- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #22.301
ne garip şey
ben herkesin yazdıklarını dikktle okuyorum cevaplar yazıp,yorumlar yazıyorum,ama ne hikmetse kimse bana cvp vermiyor,burda bi kıymetimiz yok sanırım,çok düşündüm bunu yazıp yazmamayı ama genelde hep böyle oluyor sağolun arkadaşlar grubun dışında bırakıldığım için eyvallah,o zaman ben buraya daha fazla girip,zamanımı harcayıp,geçmişi tek tek okumak zorunda kalmim di mi,bana da yazık
ezgim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah sen kaçıncı haftadasın ki şeker yüklemesi bu kadar erken mi yapılıyor yaa ben 26.haftadan sonra diye biliyordum fisfisfis
24. haftadan itibaren yapılıyo canımcım şimdi netten de baktım emin olmak için
hakkında hayırlısı olur inş.. :1hug:anladım canım masa başıda zor haklısınn
inşallah canım bu yıl gitmeyi hiç istemiyorummm
oyy oyy herkeste bi alınganlık mı var bugün :çok üzgünüm:
arkadaşlar ben gerçekten hepinizi ayrı ayrı çok sevdimm, çok alıştım :1hug:
ama yukarıda arkadaşlarımın da anlattığı gibi gerçekten bazen bazı yazılarımız kaynayabiliyor
bana da olmuyor değil
ama hiç sorun etmiyorum
birbirimize destek olup, hergün birbirimizden birşeyler öğreniyoruz, bu yetmez mi yerimseniben
hakkında hayırlısı olur inş.. :1hug:
amin inş. ben her konuda böyle dua ederim :1rolleyes::Saruboceq: canımm inşallah doğru söylüyorsun herşeyin hayırlısı nasip etsin Rabbimm
evet neyse Şeniz :1hug:iyi öyle olsun bakalım,ama ne bilim ben herkesin yazdığını dikkatle okumak için burda zaman harcarken insan üzülüyor işte bazen,neyse
iyi öyle olsun bakalım,ama ne bilim ben herkesin yazdığını dikkatle okumak için burda zaman harcarken insan üzülüyor işte bazen,neyse
merhaba kızlar şeker yükleme testine girdim geldim.merak eden arkadaşlar için söyliyeyim hiç beklediğim kadar zor olmadı.aç karnına gittim açlık şekeri için kan aldılar ardından bana glikozlu su içirdiler Allahtan yanımda sıkıp götürdüğüm limon suyu vardı onla karıştırıp içtim tadı hiç fena olmadı şekerli su işte.sonra 1 saat bekledim yine kan aldılar ve eve gelip birşeyler yedim öğleden sonra sonuçlarımı almaya ve bebişimi görmeye gideceğim.umarım değerlerim normal çıkar.
kızlar hadi ben çıkıyorum kendi drmden dosyamıo alaçağım sonra mediçanaya uğrayıp dr den randevu alaçağım yei dr için..birde dün oğluşumun gözlukleri kırılmış okulda onları ya yaptıracağım yada yenisini alaçağım...öptüm hepinizi gelinçe uğrarım yine...
kızlar hadi ben çıkıyorum kendi drmden dosyamıo alaçağım sonra mediçanaya uğrayıp dr den randevu alaçağım yei dr için..birde dün oğluşumun gözlukleri kırılmış okulda onları ya yaptıracağım yada yenisini alaçağım...öptüm hepinizi gelinçe uğrarım yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?