2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun evet hiç kolay deil eniştemden biliyorum Allah şifanı versin cnm..

gerçekten bir anne bunu yapmamalı.. sonuçta onun bir parçası benim kayınvalidemde yanımızda,doğalgazı yakmıyorum şuanda ödeyemem cocuk gelince malum çok yakıcam
,ama sesini çıkarmaz başkalarınada söyler derki biz yakmıyoz bizim ev sıcacık:)

kızlar sizleri daha fazla benim sorunlarım ile meşgul etmek istemiyorum ama
ıÇıMDE BU ARALAR ÖYLE HÜZÜN VE SIKINTI DOLU FIRTINALAR VAR Kı ANLATILAMAZ,SADECE ıÇıMDEKı MıNıK KIZIM ıÇıN TUTUYORUM KENDıMı O ÜZÜLMESıN YETER DıYORUM ANNELıK BU OLSA GEREK,AMA BıLıYORUM Kı BU GÜNLERDE GEÇıCEK,BU HAYAT BENıM GıBı HAYAT DOLU NEŞE DOLU HER DAıM KAHKAHAYI,GÜLMEYı FIRSAT BıLEN BıRıNE DE BUNU YAPTI YA YIKTI YA HADı BAKALIM,AMA GEÇER
SAP DÖNER KESER DÖNER GÜN GELıR HESAP DÖNER

sağol canım benim inşallah ama hava yağmurlu olacak kar da olsa gelicem ben görüşmeye ..Heyyyy İstanbullular bu son fırsat bir daha birbirimizi ne zaman görürüz bilmem .Göztepe Optimumda olucaz 13,30 16,30 ARASI planları iptal olanlar olursa gelin bekleriz....

sağol cnm:)

ayyyy kıyamam ya .. çalışınca öyle oluyo ama biliyorum 6 yıldır yane daha bu sene evdeyim.hamileyken tadını çıkarayımm:))zemuszemus
EEE öyle baksana 14 yıl oldu senelik izin dışında uzun süreli olmadım evde hiç bakalım 6 ay meleğimle güzel zaman geçiricem bakalım hayırlısıyla...Sonrası Allah kerim

canım benim nooluur üzme kendini biz niye burdayız zaten dertlerimizi sevinçlerimizi kimseye anlatamadıklarımızı paylaşmak için Rabbim büyük bebeğin kısmetiyle şansıyla gelecek bütün sıkıntılar bitecek merak etme hayat bazen hepimizi sınıyor yeterki biz isyan etmeyelim dik duralım daha kötüsü olmadığı için şükür edelim
sende üzme güzel canını ve meleğini herşey yoluna girer Allahın izni ile:1hug:

Allah razı olsun tatlım sağolasın,ama dediğin gibi isyan etmmek önemli zaten di mi

bir bilsen ne kadar çok istiyorum gelmeyi ama iştee olmadı,inşallah bebeklerimiz doğdugunda buluşuruz bizdee.
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CNM BENDE 6 AY SONRA YA BİR DAHA BEBEK YAPICAM YADA ÇALIŞICAM BAKALIM O GÜNLERİ GÖREBİLİRSEK..

kızlar selammmmm...... umarim herkesler iyidir.....

Seyyalcim kayinvalidene olan iliskin insallah hic bozulmasin boyle devam etsin hep arkadasim.

Bosna umarim kayinvaliden canini fazla sikmadan geri doner canim.

Anomen canim sikma tatli canini. Sadece sende ona dava acacagini soyle bitsin gitsin. Vicdansiz kadin senin ona verdigin zarardan daha fazlasini vermis sana zaten. Boyle insanlara ne denir bilemiyorum.

Pancuben gobusun cok guzel olmus masallah sana.

Yagmur takma kafana bazen insanlar dusunmeden konusabiliyorlar. Bosver gitsin. SEn en dogrusunu biliyorsun bu da sana yeter.

Asinazcim takma kafana hicbirsey ya. hem hamilelik psikolojisindesin hem de havalarda iyice bozulmaya basladiya o da etkiliyor insani. kayinvaliden de oyle soyledigi laflarla kalir iste tek basina. aman bosver arkandan sana kotu bakmis bakmamis umrunda olmasin.

Son düzenleme:
kızlar doğuma giderken okunacak dua var bilen varmı aranızda bana ablam söylemişti kendisi yiyenime hamileyken kuran kursuna gidiyordu onada hocası söylemiş ablamda banada söyledi ezberle dedi ozman aklıma glemez diye korkma dedi sürekli oku dedi sizlerlede paylaşmak istedim...

Doğuma girerken:

Rabbi edhılni mudhale sıdgın ve ahricni muhrace sıdgın vec' al li min ledünke sultanen nasyra!

Manası: Ey Rabbim! Beni doğruluk girişi ile girdir! Ve Saadet çıkışı ile çıkar. Ve tarafından bana bir kuvvet ve yardım edici güç ihsan eyle!

Doğum esnasında:
Ya Hayyu ya Kayyumu bi rahmetike esteğysu!

Manası: Ey Hayy ve Kayyum yüce Rabbim! Rahmetinle Sen'den yardım istiyorum. Girdiğim bu imtihanda beni muvaffak eyle!

Amin!

cnm takma kafana bu kadar, herşey biz insanlar için önemli olan bu günleri atlatmak biz ne sıkıntılar çektik bi anlatsam ağlarsınız ama önemli olan o günleri isyan etmeden atlata bilmek allah herşeyi görüyo,meleğinle senin yanında olsun mevlamm

geçmiş olsun evet hiç kolay deil eniştemden biliyorum Allah şifanı versin cnm..

Sağol canım, amin...

Ben de 10 yılın ardından 4 aycık evde olacağım, eğer işten atmazlarsa...
Sabırsızlıkla bekliyorum :)

Kızlar yarın Şeker yÜklememİz var dua edİn ne olur ben sabahları Çok fazla bulantı Çekİyorum aÇ karınla nasıl oılucak bİlmyorum

Canım Allah yardımcın olsun... Merak etme, dayanılıyor bir şekilde...

kizlar 50 gr seker yuklemesinin sonuclarini aldim. 88 (aralik 70-100) - 146 (aralik 120-170) bu isten yirttim yani anlayacaginiz. :)))) insallah yuklemeye girecek arkadaslarinda ve sonuc bekleyen arkadaslarinda iyi cikar.

canım güzel tavsiyelerin için sana teşekkür ederim

ulan zilli hatunlar delikafadulden sizden de duyarım böyle bi oburluk o zaman sorarım ama size ne dalga gçeiyorsunuz yaaa naniknanik delikafaduldendelikafadulden yedim işte acıkmıştımda mutfakta masanın üstünde onalrı ocakta da çayı görğnce dayanamadım valla bi baktım hepsi bitmiş delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden annemde kız ben akşam çocukalra verecektim onalrı 5 çocuğun yiyeceğini senin zilli tek başına mı yedi diye dalga geçti

hayırlısı neyse o olsun canım benim ama şunu söyleyeyim kendini nasıl hissediyorsan öyle düşün ama şuan meleğin varken geçim derdini de düşünmek lazım hemen 2.inci bebeği düşünme daha çok erken ...en az çocuklarının arasında 2-3 yaş olmalı o yüzden şimdi düşünme bunları......

kizlar 50 gr seker yuklemesinin sonuclarini aldim. 88 (aralik 70-100) - 146 (aralik 120-170) bu isten yirttim yani anlayacaginiz. :)))) insallah yuklemeye girecek arkadaslarinda ve sonuc bekleyen arkadaslarinda iyi cikar.

canım maşşalah çok sevindi msnein adına ama yazdığına ralık ban biraz garip geldi benim aç 84 tok 156 çıkmıştı galiba ve doktorum şekerin yüksek diye 100 gr olanı istedii bide o kadar korkuttu beni nasıl yaaa amaaannn be biş ianlamıyom bunalrdan yawww :):)):

hadi gözün aydın olsun tatlım bana ve herkese de güzel sonuçlar kısmet olsun inşallah

ay seninkidemi geliypr..ben bıktım iyie yaaa...hala gitmediler..bir hafta daha burdalarmış sanırım aralarında konuşurken duydum..ya vallahi çok yoruluyorum yaaa..sıkıldım iyiçe!birde gelinçe akrabalarını flaan çağırmıyorlarmı?gıçıklar yaaa

çanımığım günellediğin için sağol...yoğunsun sanırım merak etmiştik seni...

http://img697.imageshack.us/img697/5852/bimg0222.jpg

Dün eşimi beklerken canım sıkıldı ve meleğimi çekeyim dedim ve siz teyzeleriyle paylaşmak istedim ....
Bosna seni de unutmadım attach ta yaptımopuyorumnanaktan

maşallah göbüşe...

ay ne yapaçakmış o balıkları eşin...birde köpek balığı...kafamçokkarıştı

ya çanmım takma bişeyi kafana inanki herkes bir takım sorunlar yaşıyor...sen bebeğini düşün gerisin boşver...herkes konuştuğuyla kalır...
kayınvalideydi değilmi sorun...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…