- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #27.081
evet cnm o da bi parçasıay seninkidemi geliypr..ben bıktım iyie yaaa...hala gitmediler..bir hafta daha burdalarmış sanırım aralarında konuşurken duydum..ya vallahi çok yoruluyorum yaaa..sıkıldım iyiçe!birde gelinçe akrabalarını flaan çağırmıyorlarmı?gıçıklar yaaa
çanımığım günellediğin için sağol...yoğunsun sanırım merak etmiştik seni...
maşallah göbüşe...
ay ne yapaçakmış o balıkları eşin...birde köpek balığı...kafamçokkarıştı
ya çanmım takma bişeyi kafana inanki herkes bir takım sorunlar yaşıyor...sen bebeğini düşün gerisin boşver...herkes konuştuğuyla kalır...
kayınvalideydi değilmi sorun...?
kizlar 50 gr seker yuklemesinin sonuclarini aldim. 88 (aralik 70-100) - 146 (aralik 120-170) bu isten yirttim yani anlayacaginiz. :)))) insallah yuklemeye girecek arkadaslarinda ve sonuc bekleyen arkadaslarinda iyi cikar.
Kızlar yarın Şeker yÜklememİz var dua edİn ne olur ben sabahları Çok fazla bulantı Çekİyorum aÇ karınla nasıl oılucak bİlmyorum
az önce bir müşteriyi arayacaktım...Merhabalar ben AYFER diyeceğime ben PANCUBEN dedim yaaaa amma alıştım bu nickle konuşmaya sizin yazdıklarınızı içimden okuyorum yaaa tlfda açarken ben PANCUBEN dedim yuhhh bana beni bu kadar etkilediniz yani hem iş hem sizler hemde meleğim ama güzel şeyyy yaaaa ........
kızlar benim kafam cok karıstı lutfen yardım edin,
benim degerlerim 60 acken, 50 grm yuklemeden sonra ise 87 cıktı , cok dusuk degıl mı bu sonuclar ?
bı sorun olur mu doktoruma sonucları daha gosteremedimm ben :sinifsinif::sinifsinif:
az önce bir müşteriyi arayacaktım...Merhabalar ben AYFER diyeceğime ben PANCUBEN dedim yaaaa amma alıştım bu nickle konuşmaya sizin yazdıklarınızı içimden okuyorum yaaa tlfda açarken ben PANCUBEN dedim yuhhh bana beni bu kadar etkilediniz yani hem iş hem sizler hemde meleğim ama güzel şeyyy yaaaa ........
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alemsin kızz valla kaydirigubbakcemile3
kadın sasırmadı mı :dance:
:)))))))) alemsin....
kizlar 50 gr seker yuklemesinin sonuclarini aldim. 88 (aralik 70-100) - 146 (aralik 120-170) bu isten yirttim yani anlayacaginiz. :)))) insallah yuklemeye girecek arkadaslarinda ve sonuc bekleyen arkadaslarinda iyi cikar.
canım güzel tavsiyelerin için sana teşekkür ederim
ulan zilli hatunlar delikafadulden sizden de duyarım böyle bi oburluk o zaman sorarım ama size ne dalga gçeiyorsunuz yaaa naniknanik delikafaduldendelikafadulden yedim işte acıkmıştımda mutfakta masanın üstünde onalrı ocakta da çayı görğnce dayanamadım valla bi baktım hepsi bitmiş delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden annemde kız ben akşam çocukalra verecektim onalrı 5 çocuğun yiyeceğini senin zilli tek başına mı yedi diye dalga geçti
Ben de 10 yılın ardından 4 aycık evde olacağım, eğer işten atmazlarsa...
Sabırsızlıkla bekliyorum :)
bizim mali idari işler müdürü artık gönderelim seni diyor bende dedim ki temelli ise olur verin haklarımı hemen çıkayımd edim.Doğum iznimi ne kadar geç alırsam sağlıklı haberlerini alayımda önce OCAK sonu Şubat Başı gibi izne ayrılırım dedim.6 ay alcam ben 1 ay senelik izin 1 ayda ücretsiz olmak kaydıyla toplam 6 ay ...4 aylık meleğimi nasıl bırakabilirim ki?
ay seninkidemi geliypr..ben bıktım iyie yaaa...hala gitmediler..bir hafta daha burdalarmış sanırım aralarında konuşurken duydum..ya vallahi çok yoruluyorum yaaa..sıkıldım iyiçe!birde gelinçe akrabalarını flaan çağırmıyorlarmı?gıçıklar yaaa
Geliyor valla, ilk günden tuz dökücem ayakkabısına kötükedihüso
benim degerlerim 60 acken, 50 grm yuklemeden sonra ise 87 cıktı , cok dusuk degıl mı bu sonuclar ?
bı sorun olur mu doktoruma sonucları daha gosteremedimm ben :sinifsinif::sinifsinif:
Canım doktoruna göster, ihmal etme. Ama düşük olması problem değil diye biliyorum ben. Benim hamilelikten önce hep öyle çıkardı sonuçlarım.
kızlar merhaba...sabah bi kalktım elim ayağım yüzüm davul gibi şişmiş çok korktum hemen doktorumu aradım benden albümin,protein vs bir sürü testler istedi yaptırdım hemen çok şükür normal çıktılar tuzu kesinlikle yasakladı tuzdan oluyormuş bende akşam turşu yemiştim sabah o yüzden o kadar çok şişmişim töbe ettim turşu yemeyedelikafadulden yani aklınıda bulunsun tuzu fazla kaçırmamaya özen gösterin şekerler..
Çok geçmiş olsun...
Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 Şeniz
canım maşşalah çok sevindi msnein adına ama yazdığına ralık ban biraz garip geldi benim aç 84 tok 156 çıkmıştı galiba ve doktorum şekerin yüksek diye 100 gr olanı istedii bide o kadar korkuttu beninasıl yaaa amaaannn be biş ianlamıyom bunalrdan yawww :):)):
:)))) cok guldum yaa :))) pancuben hanım kaydirigubbakcemile5
seker yukleme testini yaptıranlar.. benim bildigim kadarıyıla 50lik yuklendikten sonra 140tan fazla cıkmaması gerekiyor.. cıkarsa yeniden test yapılıyor.. dr a gosterin siz yinede
benim 130 cıktı buna bile dikkat etmen gerek dedi..
Canım 1 saat sonra en fazla 140 olması lazım diye biliyorum ben, iyice bir araştır istersen.
hadi gözün aydın olsun tatlım bana ve herkese de güzel sonuçlar kısmet olsun inşallah
kızımın park yatağı geldi kızlarrrrr:) çok basit kuruluyomuş 2 dakikamı almadı tek başıma kurdum çok güzel oldu :) babası gördü dioki onu şu yatağın sol tarafına al yanımda yatıcak kızım dedim ollllldu gece sen kalkıp emzirirsin, yada üztünden atlarız bişi olmaz dedim:)))
akannehir akannehir akannehirsağol cnm biz çok iyiz Allah a şükürler olsunn.
kız ne var 5 halleyde bende yerimm :)) ben sabahları çifli ekmegi bitiriyom valla .mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3canım güzel tavsiyelerin için sana teşekkür ederim
ulan zilli hatunlar delikafadulden sizden de duyarım böyle bi oburluk o zaman sorarım ama size ne dalga gçeiyorsunuz yaaa naniknanik delikafaduldendelikafadulden yedim işte acıkmıştımda mutfakta masanın üstünde onalrı ocakta da çayı görğnce dayanamadım valla bi baktım hepsi bitmiş delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden annemde kız ben akşam çocukalra verecektim onalrı 5 çocuğun yiyeceğini senin zilli tek başına mı yedi diye dalga geçti
:roflol:az önce bir müşteriyi arayacaktım...Merhabalar ben AYFER diyeceğime ben PANCUBEN dedim yaaaa amma alıştım bu nickle konuşmaya sizin yazdıklarınızı içimden okuyorum yaaa tlfda açarken ben PANCUBEN dedim yuhhh bana beni bu kadar etkilediniz yani hem iş hem sizler hemde meleğim ama güzel şeyyy yaaaa ........
güle güle kullanın inş.kızımın park yatağı geldi kızlarrrrr:) çok basit kuruluyomuş 2 dakikamı almadı tek başıma kurdum çok güzel oldu :) babası gördü dioki onu şu yatağın sol tarafına al yanımda yatıcak kızım dedim ollllldu gece sen kalkıp emzirirsin, yada üztünden atlarız bişi olmaz dedim:)))
kızımın park yatağı geldi kızlarrrrr:) çok basit kuruluyomuş 2 dakikamı almadı tek başıma kurdum çok güzel oldu :) babası gördü dioki onu şu yatağın sol tarafına al yanımda yatıcak kızım dedim ollllldu gece sen kalkıp emzirirsin, yada üztünden atlarız bişi olmaz dedim:)))
arkadaslar farkettiyseniz ozellikle referans araliklarinida yazdim ben oraya. cunku her hastanenin her labaratuarin referans araliklari ayni olmuyor. bi de benim yuklemem ac karnina yapilmadi. aksam yaptirdim ben. doktorum dun arayip sonuclarimin iyi ciktigini soyledi. bende bugun hastaneyi arayip sonuclarimi fakslattirttim direk kendim goreyim diye :))))
sagol canim benim. insallah sende guzel sonuclar alabilirsin.
akannehir akannehir akannehir
bi ben varamadım şu hamileliğin tadına yaa :umursamaz:
Ben tam varacaktım ki, diyet başladı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?