- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.881
Günaydıınnn fıstık annelerrr a.s.
Ama herkesler uyuduğu için henüz kimseler yok burda.. Bense işyerindeyim çalışıyoruz
Bugün dişçiye gidicem dolguluk bir durum var yapılabilir mi bilmiyorum ama :uhm:
Ayrıca kadife eşofman takımı da bakıcam hastane için, soğuk olacaktır büyük ihtimal, bir takım da kalın bulunsun yanımızda a.s
Günaydıınnn fıstık annelerrr a.s.
Ama herkesler uyuduğu için henüz kimseler yok burda.. Bense işyerindeyim çalışıyoruz
Bugün dişçiye gidicem dolguluk bir durum var yapılabilir mi bilmiyorum ama :uhm:
Ayrıca kadife eşofman takımı da bakıcam hastane için, soğuk olacaktır büyük ihtimal, bir takım da kalın bulunsun yanımızda a.s
günaydın anneleeer
yeni yıl geldi cogumuz dinleniyor sanırım:)
herkes iyidir umarım.. dişci herseyi yapıyor doktordan izin verdigini dair rapor oldugu surece.. benimde disim kırıldı ve curukler cogaldı ama cesaret edemedimdr dan kagıdı aldım ama evde duruyor kaydirigubbakcemile3
dün gece arabayla eve dönerken bir yanık kokusu sormayınderken arabadan dumanlar cıkmazmı o an icinde icimden neler gectiiiiii.. Allahım sana emanetiz sen koru bizleri cıkıp kosasım geldi kii yaptımda gece gece bekledik bi tanıdık geldide eve donduk cok sukur benim yavrucakta karnımda neler yasıyor bu 9 aylık seruvende :)) sıkılmamıstır umarım bu gidisle erkenden geleyim demesinde :)
bi günaydında benden gelsin bakalım kızlra artık ocak ayındayız 2 ay kaldı ay hesebıyla bakarsak
selinius gözün aydın canım
.
teşekkürler selinciimm, umarım hallederlergünaydın canlar geçmiş olsun dimple dolgu yapılıyo bildiğim kadarıyla ama dr un daha iyi bilir tabii :)) hmm ben kalın pijama almadım hastane için hep ince aslında bi kalın da ben mi alsam acaba CADIARZU
gamzecim sanada günaydın dişçiye gidince sorarmısın diş çektrebiliomuyuz benm dişçim 2,3 ay önce gittiğimde hemen gel 7 aydan sonra müdehale edemeyiz demişti? unutmazsan sorarmısın? we geçmiş olsun diyim dolgu için hele bi de o oyma işi yokmu wızzzzzzzzzzz adamı öldürüyo
evet öyledir mutlaka ama ben devlet hast.nde de yapabilirim doğumubu arada hastane odaları cayır cayır hiç kadife falan bakma bnce bn kaç hastane gezdiysem hepsi açmış doğaLGAZI son hız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?