2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman yaww çıkıştada otobüs beklemicez ya arabaya binip kapıda incess alırız üstümüze montumuzu şalımızızemuszemus

bizimki şuan çıkacakmış gibi baskılar yapıyor

selam anneler..
biz geldik..bende eşimle dün bebek odalarına baktık, baya yürüdük yine yolda kasılmam oldu, akşam 8 de yataga zor attım kendimi, şimdi şükür iyiyim..

biz şimdiden teşekkür ediyoruz canan teyzemize.tabii geldiğinde teşekkürlerimizin devamı olacak :))
güle güle kullansın bebeğin arkadaşım.
geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun.
ikiside çok güzel.yeşil olan büyük sanırım daha kullanışlı olur ama beyaz da çok güzel:asigim:.

ikiside çok hoş oda büyükse yeşil olan bence
oda büyük deil cnm olursa iki kapılı olcak dolap..
ikiside güzel ilkini büyüncede kullanabilir diğeri 3,4 yaşına kadar.
bende aynı fikirdeyim ama üstüne lake boyamaları koydurmasam kullanılabilir...
ikiside çok güzel.yeşil olan büyük sanırım daha kullanışlı olur ama beyaz da çok güzel:asigim:.

ahhh ahhhh keşke büyük olsa odam ne güzel takımlar var .. ama hem alçak hemde küçük odam..:çok üzgünüm:

can sıkıntısından ay ay geziorum ekim we kasım bebeklerine baktım hepsi birbirinden güzeller allhım çok merak ediorum banamı babasınamı benzeyecek yada alakasız birilerinemi aman halasına babannesine benzemesinde!!!

Bir_Nokta, güle güle kullanın arkadaşım, çok güzelmiş odanız.

Tşkler canlarım a.s.a.s.a.s.a.s.

ay kızlar bu arada hamileliğimin başından beri kullandığım iğnem clexane kesildi artık öyle rahatladım ki yer kalmamıştı her yanım mosmordu doğuma kadar anca geçer herhalde

canım gözün aydın.....

aman yaww çıkıştada otobüs beklemicez ya arabaya binip kapıda incess alırız üstümüze montumuzu şalımızızemuszemus

bizimki şuan çıkacakmış gibi baskılar yapıyor

ya bende ilkinde paltomu takıp çıkmıştım hastaneden...

selam anneler..
biz geldik..bende eşimle dün bebek odalarına baktık, baya yürüdük yine yolda kasılmam oldu, akşam 8 de yataga zor attım kendimi, şimdi şükür iyiyim..

kızlar artık uzun süre gezmeye gelmiyor dün bende annemle gezdim ,biraz fazla dolaştık akşam bende erken doğuma gideceğim sandım....çok sancım oldu...ama bu gün iyiyiz....

Tşkler canlarım a.s.a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktan

ben park yatak aldım cnm stork garden lüx park yatak kendim taşıdım kendim kurdum we geri topladım gayet güzel çok beğendim kumaşıda kaliteli fiyatıda uygun we sağlam bişey bi bak istersen

merhaba arkadaşlar aranızda gebelik şekeri testini yaptırmayan veya yeni yaptıracak olan varmı yaptıranlar kaçıncı haftada yaptırdılar bilgi verirseniz sevinirim

cok tsk ederim arkadaslar iyi dilekleriniz icin:) buna sukur gercekten..

biz bugun besigimizi begendik.. sadece besik ve sifonyer olacak insallah (askerlik sonrasındada tasınma isleri olacagı icin odaya bakmadım onlarda ilerde olur hayırlısıyla:)
bi hafta icinde evimizde olacak o olunca artık bebegi beklemesi dahada zevkli olacak.. esyalarını hazırlamak cok zevkli ..
yolculugumada 1 ay kaldı tam :bbo:

Eftelcim yesil olanı benimde daha bi hosuma gitti simdiden hayırlı olsun:)

ewet 28 haftaya kadar yapılıyor, önce aç karnına kan we idrar alınıyor sonra şekerli su içiriyolar 1 saat sonra yine idrar we kan weriosun.. ben 2 saatlik olmuştum 75gr yüklendi normal çıktı ama genelde 1 saat yapıolar.

merhaba arkadaşlar aranızda gebelik şekeri testini yaptırmayan veya yeni yaptıracak olan varmı yaptıranlar kaçıncı haftada yaptırdılar bilgi verirseniz sevinirim

28+5 de yaptırdım ac karnına 50 gr glikoz ve limonu su ıle karıstırıp içiyorsun sonrada 1 saat hiç birşey yiyip içmeden az hareket ederek bekledıkten sonra kan verıyorsun.

Ben böyle yaptırdım

opuyorumnanaktan hu huuuuu opuyorumnanaktan
kimse yokmu
günaydın

hasret eniştemde aman kardeşime benzemesin dedi şimdi kızı kız kardeşi gibi miniş kaldı

arkadaşlar park yatak alan var mı? ben biraz küçük olsun istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum...
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > Pierre Cardin-CAZAL Park Yatak 70-110 cm
bu sitedeki modeli çok beğendim
bunun 60cm lik fiyatı daha uygun istersen bir göz at

günaydın fulyacım yine sabahçıyız:) kızım yine karnımı üstten alttan gerdiriyo oturamıyom walla her tarafıma batıyo
ay yok bana benzesin yada patlak gözlü babasına gerisini istemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…