2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkisi en azından bırakıp alır, o arada ise bile gidebilir...
Neyse paza bulusalım....

oki benimkide öyle yapar o ara tanıştırırız belki onlar ayrı takılır...hadin ben kaçar aşaa inene kadar beş buçuk oluyo totom kalkmıyoki anacım öpüldünüs.

Maaşallah canım, gözün aydın...
Kayınvalideler oğullarına benzetirler, o normal, tedavisi de yok :))

ayy bana da aynı şeyleri söylemişti işte...
endeskopi yapılması lazım, ama hamileyken olmaz, dayanacaksın demişti.
inşallah ilaç seni de rahatlatır biraz...

Ben de gidiyorum artık, azıcık erken çıkıp serviste önde yer kapmam lazım.
Arkada midem bulanıyor :)
Öptüm hepinizi, iyi akşamlar...

Polens tebrik ederim...
Canım sen kaç haftalıksın?
Bir de şu fiyatına baktığın şeyleri yazsana... Benim çıkmaya zamanım olmuyor, buradan fiyatına bakarım...

ayy bana da aynı şeyleri söylemişti işte...
endeskopi yapılması lazım, ama hamileyken olmaz, dayanacaksın demişti.
inşallah ilaç seni de rahatlatır biraz...
inşaallah bosnacım inşaallahh akannehir
Mart 2010 anneleri hediyeleşiyor... Görmeyen arkadaşlar mart topiği altında konuyu bulup isim yazmaları gerekiyor.....
hatırlatman iyi oldu vereliniortak hala görmeyen arkadaşlarımız vardır

bebeğini gören anneler tebrikler...Yavaş yavaş geçmişi okuyorum...Tickerım gitmiş ( Neden acep 22 haftalığım..
Fiyatları soran arkadaşlar.. Giyim kuşammı yoksa uyku setleri falanmı ?? Tulumlar çok güzelleri kadifeler 12 tl idi fakat nakit olursa ciddi indirim yapıyorlar.. 2.5 Badiler.. Tabi 4- 5 e de var. Ama penyeleri güzel..Uyku setleri renkleri çok cıvıl cıvıldı..Turuncular yeşilller.. Ben 2 renk sade düşünüyorum.Beyaz mavi gibi. Karyolamız beyaz ... kapı süsü aldım..20 idi .. Tül aldım tüm kapı paketi 5 metreden oluyormuş.. 1 lira metresi.. Balonlar aldım.. 25 ad. 5 tl.. Nazar boncuklu..Bebek şekerleri çok tatlıydı...Karar verip alamadım. 075 ten başlıyor..3 liraya kadar çıkıyor.. Ben kendim yapacağım.. Malzeleri satılıyor. ;sadece birleştiriyorsun. Daha ucuza geliyorhemde emeğini koymak güzel birşey.. Kapı süsleri büyükler 25-35 arası .. Küçükler 15. tl. Ben orta boy aldım 20 tl ye...Odasını yerleştirince foto çekeceğim inşallah...

Polenss,
Tam olarak yeri nerede bu hanın?
Bana bir özet geçsene...

Polenss,
Tam olarak yeri nerede bu hanın?
Bana bir özet geçsene...
Eminönünde Mehmet efendi kahvecisini soluna al..Düz yukarı çıkıyorsun.. Karşında hanın adı yazıyor.. 10 dk. yürüyorsun.. Havuzlu han 4 katlı bir yer.. Merdivenle iniyorsun İnerken tüm mağazaları geze geze iniyorsun.. Bu nedenle rekabet ver.. Hepsini toptan alıcam dedim. İndirim yaparız dediler.. Unutmadan Herşey var.. Banyo malzemeleri biberonlar.. Anne gecelik pijama.. Ama araç için park yok yakınlarında.. Güçlü biriyle gidip taşımak lazım..:))) Ben eşimle gideceğim.. Eğer hafta sonu c.tesi giderseniz çok kalabalıkmış çarşını içi..Hafta içi daha sakin.. Bilginize...

Öğretmen arkadaşlarıma bir soru yönetmelik 3 ay kala nöbetten düşer diyor öğretmenler için geçen yıl rapor alan arkadaşlar - ki 4 kişiler- hepsi de 24.haftanın sonunda alıp nöbetten düşmüşler...hafta ve ay hesabı farkından kaynaklanıyormuş.....ben de haftaya rapor alacaktım ama müd.yard. 28.haftada falan gibi bir şeyler dedi...o zaman 3 ay oluyomuş falan filan...doktorlar mı yanlış biliyor idareciler mi? siz ne biliyorsunuz bu konuyla ilgili?????

amanda minik kuşa maşallahhh nazar değmez inşallahhh
hep böyle sağlıklı güzel günler geçirirsin canımm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
darısı başımıza teyzesi bi hafta sonra da biz giricez ayrıntılıya

ewet bnde biliyorum orayı çok ucuz herşey we tek adres girip tüm alışwrişi yapıp çıkıosun başka yere uğramana gerek bile yok! bizim tek müsait olduumuz gün pazar acaba açıkmı pazarları? nasıl öğrenebiliriz

gözünaydıın canmm benimkide ck haktli,ydi ama önümde kan lmadg için gömmştim cok sinir lmustm bende..saglıklı olsunlarda..

merhaba arkadaşlar :))umarım herkes iyidir.hafta sonu bakamadım bu haftada işler çok yoğun(geçmiş uzun ama bir göz atayım.herkeşleri öpüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…