- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.281
canım bende dün yaptrdım ttanoz asısını 22 haftalıgım senin gibi..hiçbi yan etkisi olmadı..4il 6.aylar arası yapılması gerekio..neolur neolmaz herseyi düşünmek gerekir bence kesinlilke yaptır tetanozu.grip asısı için hamilelerle ilgili daha tam kesin bilgi werilmedi bende bilmiorum.Arkadaşlar merhaba
Hafta sonu dr gittiğimde domuz gribi aşısını konuştuk.. Aralıkta çinko içermeyen aşı gelecekmiş ne diyorsunuz dedim.. Sağlık bakanlığı öneriyor ama size zorla yapamayız size bırakıyorum dedi.. kafam karıştı...neyapmalıyız bilemiyorum.. Birde ben tetenoz iğnesi olmadım dedim. ağlık ocağında onda sakınca yok olabilirsin dedi.. ama ben 22 haftalığım.. Tetenozun 16. hafta ve 4 veya 8 hafta sonra 2. aşı değilmi? Ne yapsam kızlar yaptırsamı? Yaptırmayan varmı? Bebeğin göbek bağını eskiden evde doğumlarda keserlermiş ya hijenik olmayan ortamlarda o nedenleymiş...Kararsızım..
slkicimmm hiç sormasamaydımm nee kaydirigubbakcemile3o ne yaa napıcaz bizz??ya herseyi bıraktım tamam ama su bikini bölgesi laynı nası yapcaz arkadaslar..yani ben dısarda yaptrmrm kendim ewde halledirum..eminim ckk zorlancamÇok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile3VALL selkiecim yaaa felaket tellalı gibisin :roflol:
olsunn ama onların da ayrı bir guzelligi vardır diyip içimizi ferah tutalım degil mi kaydirigubbakcemile5
akannehir
evet çalışıyorum ve akşam eve 8 de geliyorum :1ninca:
masabaşı çalıştığım için hiç hareket etme şansım yok canım :1no2:
ama evde olsam hamilelik için yapılması gereken egzersizleri aksatmazdım
inşaallah gönlüne göre olur kujucum opuyorumnanaktan
ne garip şey
ben herkesin yazdıklarını dikktle okuyorum cevaplar yazıp,yorumlar yazıyorum,ama ne hikmetse kimse bana cvp vermiyor,burda bi kıymetimiz yok sanırım,çok düşündüm bunu yazıp yazmamayı ama genelde hep böyle oluyor sağolun arkadaşlar grubun dışında bırakıldığım için eyvallah,o zaman ben buraya daha fazla girip,zamanımı harcayıp,geçmişi tek tek okumak zorunda kalmim di mi,bana da yazık
canıımm sakın öyle düşünmee..bende bazen cwp alamadıgım zamanlar oluyo..bazen herkes tek bi konu degil farklı konular üzerinde tartısıyo..konu dagılıo..tmm muccckne garip şey
ben herkesin yazdıklarını dikktle okuyorum cevaplar yazıp,yorumlar yazıyorum,ama ne hikmetse kimse bana cvp vermiyor,burda bi kıymetimiz yok sanırım,çok düşündüm bunu yazıp yazmamayı ama genelde hep böyle oluyor sağolun arkadaşlar grubun dışında bırakıldığım için eyvallah,o zaman ben buraya daha fazla girip,zamanımı harcayıp,geçmişi tek tek okumak zorunda kalmim di mi,bana da yazık
ne garip şey
ayy ben yerim onun minicik elllerini ayaklarını o küçücük ayaklarıyla nasaılda tekmeler atıolar yaramazlar..benki normal dogumun konusunu actrmayan ben onun için bütün sancılarar razıyım yeterki kucagıma alabileyim saglıklahamilelikdeki sıkıntılar bile,,zor gelmiyorrr çünküüü bu sıkıntıların sonunda küçük ve minik bir yawrunn olucakkk ,minicik elleri olucak parmakalrını sarıcak gözlerinin içine bakıcak ozaman ne mide bulantısı,ne dertler ne tasalar hiç biri aklının ucuna dahi gelmiyecekkk,,hamilelik hastalık değilll elbet geçiçek şurada 4 ayımız kaldıııı tadını çıkaralımmmm
ne garip şey
bende simdiden aynayla hallediorum ewet ileri,de zor olucak ama bende dısarda yaptıramam o işi yok yaa utanırım yaniikaydirigubbakcemile3
çenemi tutsaydım keşke...
o bikini bölgesi olayını ben şöyle çözmüştüm o zamanlar ,karşıma ayna koyup işimi hallediyordum...biraz zor oluyor ama napıçaksın?..ben yaptıramam dışarda utanırım...
kaydirigubbakcemile3
valla o ağrılar sızılar inanki bebeği düşününçe katlanılıyor...
ben de aynı şeyi düşünüyordum şimdi güya geldim şeker yüklemesini anlattım belki yaptıracak olan arkadaşlara yardımcı olur diye ama kimsenin umrunda değil.ben de uzun zamandır girmiyordum sanırım herkes unuttu neyse hiç önemli değil.
ben söyleyeyim eğilemeyeçeksiniz.ayaklarınızı karnınızdan dolayı göremeyeçekiniz...çömelemeyeçeksiniz...
çok sı karnınız açıkaçak:..5 dakikada bir tuvalette olaçaksınız!eğer koltukta oturursanız destek alarak yerinizden kalkabileçeksiniz...ayaklarınızın baçaklarınızın şişme ihtimali var...varileriniz oluşabilir...baçak ağrıları ve bel ağrıları yaşayaçaksınız...:ecrin_bebek:
felaket tellalı gibi oldum bende...:))
ne garip şey
kıslarrr ne oluyo bölee minik kuşum sendemi küsüyosunn bizee
ben daha önce yaptırdım şeker yüklemesini biliyorum o yüzden bişey yazmadım
kıslarr yoksa bu hormonlar burayıdamı etkiliyorrkaydirigubbakcemile5
ayy tinseell güldürdün kızz benii..tek tükmü oluyo kaydirigubbakcemile3 burda biz hepimizz birbirimize yeteriz..aynı dönemlerden aynı anda gecioruz aynı seyleri yasayıp üzüntümüzü sewincimizi paylasıoruz..bazen herkesin frekansı tutmayabilio daha dogrusu aynı saatler belki göremioruz birbirimizi..farklı konular konusuluyo arada kaynama oluyo falan işte..ben cwp istediimde aciil cwwp yazıorum saolsunlar yalnız bırakmıolarasinazzz neden öyle düşündünn,,,
bana cevap veren de tek tük oluyor kendi kendime yazıyom işte :)
asinazzzz ben seni okuyorummmmm,sıkma canınıııı
ezgimcim senide cokk sewioruzzz iyi haberlerini baKLIORUZZyok canım hormonlarım tavan yapmadı henüz ama ben nadir girebiliyorum ve burada sizleri sohbeti özlüyorum.ne bileyim birşey olunca gelip hemen paylaşmak istiyorum ama hiç tepki gelmeyince insan üzülüyor çünkü ben buranın daimi üyelerindendim neyse herkesin canı sağolsun.sana da ayrıca teşekkür ederim canım en azından kaale alıp cevap yazdın.ben çıkıyorum artık zaten sonuçlarımı alacağım.
yok canım hormonlarım tavan yapmadı henüz ama ben nadir girebiliyorum ve burada sizleri sohbeti özlüyorum.ne bileyim birşey olunca gelip hemen paylaşmak istiyorum ama hiç tepki gelmeyince insan üzülüyor çünkü ben buranın daimi üyelerindendim neyse herkesin canı sağolsun.sana da ayrıca teşekkür ederim canım en azından kaale alıp cevap yazdın.ben çıkıyorum artık zaten sonuçlarımı alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?