- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.481
bosna bebiş doğsunda yatakta yatmaz zaten hep bizim yanımızda olur çantada 1 günde halledilir
pancubenbende 4kg doğmuşum annem en kolay seni doğurdum diyor teyzemde kilolu bebek daha rahat doğuyor diyor ya bunlar benimi kandırıyor acaba delikafadulden
hasretçim ya ilk zamanlar 1 hafta önden gidiyor diyorde sonra haftasıyla uyumluydu 28 haftalara geldiğimde başka doktorda 30 haftalık gördü bizde hep önden gidiyor zannediyorduk belkide 1 hafta önden gidiyordur ben iznime 2 hafta var diye düşünürken dr dolmuş haftan dedi bende izne ayrıldım yani her iki drda büyük gördü benim doktorda prof hastane başhekimi iyi bir doktor bende devam ediyorum ona
selkiehaklısın doğunca belli olur artık ultrason tabiki tahmini çarpıp boyunu kilosunu tahmin ediyor
ablamın bebeği son haftasına kadar 3750 -3850 diye gözüküyordu ultrasonda ama yegenim 4100 gr doğdu değişme olasılığı oluyor canımmm....
günaydın kızlarrr hihoyyyt
dun aksam da disimin agrısı uyutmadı beni, sabah ise gelirken disinol die bisi var ondan aldım, solüsyon disine suruyorsun hafifletiyormus agrısını, bir onu denicem bakalım ise yarıcak mı
%70 yarıyor canım eşim kullanmıştı tavsiye ederim
uyu beeee tutanmı war işin gücün yatmak zaten ohhh hayat senin hayatın wallaesnemekten ağzım yıtılacak çok uykum var çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ahh kader arkadaşım benim sendemi katıldın aramıza o dişinol bnde war bnde denemiştim ama bana fayda etmedi karanfilli kokulu bişi kürdan we pamuğu war ağryan bölceye sürüyosun geçici uyuşturuyomuşşş ama beni uyuşturmadı geçmiş olsun cnmgünaydın kızlarrr hihoyyyt
dun aksam da disimin agrısı uyutmadı beni, sabah ise gelirken disinol die bisi var ondan aldım, solüsyon disine suruyorsun hafifletiyormus agrısını, bir onu denicem bakalım ise yarıcak mı
paranoyakkkk seniiiiikaydirigubbakcemile3Günaydın kızlar hihoyyyt
Bugun erken kalktım daha dogrusu uyuyamadım sabaha kadar olmadık kısıler ruyama salca oldu kafamçokkarıştı afakanlar basıyor sabaha kadar saga don sola don artık uyku da bıttı.
Bide kızlar esım ıse gıttıkten sonra sabah 8 den sonra yanı sankı ben uyumaya calısırken odada bırılerı gezıyor gıbı gelıyor korkumdan gozumu bıle acamıyorum.Acayıp seyler gelıyor aklıma benı öldürmeye geldiler falan diye ya.:sinifsinif: NE YAPICAM BEN.
Offf Kizlar ya...ben bu mide yanmasindan cektigim kadar baska hic birseyden cekmiyorum.
5de midemin yanmasiyla uyandim yine,
kalkip biraz dik oturayim belki gecer dedim tam oturdum
oldugu gibi hersey agzima gelmeye basladi.
Tuvalete zor yetisdim. o kadar cok kusdumki yine.
Hamilelik boyunca hic bulanti yasamadim ama bu mide yanmasi beni zorla kusduruyor.
Ne yapacagimi sasirdim artik. Rennie Duo felan artik fayda etmiyor.
canım leblebi ye fazla kavrulmamış olanından berde elma bana iyi geliyor yanmalaırm geçti kızartma türü yeme çikolata portakal domates yasakOfff Kizlar ya...ben bu mide yanmasindan cektigim kadar baska hic birseyden cekmiyorum.
Hamilelik boyunca hic bulanti yasamadim ama bu mide yanmasi beni zorla kusduruyor.
günaydın bütün güzel anneler.okuduğum kadarıyla herkes iyi sevindimopuyorumnanaktan.
Seyyalciğim ve Ynur doktordan güzel haberler getirmişler ikinizinde gözü aydın kızlar.
hasret0587 Alıntı:
uyu beeee tutanmı war işin gücün yatmak zaten ohhh hayat senin hayatın walla
günaydın kızlarrr hihoyyyt
esnemekten ağzım yıtılacak çok uykum var çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Offf Kizlar ya...ben bu mide yanmasindan cektigim kadar baska hic birseyden cekmiyorum.
ay varya doğurunca en çok bu hareketlerini özleyecem bu bebeklerin öyle hoş ki kudurdular yine :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?