- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.241
yemez bidaha yapamaz canına okudum sabah...ne demek yaa çok yakın arkadaşım olsa neysede yuh bide evde yalnız kalsam evi başına yıkardım heralde iyi dayanmışsın sende.
deli onumu takip edicekler hatalı yazıymış ben neler yazıyom ona bakarsan.
büyük harfte hemen uyarıyolarda haberin olsun dedim.haa kusura bakmasın gerginken öyle sakin konuşmalar yapamam bilir huyumu sesi çıkmıyo sabahtan beri...
ya benimde bir sürü işim var yapayım dedim bir kısmını...biraz yorulunça hemen başım dönüyor..baktım tansiyonum düşmüş,,,limon sıktım suya içtimde biraz kendime geldim.bu aralar çok tansiyonum düşüyor..birazdan devam ediçem yapmaya,o bel ağrısı zaten ayrı problem...Günaydın herkese
Bir sürü iş var evde ama hiç birini yapasım yok çünkü biliyorum yine belim ağrıyacak :gitme:
kolay gelsin hepimize zemuszemus
ben de iş yapmaktan korkar oldum artık, daha şimdiden böyleyse bel ağrıları.. ilerki aylarda yandık :sinifsinif:Günaydın herkese
Bir sürü iş var evde ama hiç birini yapasım yok çünkü biliyorum yine belim ağrıyacak :gitme:
kolay gelsin hepimize zemuszemus
geçmiş olsuntşk ederim iyimi gelir tavuk suyu çorba...
çalşıyıyorum...( eve gidince yatıryoum mandalinn falan yiyom bol bol
tşk ederim iyimi gelir tavuk suyu çorba...
ben de iş yapmaktan korkar oldum artık, daha şimdiden böyleyse bel ağrıları.. ilerki aylarda yandık :sinifsinif:
tşk ederim iyimi gelir tavuk suyu çorba...
Merhaba, ben geldim...
Yağmurcum, geçmiş olsun, dikkat et kendine, çalışınca zor oluyor evet, iyi anlıyorum seni...
Benimde boğazım ağrıyor iki gündür, bademciğim şişmiş, ne olacak bilmem, ıhlamur içiyorum ve tuzlu su ile gargara yapıyorum, başka nasıl geçer ki bileniniz var mı, yutkundukça boğazım yanıyor(
Merhaba, ben geldim...
Yağmurcum, geçmiş olsun, dikkat et kendine, çalışınca zor oluyor evet, iyi anlıyorum seni...
Benimde boğazım ağrıyor iki gündür, bademciğim şişmiş, ne olacak bilmem, ıhlamur içiyorum ve tuzlu su ile gargara yapıyorum, başka nasıl geçer ki bileniniz var mı, yutkundukça boğazım yanıyor(
tavuk suyuna çorba azda karabiber dök sıcak sıcak içç göreceksinn,,nasıl hafifliyecekkk
tavugu iyice kaynattt çorbanın içinede tavuk parçalarından koyyyy şöleeeee oohhhhhh
üzerinede karabiber ondan sonrada yat azıcık terle bak hiç bir şeyin kalmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?