2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende dün yaptrdım ttanoz asısını 22 haftalıgım senin gibi..hiçbi yan etkisi olmadı..4il 6.aylar arası yapılması gerekio..neolur neolmaz herseyi düşünmek gerekir bence kesinlilke yaptır tetanozu.grip asısı için hamilelerle ilgili daha tam kesin bilgi werilmedi bende bilmiorum.

kaydirigubbakcemile3
çenemi tutsaydım keşke...
o bikini bölgesi olayını ben şöyle çözmüştüm o zamanlar ,karşıma ayna koyup işimi hallediyordum...biraz zor oluyor ama napıçaksın?..ben yaptıramam dışarda utanırım...
VALL selkiecim yaaa felaket tellalı gibisin :roflol:
olsunn ama onların da ayrı bir guzelligi vardır diyip içimizi ferah tutalım degil mi kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3
valla o ağrılar sızılar inanki bebeği düşününçe katlanılıyor...

anladım canım masa başıda zor haklısınn
inşallah canım bu yıl gitmeyi hiç istemiyorummm

asinazcım bole dusunme ne olursun , bence burada grup falan olustugu yok, hepımız cogu zaman aynı anda yazıyoruz, belki arada kaynayan mesajlar olabiliyordur... kaydirigubbakcemile5
dun gece mideni bozmussun cok uzuldum :çok üzgünüm:
umarım sımdı daha ıyısındır... opuyorumnanaktan

canıımm sakın öyle düşünmee..bende bazen cwp alamadıgım zamanlar oluyo..bazen herkes tek bi konu degil farklı konular üzerinde tartısıyo..konu dagılıo..tmm mucccklmaz:yasakkelime

ben de aynı şeyi düşünüyordum şimdi güya geldim şeker yüklemesini anlattım belki yaptıracak olan arkadaşlara yardımcı olur diye ama kimsenin umrunda değil.ben de uzun zamandır girmiyordum sanırım herkes unuttu neyse hiç önemli değil.

ayy ben yerim onun minicik elllerini ayaklarını o küçücük ayaklarıyla nasaılda tekmeler atıolar yaramazlar..benki normal dogumun konusunu actrmayan ben onun için bütün sancılarar razıyım yeterki kucagıma alabileyim saglıkla

aaa canım çok üzüldüm böyle düşünme nolurr bazen bazı günler bana da öyle oluyor herkes farklı bişeylerden bahsediyor araya kaynadığımız olabiliyor burdaki herkesin yeri ayrı ayrı önemli emin ol sende öylesin opuyorumnanaktan

bende simdiden aynayla hallediorum ewet ileri,de zor olucak ama bende dısarda yaptıramam o işi yok yaa utanırım yanii

asinazzz neden öyle düşündünn,,,
bana cevap veren de tek tük oluyor kendi kendime yazıyom işte :)
asinazzzz ben seni okuyorummmmm,sıkma canınıııı

kıslarrr ne oluyo bölee minik kuşum sendemi küsüyosunn bizee
ben daha önce yaptırdım şeker yüklemesini biliyorum o yüzden bişey yazmadım
kıslarr yoksa bu hormonlar burayıdamı etkiliyorrkaydirigubbakcemile5

:sinifsinif::bbo::1no2::uhm:yandık

asinazcım neden böyle düşünüyorsun lmaz:

ben kendimden örnek vereyim evdeyim evet ama her dakika pc başında duramıyorum durduğum zamanda lönk diye konuya atlasam bile bazen kaynıyor yazdıklarım olsun hiç önemli değil ben paylaştım mı paylaştım rahatladım sende böyle düşün lütfen yerimseniben

ve bizi bırakma olur mu
:CüvCüv:

yok canım hormonlarım tavan yapmadı henüz ama ben nadir girebiliyorum ve burada sizleri sohbeti özlüyorum.ne bileyim birşey olunca gelip hemen paylaşmak istiyorum ama hiç tepki gelmeyince insan üzülüyor çünkü ben buranın daimi üyelerindendim neyse herkesin canı sağolsun.sana da ayrıca teşekkür ederim canım en azından kaale alıp cevap yazdın.ben çıkıyorum artık zaten sonuçlarımı alacağım.

asinazzz neden öyle düşündünn,,,
bana cevap veren de tek tük oluyor kendi kendime yazıyom işte :)
asinazzzz ben seni okuyorummmmm,sıkma canınıııı
ayy tinseell güldürdün kızz benii..tek tükmü oluyo kaydirigubbakcemile3 burda biz hepimizz birbirimize yeteriz..aynı dönemlerden aynı anda gecioruz aynı seyleri yasayıp üzüntümüzü sewincimizi paylasıoruz..bazen herkesin frekansı tutmayabilio daha dogrusu aynı saatler belki göremioruz birbirimizi..farklı konular konusuluyo arada kaynama oluyo falan işte..ben cwp istediimde aciil cwwp yazıorum saolsunlar yalnız bırakmıolar

ezgimcim senide cokk sewioruzzz iyi haberlerini baKLIORUZZ

canımcım anlıyorum seni arada hepimize oluyo böyle bana da oldu ama herkes farklı şeylerden bahsediyor araya kaynayıveriyoruz
güzel haberlerle gel olurmu canım bizide sevindir opuyorumnanaktan

ezgim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah sen kaçıncı haftadasın ki şeker yüklemesi bu kadar erken mi yapılıyor yaa ben 26.haftadan sonra diye biliyordum fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…