- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.621
selam kızlar moralim çok bozuk az önce oğlumu okuldan almaya gittim orda arkadaşlar söyledi burda trabzonda araştırma hastanesi var rizeden bu hastaneye 2 tane hamile kadın gelmiş biri 4 aylık biri 7 aylık hamileymiş ikiside domuz gribinden ölmüş çok kötü oldum duyunca 7 aylık hamile olan daha 20 yaşında ve 1 yıllık evliymiş ben bu domuz gribi aşısını galiba vurdurucam iyice moralkim bozuldu siz ne düşünüyosunuz vurdursammı vurdurmasamıı
tahmin edebiliyorum bosnacım kaydirigubbakcemile3Dimplecım sorma valla, vakit yaklaştıkça benim kocam da komplo teorileri üretmeye başladı :)
Bir anlatsam roman olur...
.
aa merak ettim nasıl birşeykızla bende dün geçelik pijama takımı aldım bende onu gösterim size.gönderemiyprum ama
güle güle kullan eftelcim biraz pahalıya mal olmuş sana ama çok zevklidir mutlaka :))cnm hiç durma o zaman çok zevkli oluyo yapması ama ben erken başladım biraz tülü kirlenmesin diye saklıyorum..
selam kızlar moralim çok bozuk az önce oğlumu okuldan almaya gittim orda arkadaşlar söyledi burda trabzonda araştırma hastanesi var rizeden bu hastaneye 2 tane hamile kadın gelmiş biri 4 aylık biri 7 aylık hamileymiş ikiside domuz gribinden ölmüş çok kötü oldum duyunca 7 aylık hamile olan daha 20 yaşında ve 1 yıllık evliymiş ben bu domuz gribi aşısını galiba vurdurucam iyice moralkim bozuldu siz ne düşünüyosunuz vurdursammı vurdurmasamıı
Ayy yine huzurumu bozdular burda.
Neyse hallettik...
9ul54h senin listen de çok güzelmiş, teşekkürler paylaşımın için.
Pancubenim, kızının ismi çok güzel, ismiyle yaşasın, sağlık ve mutlulukla...
Dimplecım sorma valla, vakit yaklaştıkça benim kocam da komplo teorileri üretmeye başladı :)
Ftycim inşallah iyi çıkar sonuçların.
Açlık tokluk meselesi doktora göre değişiyor, benim doktorum aç gitmemi istemişti mesela...
sağol canım benimAyy yine huzurumu bozdular burda.
Neyse hallettik...
9ul54h senin listen de çok güzelmiş, teşekkürler paylaşımın için.
Pancubenim, kızının ismi çok güzel, ismiyle yaşasın, sağlık ve mutlulukla...
Dimplecım sorma valla, vakit yaklaştıkça benim kocam da komplo teorileri üretmeye başladı :)
Ftycim inşallah iyi çıkar sonuçların.
Açlık tokluk meselesi doktora göre değişiyor, benim doktorum aç gitmemi istemişti mesela...
tahmin edebiliyorum bosnacım kaydirigubbakcemile3
aa merak ettim nasıl birşey
neden gönderemiyorsun
güle güle kullan eftelcim biraz pahalıya mal olmuş sana ama çok zevklidir mutlaka :))
ben de bayılırım böyle şeylerle uğraşmaya
izne çıkınca yaparım ben de inş.
o çiçeklerden hastaneye bir sürü hediye geliyor canım oradan yırtardın :))tşk ederim cnm .. ama çiçegiyle beraber 100 tl tutuyo normalde hazır sordum ben ikisini 30 tlye çıkardım normal deilmi cnm bebeğim için emeğimi boşver:))
şimdi gördüm yerel gazete hemde Rize'nin İyidere ilçesi Büyük Çiftlik köyünde 20 yaşındaki bir yıllık evli ve 7 aylık hamile Havva Kitapçı, domuz gribi nedeniyle hayatını kaybetti.
Büyük Çiftlik köyünde oturan 7 aylık hamile Havva Kitapçı'nın kayınpederi Nusret Kitapçı bir süre önce domuz gribi teşhisiyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Genç kadında bir süre sonra benzer rahatsızlıklar başgösterince yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı.
Zatürree teşhisi ile Trabzon KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Kitapçı yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kadının domuz gribinden öldüğü belirlendi. Ama kronik bir rahatsızlığı varmış baksana ...Mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin
o çiçeklerden hastaneye bir sürü hediye geliyor canım oradan yırtardın :))
neyse 30 tl çok değil tabi ama çiçekte ayarlaman lazım
Bakın tahmin ettiğim gibi köyden rahmetli. üstelik sadece 20 yaşında hamile kalmış. 25 yaş altı gebelik 35 yaş üstü gebelik gibi risklidir. zaten bünyesine ağır gelecek bir işe girişmiş. iyi bakılmadıysa da bünyesi zayıf düşmüş olabilir. eğer köyde sağlık ocağına gidiyorsa , ben büyük şehirde sağlık ocağı mağduru olan bir insan olarak söyleyeyim, durum çok daha vahimleşmiştir onun için. ben yakında 26 olacağım ben bile düşünüyorum acaba çok mu küçüğüm diye kafamçokkarıştı
hamileler için alel acele aşı çıkardılar az advujanlı(virüsü az olan) aşı ama bunun testi bile yapılmamış .Alerjik durum ne olur bilinmiyor her 100 kadında görülen ....diye bir terim bile yok sağlık bakanlığının sitesinde bile
iğer aşı ve ilaçlarda olduğu gibi mevcut pandemik H1N1 aşısı için de gebelerde ön çalışma yapılmamıştır. DSÖ Aşı Uzmanlar Komitesi (SAGE) yaptığı açıklamada, canlı grip aşısı dâhil tüm grip aşılarının hamilelerde güvenle kullanılabileceğini açıklamıştır.
Pandemi Bilim Kurulumuz temin edilebildiği takdirde gebeler için adjuvansız aşı kullanılmasını tavsiye etmiştir. Bu karar gereğince gebeler için adjuvansız aşı bağlantısı yapılmıştır.
Hastalığın gebelerde çok ağır seyretme potansiyeli olduğundan, adjuvanlı aşılar gebelere de uygulanabilmektedir. Madem aşı güvenli, gebelere neden farklı aşı yapılacaktır?
Bu durumda ben gönül rahatlığıyla yaptırırım diyemem ve demem de hiç te aşı olmadım ve olmamda ...
hamileler için alel acele aşı çıkardılar az advujanlı(virüsü az olan) aşı ama bunun testi bile yapılmamış .Alerjik durum ne olur bilinmiyor her 100 kadında görülen ....diye bir terim bile yok sağlık bakanlığının sitesinde bile
iğer aşı ve ilaçlarda olduğu gibi mevcut pandemik H1N1 aşısı için de gebelerde ön çalışma yapılmamıştır. DSÖ Aşı Uzmanlar Komitesi (SAGE) yaptığı açıklamada, canlı grip aşısı dâhil tüm grip aşılarının hamilelerde güvenle kullanılabileceğini açıklamıştır.
Pandemi Bilim Kurulumuz temin edilebildiği takdirde gebeler için adjuvansız aşı kullanılmasını tavsiye etmiştir. Bu karar gereğince gebeler için adjuvansız aşı bağlantısı yapılmıştır.
Hastalığın gebelerde çok ağır seyretme potansiyeli olduğundan, adjuvanlı aşılar gebelere de uygulanabilmektedir. :madem-a-guevenli-gebelere-neden-farkl-a-yaplacaktr&catid=123:anne-adaylarina-yoenelk-blgler&Itemid=511]Madem aşı güvenli, gebelere neden farklı aşı yapılacaktır?[/url]
Bu durumda ben gönül rahatlığıyla yaptırırım diyemem ve demem de hiç te aşı olmadım ve olmamda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?