2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geldim

Bu saate kadar işte resmen suyumu çıkardılar...-tatlicadiarzu-

nerdesin lan kaç saattir?
ayrıntılı çok güzel oluyo yaa bizim önümüzde ne derler ona adını unuttum şu duvara yansıyoya görüntü.her neyse işte ondan vardı kocamaannnn...

hayırlı olsun canım....merhaba arkadaşlar :)
maşallah kuzucuğuna...boyu zaten ölçmüyorlar elindeki kağıtta FL ölçüsü olacak (kaval kemiği ölçüsü) onu 7 ile çarpacaksın...doktorum öyle demişti aynı formüle gebelik.org da da rastlamıştım.

selam kızlar neler yapıyorsunuz :)) tüm bugün bebek odası süslerini araştırdım kendimmi yapıp hastane odasını süslesemmi? yoksa bir yerle mi anlaşıp onlar süsleseler 21 hafta 2 günlük olduk teyzeleri biz:))))

canm gözün aydın..görünmü bebişinin yüzünü....?:hulya::ecrin_bebek:

bende dimpleye bunu söyleyeçektim sen söylemişsin...kaydirigubbakcemile5

amin canım sağolasın
cd. falan da vermediler yaa :çok üzgünüm:
Küçükköy Bilge Hast. ssk ile 50 tl ye yapıldı canım
gözün aydın canım maşşallah bebişine.
mersi yazcım opuyorumnanaktan
evet 1 ayda tam 3 kat büyümüş yaa :1shok:
maşaallah
olsun canım dediğin gibi herşey iyi ya, yolunda ya çok şükür
dimple gözün aydın :) maşallah bebişe

bende perşembe gideceğim inşallah göreceğimde pek umutlu gitmeyeyim bari
teşekkürler hijyenim
her hast.de aynı değil sen görürsün belki
ayrıntılı çok güzel oluyo yaa bizim önümüzde ne derler ona adını unuttum şu duvara yansıyoya görüntü.her neyse işte ondan vardı kocamaannnn...

artık ekrana sığmıyor ki zaten kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim arkadaşım
o zaman boyu 23 cm :asigim:
canm gözün aydın..görünmü bebişinin yüzünü....?:hulya::ecrin_bebek:
sağol tatlım, maleseff :çok üzgünüm:

Dila yaw, Bugun cok yogundum...
Aylık, haftalık sunum derken canımız cıktı... Bir de butce olayı basladı... cok yoruldum...
Evet hafta sonu bulusuyor muyuz?
Kocanı da getirsene... Benimki de gelir...

önemli değil maşallah boyuna posuna...küçükköyde mi oturuyorsun? ben k.köyde doğdum büyüdüm 1999a kadar sonra memlekete taşındık....

ıyi akşamlar arkadaşlar .. Bizde hafta sonu kontroldeydik.. ayrıntılı ultrasona girdim.. Herşey iyi allaha şükür.. 455 gr.. haftasına göre iyi dedi.. Hatta 1 gün ileriymiş...Yakından resmini çekti 3 boyutlu.. Eşim Ankaraya babannesine mail attı.. Halasıyla amcası bana benzetmiş.. Kayınvalidem oğluna... :))))
Hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin inşallah...

gözün aydın canım:)..........aminn inşallah:)

Biz eminönüne gittik bu gün... Havuzlu hana.3 katlı herşey bebekler için.. Tüm Bebek ürünlerinin fiyatını aldım hemen hemen.. Bazı ürünler gerçekten çok kaliteli.. ıyi incelemek lazım... Uyku seti aradım istediğim gibi bulamadım renk olarak...Tavsiye ederim.

önemli değil maşallah boyuna posuna...küçükköyde mi oturuyorsun? ben k.köyde doğdum büyüdüm 1999a kadar sonra memlekete taşındık....
teşekkür ederim arkadaşım
tam olarak orada değil ama küçükköye yakınız a.s
senin de gözün aydın poless
maşaallah, benimki de bulunduğum haftaya göre 3-5 gün önde
ne güzel herkesler cd, resim almış mafoldumben
ben daha oğlumun yüzünü göremedim :gitme:

Gamze tebrik ederim... Sen şimdi kaç haftalıksın?

canımn üzülme...keşke bir ekran koysalarmış önüne..

canım seninde gözün aydın..büyümüş bebiş.........zaten kaynanalar hep ogullarına benzetirler....miniminnaçık bişey daha oysaki...

Dila yaw, Bugun cok yogundum...
Aylık, haftalık sunum derken canımız cıktı... Bir de butce olayı basladı... cok yoruldum...
Evet hafta sonu bulusuyor muyuz?
Kocanı da getirsene... Benimki de gelir...

bilmem bir sorarım ama diğer kıslarla bi konuşalım herkes kocasını getircekmi?
koca işini boşver lan hatun hatuna gezek işte...öbür kıslar rahatsız olur belki dediğim gibi bi konuşalımda karar verelim.off ya bende aralıkta öyle olucam çok işim olucak keşke aralık gelmese...

Canım fiyatları buraya yazsan, biz de alırken en azından bir kıyaslama yapabiliriz???

bu arada bulantılarım için normal değil şimdiye kadar geçmeliydi dedi
kesin mide problemin vardır, onu da şuan kesin tedavi edemeyiz, doğumdan sonra mide dr.una sevkederim dedi
gastrit, ülser, reflü ile ilgili bir hap verdi
inş. doğuma kadar idare eder beni
yoksa böyle herşey çok zor :sinifsinif:

Benimkisi en azından bırakıp alır, o arada ise bile gidebilir...
Neyse paza bulusalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…