2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar hihoyyyt
Bugun erken kalktım daha dogrusu uyuyamadım sabaha kadar olmadık kısıler ruyama salca oldu kafamçokkarıştı afakanlar basıyor sabaha kadar saga don sola don artık uyku da bıttı.
Bide kızlar esım ıse gıttıkten sonra sabah 8 den sonra yanı sankı ben uyumaya calısırken odada bırılerı gezıyor gıbı gelıyor korkumdan gozumu bıle acamıyorum.Acayıp seyler gelıyor aklıma benı öldürmeye geldiler falan diye ya.:sinifsinif: NE YAPICAM BEN.

ablamın bebeği son haftasına kadar 3750 -3850 diye gözüküyordu ultrasonda ama yegenim 4100 gr doğdu değişme olasılığı oluyor canımmm....

günaydın bütün güzel anneler.okuduğum kadarıyla herkes iyi sevindimopuyorumnanaktan.

Seyyalciğim ve Ynur doktordan güzel haberler getirmişler ikinizinde gözü aydın kızlar.

günaydın kızlarrr hihoyyyt
dun aksam da disimin agrısı uyutmadı beni, sabah ise gelirken disinol die bisi var ondan aldım, solüsyon disine suruyorsun hafifletiyormus agrısını, bir onu denicem bakalım ise yarıcak mı

ablamın bebeği son haftasına kadar 3750 -3850 diye gözüküyordu ultrasonda ama yegenim 4100 gr doğdu değişme olasılığı oluyor canımmm....

kilo tahmininde, ultrasonda en az +-%10 yanılma payı olabiliyor zaten...
bakalım bizimkiler ne çıkacak :)
sağlıklı olsunlar da...

esnemekten ağzım yıtılacak çok uykum var çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
uyu beeee tutanmı war işin gücün yatmak zaten ohhh hayat senin hayatın walla
ahh kader arkadaşım benim sendemi katıldın aramıza o dişinol bnde war bnde denemiştim ama bana fayda etmedi karanfilli kokulu bişi kürdan we pamuğu war ağryan bölceye sürüyosun geçici uyuşturuyomuşşş ama beni uyuşturmadı geçmiş olsun cnm
paranoyakkkk seniiiiikaydirigubbakcemile3

Al benden de okadar 2 aydan beri aynen geceleri çektiğim olay benim hep standart Yemek yedikten sonra 1-2 saat hiç uzanmamaya çalışıyorum ama ne olursa olsun önce acı su sonra maalesef kusuyorum.Miğdeye baskı yapıyor bebeklerimiz ne yesem çıkarıyorum...Boğazım tahriş oldu kanamaya bile başladı kuru öksürükte çabası Rennie Duo sadece 1 saat fayda ben kustuktan sonra ılık süt içiyorum o rahatlatıyor beni....

selinius bebişler nasıl senin hazırlıklar ne durumda

canım leblebi ye fazla kavrulmamış olanından berde elma bana iyi geliyor yanmalaırm geçti kızartma türü yeme çikolata portakal domates yasak

günaydın bütün güzel anneler.okuduğum kadarıyla herkes iyi sevindimopuyorumnanaktan.

Seyyalciğim ve Ynur doktordan güzel haberler getirmişler ikinizinde gözü aydın kızlar.

saol canım evet güzel geçti muayenelr çok şükür...

hasret0587 Alıntı:

uyu beeee tutanmı war işin gücün yatmak zaten ohhh hayat senin hayatın walla

kuşum sen karıştırdın herhalde nasıl yatayım ben yawww aboneler durmuyor yazmak bile iki saatimi alıyor bir kelime yaz bir abone al :)::)

Ahh Handecim, senin de mi dişin tuttu
Çok geçmiş olsun, diş ağrısı çok fenadır gerçekten...
İnşallah Dişinol'un faydasını görürsün...

esnemekten ağzım yıtılacak çok uykum var çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sorma Seyyalcim ya, sabahları zombi gibi kalkıyorum.
Bu saatlerde biraz kendime geliyorum.
Öğle yemeğini yedikten sonra bir uyku basıyor ki, göz kapaklarıma kibrit çöpü taksam yeridir...
Gece uyuyamayıp, bir de sabah ezanı ile kalkmak zorunda olunca, kaçınılmaz...

Canım benım 3. aydan sonra basladıydı yanmam sıcak hıc bırsey yıyıp ıcemıyodum bılırım ne kadar zor oldugunu gece uyurken yastaıgın yuksek olsun bıde sol tarafına yat bana ıyı gelıyordu.

Bide mide yanması mide ekşimesinden kaynaklanıyormus yedıklerıne dıkkat et asıtlı,yaglı.salcalı,acılı vb. seyler yememeye dıkkat et canım herkese Allah kolaylık wersın arkadaslar ben yemek yıyım acıktım sonra da temızlık benı bekler herkese hos sohbetler gorusuruz hepinizi opüyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…