2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar
iyi pazarlar:))
son günlerde pek bakamadım nasılsınız?? biz oğlumla iyiyiz şükür..bu ara çok yaramaz sanki kaburgalarımla oynuyor çok basınç var acıtıyor sıpacım.beğendiği pozisyonu buluncaya dek rahatsız ediyor beni:)) bazen de aşağıya basınc yapıyor sanırım normalmiş..çok yorulmamak gerekiyormuş artıkın. dün biraz gezdik eşimle biraz da alışveriş yaptık:))satıcılar cok güldüler bize acemiliğimize:))
bir de yakında ayrılacağım izne galiba..boşluğa düşmüş gibiyim şimdiden ne yapıcam bilmiyorum..
son olarak bebek arabası bakıyoruz siz ne yaptınız aldınız mı ?
herkesi çok öpeyrumopuyorumnanaktan cenem düştü valla özlemişim sizi:))

sizlerede günaydın aldıklarını ekle de bizde gülelim yauww:) ben bebek arabasını bebeğim doğduktan sonraya bırakmak istiyorum 40ı çıktıktan sonra hawalar ısınmış olacak hep beraber gidip almayı tercih ediyorum nasılsa doğar doğmaz gereksinim olan biişey değil bebek arabası

fırsat bulur bulmaz ekliycem hasretcim ben de sabırsızlanıyorum göstermeye:))
bebek arabasını eşim taktı kafaya araştırp duruyokaydirigubbakcemile3alcam bir an önce diye..doğru söylüyorsun cok acil değil..ben çocuğum erken doğra da çıplak kalır diye cok korkuyordum aldık bişeyler şükür:)) daha da lazım galiba..
hastane cıkışı kac tane lazım ki?? bir de aldıklarını kac aya kadar alıyorsun biz hep 0-3 ay aldık..

çok alma çünkü hemen büyüyorlarmış bana öyle dediler ben genelde 3 6 ay aldım hastane çıkışı 5 er tane var benimkilerin ne kadar giyerler hiç bilemiyorum

hastane çıkışı bnde 10lu 1 takım war onu hastaneye gtrcem 3,4 tanede 5li set war onları 40ı çıkana kdar 2 aya kadar giydiriyolarmış. 3-6 ay almayı çok tercih etmiorum zaten 2 aylık olunca çıkarız rahat rahat dışarı alınır herşey mewsim şartlarına göre o yüzden ilk etapta bnde 0,3 ay almayı doğru buluyorum. bol bol çıtçıtlı badi olması lazım ama onlar hep üstünde olacak bnde 9,10 tane uzun kollu aldım bi5,6da kısa kollu war.

çok alma çünkü hemen büyüyorlarmış bana öyle dediler ben genelde 3 6 ay aldım hastane çıkışı 5 er tane var benimkilerin ne kadar giyerler hiç bilemiyorum

kızlar maşallah bebişler iyi günler de giysin..benim sıpanın 2 tane hastane cıkışı var 3 tane çıt çıtlı body 1 tane tulum...sanırım biraz daha almak lazım..
benim kociş uyandı karnını doyurayım..akşam işe gidiyo:) ohh kafamı dinliycem 15 gündür canıma okudu valla:))
öptüm fıstıklar görüşürüzopuyorumnanaktan

Selam kızlarrr,
Biz bebeğin odasını, yatağını herşeyini, arabasını, oto koltuğunu bile aldık...
Zaten kıyafetleri hazırdı...

Şimdi sterilizatör, göğüs pompası ve biberon alacağım.... Bir iki tane de yeni doğan bez alacağım, sonra bitiyor...

Ağız bezini anneannesi dikiyor... Zannediyorum 2 hafta içinde herşeyi olacak...

Ama gerçekten yorucuymuş...

Hele eşimle birşey almak ölüm... Resmen koşturdu beni... Zaten zar zor yürüyorum...

Son düzenleme:
selam kızlar bizim dün odamız boyandı. akşam perdemiz takıldı. ben 1 hastane çıkışı aldım. en az beş tanede takım. dün akşam hepsini yıkattım. Banyosu için ayaklı küvet aldım. ıstanbuldaki kızlar eminönünde ıdil baby var. oradan tüm banyo için gerekli malzemeleri çok ucuza alabilirsiniz.ayaklı sepetli küvetin ayağının ve küvetini 35 tl ye aldım e bebek ve diğerlerinde 75 tl ucuza yok. çokta yardım ediyorlar. haberiniz olsun öptümm.

merhaba kızlar

wenice de çok güzel indirim var dün bir tane uyku tulumu 3 çıtçıtlı badi bir ayakkabı ve yeleğe 47 lira verdim taksit bile istesem yapacakalrdı yani :) bence mutlaka uğrayın çok cici şeyler var . çok çok ta uygun...
:lepi::lepi::lepi::lepi:

idil baby pahalı cnm, hawuzlu handa ben küweti 9 tlye aldım ayağıda 15mi neydi.

sümeyra kaç haftalıksın sen yıkatma işlerii halletmişsin hemen?

ayrıca ayak bana çok riskli geldi çocuk kayar die zaten korkuyorum yerde yıkarız misler gibi ayak falan e e olmazlmaz:

arkadaşlar aranızda nefes almakta güçlük çeken varmı ben öleyimde sanki aldığım nefes oksijen az geliyo bana bu durumda olan varmı ne normalmi

arkadaşlar aranızda nefes almakta güçlük çeken varmı ben öleyimde sanki aldığım nefes oksijen az geliyo bana bu durumda olan varmı ne normalmi

canım bende öyle nefes almakta güçlük çekiyorum ve bu normalmiş bebek büyüdüğü için ciğerlere baskı yapıyomuş ve buda bizim nefes almamıza güçlük çıkartıyo hayırlısıyla şu iki ayıda bir atlatsak nefes alamıyorum...

evet canım bendede oluyor..selişinde dediği gibi bebişin ciğerlere baskı yapmasından kaynaklanıyormuş....normal yani...

merhaba benim güzel arkadaşlarım,ben perşembe gününden beri evde değildim,kayınvalidemlerde,dışarda gezmelerde derken hep dışardaydık,bizimde yılbaşı gecesi eğelenceli geçti,kocişime ve bebeğimize sarılaraak öpüşerelk geçirdik tam 12 yi :)))
ama hepinizi gerçekten çok özledim,umarım hepnizinde güzel geçmiştir

kızlar bi sorum olucak sizlere
benim nerdeyse son üç gündür göbeğim hep sertleşiyor,nefes alamıyorum,daralıyorum ve karnım hep sert,
ben bu karın sertliğini genelde bebek yer değiştiriyor diye yoruyorum,çünkü ara ara farklı bölgeler sertleşiyor bazen de tüm karnım sice normal mi bu sertlik

kızlar çok az kaldı geçen sene bu zamanlar gun syıyorduk sımdı bayragı bızden sız devır aldınız hepınıze hayırı dogumlar dılerım

Evet az kaldı ya, teşekkür ederiz iyi dileklerin için, Rabbim bebeğine sağlık versin..

Güle güle kullanın, oda takımınız çok hoş..

Selam Sinpac, hayırlı olsun aldıklarınız, güle güle kullanın, odasını babyhope mu aldınız? Ben göğüs pompası olarak Medela nın elektrikli olanını aldım, tavsiye ederim, kullanışlı bişeye benziyor, hazırlıkları tamamlamış olmana sevindim, iyi günlerde kullanın..

Canım, bende aynı durumdayım, nefes almak işkence gibi, sürekli burnum kanamaya başladı birde üstelik..

Bende de var karın sertliği, ve bebeğimi çok aşağıda hissediyorum, aşağıya çok baskı yapıyor, sanki her an çıkacakmış gibi, akıntımda çoğaldı bu aralar..

simenay,cnm benim akıntım yok,
karında sertlik ve nefes almada güçlük çekmeye başladım,ve hep yorgunluk hissi,tabi midemde bazen berbat oluyor,bebeğin hareetlerini geçen haftalara göre bu hafta daha az h,ssedyrum normal midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…