2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç böyle düşünme..benimde çoğu mesajıma evap verilmiyor,,sayfalar hızlı ilerlediği için farkedilemiyor bazen...

oyy oyy herkeste bi alınganlık mı var bugün :çok üzgünüm:
arkadaşlar ben gerçekten hepinizi ayrı ayrı çok sevdimm, çok alıştım :1hug:

ama yukarıda arkadaşlarımın da anlattığı gibi gerçekten bazen bazı yazılarımız kaynayabiliyor
bana da olmuyor değil
ama hiç sorun etmiyorum
birbirimize destek olup, hergün birbirimizden birşeyler öğreniyoruz, bu yetmez mi yerimseniben
anladım canım masa başıda zor haklısınn
inşallah canım bu yıl gitmeyi hiç istemiyorummm
hakkında hayırlısı olur inş.. :1hug:

Ezgim, Asinazcım, nolu düşünmeyin böyle şeyler yaa...
Valla çok üzüldüm ben şimdi.
ışyerinde olunca, sayfa açık olsa bile, uzun süre bakamıyor insan, siz de bilirsiniz zaten. Öyle olunca da bazen dönüp eski sayfalar okuyamıyoruz.
Yoksa kendi adıma gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, herkes tek tek çok kıymetli burdaki, birini diğerinden ayırmak mümkün değil.
Şimdi yazılanları görünce geçmişi okudum ben de.
Asinazcım çok geçmiş olsun, çabuk iyileş.
Ezgim sana da geçmiş olsun, inşşalh bişi çıkmaz şeker testinde. Benimki de 21 Kasım'da...

bu gün herkesmi gergin arkadaşlaaar aa bi girdim yani benide gerdinz. olmas ama böle şelerrr çok ayıpp

asinaz hiç alınma canım bazen kimvurduya gidiyor yazılanlar hepimize oluyor:))

ezgim ne haber gitmişin galiba yeni gördüm sabah açtım sayfayı öyle kaldı.kaçırdım mı anlattın mı hepsini ne oldu diye:))içebildin mi o şeyi bebişini gördün mü???

:Saruboceq: canımm inşallah doğru söylüyorsun herşeyin hayırlısı nasip etsin Rabbimm

:Saruboceq: canımm inşallah doğru söylüyorsun herşeyin hayırlısı nasip etsin Rabbimm
amin inş. ben her konuda böyle dua ederim :1rolleyes:
iyi öyle olsun bakalım,ama ne bilim ben herkesin yazdığını dikkatle okumak için burda zaman harcarken insan üzülüyor işte bazen,neyse
evet neyse Şeniz :1hug:

iyi öyle olsun bakalım,ama ne bilim ben herkesin yazdığını dikkatle okumak için burda zaman harcarken insan üzülüyor işte bazen,neyse

haklısın şekercim ama inan kimse kimseyi ayırmmıyor buna emin ol bu olağan birşey gördüğün gibi herkes aynı şeyi söylüyor hepimize oluyor arada tamammı tatlımmmmkaydirigubbakcemile5

1 saat orda bekledikten sonra ewe neden geçtin bir daha gideceksen bnde ayın 16sında yaptıracağım

kızlar hadi ben çıkıyorum kendi drmden dosyamıo alaçağım sonra mediçanaya uğrayıp dr den randevu alaçağım yei dr için..birde dün oğluşumun gözlukleri kırılmış okulda onları ya yaptıracağım yada yenisini alaçağım...öptüm hepinizi gelinçe uğrarım yine...

yaa ben çok acıktımm kıslarr acıkınca da gözüm dönüyo az yiyorum ama hemen yeme ihtiyacı duyuyorumm tıkınıp geliyorum cokacimcoook

görüşürüz şekerim dikkat et kendineeopuyorumnanaktan

hee ya bende çok acıkıyorum meyve falan yiyerekten idare ediyorum laelaelaelaelae

bıraksam kendimi ooooooo canım herşeyi yemek istiyor
:jeyyar:

Canım benim bilgilerimide günceller msin lütfen.
17+4 günlük bebiş 500 gr. hamile kaldığım kilo 59,5 şuan 66 kiloyum.
kaydirigubbakcemile5

Kolay gelsinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…