2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok, canım sığmam mümkün değil...
Bence 1 ay içinde sen de sığamayabilirsin...
Zaten ben kendime de kilo aldım, bacaklarım falan kalınlaştı... Bildiğin hamile oldum...

hadi yaa( bnde 10kg aldım ama oluyo be herşeyim neyse dediğin gibi ilerki dönemlerde olmaz sanırım o zamnda giyerim bütün hamiş ürünlerimi annem sürekli lc waikiki hamile koleksiyonu we lord hamileden falan alıp getiriyo bişiler:) ama bne pek giymek istemiorum bol bol dar şeyler daha güzel oluo göbüşümü daha büyük görüorum sewiniorum:dance:

bu arada kızlar molfix bana numune ürün gönderdi bebek bezi, internette numune istemiştim gönderdi şu an geldi yeni doğan:) huggiestende gelmişti milupa göndermişti, deniycem artık hepsini hangisi hoşuma giderse ama molfixte çok yumuşak güzel bişiye benzio

bnce sizde isteyin göndersinler kızlar, huggiesten, babay stardan, primadan, molfixten sitelerine girin iletişim formuna yazın adresinizi göndersinler. fazla mal göz çıkarmazlülülülülülü
hihoyyyt

benim atletlerde olmuyor eşimde dalga geçiyor kirlim benim diye ekmek teknesinde kirli vardı ya onun giib göbüş ordan çıkıyor valla eşimin atletleri tam bana göre yazıf ama eşim boyu uzun allahtan yazık adamın bütün iç çamaşırlarına el koydum o baksırlar bile baya iyi birşeymiş mont olarakta 3 düğmeli şimdilik sadece 2si kapanıyor her ay 1 düğmeden olursak vay halimize Allhtan işe eşimle arabayla geliyor arabayla gidiyoruz...

Molfix ve HUggies den bana gelmedi...

haklısın seyyalciğim ne yapalım son uykularımızın tadını çıkaralım bari a.s.

Uyuyabildiğin kadar uyu valla Hijyenim, sonra güzel birer anı olacak bugünler kaydirigubbakcemile3
Sabahları bir saat fazla uyumak için neler vermezdim.
Hiç olmazsa hava aydınlanmış olurdu :)

daha önce bebek bakmış biri olarak tavsiyem..primadan şaşmayın..benim oğlumda doğru düzgün pişik olmadı hiç..ayrıa nivea nın pişik kremi süper...her bez değiştirğinizde az az sürün...mama kullanmak durumunda kalırsanız aptamil tavsiye ederim..ki inşallah gerek kalmaz...emziğe geline ben oğlumu hiç alıştırmadım...sıkıntıda yaşamadım...bunda bilmiyorum çok ağlayan bir bebek olursa kullanabilirim...

Johnsons ın pişik kremi nasıl?

selam kızlarrr,
8 gun aradan sonra bugun işbaşı offf hic cekilmiyor valla
simdi evimde olmak için neler vermezdimm, valla gecmisi okuyayım dedim ama deli kaynatmıssınız kaydirigubbakcemile3
yetisemiyorum hızınıza

evet selkiecim bende tüm bebekleri olan arkadaşlarımdan prima nın iyi olduğunu duyuyorum.ve yine dediğin gibi hepsi kesinlikle nivea nın pişik kremini öneriyorlar.ve tüm kozmetikleri içinde nıvea diyorlar.

evet selkiecim bende tüm bebekleri olan arkadaşlarımdan prima nın iyi olduğunu duyuyorum.ve yine dediğin gibi hepsi kesinlikle nivea nın pişik kremini öneriyorlar.ve tüm kozmetikleri içinde nıvea diyorlar.

ıslak mendilden şampuanına kadar hepsini nivea kullandım ben...bez konusundada primadan sonra sanki molfi iyi...ama bene yeni doğana prima kullanın sonra cildi geliştikçe alırsınız başka bezler...ilerleyen yaşlarda çokta farketmiyor..ilk doğduklarında ciltleri çok hassas oluyor...

hakkaten çekilmez onca tatilden sonra :):):)

valla seyyalcım yaaa, neyse sunun surasında 1,5 ayım kaldı burada, az kaldı hande diye telkinliyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
dimplecim bende chicco aldım ilk bakım urunlerini ama onlarda iyidir sonucta chicco yani kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…