- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.921
sizlerede günaydın aldıklarını ekle de bizde gülelim yauww:) ben bebek arabasını bebeğim doğduktan sonraya bırakmak istiyorum 40ı çıktıktan sonra hawalar ısınmış olacak hep beraber gidip almayı tercih ediyorum nasılsa doğar doğmaz gereksinim olan biişey değil bebek arabası
fırsat bulur bulmaz ekliycem hasretcim ben de sabırsızlanıyorum göstermeye:))
bebek arabasını eşim taktı kafaya araştırp duruyokaydirigubbakcemile3alcam bir an önce diye..doğru söylüyorsun cok acil değil..ben çocuğum erken doğra da çıplak kalır diye cok korkuyordum aldık bişeyler şükür:)) daha da lazım galiba..
hastane cıkışı kac tane lazım ki?? bir de aldıklarını kac aya kadar alıyorsun biz hep 0-3 ay aldık..
çok alma çünkü hemen büyüyorlarmış bana öyle dediler ben genelde 3 6 ay aldım hastane çıkışı 5 er tane var benimkilerin ne kadar giyerler hiç bilemiyorum
hastane çıkışı bnde 10lu 1 takım war onu hastaneye gtrcem 3,4 tanede 5li set war onları 40ı çıkana kdar 2 aya kadar giydiriyolarmış. 3-6 ay almayı çok tercih etmiorum zaten 2 aylık olunca çıkarız rahat rahat dışarı alınır herşey mewsim şartlarına göre o yüzden ilk etapta bnde 0,3 ay almayı doğru buluyorum. bol bol çıtçıtlı badi olması lazım ama onlar hep üstünde olacak bnde 9,10 tane uzun kollu aldım bi5,6da kısa kollu war.
arkadaşlar aranızda nefes almakta güçlük çeken varmı ben öleyimde sanki aldığım nefes oksijen az geliyo bana bu durumda olan varmı ne normalmi
arkadaşlar aranızda nefes almakta güçlük çeken varmı ben öleyimde sanki aldığım nefes oksijen az geliyo bana bu durumda olan varmı ne normalmi
canım bende öyle nefes almakta güçlük çekiyorum ve bu normalmiş bebek büyüdüğü için ciğerlere baskı yapıyomuş ve buda bizim nefes almamıza güçlük çıkartıyo hayırlısıyla şu iki ayıda bir atlatsak nefes alamıyorum...
kızlar çok az kaldı geçen sene bu zamanlar gun syıyorduk sımdı bayragı bızden sız devır aldınız hepınıze hayırı dogumlar dılerım
Selam kızlarrr,
Biz bebeğin odasını, yatağını herşeyini, arabasını, oto koltuğunu bile aldık...
Zaten kıyafetleri hazırdı...
Şimdi sterilizatör, göğüs pompası ve biberon alacağım.... Bir iki tane de yeni doğan bez alacağım, sonra bitiyor...
Ağız bezini anneannesi dikiyor... Zannediyorum 2 hafta içinde herşeyi olacak...
Ama gerçekten yorucuymuş...
Hele eşimle birşey almak ölüm... Resmen koşturdu beni... Zaten zar zor yürüyorum...
kızlar bi sorum olucak sizlere
benim nerdeyse son üç gündür göbeğim hep sertleşiyor,nefes alamıyorum,daralıyorum ve karnım hep sert,
ben bu karın sertliğini genelde bebek yer değiştiriyor diye yoruyorum,çünkü ara ara farklı bölgeler sertleşiyor bazen de tüm karnım sice normal mi bu sertlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?