sanırım hamileden çok şişman gibiyim

ama çok şükür sağlığımız yerinde bol bol tekme yiyorumsırnaşık şey

öğretmen arkadaşlar size iş yerimden bahsedeyim biraz belki siz biraz rahatlarsınız bana da akıl verirsiniz:)içişlerine bağlı bir
kurumun il md. de çalışıyorum ben.izin almak öyle kolay değil.ha deyince yıllık izin yok.mesai artık 5te bitiyor ama müdür çıkmadan çıkamayız.vali gelir sık sık genel müdür gelir pazar da mesai:)gelecek hafta izin alacaktım 200 dosya ya tamamlayın dedi amir ve yapacak bişey yok.izin iptal.bugün de gülerek lafını söyledi gitti akşam akşam.sevk alsan ne zaman döneceğini bildirmek zorundasın.en ufak bir durumda en uzak ilçeye tayin tehdidi...eşim de vardiyalı çalışıyor mesela bugün 5.30 gibi bei aldı eve geldik 7.30 daişe gitti yarın akşama dek görüşemiycez( bu da diğer tarafı işin bir de ona laf anlatmak.neyse herşeyi geçtim sadece kpss den aldığım o puanla burayı yazıp heba olduğuma yanarım
çok uzattım demi kusura bakmayın .
son olarak fırsatınız varsa her hakkınızı sonuna kadar kullanın şekerller varsa fikriniz bana da bir akıl verin..

tamam canım anlatırım.bakarım ben nasıl içeceğim o şekerli suyu aç karnına :sinifsinif: doktor yanında bir limonu sık suyunu getir dedi demek ki onun suyuyla daha iyi içiliyor.umarım bir sorun çıkmaz da.
senin kuzucuğuna da maşallah atsın tekmeleri valla yoksa aklımız onlarda kalıyor.okuldaki herkes göbeğimi seviyor çok şirin görünüyor diyorlar ama ne bileyim ben aynada bakınca hakikaten top yutmuşum gibi kaydirigubbakcemile3 senin de çok şekerdir eminim.neyse canım yarın ben erkenden gideceğim umarım iyi haberlerle gelirim.sen de kendine dikkat et yorma ve üzme kendini gereksiz şeyler için.

Allah sabır ve kolaylık versin canım ya nedir hiç insaf yok mu onlarda.bu kadar yüklenilir mi hamile kadına.ben senin yerinde olsam imkanım varsa orda çalışmam ilerde bebişin olacak yüzünü göstermeyecekler bu gidişle.

amin canım sağol.memur olunca çok da bişey yok yapacak eşim çalışma diyor onu da yapamam.kurumlararsı geçişle branşım çok zor. artık bakıcam bebiş için ya doktora yapıp ünv. ya da tekrar sınav:))
ya bir de benden önce gitcen sanırım şeker testine hemen yaz valla çok korkuyorum şu şeyi nasıl içicem diye ama tekrar görcem diye benim sıpayı katlancam :))

hayırlısı olsun hakkında canım.ya sorma yarın gidiyorum o iğrenç şurubu içmeye umarım çıkarmam :sinifsinif: yazarım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…