- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.161
Benimkisi en azından bırakıp alır, o arada ise bile gidebilir...
Neyse paza bulusalım....
İyi akşamlar arkadaşlar .. Bizde hafta sonu kontroldeydik.. ayrıntılı ultrasona girdim.. Herşey iyi allaha şükür.. 455 gr.. haftasına göre iyi dedi.. Hatta 1 gün ileriymiş...Yakından resmini çekti 3 boyutlu.. Eşim Ankaraya babannesine mail attı.. Halasıyla amcası bana benzetmiş.. Kayınvalidem oğluna... :))))
Hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin inşallah...
bu arada bulantılarım için normal değil şimdiye kadar geçmeliydi dedi
kesin mide problemin vardır, onu da şuan kesin tedavi edemeyiz, doğumdan sonra mide dr.una sevkederim dedi
gastrit, ülser, reflü ile ilgili bir hap verdi
inş. doğuma kadar idare eder beni
yoksa böyle herşey çok zor :sinifsinif:
inşaallah bosnacım inşaallahh akannehirayy bana da aynı şeyleri söylemişti işte...
endeskopi yapılması lazım, ama hamileyken olmaz, dayanacaksın demişti.
inşallah ilaç seni de rahatlatır biraz...
hatırlatman iyi oldu vereliniortak hala görmeyen arkadaşlarımız vardırMart 2010 anneleri hediyeleşiyor... Görmeyen arkadaşlar mart topiği altında konuyu bulup isim yazmaları gerekiyor.....
bebeğini gören anneler tebrikler...Yavaş yavaş geçmişi okuyorum...Tickerım gitmiş( Neden acep 22 haftalığım..
Fiyatları soran arkadaşlar.. Giyim kuşammı yoksa uyku setleri falanmı ?? Tulumlar çok güzelleri kadifeler 12 tl idi fakat nakit olursa ciddi indirim yapıyorlar.. 2.5 Badiler.. Tabi 4- 5 e de var. Ama penyeleri güzel..Uyku setleri renkleri çok cıvıl cıvıldı..Turuncular yeşilller.. Ben 2 renk sade düşünüyorum.Beyaz mavi gibi. Karyolamız beyaz ... kapı süsü aldım..20 idi .. Tül aldım tüm kapı paketi 5 metreden oluyormuş.. 1 lira metresi.. Balonlar aldım.. 25 ad. 5 tl.. Nazar boncuklu..Bebek şekerleri çok tatlıydı...Karar verip alamadım. 075 ten başlıyor..3 liraya kadar çıkıyor.. Ben kendim yapacağım.. Malzeleri satılıyor. ;sadece birleştiriyorsun. Daha ucuza geliyorhemde emeğini koymak güzel birşey.. Kapı süsleri büyükler 25-35 arası .. Küçükler 15. tl. Ben orta boy aldım 20 tl ye...Odasını yerleştirince foto çekeceğim inşallah...
Eminönünde Mehmet efendi kahvecisini soluna al..Düz yukarı çıkıyorsun.. Karşında hanın adı yazıyor.. 10 dk. yürüyorsun.. Havuzlu han 4 katlı bir yer.. Merdivenle iniyorsun İnerken tüm mağazaları geze geze iniyorsun.. Bu nedenle rekabet ver.. Hepsini toptan alıcam dedim. İndirim yaparız dediler.. Unutmadan Herşey var.. Banyo malzemeleri biberonlar.. Anne gecelik pijama.. Ama araç için park yok yakınlarında.. Güçlü biriyle gidip taşımak lazım..:))) Ben eşimle gideceğim.. Eğer hafta sonu c.tesi giderseniz çok kalabalıkmış çarşını içi..Hafta içi daha sakin.. Bilginize...Polenss,
Tam olarak yeri nerede bu hanın?
Bana bir özet geçsene...
gözün aydın canım:)..........aminn inşallah:)
merhaba kızlar
biz geldik doktordann
ayrıntılı ultrason sonuçlarımız iyi çok şükür
bebiş öyle hareketliydi ki maşaallah zor baktı dr. opuyorumnanaktan
418 gr. ama uzunluğunu sormayı unuttum
elimdeki kağıtta ölçülmüş bazı uzunluklar var, ama hangisi boy ölçüsü bilemiyorum tabii
işte böyleee.. ama ayrıntılı usg de ben bişi göremedim karşımda ekran yoktu :1no2ysa ne umutlarla girmiştim.. neyze kocacım bol bol izledi bebişi opuyorumnanaktan
Eminönünde Mehmet efendi kahvecisini soluna al..Düz yukarı çıkıyorsun.. Karşında hanın adı yazıyor.. 10 dk. yürüyorsun.. Havuzlu han 4 katlı bir yer.. Merdivenle iniyorsun İnerken tüm mağazaları geze geze iniyorsun.. Bu nedenle rekabet ver.. Hepsini toptan alıcam dedim. İndirim yaparız dediler.. Unutmadan Herşey var.. Banyo malzemeleri biberonlar.. Anne gecelik pijama.. Ama araç için park yok yakınlarında.. Güçlü biriyle gidip taşımak lazım..:))) Ben eşimle gideceğim.. Eğer hafta sonu c.tesi giderseniz çok kalabalıkmış çarşını içi..Hafta içi daha sakin.. Bilginize...
Seikacığım seninde gözün aydın..Birçoğumuz görmüş sanırım..
gözünaydıın canmm benimkide ck haktli,ydi ama önümde kan lmadg için gömmştim cok sinir lmustm bende..saglıklı olsunlarda..merhaba kızlar
biz geldik doktordann
ayrıntılı ultrason sonuçlarımız iyi çok şükür
bebiş öyle hareketliydi ki maşaallah zor baktı dr. opuyorumnanaktan
418 gr. ama uzunluğunu sormayı unuttum
elimdeki kağıtta ölçülmüş bazı uzunluklar var, ama hangisi boy ölçüsü bilemiyorum tabii
işte böyleee.. ama ayrıntılı usg de ben bişi göremedim karşımda ekran yoktu :1no2ysa ne umutlarla girmiştim.. neyze kocacım bol bol izledi bebişi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?