2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun cnm,Rabbim sağlıkla mışıl mışıl uyumayıda nasip etsin inşallah

aaa evet kızlar arasıra sizde kontorl edin ben bu bilgiyi yazmayı unututm parmağınızı teninize bastırın eğer hemen geri kabarıyorsa sorun yok ama battığı gibi kalıyorsa gebelik zehirlenmesinin göstergfesi imiş hemen doktora başvurmak grekiyromuşşş

kızlar doktorumu aaradım, dedim degerlerim bole bole cıktı, cok dusuk cıkmıs dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bana diyet yapmak zorundasın, kilo almamalısın diyen kadın , ac kalmaman lazım , sekerinin dusmemesi lazım demeye basladı cook hosuma gıttı kaydirigubbakcemile3

s.aleyküm arkadaşlar:)
herkes iyidir umarım...ben daha iyiyim artık ama ...zaten bi hasta olduk onda da nazlanamadık çünkü eşim de hasta oldu benden beter hasta halimle ona baktım bi de elimden eldiğince adam 39.5 ateşle yattı iki gün boyunca çok endişlendim...zorla hastaneye götürdüm Allahtan farenjit + tonsilitten başka bir şey değilmiş korktum walla domuz gribi mi oldu diye!!! iğneleri yedikçe düzeliyor Allahtan...Rabbim hastalıkları evlerimizden ırak etsin...eee keyifler nasıl???

Hayırlısı olsun canım benim Rabbim güzek güzel büyümeyi nasip etsin kuzucuğunaaaa

çanım çok geçmiş olsun...

Tokluk kan şekerim 143 çıktı.
Bir de diyet yapıyorum ben...
Yapmasam şeker komasına girecem demek ki...
Çok moralim bozuk çoookk senağlama

hııı, senin zamanlaması falan da bizimkinden farklıymış ...
kafanı karıştırdık canım ya, kusura bakma...

onemli degil canim. insallah sorun yoktur simdi soyle bi internette arastirdim da dediginiz gibi 140-200 arasi cikinca 100 gr yuklemenin yapilmasi gerektigi yaziyor. referans araligindan hic bahsetmemis ama. doktorum iyi dedi herhalde boyle bir konuyu atlamaz. aman ne bilim takmayayim kafama en iyisi. yoksa aksam uyku tutmaz. :))))))

çok sağılun kızlar allah hepimizi yawrularımızla we eşlerimizle mutlu mesut yaşatsın, ewet resimlerini koyacağım tabi ama newresimini falan sermem lazım, neyse göstermelik bi poz çekerim akşama hep tereddütteydim ama şimdi iyi ki park yatak almışım diorum

ya kızlar dün kociş internete girmişti bende ona kızımın geçen hafta cd ye çekilen ulrtason görüntülerini gönderdim daha anca fırsatı oldu garibimin neyse biizm akıllı orada bırkamış silemye fırsatı olmadan konutan çağırmış şimdi tekrar gidip silemiyor o bölgeden ayrıldı

düşünüyorum aklıma kötü bi senaryo gelmiyor bişeycik olmaz dimi ne yapacakalr ki ne olduğu belli bile değil ne isim var ne başka bir bilgi en fazla bu hamilelik sitelerine eklerler meşhurr olu biizm kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :):): başka bişey olmaz sanırım .. :uhm:

gule gule kullan canımcımmm zemuszemus

canım hayırlı olsun güle güle kullan ama asıl yorumalrı bi resim ekelde öyle yapalım :):):) kaydirigubbakcemile3

Tokluk kan şekerim 143 çıktı.
Bir de diyet yapıyorum ben...
Yapmasam şeker komasına girecem demek ki...
Çok moralim bozuk çoookk senağlama

canımmm üzme ne olur kendini doktorun en dedi ne yapman gerkiyormuş böyle bi durumda bak yarın bizlerde gireceğiz hepimizde olabilir böyle şeyler hereyin bi çözümü elbetet var sen moralini bozma hemen nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…