- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.201
güzel haberlerle gel canım inşallah.
öpüyorum.opuyorumnanaktan
arkadaslar seker yuklemesi icin ac karnınamı gideceksiniz?
hayırlısı olsun hakkında canım.ya sorma yarın gidiyorum o iğrenç şurubu içmeye umarım çıkarmam :sinifsinif: yazarım tabi.
arkadaslar seker yuklemesi icin ac karnınamı gideceksiniz?
Allah razı olsun canımm :1hug:amanda minik kuşa maşallahhhnazar değmez inşallahhh
hep böyle sağlıklı güzel günler geçirirsin canımm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
darısı başımıza teyzesi bi hafta sonra da biz giricez ayrıntılıya
sağolasın canımgözünaydıın canmm benimkide ck haktli,ydi ama önümde kan lmadg için gömmştim cok sinir lmustm bende..saglıklı olsunlarda..
kaydirigubbakcemile3 aynen :asigim:ama çok şükür sağlığımız yerinde bol bol tekme yiyorumsırnaşık şey
günaydınnnnnnn seyyalcimmm kaydirigubbakcemile5güsel mart annelerine günyadınnnnn ..........
Günaydın güzel anneler,
Dün aldığımız güzel haberlerin bugün de devamı gelir inşallah...
Dün akşam ilk defa benim bıdık o kadar kuvvetli vurdu ki, dışarıdan belli oldu hareketleri. Ayaklarımı uzatmış oturuyordum, baktım karnımda birşeyler yükselip alçalıyor. Eşimi çağırdım elimle, konuşunca duruyor çünkü sıpa... İkimiz de hem ağladık hem güldük, o kadar güzeldi ki :) Bütün gece tepindi durdu içerde, uyutmadı beni canımın içi :) Hala hissetmeyen arkadaşlar varsa, en kısa sürede hissedip bu duyguyu yaşamalarını dilerim, eşsiz birşey :)
Günaydın bosnacım..Günaydın güzel anneler,
Dün aldığımız güzel haberlerin bugün de devamı gelir inşallah...
Dün akşam ilk defa benim bıdık o kadar kuvvetli vurdu ki, dışarıdan belli oldu hareketleri. Ayaklarımı uzatmış oturuyordum, baktım karnımda birşeyler yükselip alçalıyor. Eşimi çağırdım elimle, konuşunca duruyor çünkü sıpa... İkimiz de hem ağladık hem güldük, o kadar güzeldi ki :) Bütün gece tepindi durdu içerde, uyutmadı beni canımın içi :) Hala hissetmeyen arkadaşlar varsa, en kısa sürede hissedip bu duyguyu yaşamalarını dilerim, eşsiz birşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?