- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.481
Yok, canım sığmam mümkün değil...
Bence 1 ay içinde sen de sığamayabilirsin...
Zaten ben kendime de kilo aldım, bacaklarım falan kalınlaştı... Bildiğin hamile oldum...
Günaydın herkese
a.s.
bu ne kaynatma sabah sabah oku oku bitmiyor akannehir
bu arada kızlar molfix bana numune ürün gönderdi bebek bezi, internette numune istemiştim gönderdi şu an geldi yeni doğan:) huggiestende gelmişti milupa göndermişti, deniycem artık hepsini hangisi hoşuma giderse ama molfixte çok yumuşak güzel bişiye benzio
bnce sizde isteyin göndersinler kızlar, huggiesten, babay stardan, primadan, molfixten sitelerine girin iletişim formuna yazın adresinizi göndersinler. fazla mal göz çıkarmazlülülülülülühihoyyyt
haklısın seyyalciğim ne yapalım son uykularımızın tadını çıkaralım bari a.s.
:lepi:ilk 6 ay emzik wermezsen ondan sonra hiç almayabiliyorlar canım o yüzden 40 ı çıkmadan yalancı emzik werilmelidir bebeklere hem emme reflexleri gelişiyor, annesinin memesni daha kuwwetli emiyor,
bu sebeple kesinlkle yalancı memeye alıştırılmalı!!!!
haklısın seyyalciğim ne yapalım son uykularımızın tadını çıkaralım bari a.s.
Uyuyabildiğin kadar uyu valla Hijyenim, sonra güzel birer anı olacak bugünler kaydirigubbakcemile3
Sabahları bir saat fazla uyumak için neler vermezdim.
Hiç olmazsa hava aydınlanmış olurdu :)
uyu uyuyabildiğin kadar şekerim boşver nasılsa bu uykuları daha çok arayacağız
daha önce bebek bakmış biri olarak tavsiyem..primadan şaşmayın..benim oğlumda doğru düzgün pişik olmadı hiç..ayrıa nivea nın pişik kremi süper...her bez değiştirğinizde az az sürün...mama kullanmak durumunda kalırsanız aptamil tavsiye ederim..ki inşallah gerek kalmaz...emziğe geline ben oğlumu hiç alıştırmadım...sıkıntıda yaşamadım...bunda bilmiyorum çok ağlayan bir bebek olursa kullanabilirim...
daha önce bebek bakmış biri olarak tavsiyem..primadan şaşmayın..benim oğlumda doğru düzgün pişik olmadı hiç..ayrıa nivea nın pişik kremi süper...her bez değiştirğinizde az az sürün...mama kullanmak durumunda kalırsanız aptamil tavsiye ederim..ki inşallah gerek kalmaz...emziğe geline ben oğlumu hiç alıştırmadım...sıkıntıda yaşamadım...bunda bilmiyorum çok ağlayan bir bebek olursa kullanabilirim...
Johnsons ın pişik kremi nasıl?
evet selkiecim bende tüm bebekleri olan arkadaşlarımdan prima nın iyi olduğunu duyuyorum.ve yine dediğin gibi hepsi kesinlikle nivea nın pişik kremini öneriyorlar.ve tüm kozmetikleri içinde nıvea diyorlar.
selam kızlarrr,
8 gun aradan sonra bugun işbaşı offf hic cekilmiyor valla
simdi evimde olmak için neler vermezdimm, valla gecmisi okuyayım dedim ama deli kaynatmıssınız kaydirigubbakcemile3
yetisemiyorum hızınıza
hakkaten çekilmez onca tatilden sonra :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?