2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yemez bidaha yapamaz canına okudum sabah...ne demek yaa çok yakın arkadaşım olsa neysede yuh bide evde yalnız kalsam evi başına yıkardım heralde iyi dayanmışsın sende.

benimkinin okul arkadaşıydı adam,karısından ayrılmış çoçuğunu görmeye geliyordu istanbula...o süre zarfındada bizde kalıyordu.....:mymeka:

Günaydın herkese

Bir sürü iş var evde ama hiç birini yapasım yok çünkü biliyorum yine belim ağrıyacak :gitme:

kolay gelsin hepimize
zemuszemus
ya benimde bir sürü işim var yapayım dedim bir kısmını...biraz yorulunça hemen başım dönüyor..baktım tansiyonum düşmüş,,,limon sıktım suya içtimde biraz kendime geldim.bu aralar çok tansiyonum düşüyor..birazdan devam ediçem yapmaya,o bel ağrısı zaten ayrı problem...

ya ne olur ne olmazz bu devirdeee babana güvenme derler,,2 senedir tanıdığı adamı
hırlımı hırsızmı ne olduğu belli değil bide şimdi evde yanlızzzz haklısın canım ben olsam eşime acayip kızardımmmm...bence kendini çok incitmeden eşine dersini ver verki bir daha böyle bir şeye kalkışmasınn...

Günaydın herkese

Bir sürü iş var evde ama hiç birini yapasım yok çünkü biliyorum yine belim ağrıyacak :gitme:

kolay gelsin hepimize
zemuszemus
ben de iş yapmaktan korkar oldum artık, daha şimdiden böyleyse bel ağrıları.. ilerki aylarda yandık :sinifsinif:

gunaydın kızlarrr delikafadulden
ıslerin yogulungundan ancak bugun gırıp yazabıldım...
umarım ıyısınızdır...
yagmur coook gecmıs olsunn, iyice dinlen, umarım en kısa zamanda ıyılesırsın...
kızlar bende aynı dertten muzdarıbım :bbo: maalesef ıse gıderken ayakkabımı gıymek ıcın bıle egıldıgımde belım ınanılmaz agrıo ne olacak bu gıdısle bılmıyorummm....
sositososito

ben de iş yapmaktan korkar oldum artık, daha şimdiden böyleyse bel ağrıları.. ilerki aylarda yandık :sinifsinif:

ben yapamıyorum artık.
biri ile anlaştım, 15 günde bir gelecek artık...
eskiden en azından süpürüyordum, eşim de siliyordu, hallediyorduk. artık belim kopuyor.
bir de zamanla temizlik ihtiyacı artıyor evin, küvetmiş, camlarmış, buzdolabıymış, hep temizlensin istiyor.
geçen gün buzdolabını temizleyeyim dedim, felç oldum sandım, sadece üst rafları bitirebildim valla...
İşyerinde de biraz fazla otursam ya da biraz fazla ayakta kalsam zorlanmaya başlıyorum.
yormayın kendinizi derim, daha da bişeycik demem :)

Merhaba, ben geldim...

Yağmurcum, geçmiş olsun, dikkat et kendine, çalışınca zor oluyor evet, iyi anlıyorum seni...

Benimde boğazım ağrıyor iki gündür, bademciğim şişmiş, ne olacak bilmem, ıhlamur içiyorum ve tuzlu su ile gargara yapıyorum, başka nasıl geçer ki bileniniz var mı, yutkundukça boğazım yanıyor (

cnm çok g.olsun önce dr danışıp KBBye muayene ol derim.eğer gerçekten enfeksiyon varsa ilerlemeden tedavi ol.

tavuk suyuna çorba azda karabiber dök sıcak sıcak içç göreceksinn,,nasıl hafifliyecekkk
tavugu iyice kaynattt çorbanın içinede tavuk parçalarından koyyyy şöleeeee oohhhhhh
üzerinede karabiber ondan sonrada yat azıcık terle bak hiç bir şeyin kalmazzz

Hoşgeldiinnn...

Çok geçmiş olsun... Ihlamurun ya da sıcak suyun içine biraz limon biraz bal karıştırıp içebilirsin Simenaycım, bana iyi gelir hep.

ağzım sulandı valla kaydirigubbakcemile3
tamam canım bu gün öğlen çorba içmeye gideyim bariii Allah razı olsun hepinziden :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…