2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biliyorum handecim ürünleri kalitelidir
o markaya güvendiğim için aldım ama bakım ürünlerinde nasıl bilmiyorum
Ben daha bakım seti almadım, karar veremiyorum.
Ama Chicco iyidir herhalde...
Neler var içinde?
1 adet 72'li Islak Mendil
1 adet Cildin Hava Almasına İzin Veren Koruyuculu Talk Pudra 200ml.
1 adet Bebek Yağı (200ml)
1 adet Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml.
1 adet Yüksek Korumalı Pişik Kremi 100 ml.
1 adet Süt Bazlı Sabun 125gr.

ve çanta hediyeli opuyorumnanaktan
netten baktım şimdi piyasa fiyatı 50-60 civarı
ben 40 tl ye aldım havuzlu handan aklınızda bulunsun a.s

ıçeriği de fiyatı da çok iyiymiş. Güle güle kullansın miniğin, yumuşacık olsun gül poposu :)

Yenidoğanlarda kullanmak için, sadece suyla ıslatılmış mendiller varmış, geçenlerde e-bebek'te gördüm ben de.
Ciltleri çok hassas olduğu için ilk 1 ay falan onları öneriyorlar şimdi. Bunu da Gülbin Gökçay'ın kitabında okumuştum.
Aklınızda bulunsun :)

Ben ilk doğduğu zamanlar bir süre ılık su ile silip temizlemeyi düşünüyorum poposunu bebişimin, bunun dışında bende çevremden en çok nivea nın ürünlerinin methini duydum, henüz almadım ama alırsam nivea alıcam sanırım, odasını da ocak ayında bitirmiş olmayı umut ediyorum, ben yavaş yavaş hastane valizimi de hazırlamaya başladım, görümcem, erken doğum yaptı, hazırlık yapmmaış akıllı, bebeğe direk satın aldığı zıbınları giydirdiler, hemşireler çok kızmıştı o zaman ona, yazık iyi ki mikrop kapmadı yavrucak..

tünaydın kızlarra.s.
ne güzel sohbet etmişsiniz valla oku oku bi sürü konu
dün eşim nöbetciydi gece hiç uyumadım sabah 6 da yattım 11 de kalktım sersem gibiyim
ya kızlar geçen cumartesiden bu yana bebekim ne zaman hareket etse hemen wc ye gitmem gerekiyor sanki sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi hissediyorum endişeleniyorum doğrusu böyle değildi çünkü doktora gitmemize de iki hafta var kafam karıştı

Bende geçen gün bu konuyu araştırdım ve bir yerde okudum, ne derece doğru bilemiyorum, bu haftalarda bebekler annelerinin mesanesi ile top gibi oynarlarmış, tekme atar yada elleri ile tutmaya çalışırlarmış, bu yüzden anne sık sık wc ye gider yada wc ihtiyacı doğduğunu sanırmış, ilk okuduğumda çok gülmüştüm ama düşündükçe mantıklı geldi bana, sonuçta içerde organlarımız yer değiştiriyor buna mesane de dahil, ve ultrasonda görmüştüm benim mesanem ile bebeğim yan yana idi, doktor hatta bana bir dahaki sefer ultrasona girmeden önce mesaneyi iyice boşalt, bebeği göremiyoruz demişti..

canım benim, cok normal ilerleyen haftalarda daha da cok olacakmıs, bebekler buyudukce mesaneye baskı yapıyorlarmıs,kaydirigubbakcemile5

sağol canım içimi rahatlattın hareketlerini de çok aşağıda hissedince endişelendim cumartesi çok yürüdüm ve yoruldum ogün bebeğimin aşağıya kaydığını hissettim ve dışarıdan da göbeğim yukarıda dururken tamammen aşağıya inmişti eşim bile farkı çok net gördü iki gün yattım hep sonra yukarı doğru çıktı göbeğim de tekrar eskisi gibi görünüyor o yüzden endişelendim

canım benim, cok normal ilerleyen haftalarda daha da cok olacakmıs, bebekler buyudukce mesaneye baskı yapıyorlarmıs,kaydirigubbakcemile5

tatlım sağol bunu bende okumuştum ama cumartesi den buyana böyle olunca korktum doğrusu

Ben de en çok o ihtimalden korkuyorum zaten...
Erken hazırlanmanın bir zararı yok nasıl olsa, ben de 1 ay içinde ilk doğduğu zaman gerekli olacak herşeyi hazır etmeyi düşünüyorum.
İnşallah zamanınd gelirler tabi ama diğer ihtimali de gözden kaçırmamak lazım :)

Canım endişelenme, dün akşam serviste o kadar çok tepindi ki sıpa, çok afedersiniz, altıma kaçırdım :kedi:
Hareket ettikçe mesaneye baskı yapıyorlar, ben çok net hissedebiliyorum, ondan oluyor. İlerleyen aylarda daha fena olacak sanırım CADIARZU

selam arkadaşlar 50 gr.lık şeker yüklemem 162 çıktı cuma günü 100 gr. yapılacak benim gibi içinizde 50 de çıkıp 100 de çıkmayan var mı?doktor bile sende çıkmaz demişti ama çıktı..

şimdi böyleyse ilerleyen haftaları düşünemiyorum doğrusu canım

selam arkadaşlar 50 gr.lık şeker yüklemem 162 çıktı cuma günü 100 gr. yapılacak benim gibi içinizde 50 de çıkıp 100 de çıkmayan var mı?doktor bile sende çıkmaz demişti ama çıktı..

Geçmiş olsun canım...
Benim 50 gr'da 173 çıktı.
100 gr'da sadece 1 saat değerim yüksek, gebelik şekeri çıkmadı.
Ama yine de diyet verdiler, garantiye almak için :)
İnşallah sende de çıkmaz...

:uhm:
Geçmiş olsun canım...
Benim 50 gr'da 173 çıktı.
100 gr'da sadece 1 saat değerim yüksek, gebelik şekeri çıkmadı.
Ama yine de diyet verdiler, garantiye almak için :)
İnşallah sende de çıkmaz...

bende yardımcı olmak ısterdım ama benim degerim de 50 gm yukleme de 87 cıktı o yuzden bılemıcem canım

kuju belkide bebişin dönmüştür canım ondan aşağıdadır
kayma falan değilidr yani sanmıyorum ki yürüyüş en faydalı spor biliyosun, bnce döndü senin yaramaza.s

kujucum idrar sorunu bendede war canım hareket ettikce tuvalete sıkısıyorum..ya kızlaar ben cok ewhamlı bi insanım..bu pazartesi tetznozun 2 .dozunu vuruldum vuran hemşire de domuz gribi olmus ama atlatmış..bende 3 gündür huylandım agızlıkta yoktu kendisinde muhatap oldum sonucta..bugünde mide bulantısı ve ishalle uyandım cokta halsizizmm..ama grip belirtisi burun akıntısı hapsrma vs yok ama cok huylandım sadece üşütmüşümdür degilmi lütfenn öyle dir dimimafoldumben

tünaydın kızlar, nasılsınız?
benim karın ağrım var iki gündür, sancı deil ama agrı,sırt agrısı olurya onun gibi..
elimden geldiyi kadar yatmaya çalışıyorum ,bi girip siteye bakim dedim anneler neler yapıyo...

kuju belkide bebişin dönmüştür canım ondan aşağıdadır
kayma falan değilidr yani sanmıyorum ki yürüyüş en faydalı spor biliyosun, bnce döndü senin yaramaza.s

ne biliyim tatlım olabilir çok pimpirik olmak istemiyorum hareket ediyor sonuçda buda rahatlatıyor beni
yürüyüş faydalı ama o gün çok yürüdüm bide yokuş yukarı 4 saat hiç oturmadım üstüne bide böyle olunca korktum
doktora da iki hafta var artık ne yapalım wc de yatıp kalkıcam böyle giderse hiç çıkamıyorum çünkü:sinifsinif:

Ebrucum,
Bu kadar evhamlı olma, kadın sana igne yaparken atlatmıs oldugunu soyluyorsun hastalıgı ayrıca o kdar cok yakın temas ıcınde de olabılecegınızı pek dusunmuyorum ben, ya yedıgın bırsey dokunmustur, ya da usutmusundur,
atese cok dikkat et, atesın yoksa onemlı degılmıs, bebegı etkıleyen tek sey atesmıs oyle dedı doktorum kaydirigubbakcemile5

tatlım korkma yoktur birşey belki yediğin bişeyden olmuştur ama sen rahatlamak istiyorsan git bi test yaptır istersen gerçi şimdi hemen domuz gribi diyorlar her hastaya ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…