- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.681
Teşekkür ederim bosnacım.Neyseki sorun yok dedi doktorumuzCanım çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Evet canım baya taş gibi oluyorducanım geçmiş olsun kıyamam ya neden olduki ve nasıl bişey kasılmalar çokmu sertleşti göbiş canım benim inşallah bişey yoktur geçmiş olsun :Saruboceq:
Evet canım doktorum da aynısını soyledi hatta canını sıktınmı falan dye sordu.EYLÜLCE canım geçmiş olsun..ara ara sancı olabilir üzme kendini.üzüntüden daha kötü olursun sen de bebeğin de.dikkatli olmamız gerek yorma kendini yat dinlen.acil şifalar diliyorum canım
Teşekkür ederim canımgünaydın herkese canlar...
EYLÜLCE iyi haberlerle gel inşaallah canım geçmiş olsun.
İnşallah canım hepimizin bebişleri zamanında ve sağlıkla gelsinlergünaydın herkese a.s.
Eylül_ce çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur vaktinde gelir bebişin
Çok sukur canım bır sorun yok dedi doktorumuzcanim umarim bir aksilik cikmaz Allahin izniyle. sen icini ferah tut.
Sanırım yalancı sancıydı selkie evetgünaydın kızlar nasılsınız?
eylülçe hüzel haberlerle gel inşallah..sen içini ferah tut bençe yalançı sançıdır onlar...
Senınkıde gectımı peki canımcanm 1 hafta önce bende yasadım bunu yarım saatte bi kasılmalarım oldu korktum erkenmi gelicek diye ama bu haftalardan itibaen yalacı dogum ,kasılmaları baslıyor..tabiki hemen hastaneye gittigfin iyi olmuş..iyi haberlerini beklioruzz
Yaptımm teşekkür ederim BosnacımÇok sevindim canım, gözün aydın.
İnşallah bir daha korkutmaz seni minik...
Magnezyum için telefon açıp bir sor bence, belki bir bildiği vardır doktorunun...
Bu arada birden fazla alıntı yapmak için, alıntılamak istediğim mesajın altındaki MQ tuşuna basman lazım. Alıntı yapmak istediğin bütün mesajlar için bu tuşa basacaksın, en sonuncusunda alıntı yap diyeceksin. Bu kadar...
Evet stres ve yorgunlukda yok artık dikkat edicez.canım kaç çıkıyor şekerin?biliyorsun pek çok şey etkiliyor şekerimizi su içmeyi falan ihmal etmiyorsun değil mi..
canım gözün aydın cok sevindim..strest yoklmaz:
bende de var aynısı var canım(uykusuzluk ta kabuslardan midem rahat şükür.ama karın ağrısı insanı huzursuz ediyor.p.tesi dr randevum sorcam bakalım..
sol yanına yatarak dinlenmeyi dene beni biraz olsun rahatlatmıştı canım
canım kaç çıkıyor şekerin?biliyorsun pek çok şey etkiliyor şekerimizi su içmeyi falan ihmal etmiyorsun değil mi..
canım gözün aydın cok sevindim..strest yoklmaz:
Canım sabah açlık iyiydi.
Sabah tokluk 125 çıktı.
Öğlen açlık 109.
Tokluk ne çıkacak bakalım...
Suyu biraz azalttım farkında olmadan galiba, ondan mı acaba ?
Napıyım şimdi ben?
sabah ne yedin sen önemli olan o geçen seferki gibi hurma filan yemiş olmayasın bakimmm
kaydirigubbakcemile3
Valla yemedim...
2 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 çeşit peynir, 3-4 tane zeytin yedim...
Merhaba annecikler...
dün gece rüyamda nefes alamıyordum... sonra bir uyandım sırt üstü yatmışım ondan nefes alamıyormuşum. soluma yattım da rahatladım. zaten geceleri bebeğe masal okurken de nefes nefese kalıyorum. babsına okutuyorum. yalnız bizim kız baba okuduğunda bir hareketler, şveler,cilveler babaya yavaş yavaş kıskanmıyorum da değil yaniklava: plasentanın kime bağlı olduğunu unuttu galiba benim zilli kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:
Bizim kız da akşam olup da babasının sesini duyunca içerde horon tepmeye başlıyo...
Kızlar daha şimdiden babalarına düşkün oluyolar demekki..
Sabah tokluk 125 çıktı.
Öğlen açlık 109.
Napıyım şimdi ben?
tam yemeğe gider ayak ağlattın beni canım yaaa her zaman olduğu gibi yine hayale daldım offf offff gidiyim aç karnımı doyuruyumda moral olsun yaaaben biraz takıntılıyım canım ondan en ufak bi sivilceye bile takılırım çok fena sayılmam herkes banada aynışeyi söylüyor ama hamilelik hormonları dengemi altı üst etti neyse herkese afiyet olsun görüşürüz yemek dönüşü a.s.
yumurta da protein var 2 çeşit peynir sütlü mamül yaniii çayda içmişsennnn eğer yada süt
Bizim kız da akşam olup da babasının sesini duyunca içerde horon tepmeye başlıyo...
Hadi sizinkiler kız, babaya düşkün...
Benim sıpaya ne oluyor :)
Akşam olup da babasının sesini duyunca dört dönüyor karnımda velet...
Hani erkek çocuklar anneye düşkün olurdu :)
frambuaz kullanıcısından alıntı
bosna kullanıcısından alıntı
Sabah tokluk 125 çıktı.
Öğlen açlık 109.
Napıyım şimdi ben?
canım bol su iç kaçamak ta yapma:)) cok da yüksek değil korkma stres falan da etkiliyor ya ..yürüyüşlere başlasak iyi olacak bosnacım..ben ihmal ediyorum valla
Bosnacım seninki anneyle babayı karıştırıyo demekki.. Ağırlığını koy!!!.. :lepi:
canım bizimki babası aradığında bile zillerini takıyor :):): geldiğinde düşünemiyorum halini :):):)
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?