2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh kaynatmışsınız yine bayağı canlarım.eftel kapı süsü çok güzel olmuş ellerine sağlık.
bende oğlumun odasına perde yaptım çatı katı olduğundan yatak odalarımız tavan eğimli.rustik korniş var ee onada pek bir seçenek yoktu bende kendim kirpi ipten yaptım ama süslemeleri bitmedi bitsin bende koyarım.

vicdansız ...su gribi yollıycan böylelerine görecek böcegi...alırken iidide simdi mi ısınamamış

ben aşı vurulmak istiyodum.ama şu an hastayım,hastayken aşı vurmuyolarmış sanırım.bana göre nezleyim,grip belirtileri yok.ama doktor herkese domuz gribi diyoruz dedi.ilaç vermedi.başın ağrırsa minoset iç dedi.yatıp dinleniyorum artık.

bende bebek battineyesi örüyorum bitsin de sardırayım son halini gönderirim sizlere bu aralar tembellik yapıp evde yapmadım az kaldı ama

kızlar valla ıcım patladı bu grıp mevzusundan, zaten 2 haftadır grııbım, ıgne oldum, sımdı antıbıyotıge gectım :sinifsinif:
degıstırelım bence konuyu, hepımızı gerıyor bu konu cunku...
Anlatın bakayım merak edıyorum, yılbası ıcın planlarınız var mı , ben degısık bırseyler yapmak ıstıyorum ama fıkrım yok belkı sız yardımcı olursunuz zemuszemus

Aaa olur mu öyle şey ya... Çocuğa ne öğretirsen onu konuşur, onu yer...
Vicdanım sızlarsa diye düşünmesi bile garip, istemişsin, Allah da bir şekilde vermiş işte, ne enteresan bir paranoya bu böyle...
Ne olacak bu cehaletin sonu bilmiyorum.

üff ne güzel süs püs muhabbeti yapıyoduk canımızdan bezdirdi bu mevzu..

Sorma valla, giderayak yine sıkıntı bastı beni de.
Zaten açım cokacimcoook

canım geçmiş olsun.. seni yakaladığım iyi oldu özelinede msj atmıştım...bloguna bayıldım çok zewkliopuyorumnanaktan

valla şaştım kaldım dinlerken neler var dünyada
insan çiğ süt emmiş diye boşa dememişler armut piş ağzıma düş herşeyin dört dörtlük olmasını bekliyor insanlar
kadın diyoki bebeği alırken görmedinmi çinli olduğunu diyo çok küçüktü anlamadık diyo ısınırım dedim ısınamadım diyo sanki kedi yavrusu almış hey Allahım yaa neyse ya akşam akşam

bosnacım seker diyetimi??

bende bebek battineyesi örüyorum bitsin de sardırayım son halini gönderirim sizlere bu aralar tembellik yapıp evde yapmadım az kaldı ama

yolla bitince canım merak ettim çok benim perdeden ümidim yoktu pek ama yapınca hoşuma gitti her gören bayılıyor kayınvalidem salonunada yap diyor o derece yani.

kızlarrrrrr tamam grip ve ölüm haberleri hepimizi etkiliyor heleki ben her şeye ağlayan çabucak duygulanan bir tipim :sinifsinif:ama bizler hamileyiz.üzmeyin kendinizi ne olur içimizdekileri düşünün.

Ben uyurum büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3
Bu aralar geceyarısını pek göremiyorum.
Ama tam yeni yıla girerken tuvalete kalkmış olursam o başka kaydirigubbakcemile3

Sen cumartesi geliyorsun di miii?

neyse tatlı bademlerim eşim gelir şimdi hepinizi öpüyorum çookk kocaman
kendinize ve meleklerinize iyi bakın Allah'a emanet olsun şimdilik iyi akşamlar sonra yine uğrarım belkiopuyorumnanaktan

Allah onu bildiği gibi yapsın, ne diyeyim daha...

bosnacım seker diyetimi??

Canım gebelik diyabeti yokmuş. Ama 100 gr testindeki 1. saat sonucum yüksek diye diyet verdiler. Şeker diyetinden pek farkı yok sanırım, epey sıkı bir diyet. Bütün gün karnım gurulduyor, asla doymuyorum. Korkudan kaçamak da yapamıyorum.

Senin nasıl gidiyor?

yaz cığım Balıkesir merkezde misin? 8 yıl kaldım oarada çok özledim çook :gitme:

ilk açılışı ben yapayım ...
25 haftalık hamileyim ve bebişim herhalde 700 gr olmuştur.Oğluşumuz kaan ı mart ın 19 unda elimize almayı planlıyoruz.,inşallah nasip eder
Oğlum gececi olucak herhalde sürekli gündüzleri yan gelıp yatıyo ; akşamları yatınca neden yattınız der gibi başlıyo hareketlere ...

Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım balıkesir edremitteyim.ben istanbuldan buraya gelin geldim ee alışmak zor oldu bana biraz ama şimdilerde sevdim artık buraları.

opuyorumnanaktan ben merkezdeydim canım. orada okudum çalıştım v.s. ama üniverstedeyken arkadaşlarla minibüs kiralardık ver elini sahil şeridi... kışın Uludağ... çok güzel günlerim geçti. güzeldir oralar özellikle de yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…