2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz geldiiiiik. Bütün gün gezdik, hava çok güzeldi ama çoook yorulduk. Bebike mothercareden indirimli bir şeyler aldık. Chicco'da işe yarar bir şey bulamadık. ındirimli fiyatı 60 TL idi bir tulumun. Çoğu da büyük zaten.

Ben de kendime çorap alırken Penti'de bir pijama beğendim aldım.

Babacık bana çizme aldı. Bu arada en son çizmeyi aldık. Normalde 37 giyerim, yeni aldıklarım 39 :)) şaka gibi vallahi.

Yaz teyzenin bebeğine hediye de aldık bugün sonunda, yarın göndereceğiz inşallah..

Öpüyoruz sizi. :))

Günaydıınnn fıstık annelerrr a.s.

Ama herkesler uyuduğu için henüz kimseler yok burda.. Bense işyerindeyim çalışıyoruz
Bugün dişçiye gidicem dolguluk bir durum var yapılabilir mi bilmiyorum ama :uhm:
Ayrıca kadife eşofman takımı da bakıcam hastane için, soğuk olacaktır büyük ihtimal, bir takım da kalın bulunsun yanımızda a.s

günaydın canlar geçmiş olsun dimple dolgu yapılıyo bildiğim kadarıyla ama dr un daha iyi bilir tabii :)) hmm ben kalın pijama almadım hastane için hep ince aslında bi kalın da ben mi alsam acaba CADIARZU

bi günaydında benden gelsin bakalım kızlra artık ocak ayındayız 2 ay kaldı ay hesebıyla bakarsak:lepi: bana zaten 2 ay kaldı hatta 40 haftayı beklemeyip gidip 38de doğurursam 40 gün falanhihoyyyt heycanım artıyo sömestr tatilinde annem bizde kalacak we bebişimizin eşyalarını yıkayıp ütülicez şubatın ilk haftası falan, hastane çantamı hazırlarım zaten 1 ay falan kalmış oluyo ideal bi zaman tabii kime anlatıyorum ben herkes yatıyo kimse olmaz bugün de:1no2:

gamzecim sanada günaydın dişçiye gidince sorarmısın diş çektrebiliomuyuz benm dişçim 2,3 ay önce gittiğimde hemen gel 7 aydan sonra müdehale edemeyiz demişti? unutmazsan sorarmısın? we geçmiş olsun diyim dolgu için hele bi de o oyma işi yokmu wızzzzzzzzzzz adamı öldürüyo

bu arada hastane odaları cayır cayır hiç kadife falan bakma bnce bn kaç hastane gezdiysem hepsi açmış doğaLGAZI son hız..

günaydın anneleeer
yeni yıl geldi cogumuz dinleniyor sanırım:)
herkes iyidir umarım.. dişci herseyi yapıyor doktordan izin verdigini dair rapor oldugu surece.. benimde disim kırıldı ve curukler cogaldı ama cesaret edemedim dr dan kagıdı aldım ama evde duruyor kaydirigubbakcemile3

dün gece arabayla eve dönerken bir yanık kokusu sormayın derken arabadan dumanlar cıkmazmı o an icinde icimden neler gectiiiiii.. Allahım sana emanetiz sen koru bizleri cıkıp kosasım geldi kii yaptımda gece gece bekledik bi tanıdık geldide eve donduk cok sukur benim yavrucakta karnımda neler yasıyor bu 9 aylık seruvende :)) sıkılmamıstır umarım bu gidisle erkenden geleyim demesinde :)

hahahaha paranoyak annler araba yanmadı ya hemen ne koştun bea:) bu hamilelik hepimizde yan etkiler yaptı walla:jeyyar:

günaydın kızlar.nasılsınız.....
evet hasret hastane odaları çok sıçak oluyor ama çıkışta kadife eşortman iyi olur....

bir nokta oda takımınız çoook güzelmş...güle güle kullanın....

çanım geçmiş olsun..verilmiş sadakanız varmış...

günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan
hepinize tekrardan, bebsilerinizle beraber cok guzel bir yıl gecirmenizi diliyorum, bende isyerındeyim bugun ama allahtan yarım gun, 12 de cıkıcam...zemuszemus

bi günaydında benden gelsin bakalım kızlra artık ocak ayındayız 2 ay kaldı ay hesebıyla bakarsak

anam baya az kalmış gerçekten yaw eee ben herşeyi yaptım yapcak bişi de kalmadı nasıl geçecek zaman gerçi zaten hareket edemiyorum o ayrı ama kaydirigubbakcemile3 kocaman oldum Allahıııım

ay kızlar bu arada hamileliğimin başından beri kullandığım iğnem clexane kesildi artık öyle rahatladım ki yer kalmamıştı her yanım mosmordu doğuma kadar anca geçer herhalde

günaydın canlar geçmiş olsun dimple dolgu yapılıyo bildiğim kadarıyla ama dr un daha iyi bilir tabii :)) hmm ben kalın pijama almadım hastane için hep ince aslında bi kalın da ben mi alsam acaba CADIARZU
teşekkürler selinciimm, umarım hallederler
bence çantada bulundurmakta fayda var vereliniortak

inş. unutmazsam :)) tabi sorarım hasretçim
umarım çok sıkıntı çekmem ya
bu arada hastane odaları cayır cayır hiç kadife falan bakma bnce bn kaç hastane gezdiysem hepsi açmış doğaLGAZI son hız..
evet öyledir mutlaka ama ben devlet hast.nde de yapabilirim doğumu
oranın durumu hiç belli olmaz, bulunsun yerimseniben

selam kızlar nabersiniz
biz kocişle uyuyup duryoruz Allah'a şükür uykular tam gaz devam
bebişişn hareketleride artık daha az hissediliyor
sizlerinde öylemi
selinus bende 10 gün iğne yaptırırdım sonra aşılama geçen eşim 1 tane ağrı kesici iğne olmuş senin çektiklerini anladım diyor nerden 1 iğneyle anlaşılacak şeymi

herkese selammopuyorumnanaktan..ve herkese iyi haftasonları...kızlar dün esimle biraz gezip alışveriş yapalım dedik 2 saat ayakta kalmışım o an anlamadım eve geldim gene 10 dk da bir kasılma ve karnımda sertlikler yasadım cok korktum ama neyseki biraz dinlenince gecti yavas yavas..anladımki artık cokta uzun yürüyüşler gelmiyo bu aylardan sonra..1 satten fazla yürüyüşe yasak getirdim kendimelmaz:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…