- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.661
ilk açılışı ben yapayım ...
25 haftalık hamileyim ve bebişim herhalde 700 gr olmuştur.Oğluşumuz kaan ı mart ın 19 unda elimize almayı planlıyoruz.,inşallah nasip eder
Oğlum gececi olucak herhalde sürekli gündüzleri yan gelıp yatıyo ; akşamları yatınca neden yattınız der gibi başlıyo hareketlere ...
Ben uyurum büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3
Bu aralar geceyarısını pek göremiyorum.
Ama tam yeni yıla girerken tuvalete kalkmış olursam o başka kaydirigubbakcemile3
Sen cumartesi geliyorsun di miii?
Bugün de mesai bitti çok şükür...
Hepinize iyi akşamlar...
opuyorumnanaktan ben merkezdeydim canım. orada okudum çalıştım v.s. ama üniverstedeyken arkadaşlarla minibüs kiralardık ver elini sahil şeridi... kışın Uludağ... çok güzel günlerim geçti. güzeldir oralar özellikle de yazın
NEF temi okudun kız yoksa
bende iki sene orada okudum cagıs kampusunde ıkı yıllık turızm otelcılık hey gıdı gunler heyyyyyy
2001 de gırdım 2003 te bıtırdım,
sen kac mezunusun ?**
kııııııııııııııız nef liyim hem de 2001 girişliyim
kızlar burda yenıyım yaaa biraz bilgilensem süper olucak
ahaha ben ilk sene yurtta kalmıstım yurtkurda, sonra ev tuttuk, carsının ıcınde, san sınemalarından asagı ınınce sol tarafta bır camıı vardı onun sokagında, cok guzel gunlerdı yaaa zemuszemus
ozlemıyorum desem yalan olurr valla :umursamaz:
bende giris katında kaldım canım yaaa yurda gırınce sol koldakı korıdorda, heyyttt be yılmaz bufede yedıklerımızın hadde hesabı yokk bak yıne karnım acıktı cokacimcoookyok arık ben de 2001 de yurt-kur'daydım 218 numaralı odada delikafadulden benim ev de c.tesi pazarının iiçindeydi hemen teknik lisenin orda kaydirigubbakcemile3 aaahhh ahhhh o Yılmaz kafelerin KOrelerin dili olsa da bir konuşsa :gitme: çok özledim hande çoook :gitme:
Hanımlar benim mesaide bitti, hepinize iyi akşamlar opuyorumnanaktan
bende giris katında kaldım canım yaaa yurda gırınce sol koldakı korıdorda, heyyttt be yılmaz bufede yedıklerımızın hadde hesabı yokk bak yıne karnım acıktı cokacimcoook
yaa resmını gorsem belkı tanırım senı kaydirigubbakcemile5
buarada ıstanbulda neredesın :uhm:
ay kız o koridorda arkadaşlarım vardı benim Esen falan muhasebeden. beni tanıyamazsın o zamanlar tosuncuktum baya bir kilo verdim kaydirigubbakcemile2 ay pardon tanıyabilrsin bebiş sayeseinde bayasını geri aldım çünkü kaydirigubbakcemile3
yaaa yuh olecem sımdı
esen benim kankam hala gorusuyoruz, ben onların odasındayım, eve de onunla cıkmıstık zatennn kaydirigubbakcemile3
esen piri dimi, evlendi gerci artık eroglu olduuu zemuszemus
Ay bayılcam akannehir doğru esen ikinci yıl eve çıktıbu esen o yıllarda biraz tombul yüzü çok güzel bir kız mıydı? Nevşehir mi Kyseri mi böyle İÇ anadolu'dandı galiba..
KIRSEhir kamanlı, hatta profılıme bak orada ıkımızın resmi var, o zmanlar kıloluydu sonra zayıfladı, bu aralar yıne aldı evlendıkten sonra,
aslında kesın benı de tanırsın, sureklı onun yanında kumral, cok tombik bi kızdım kaydirigubbakcemile3
ama sonra zayıfladım 30 kilo verdım, ama hamile kaldım ve toplam 15 kilo aldım...
sanırım bu Esen :)) ilk yurda geldiğinde misafir kalmıştı yurtta:)
evet evet o kaydirigubbakcemile3
bu yaz cekıldı bu resımm :kedi:
senin adın neydi ceren miydi ?
bi arayıp sorucam bakalım cıkarabılecek mii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?