2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet handecim bende egildigim zaman karnım sıkısıyo rahatsız oluyo artık ileriki aylar bakalım neler beklio biziiCADIARZU

yağmuruğum geçmiş olsun..bol tavuk suyu çorbası,mandalina ye...bol bol da yat dinlen..

bu arada soğuk algınlığına yoğurt ve elmada iyi geliyormuş bol bol tüketmeyi öneriyorlar...

Son düzenleme:
ewet handecim bende egildigim zaman karnım sıkısıyo rahatsız oluyo artık ileriki aylar bakalım neler beklio biziiCADIARZU

ben söyleyeyim eğilemeyeçeksiniz.ayaklarınızı karnınızdan dolayı göremeyeçekiniz...çömelemeyeçeksiniz...
çok sı karnınız açıkaçak:..5 dakikada bir tuvalette olaçaksınız!eğer koltukta oturursanız destek alarak yerinizden kalkabileçeksiniz...ayaklarınızın baçaklarınızın şişme ihtimali var...varileriniz oluşabilir...baçak ağrıları ve bel ağrıları yaşayaçaksınız...:ecrin_bebek:

felaket tellalı gibi oldum bende...:))

Son düzenleme:
günaydın güzellerra.s.

yağmur geçmiş olsun canımm dikkat et kendine

herkes iyidir umarım dün iyiydim bugün yorgun hissediyorum kendimi hava güzel gerçi dün çıkıp yürüdüm biraz bugünde çıkar yürürüm hava almak iyi geliyo
sizler nasılsınız bakalım mirmirmirmir

merhaba kızlar şeker yükleme testine girdim geldim.merak eden arkadaşlar için söyliyeyim hiç beklediğim kadar zor olmadı.aç karnına gittim açlık şekeri için kan aldılar ardından bana glikozlu su içirdiler Allahtan yanımda sıkıp götürdüğüm limon suyu vardı onla karıştırıp içtim tadı hiç fena olmadı şekerli su işte.sonra 1 saat bekledim yine kan aldılar ve eve gelip birşeyler yedim öğleden sonra sonuçlarımı almaya ve bebişimi görmeye gideceğim.umarım değerlerim normal çıkar.

günaydın janlarım,umarım hepiniz iyisinizdir,
yağmurcum geçmiş olsun tez zamanda iyileşrisin inşallah
dilacım,sen de kendini üzme olan olmuş artık eşinde napsın bu kocalar böyle eşlerini düşünüp,hamiledir rahata edemez diye düşünmezlerikarşısındaki kişiye de hayır diyemezler,arkadaşına yani,tez zamanda adamda gider sen de rahatlarsın inşallah
pazar ankaralılar buluşuyormuşsunuz hadi size iyi eğlenceler
ben dün akşam inanılmaz kötüydüm yediğim bişi dokundu sanırım üst üste üç kere çıkardım,ölüyorum sandım,

ben şimdiden akşamları ayaklarımı göremiyorum kaydirigubbakcemile3
sabahları görüyorum ama :)

selkiecim ya, sen bilirsin belki, sol ayağım çok ağrıyor benim birkaç gündür. üstüne basamıyorum bazen. dün akşam bütün damarlarım çıkmıştı ve içlerindeki kan akışı görünüyordu. ben fazla ciddiye almadım ama normaldir di mi böyle şeyler ?

benim birini tutma şansım pek yok :1no2:
görümcem öğretmen tayini bizim eve yakın bir okula çıktı, bir süre bizde kalacak, eşimle ikisi yaparlar artık napim :1ninca:
öyle oldu biraz kaydirigubbakcemile3
günaydın kujucum
bugün iyiyim şükürler olsun, ilaç işe yarayacak inş.
benim de yürüyüş için vaktim olsa.. :çok üzgünüm: en çok buna üzülüyorum..

ya bir grip salgınıdır sorma hastanede doktorlardan hemşirelere kadar herkes aksırıp tıksırıyordu umarım bana bulaşmamıştır.zaten bana fazla kalmaman daha iyi dediler işim biter bitmez geldim.
bende acayip sırt ağrısı oluyor bugün doktoruma dasoracağım.belim ağırmıyor ama bu sırt beni mahvediyor özellikle ayakta çok kaldığımda oluyor.

ya damarlarına baskı yapıyor bebek ondan oluyor o şişlik tekrarlarsa ve inmeyen şişlik olursa (özellikle yüzünde gözlerinde felan)mutlaka dr ye git...preklamsi olabilir...ayak bileklerini kontrol et sıksık...böyle hamur gibi oluyorsa dr ye git...fazla ayaktada kalma...onedenlede şişer

git gide artıçak işte çanım bunlar...

dimplehawk canımcım sen çalışıyorsun dimi işte yine hareket etme fırsatın var ben evdeyim hareket etme şansım yok havalar güzelken ancak hava bozdumu oda bitecek maaleseff

kıslarr nolurr dua edinde bu yıl tayinimiz çıkmasın bebeğime oda yapmaya karar verdim hayallerim yıkılmasın:gitme:

Herkese merhaba.
KUJU,FTY,SıMENAY geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
YAĞMURCUM anladığım kadarıylan sende benim gibi aynı dertten müzdaripsin geçmiş olsun canım.Ben allaha şükür çabuk atlatıcam gibi hem elevit içiyorum hem bol bol C vitamini alıyorum sadece burun akıntım var okadar tavsiye edrim.
Ben geçenlerde normal doğum ve sezeryanla doğumun videolarını izledim hiç tavsiye etmem ilk kez doğum yapacak arkadaşlar bence izlemeyin.Ben sezeryanla doğum yapyığım halde çok etkilendim.

git gide artıçak işte çanım bunlar...
akannehir
evet çalışıyorum ve akşam eve 8 de geliyorum :1ninca:
masabaşı çalıştığım için hiç hareket etme şansım yok canım :1no2:

ama evde olsam hamilelik için yapılması gereken egzersizleri aksatmazdım

inşaallah gönlüne göre olur kujucum opuyorumnanaktan

slkicimmm hiç sormasamaydımm nee kaydirigubbakcemile3o ne yaa napıcaz bizz??ya herseyi bıraktım tamam ama su bikini bölgesi laynı nası yapcaz arkadaslar..yani ben dısarda yaptrmrm kendim ewde halledirum..eminim ckk zorlancamÇok üzgünüm çoook

VALL selkiecim yaaa felaket tellalı gibisin :roflol:
olsunn ama onların da ayrı bir guzelligi vardır diyip içimizi ferah tutalım degil mi kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar merhaba
Hafta sonu dr gittiğimde domuz gribi aşısını konuştuk.. Aralıkta çinko içermeyen aşı gelecekmiş ne diyorsunuz dedim.. Sağlık bakanlığı öneriyor ama size zorla yapamayız size bırakıyorum dedi.. kafam karıştı...neyapmalıyız bilemiyorum.. Birde ben tetenoz iğnesi olmadım dedim. ağlık ocağında onda sakınca yok olabilirsin dedi.. ama ben 22 haftalığım.. Tetenozun 16. hafta ve 4 veya 8 hafta sonra 2. aşı değilmi? Ne yapsam kızlar yaptırsamı? Yaptırmayan varmı? Bebeğin göbek bağını eskiden evde doğumlarda keserlermiş ya hijenik olmayan ortamlarda o nedenleymiş...Kararsızım..

hamilelikdeki sıkıntılar bile,,zor gelmiyorrr çünküüü bu sıkıntıların sonunda küçük ve minik bir yawrunn olucakkk ,minicik elleri olucak parmakalrını sarıcak gözlerinin içine bakıcak ozaman ne mide bulantısı,ne dertler ne tasalar hiç biri aklının ucuna dahi gelmiyecekkk,,hamilelik hastalık değilll elbet geçiçek şurada 4 ayımız kaldıııı tadını çıkaralımmmm

ne garip şey
ben herkesin yazdıklarını dikktle okuyorum cevaplar yazıp,yorumlar yazıyorum,ama ne hikmetse kimse bana cvp vermiyor,burda bi kıymetimiz yok sanırım,çok düşündüm bunu yazıp yazmamayı ama genelde hep böyle oluyor sağolun arkadaşlar grubun dışında bırakıldığım için eyvallah,o zaman ben buraya daha fazla girip,zamanımı harcayıp,geçmişi tek tek okumak zorunda kalmim di mi,bana da yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…