2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Teşekkür ederim bosnacım.Neyseki sorun yok dedi doktorumuz

canım geçmiş olsun kıyamam ya neden olduki ve nasıl bişey kasılmalar çokmu sertleşti göbiş canım benim inşallah bişey yoktur geçmiş olsun :Saruboceq:
Evet canım baya taş gibi oluyordu
EYLÜLCE canım geçmiş olsun..ara ara sancı olabilir üzme kendini.üzüntüden daha kötü olursun sen de bebeğin de.dikkatli olmamız gerek yorma kendini yat dinlen.acil şifalar diliyorum canım
Evet canım doktorum da aynısını soyledi hatta canını sıktınmı falan dye sordu.
günaydın herkese canlar...

EYLÜLCE iyi haberlerle gel inşaallah canım geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım

günaydın herkese a.s.

Eylül_ce çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur vaktinde gelir bebişin
İnşallah canım hepimizin bebişleri zamanında ve sağlıkla gelsinler
canim umarim bir aksilik cikmaz Allahin izniyle. sen icini ferah tut.
Çok sukur canım bır sorun yok dedi doktorumuz
günaydın kızlar nasılsınız?

eylülçe hüzel haberlerle gel inşallah..sen içini ferah tut bençe yalançı sançıdır onlar...
Sanırım yalancı sancıydı selkie evet
Senınkıde gectımı peki canım

TÜNAYDIN ANNELER;
Sabahtan beri işim vardı o yüzden anca bakabiliyorum her ne kadar açık olsa da ..Geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir....bende sadece halsizlik var ve kolumu kıpırttadacak halim yok .....Bebeğim dünden beri maşallah çok hareketli onun yapmış olduğu hareketler karnımı da geriyor....Uykum var sanki gözümü kapatsam uyuyacağım.....Kendimi halsiz hissediyorumm:a015::a015::a015:

Yaptımm teşekkür ederim Bosnacım
canım kaç çıkıyor şekerin?biliyorsun pek çok şey etkiliyor şekerimizi su içmeyi falan ihmal etmiyorsun değil mi..

canım gözün aydın cok sevindim..strest yoklmaz:
Evet stres ve yorgunlukda yok artık dikkat edicez.

ALLAH yardımcımız olsun..ben gidip biraz uzansam çok iyi olur kızlar.. kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

canım kaç çıkıyor şekerin?biliyorsun pek çok şey etkiliyor şekerimizi su içmeyi falan ihmal etmiyorsun değil mi..

canım gözün aydın cok sevindim..strest yoklmaz:

Canım sabah açlık iyiydi.
Sabah tokluk 125 çıktı.
Öğlen açlık 109.
Tokluk ne çıkacak bakalım...
Suyu biraz azalttım farkında olmadan galiba, ondan mı acaba ?
Napıyım şimdi ben?

Merhaba annecikler...
dün gece rüyamda nefes alamıyordum... sonra bir uyandım sırt üstü yatmışım ondan nefes alamıyormuşum. soluma yattım da rahatladım. zaten geceleri bebeğe masal okurken de nefes nefese kalıyorum. babsına okutuyorum. yalnız bizim kız baba okuduğunda bir hareketler, şveler,cilveler babaya yavaş yavaş kıskanmıyorum da değil yani klava: plasentanın kime bağlı olduğunu unuttu galiba benim zilli kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

Bizim kız da akşam olup da babasının sesini duyunca içerde horon tepmeye başlıyo...
Kızlar daha şimdiden babalarına düşkün oluyolar demekki..

Canım sabah açlık iyiydi.
Sabah tokluk 125 çıktı.
Öğlen açlık 109.
Tokluk ne çıkacak bakalım...
Suyu biraz azalttım farkında olmadan galiba, ondan mı acaba ?
Napıyım şimdi ben?

canım bol su iç kaçamak ta yapma:)) cok da yüksek değil korkma stres falan da etkiliyor ya ..yürüyüşlere başlasak iyi olacak bosnacım..ben ihmal ediyorum valla

kıs ağlama dur az kaldı hormonlar dağıttı bizi biz herşeyi bi arada yaşadık böyle oldu fıstığım benim gelince bak gör kocanın gözleri yterinden ırlayacak mevlam oanrla lousalıkta sabır versin :):):)

yumurta da protein var 2 çeşit peynir sütlü mamül yaniii çayda içmişsennnn eğer yada süt

Valla yasaklılar listesinde yok ki bunlar...
Yanında bişi içmedim, sonra meyve ile ayran içtim.
Süt ürünleri şeker emilimini dengelediği için bolca veriyor zaten.
Aman anlamadım ya, nerdeyse aç yaşıyorum, hala düzene girmedi.
Bakalım, bugün bitsin de, yarın da böyle devam ederse sorarım doktora...

Bizim kız da akşam olup da babasının sesini duyunca içerde horon tepmeye başlıyo...

Hadi sizinkiler kız, babaya düşkün...
Benim sıpaya ne oluyor :)
Akşam olup da babasının sesini duyunca dört dönüyor karnımda velet...
Hani erkek çocuklar anneye düşkün olurdu :)

Hadi sizinkiler kız, babaya düşkün...
Benim sıpaya ne oluyor :)
Akşam olup da babasının sesini duyunca dört dönüyor karnımda velet...
Hani erkek çocuklar anneye düşkün olurdu :)

Bosnacım seninki anneyle babayı karıştırıyo demekki.. Ağırlığını koy!!!.. :lepi:

frambuaz kullanıcısından alıntı

canım bizimki babası aradığında bile zillerini takıyor :):): geldiğinde düşünemiyorum halini :):):)

canım dur stres yapma oda etkilr olur arada böyle sıkılma hemen inşalallah çabuk düzelir bol su iç bol bol ...

selam kızlar bugün ewdeyim ben 11e kadar uyudum:lepi: şimdi de ewdeyim keyif yapıorum bi uyuşuklukki sormayın gitsin atamıyorum üzerimden kociş dükkanda dün gece barıştık yani o zorla barıştısositososito bnde hadi tepkisiz kalmiiim dedim şimdide bana dokunmuyo oturyo dükkanda bnde tw karşısında meywem, kumandam we laptopum keyif yapıorum:) ohhh

canım bol su iç kaçamak ta yapma:)) cok da yüksek değil korkma stres falan da etkiliyor ya ..yürüyüşlere başlasak iyi olacak bosnacım..ben ihmal ediyorum valla

Hepatitcim haftasonları çok güzel yürüyorum ben.
Ama hafta içi işten döndükten sonra değil dışarı çıkıp yürüyüş yapmak, evde mutfaktan salona gidecek halim bile zor oluyor valla kaydirigubbakcemile3
İzne çıkınca yaparız da, o zamana kadar ne olacak bilmem...

Bosnacım seninki anneyle babayı karıştırıyo demekki.. Ağırlığını koy!!!.. :lepi:

Şaşkın yaw :asigim:

selam arkadaşlar, nasılsınız.. bir sorum olacak sizlere..bende bazen özellikle de sabahları aniden 1-2 damla su gibi sıvı geliyor ama gün içerisinde birdaha olmuyor.. yada neden olur?

canım bizimki babası aradığında bile zillerini takıyor :):): geldiğinde düşünemiyorum halini :):):)
..

Ben halimden hiç şikayetçi diilim..
Doğduktan sonra da böyle devam ederse babasının tepesinden inmez..
Geceleri kalkıp babası kızının gönlünü yapar artıkım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…