- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.101
kızımın park yatağı geldi kızlarrrrr:) çok basit kuruluyomuş 2 dakikamı almadı tek başıma kurdum çok güzel oldu :) babası gördü dioki onu şu yatağın sol tarafına al yanımda yatıcak kızım dedim ollllldu gece sen kalkıp emzirirsin, yada üztünden atlarız bişi olmaz dedim:)))
kızlar merhaba...sabah bi kalktım elim ayağım yüzüm davul gibi şişmiş çok korktum hemen doktorumu aradım benden albümin,protein vs bir sürü testler istedi yaptırdım hemen çok şükür normal çıktılar tuzu kesinlikle yasakladı tuzdan oluyormuş bende akşam turşu yemiştim sabah o yüzden o kadar çok şişmişim töbe ettim turşu yemeyedelikafadulden yani aklınıda bulunsun tuzu fazla kaçırmamaya özen gösterin şekerler..
kızımın park yatağı geldi kızlarrrrr:) çok basit kuruluyomuş 2 dakikamı almadı tek başıma kurdum çok güzel oldu :) babası gördü dioki onu şu yatağın sol tarafına al yanımda yatıcak kızım dedim ollllldu gece sen kalkıp emzirirsin, yada üztünden atlarız bişi olmaz dedim:)))
s.aleyküm arkadaşlar:)
herkes iyidir umarım...ben daha iyiyim artık ama ...zaten bi hasta olduk onda da nazlanamadık çünkü eşim de hasta oldu benden beter hasta halimle ona baktım bi de elimden eldiğince adam 39.5 ateşle yattı iki gün boyunca çok endişlendim...zorla hastaneye götürdüm Allahtan farenjit + tonsilitten başka bir şey değilmiş korktum walla domuz gribi mi oldu diye!!! iğneleri yedikçe düzeliyor Allahtan...Rabbim hastalıkları evlerimizden ırak etsin...eee keyifler nasıl???
çanım çok geçmiş olsun...
Güle güle kullanın canım, mışıl mışıl uyusun da büyüsün bıdık...
akannehir akannehir akannehir
bi ben varamadım şu hamileliğin tadına yaa :umursamaz:
Ben tam varacaktım ki, diyet başladı kaydirigubbakcemile3
olsun cnm ya bebeklerimiz sağlıklı olsunda bizde varmayalım..öyle deilmii.
s.aleyküm arkadaşlar:)
herkes iyidir umarım...ben daha iyiyim artık ama ...zaten bi hasta olduk onda da nazlanamadık çünkü eşim de hasta oldu benden beter hasta halimle ona baktım bi de elimden eldiğince adam 39.5 ateşle yattı iki gün boyunca çok endişlendim...zorla hastaneye götürdüm Allahtan farenjit + tonsilitten başka bir şey değilmiş korktum walla domuz gribi mi oldu diye!!! iğneleri yedikçe düzeliyor Allahtan...Rabbim hastalıkları evlerimizden ırak etsin...eee keyifler nasıl???
aleyküm selam hoşgeldin , geçmiş olsun, ALLAH ım tüm hastalara şifa versin..
aleyküm selam hoşgeldin , geçmiş olsun, ALLAH ım tüm hastalara şifa versin..
hııı, senin zamanlaması falan da bizimkinden farklıymış ...
kafanı karıştırdık canım ya, kusura bakma...
bugün yemek bana bakıyo
kızlar ben kaçar,yemek yapim bide birazcık iş yapim:) kendinize cici bakınn..
teşekkür ederim canım...Allah razı olsun:)sen de ne var ne yok?
,iyi valla ,napayım kaynanayla uğraşıyorum...hala bendeler...teşekkür ederim canım...Allah razı olsun:)sen de ne var ne yok?
çok sağılun kızlar allah hepimizi yawrularımızla we eşlerimizle mutlu mesut yaşatsın, ewet resimlerini koyacağım tabi ama newresimini falan sermem lazım, neyse göstermelik bi poz çekerim akşama hep tereddütteydim ama şimdi iyi ki park yatak almışım diorum
çok sağılun kızlar allah hepimizi yawrularımızla we eşlerimizle mutlu mesut yaşatsın, ewet resimlerini koyacağım tabi ama newresimini falan sermem lazım, neyse göstermelik bi poz çekerim akşama hep tereddütteydim ama şimdi iyi ki park yatak almışım diorum
Tokluk kan şekerim 143 çıktı.
Bir de diyet yapıyorum ben...
Yapmasam şeker komasına girecem demek ki...
Çok moralim bozuk çoookk senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?