- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.261
ewet handecim bende egildigim zaman karnım sıkısıyo rahatsız oluyo artık ileriki aylar bakalım neler beklio biziiCADIARZUgunaydın kızlarrr delikafadulden
ıslerin yogulungundan ancak bugun gırıp yazabıldım...
umarım ıyısınızdır...
yagmur coook gecmıs olsunn, iyice dinlen, umarım en kısa zamanda ıyılesırsın...
kızlar bende aynı dertten muzdarıbım :bbo: maalesef ıse gıderken ayakkabımı gıymek ıcın bıle egıldıgımde belım ınanılmaz agrıo ne olacak bu gıdısle bılmıyorummm....
sositososito
ewet handecim bende egildigim zaman karnım sıkısıyo rahatsız oluyo artık ileriki aylar bakalım neler beklio biziiCADIARZU
ben söyleyeyim eğilemeyeçeksiniz.ayaklarınızı karnınızdan dolayı göremeyeçekiniz...çömelemeyeçeksiniz...
çok sı karnınız açıkaçak:..5 dakikada bir tuvalette olaçaksınız!eğer koltukta oturursanız destek alarak yerinizden kalkabileçeksiniz...ayaklarınızın baçaklarınızın şişme ihtimali var...varileriniz oluşabilir...baçak ağrıları ve bel ağrıları yaşayaçaksınız...:ecrin_bebek:
felaket tellalı gibi oldum bende...:))
benim birini tutma şansım pek yok :1no2:ben yapamıyorum artık.
biri ile anlaştım, 15 günde bir gelecek artık...
eskiden en azından süpürüyordum, eşim de siliyordu, hallediyorduk. artık belim kopuyor.
bir de zamanla temizlik ihtiyacı artıyor evin, küvetmiş, camlarmış, buzdolabıymış, hep temizlensin istiyor.
geçen gün buzdolabını temizleyeyim dedim, felç oldum sandım, sadece üst rafları bitirebildim valla...
İşyerinde de biraz fazla otursam ya da biraz fazla ayakta kalsam zorlanmaya başlıyorum.
yormayın kendinizi derim, daha da bişeycik demem :)
öyle oldu biraz kaydirigubbakcemile3ben söyleyeyim eğilemeyeçeksiniz.ayaklarınızı karnınızdan dolayı göremeyeçekiniz...çömelemeyeçeksiniz...
çok sı karnınız açıkaçak:..5 dakikada bir tuvalette olaçaksınız!eğer koltukta oturursanız destek alarak yerinizden kalkabileçeksiniz...ayaklarınızın baçaklarınızın şişme ihtimali var...varileriniz oluşabilir...baçak ağrıları ve bel ağrıları yaşayaçaksınız...:ecrin_bebek:
günaydın kujucumgünaydın güzellerra.s.
yağmur geçmiş olsun canımm dikkat et kendine
herkes iyidir umarım dün iyiydim bugün yorgun hissediyorum kendimi hava güzel gerçi dün çıkıp yürüdüm biraz bugünde çıkar yürürüm hava almak iyi geliyo
sizler nasılsınız bakalım mirmirmirmir
ben şimdiden akşamları ayaklarımı göremiyorum kaydirigubbakcemile3
sabahları görüyorum ama :)
selkiecim ya, sen bilirsin belki, sol ayağım çok ağrıyor benim birkaç gündür. üstüne basamıyorum bazen. dün akşam bütün damarlarım çıkmıştı ve içlerindeki kan akışı görünüyordu. ben fazla ciddiye almadım ama normaldir di mi böyle şeyler ?
benim birini tutma şansım pek yok :1no2:
görümcem öğretmen tayini bizim eve yakın bir okula çıktı, bir süre bizde kalacak, eşimle ikisi yaparlar artık napim :1ninca:
öyle oldu biraz kaydirigubbakcemile3
günaydın kujucum
bugün iyiyim şükürler olsun, ilaç işe yarayacak inş.
benim de yürüyüş için vaktim olsa.. :çok üzgünüm: en çok buna üzülüyorum..
akannehirgit gide artıçak işte çanım bunlar...
evet çalışıyorum ve akşam eve 8 de geliyorum :1ninca:dimplehawk canımcım sen çalışıyorsun dimi işte yine hareket etme fırsatın var ben evdeyim hareket etme şansım yok havalar güzelken ancak hava bozdumu oda bitecek maaleseff
kıslarr nolurr dua edinde bu yıl tayinimiz çıkmasın bebeğime oda yapmaya karar verdim hayallerim yıkılmasın:gitme:
slkicimmm hiç sormasamaydımm nee kaydirigubbakcemile3o ne yaa napıcaz bizz??ya herseyi bıraktım tamam ama su bikini bölgesi laynı nası yapcaz arkadaslar..yani ben dısarda yaptrmrm kendim ewde halledirum..eminim ckk zorlancamÇok üzgünüm çoookben söyleyeyim eğilemeyeçeksiniz.ayaklarınızı karnınızdan dolayı göremeyeçekiniz...çömelemeyeçeksiniz...
ben söyleyeyim eğilemeyeçeksiniz.ayaklarınızı karnınızdan dolayı göremeyeçekiniz...çömelemeyeçeksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?