- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.901
aman yaww çıkıştada otobüs beklemicez ya arabaya binip kapıda incess alırız üstümüze montumuzu şalımızızemuszemusgünaydın kızlar.nasılsınız.....
evet hasret hastane odaları çok sıçak oluyor ama çıkışta kadife eşortman iyi olur....
bir nokta oda takımınız çoook güzelmş...güle güle kullanın....
selam kızlar nabersiniz
biz kocişle uyuyup duryoruz Allah'a şükür uykular tam gaz devam
bebişişn hareketleride artık daha az hissediliyor
sizlerinde öylemi
selinus bende 10 gün iğne yaptırırdım sonra aşılama geçen eşim 1 tane ağrı kesici iğne olmuş senin çektiklerini anladım diyor nerden 1 iğneyle anlaşılacak şeymi
biz şimdiden teşekkür ediyoruz canan teyzemize.tabii geldiğinde teşekkürlerimizin devamı olacak :))Biz geldiiiiik. Bütün gün gezdik, hava çok güzeldi ama çoook yorulduk. Bebike mothercareden indirimli bir şeyler aldık. Chicco'da işe yarar bir şey bulamadık. İndirimli fiyatı 60 TL idi bir tulumun. Çoğu da büyük zaten.
Ben de kendime çorap alırken Penti'de bir pijama beğendim aldım.
Babacık bana çizme aldı. Bu arada en son çizmeyi aldık. Normalde 37 giyerim, yeni aldıklarım 39 :)) şaka gibi vallahi.
Yaz teyzenin bebeğine hediye de aldık bugün sonunda, yarın göndereceğiz inşallah..
Öpüyoruz sizi. :))
güle güle kullansın bebeğin arkadaşım.
geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun.günaydın anneleeer
yeni yıl geldi cogumuz dinleniyor sanırım:)
herkes iyidir umarım.. dişci herseyi yapıyor doktordan izin verdigini dair rapor oldugu surece.. benimde disim kırıldı ve curukler cogaldı ama cesaret edemedimdr dan kagıdı aldım ama evde duruyor kaydirigubbakcemile3
dün gece arabayla eve dönerken bir yanık kokusu sormayınderken arabadan dumanlar cıkmazmı o an icinde icimden neler gectiiiiii.. Allahım sana emanetiz sen koru bizleri cıkıp kosasım geldi kii yaptımda gece gece bekledik bi tanıdık geldide eve donduk cok sukur benim yavrucakta karnımda neler yasıyor bu 9 aylık seruvende :)) sıkılmamıstır umarım bu gidisle erkenden geleyim demesinde :)
ikiside çok güzel.yeşil olan büyük sanırım daha kullanışlı olur ama beyaz da çok güzel:asigim:.
oda büyük deil cnm olursa iki kapılı olcak dolap..ikiside çok hoş oda büyükse yeşil olan bence
bende aynı fikirdeyim ama üstüne lake boyamaları koydurmasam kullanılabilir...ikiside güzel ilkini büyüncede kullanabilir diğeri 3,4 yaşına kadar.
ikiside çok güzel.yeşil olan büyük sanırım daha kullanışlı olur ama beyaz da çok güzel:asigim:.
Bir_Nokta, güle güle kullanın arkadaşım, çok güzelmiş odanız.
günaydın kızlar.nasılsınız.....
evet hasret hastane odaları çok sıçak oluyor ama çıkışta kadife eşortman iyi olur....
bir nokta oda takımınız çoook güzelmş...güle güle kullanın....
biz şimdiden teşekkür ediyoruz canan teyzemize.tabii geldiğinde teşekkürlerimizin devamı olacak :))
güle güle kullansın bebeğin arkadaşım.
geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun.
ay kızlar bu arada hamileliğimin başından beri kullandığım iğnem clexane kesildi artık öyle rahatladım ki yer kalmamıştı her yanım mosmordu doğuma kadar anca geçer herhalde
aman yaww çıkıştada otobüs beklemicez ya arabaya binip kapıda incess alırız üstümüze montumuzu şalımızızemuszemus
bizimki şuan çıkacakmış gibi baskılar yapıyor
herkese selammopuyorumnanaktan..ve herkese iyi haftasonları...kızlar dün esimle biraz gezip alışveriş yapalım dedik 2 saat ayakta kalmışım o an anlamadım eve geldim gene 10 dk da bir kasılma ve karnımda sertlikler yasadım cok korktum ama neyseki biraz dinlenince gecti yavas yavas..anladımki artık cokta uzun yürüyüşler gelmiyo bu aylardan sonra..1 satten fazla yürüyüşe yasak getirdim kendimelmaz:..
selam anneler..
biz geldik..bende eşimle dün bebek odalarına baktık, baya yürüdük yine yolda kasılmam oldu, akşam 8 de yataga zor attım kendimi, şimdi şükür iyiyim..
opuyorumnanaktanTşkler canlarım a.s.a.s.a.s.a.s.
merhaba arkadaşlar aranızda gebelik şekeri testini yaptırmayan veya yeni yaptıracak olan varmı yaptıranlar kaçıncı haftada yaptırdılar bilgi verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar aranızda gebelik şekeri testini yaptırmayan veya yeni yaptıracak olan varmı yaptıranlar kaçıncı haftada yaptırdılar bilgi verirseniz sevinirim
hasret eniştemde aman kardeşime benzemesin dedi şimdi kızı kız kardeşi gibi miniş kaldıcan sıkıntısından ay ay geziorum ekim we kasım bebeklerine baktım hepsi birbirinden güzeller allhım çok merak ediorum banamı babasınamı benzeyecek yada alakasız birilerinemi aman halasına babannesine benzemesinde!!!
Bebek Yatakları ve park yatakları > Katlanır Park Yataklar > Pierre Cardin-CAZAL Park Yatak 70-110 cmarkadaşlar park yatak alan var mı? ben biraz küçük olsun istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?