2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım tsk ederim:)
bende onumuzdeki ay yaptırcam insallah..
bebeginide gormussun gozun aydın aynı gunduk ya biz ne kadar olmus bebisinin agırlıgı?

canim hic sikma canini. bence esninin o tepkisi kendi ailesine. onlara birsey diyemedigi icin en yakini olarak seninle ugrasiyor iste. sen esinle arani hic bozma aman. yeri zamani geldiginde hafiften dokundurusun.[/QUOTE]

a.syerimseniben

bu tickerle ben kafayı yiycem olmuyor olmuyor yapanlar nasıl yaptınız yaa benimki nie olmuyorrr? kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
hayırlısı olsun hakkında canım.ya sorma yarın gidiyorum o iğrenç şurubu içmeye umarım çıkarmam :sinifsinif: yazarım tabi.

canım çıkarırsan dr ne söyle 2. saat kan testi yaptırsın sana...ben o şurubu hep çıkardığım için bana dr 2. saat kan testi yaptırttı...onuda gidip kan aldırıyorsun...sonra eve gelip iyiçe bol tatlılı bir kahvaltı yapıyorsun 2 saat sonra gidip yine kan veriyorsun.

arkadaslar seker yuklemesi icin ac karnınamı gideceksiniz?

aç karına gitmen lazım canım.....

günaydınnn arkadaşlarım opuyorumnanaktan Allah razı olsun canımm :1hug:
sen de iyi haberlerle gelirsin inş. hayırlısıyla
gözünaydıın canmm benimkide ck haktli,ydi ama önümde kan lmadg için gömmştim cok sinir lmustm bende..saglıklı olsunlarda..
sağolasın canım
demek sen de göremedin :çok üzgünüm: dediğin gibi sağlıklı olsunlar da napalım .. yerimseniben
ama çok şükür sağlığımız yerinde bol bol tekme yiyorumsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 aynen :asigim:
güsel mart annelerine günyadınnnnn ..........
günaydınnnnnnn seyyalcimmm kaydirigubbakcemile5

Günaydın güzel anneler,

Dün aldığımız güzel haberlerin bugün de devamı gelir inşallah...

Dün akşam ilk defa benim bıdık o kadar kuvvetli vurdu ki, dışarıdan belli oldu hareketleri. Ayaklarımı uzatmış oturuyordum, baktım karnımda birşeyler yükselip alçalıyor. Eşimi çağırdım elimle, konuşunca duruyor çünkü sıpa... ıkimiz de hem ağladık hem güldük, o kadar güzeldi ki :) Bütün gece tepindi durdu içerde, uyutmadı beni canımın içi :) Hala hissetmeyen arkadaşlar varsa, en kısa sürede hissedip bu duyguyu yaşamalarını dilerim, eşsiz birşey :)

günaydın kızlarr.....opuyorumnanaktan

cnm ne gzl olmuş bizde dün gee bebekimizi dinleyerek uyuduk.babası konuştukça sanki cvp veriomuş gibi daha bi tekmeledikaydirigubbakcemile3ama hep böle olsun istiom.1gün hissetmesem çok korkuom nerdesin diom ama cvp vermio.hep böle hareketli olsun istiom.bide benimki en çok sabahım köründe ve gecenin 12sinde tekmelio.uyutmucak bu oğlan benikaydirigubbakcemile3

10 KASIM TÜRKÜSÜ

Atatürk! Anıtkabir devrimlerini söyler,
Bozkır ovalarına, Erciyes'e Ağrı'ya,
Ulusun egemen olduğunu
Özgür olduğunu
Haykıracağım haykıracağım işte,
Senin sustuğunca!

Yolunda yürüyeceğim Atatürk;
Ana baba oğul kız,
Dere tepe bucak köy,
Yeryüzü yaşamalarımla değil
Oralarda, Senin gittigince!

Atatürk, taşıyacağım
Çanakkale'de, Sakarya'da, Çankaya'da, al al,
Senin taşıdığını;
Yurdun gök ülküsü
Dalgalanırken,
Senin bayrağını yücelteceğim.
Senin çıktığınca.

BUGÜN HÜZÜN VAR ÜLKEMDE

Günaydın bosnacım..

Bizim bebişte dün çoookk mutlu etti bizi :asigim: devamlı hareket halindeydi maşaallah..
Eşimle ben onu hissetmeye doyamadık resmen. Rabbim herkese nasip etsin inş.

günaydınlar annişler,.güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle,.bu arada bugün 10 kasım olduğu için,törenden geldik,.ATATÜRKÜ saygıyla anıyorummmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…