- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.061
geçmiş olsun evet hiç kolay deil eniştemden biliyorum Allah şifanı versin cnm..kan şekeri ölçüm cihazım geldi.
parmağımı 3 kere deldikten sonra, dördüncüde ölçüm yapmayı becerdim.
öğle yemeği öncesi açlık kan şekerim 104 çıktı, biraz yüksek.
bakalım tokluk nasıl çıkacak...
1 hafta her gün ölçüp doktorumuza rapor vereceğiz.
bu arada insanın kendi parmağını delip kendi kanını mıncıklaması pek hoş bişey değilmiş, onu da belirteyim kaydirigubbakcemile3
kesinlikle haklısın cnm insanın karakteri ile alakalı gerçketen,biz bu aralar maddi durmumuz iyi olmadığı için kaloriferi sadece küçük odaya geçtik orda yatıyoruz yatak odası gece buz gibi oluyor donuyorum soğuktan bunu biliyor aptal kaynana geçen yine kardeşimin yanında diyorki bunlar sadece bir odayı yakıyorlar alme bunlar diyor ve gülüyor bu nasıl bir düşünce tarzdır anlıyamıyorum insan bunu söylerken oturup kırk kere düşünmeli ya bunu çeken senin oğlun günah
sağol canım benim inşallah ama hava yağmurlu olacak kar da olsa gelicem ben görüşmeye ..Heyyyy İstanbullular bu son fırsat bir daha birbirimizi ne zaman görürüz bilmem .Göztepe Optimumda olucaz 13,30 16,30 ARASI planları iptal olanlar olursa gelin bekleriz....tünaydın canlarıma.s. herkese güzel birgün ve hayırlı cumalar dilerim ben anneme geldim bi bakıyım nasılsınız dedim herkes iyi çok şükür geçmişe hızlı hızlı baktım umarım kaçırdığım birşey yoktur
maşallah şekerim büyümüş göbüşün iyice minik kuzular büyüyo artık dışarıdan bile belli oluyo hareketleri kaydirigubbakcemile5
yarın buluşacak olan arkadaşlarımız inşallah hava daha güzel olur
EEE öyle baksana 14 yıl oldu senelik izin dışında uzun süreli olmadım evde hiç bakalım 6 ay meleğimle güzel zaman geçiricem bakalım hayırlısıyla...Sonrası Allah kerimsağol cnm:)
ayyyy kıyamam ya .. çalışınca öyle oluyo ama biliyorum 6 yıldır yane daha bu sene evdeyim.hamileyken tadını çıkarayımm:))zemuszemus
kızlar sizleri daha fazla benim sorunlarım ile meşgul etmek istemiyorum ama
İÇİMDE BU ARALAR ÖYLE HÜZÜN VE SIKINTI DOLU FIRTINALAR VAR Kİ ANLATILAMAZ,SADECE İÇİMDEKİ MİNİK KIZIM İÇİN TUTUYORUM KENDİMİ O ÜZÜLMESİN YETER DİYORUM ANNELİK BU OLSA GEREK,AMA BİLİYORUM Kİ BU GÜNLERDE GEÇİCEK,BU HAYAT BENİM GİBİ HAYAT DOLU NEŞE DOLU HER DAİM KAHKAHAYI,GÜLMEYİ FIRSAT BİLEN BİRİNE DE BUNU YAPTI YA YIKTI YA HADİ BAKALIM,AMA GEÇER
SAP DÖNER KESER DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER
canım benim nooluur üzme kendini biz niye burdayız zaten dertlerimizi sevinçlerimizi kimseye anlatamadıklarımızı paylaşmak için Rabbim büyük bebeğin kısmetiyle şansıyla gelecek bütün sıkıntılar bitecek merak etme hayat bazen hepimizi sınıyor yeterki biz isyan etmeyelim dik duralım daha kötüsü olmadığı için şükür edelim
sende üzme güzel canını ve meleğini herşey yoluna girer Allahın izni ile:1hug:
sağol canım benim inşallah ama hava yağmurlu olacak kar da olsa gelicem ben görüşmeye ..Heyyyy İstanbullular bu son fırsat bir daha birbirimizi ne zaman görürüz bilmem .Göztepe Optimumda olucaz 13,30 16,30 ARASI planları iptal olanlar olursa gelin bekleriz....
EEE öyle baksana 14 yıl oldu senelik izin dışında uzun süreli olmadım evde hiç bakalım 6 ay meleğimle güzel zaman geçiricem bakalım hayırlısıyla...Sonrası Allah kerim
içimde bu aralar öyle hüzün ve sıkıntı dolu fırtınalar var ki anlatılamaz,sadece içimdeki minik kızım için tutuyorum kendimi o üzülmesin yeter diyorum annelik bu olsa gerek,ama biliyorum ki bu günlerde geçicek,bu hayat benim gibi hayat dolu neşe dolu her daim kahkahayı,gülmeyi fırsat bilen birine de bunu yaptı ya yıktı ya hadi bakalım,ama geçer
sap döner keser döner gün gelir hesap döner
geçmiş olsun evet hiç kolay deil eniştemden biliyorum Allah şifanı versin cnm..
sağol canım benim inşallah ama hava yağmurlu olacak kar da olsa gelicem ben görüşmeye ..Heyyyy İstanbullular bu son fırsat bir daha birbirimizi ne zaman görürüz bilmem .Göztepe Optimumda olucaz 13,30 16,30 ARASI planları iptal olanlar olursa gelin bekleriz....
EEE öyle baksana 14 yıl oldu senelik izin dışında uzun süreli olmadım evde hiç bakalım 6 ay meleğimle güzel zaman geçiricem bakalım hayırlısıyla...Sonrası Allah kerim
Kızlar yarın Şeker yÜklememİz var dua edİn ne olur ben sabahları Çok fazla bulantı Çekİyorum aÇ karınla nasıl oılucak bİlmyorum
Seyyalcim inşallah birşey çıkmaz canım.
Ama iş başa düşünce öyle bir yapıyorsun ki diyeti.
Düşün 50 kilo insanım ben 30 yıldır, diyet nedir bilmedim bu yaşıma kadar, ne istiyorsam yedim.
Şimdi herşey sayılı, ölçülü...
Ama Allah göstermesin, yavruma bir zarar gelir diye harfiyen uyuyorum valla ne dedilerse...
Bu arada şekerin çıkmasa da 5 tane çokoprens çok be canım, afiyet olsun ama nefsini körletecek kadar ye öyle şeyleri. Miniklere hiç bir faydası yok maalesef o muzur ürünlerin :)
bir bilsen ne kadar çok istiyorum gelmeyi ama iştee olmadı,inşallah bebeklerimiz doğdugunda buluşuruz bizdee.
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CNM BENDE 6 AY SONRA YA BİR DAHA BEBEK YAPICAM YADA ÇALIŞICAM BAKALIM O GÜNLERİ GÖREBİLİRSEK..
kizlar 50 gr seker yuklemesinin sonuclarini aldim. 88 (aralik 70-100) - 146 (aralik 120-170) bu isten yirttim yani anlayacaginiz. :)))) insallah yuklemeye girecek arkadaslarinda ve sonuc bekleyen arkadaslarinda iyi cikar.
kizlar 50 gr seker yuklemesinin sonuclarini aldim. 88 (aralik 70-100) - 146 (aralik 120-170) bu isten yirttim yani anlayacaginiz. :)))) insallah yuklemeye girecek arkadaslarinda ve sonuc bekleyen arkadaslarinda iyi cikar.
Günaydın arkadaşlar,
Gününüz güzel geçsin, miniklerinizle birlikte...
Yağmurcum kayınvalide milleti bu, alsan çok aldın der, benim gibi almasan bu sefer de alman lazım der, onların her zaman söyleyecek, karışacak birşeyleri vardır, üzülme canım sen...
Dün akşam resmen kudurttu benimki de beni. Cumartesi geliyormuş, karşılarmışız artık. Kaçta geleceksiniz dedim, sürpriz dedi kadın ya... Aman ne sürpriz !!! Müsait misiniz falan diye soran da yok, tam pansiyon konaklamalı otel ya bizim ev... Ayyy şişiyorum vallaklava:
günaydınlar CİCİŞLER,.artı HAYIRLI CUMALAR diliyorum..listemizi güncelleştirdim..bebikler gittikçe büyüyolar maşallah1 kiloyu aşanlar var,. ee mutlu son gittikçe yaklaşıyo nede
olsahihoyyyt :lepi:bu arada başına talihsiz olay gelen arkadaşımıza nediyeceğimi bilemiyorum,.toplumda okadar düşüncesiz seviyesiz insanlar varki,.sokağa çıkmaya gör,.insanın başına ne geleceği belli değil,.heleki hamile olunca insan kendinden önce bebikini düşünüyo,.fazla kafaya takmayalım diyecem ama,insanın elinde değil,.biliyorum,.
http://img697.imageshack.us/img697/5852/bimg0222.jpg
Dün eşimi beklerken canım sıkıldı ve meleğimi çekeyim dedim ve siz teyzeleriyle paylaşmak istedim ....
Bosna seni de unutmadım attach ta yaptımopuyorumnanaktan
ay ne yapaçakmış o balıkları eşin...birde köpek balığı...kafamçokkarıştıherkeşşlere günaydın, gününz güzel geçsin kızlar, ben sinir harbi yaşıyorum kocam 2 tane köpek balığı getirdi, 2 gündür onlarla uğraşıyo bide dew gibi bi akwaryum getrmiş temizliyo bişeyler yapıyo ofis leş gibi balıkmı desem ne desem bişy kokuyo balıkları görseniz zaten aynı canawarlara benziolar ağızlarına kafam girer:umursamaz:
İÇİMDE BU ARALAR ÖYLE HÜZÜN VE SIKINTI DOLU FIRTINALAR VAR Kİ ANLATILAMAZ,SADECE İÇİMDEKİ MİNİK KIZIM İÇİN TUTUYORUM KENDİMİ O ÜZÜLMESİN YETER DİYORUM ANNELİK BU OLSA GEREK,AMA BİLİYORUM Kİ BU GÜNLERDE GEÇİCEK,BU HAYAT BENİM GİBİ HAYAT DOLU NEŞE DOLU HER DAİM KAHKAHAYI,GÜLMEYİ FIRSAT BİLEN BİRİNE DE BUNU YAPTI YA YIKTI YA HADİ BAKALIM,AMA GEÇER
SAP DÖNER KESER DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?