- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.141
Ben geldim
Bu saate kadar işte resmen suyumu çıkardılar...-tatlicadiarzu-
merhaba kızlar
biz geldik doktordann
ayrıntılı ultrason sonuçlarımız iyi çok şükür
bebiş öyle hareketliydi ki maşaallah zor baktı dr. opuyorumnanaktan
418 gr. ama uzunluğunu sormayı unuttum
elimdeki kağıtta ölçülmüş bazı uzunluklar var, ama hangisi boy ölçüsü bilemiyorum tabii
işte böyleee.. ama ayrıntılı usg de ben bişi göremedim karşımda ekran yoktu :1no2ysa ne umutlarla girmiştim.. neyze kocacım bol bol izledi bebişi opuyorumnanaktan
merhaba kızlar
biz geldik doktordann
elimdeki kağıtta ölçülmüş bazı uzunluklar var, ama hangisi boy ölçüsü bilemiyorum tabii
işte böyleee.. ama ayrıntılı usg de ben bişi göremedim karşımda ekran yoktu :1no2ysa ne umutlarla girmiştim.. neyze kocacım bol bol izledi bebişi opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım....merhaba arkadaşlar :)
maşallah kuzucuğuna...boyu zaten ölçmüyorlar elindeki kağıtta FL ölçüsü olacak (kaval kemiği ölçüsü) onu 7 ile çarpacaksın...doktorum öyle demişti aynı formüle gebelik.org da da rastlamıştım.
canm gözün aydın..görünmü bebişinin yüzünü....?:hulya::ecrin_bebek:
bende dimpleye bunu söyleyeçektim sen söylemişsin...kaydirigubbakcemile5
amin canım sağolasıncanım iyi olamsına çok sevindimmm mevlam daim etsin sağlığını :):):)
görememene üzüldüm cd felan vermedi mi ayrıntılı dan
bide hangi hastane ne kadar bilgielrini yazarsan da sevinirim şekerim ::):):)
mersi yazcım opuyorumnanaktangözün aydın canım maşşallah bebişine.
evet 1 ayda tam 3 kat büyümüş yaa :1shok:Gözün aydıınnn hihoyyyt
Kocaman olmuş maaşallah annesi, çok tatlı, Allah nazardan korusun...
Niye senin karşına da koymamışlar bir ekran, tüh vicdansızlarlmaz:
Olsun iyi olduğunu bilmek bile herşeye değer di mi :)
teşekkürler hijyenimdimple gözün aydın :) maşallah bebişe
bende perşembe gideceğim inşallah göreceğimde pek umutlu gitmeyeyim bari
nerdesin lan kaç saattir?
ayrıntılı çok güzel oluyo yaa bizim önümüzde ne derler ona adını unuttum şu duvara yansıyoya görüntü.her neyse işte ondan vardı kocamaannnn...
artık ekrana sığmıyor ki zaten kaydirigubbakcemile3hayırlı olsun canım....merhaba arkadaşlar :)
maşallah kuzucuğuna...boyu zaten ölçmüyorlar elindeki kağıtta FL ölçüsü olacak (kaval kemiği ölçüsü) onu 7 ile çarpacaksın...doktorum öyle demişti aynı formüle gebelik.org da da rastlamıştım.
sağol tatlım, maleseff :çok üzgünüm:canm gözün aydın..görünmü bebişinin yüzünü....?:hulya::ecrin_bebek:
nerdesin lan kaç saattir?
ayrıntılı çok güzel oluyo yaa bizim önümüzde ne derler ona adını unuttum şu duvara yansıyoya görüntü.her neyse işte ondan vardı kocamaannnn...
amin canım sağolasın
cd. falan da vermediler yaa :çok üzgünüm:
Küçükköy Bilge Hast. ssk ile 50 tl ye yapıldı canım
mersi yazcım opuyorumnanaktan
evet 1 ayda tam 3 kat büyümüş yaa :1shok:
maşaallah
olsun canım dediğin gibi herşey iyi ya, yolunda ya çok şükür
teşekkürler hijyenim
her hast.de aynı değil sen görürsün belki
artık ekrana sığmıyor ki zaten kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim arkadaşım
o zaman boyu 23 cm :asigim:
sağol tatlım, maleseff :çok üzgünüm:
İyi akşamlar arkadaşlar .. Bizde hafta sonu kontroldeydik.. ayrıntılı ultrasona girdim.. Herşey iyi allaha şükür.. 455 gr.. haftasına göre iyi dedi.. Hatta 1 gün ileriymiş...Yakından resmini çekti 3 boyutlu.. Eşim Ankaraya babannesine mail attı.. Halasıyla amcası bana benzetmiş.. Kayınvalidem oğluna... :))))
Hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin inşallah...
teşekkür ederim arkadaşımönemli değil maşallah boyuna posuna...küçükköyde mi oturuyorsun? ben k.köyde doğdum büyüdüm 1999a kadar sonra memlekete taşındık....
senin de gözün aydın polessİyi akşamlar arkadaşlar .. Bizde hafta sonu kontroldeydik.. ayrıntılı ultrasona girdim.. Herşey iyi allaha şükür.. 455 gr.. haftasına göre iyi dedi.. Hatta 1 gün ileriymiş...Yakından resmini çekti 3 boyutlu.. Eşim Ankaraya babannesine mail attı.. Halasıyla amcası bana benzetmiş.. Kayınvalidem oğluna... :))))
merhaba kızlar
biz geldik doktordann
amin canım sağolasın
cd. falan da vermediler yaa :çok üzgünüm:
Küçükköy Bilge Hast. ssk ile 50 tl ye yapıldı canım
mersi yazcım opuyorumnanaktan
evet 1 ayda tam 3 kat büyümüş yaa :1shok:
maşaallah
olsun canım dediğin gibi herşey iyi ya, yolunda ya çok şükür
teşekkürler hijyenim
her hast.de aynı değil sen görürsün belki
artık ekrana sığmıyor ki zaten kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim arkadaşım
o zaman boyu 23 cm :asigim:
sağol tatlım, maleseff :çok üzgünüm:
İyi akşamlar arkadaşlar .. Bizde hafta sonu kontroldeydik.. ayrıntılı ultrasona girdim.. Herşey iyi allaha şükür.. 455 gr.. haftasına göre iyi dedi.. Hatta 1 gün ileriymiş...Yakından resmini çekti 3 boyutlu.. Eşim Ankaraya babannesine mail attı.. Halasıyla amcası bana benzetmiş.. Kayınvalidem oğluna... :))))
Dila yaw, Bugun cok yogundum...
Aylık, haftalık sunum derken canımız cıktı... Bir de butce olayı basladı... cok yoruldum...
Evet hafta sonu bulusuyor muyuz?
Kocanı da getirsene... Benimki de gelir...
Biz eminönüne gittik bu gün... Havuzlu hana.3 katlı herşey bebekler için.. Tüm Bebek ürünlerinin fiyatını aldım hemen hemen.. Bazı ürünler gerçekten çok kaliteli.. İyi incelemek lazım... Uyku seti aradım istediğim gibi bulamadım renk olarak...Tavsiye ederim.
bilmem bir sorarım ama diğer kıslarla bi konuşalım herkes kocasını getircekmi?
koca işini boşver lan hatun hatuna gezek işte...öbür kıslar rahatsız olur belki dediğim gibi bi konuşalımda karar verelim.off ya bende aralıkta öyle olucam çok işim olucak keşke aralık gelmese...
sağolasın sinpaccımGamze tebrik ederim... Sen şimdi kaç haftalıksın?
koymadılar işte kötükedihüsocanımn üzülme...keşke bir ekran koysalarmış önüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?