2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar.
Yarın kayınvalidemler geliyormuş, sabahtan beri temizlik yapıyorum. Bir sürü çamaşır yıkadım. Sildim süpürdüm. Ölmek üzereyim, belim kopacak sanki. Birkaç gündür benimki de çok aşağıda, yatmasam çıkacak gibi. Dün yoğun kıvamlı sarımsı bir akıntım da oldu. Korkuyorum açıkçası. ınşallah bir şey olmaz...

Sertlik ve nefes almada güçlük çekmemiz normal diye biliyorum ama sertlik çok fazla ve tüm karnını kaplıyorsa yani kasılma şeklinde ise doktoruna danış bence, bebeğin hareketleri bu aylarda kısıtlanmaya başlıyor, çünkü bebekler büyüdüğü için içerde yerleri daralıyor ve hareket alanları kısıtlanıyor ama benim kız daha bir çoştu sanki bugunlerde, ayağını hissediyorum resmen derimi geriyor ve delip çıkacakmış gibi...

Merhaba Canancım, korkma aynı şeyleri yaşıyoruz bizlerde, geçen hafta 3 gün üst üste misafir ağırladım, deli gibi iş yaptım, akıntımda ondan sonra çoğaldı benim, belim koptu resmen ama dinlenince geçti bel ağrısı, yatınca bebek yukarı doğru çıkıyor evet ama ayakta çok gezinince aşağıdan çıkacakmış gibi oluyor, hayırlısı ile bir kucağımıza alsaydık..

asinazcım ewet belirli bölgeler sertlerşyorsa bebeişin o bölgede toplanıyodur sırtı poposu başı falan geliodur kasılma başka türlü bişeymiş tamamaen rahimin toplanıyormuş elini göbeğine koyduğunda bebek hareetlerinde öle arada bi yawaşlıyor asıl darbelerle sızlanacağın dönem yeni gelecek daha hazırlıklı ol benimki ağlatıyor nerdeyse sürekli geriliyo wuruyo kaburgalarım zedelenecek die korkuyorumdelikafadulden

Merhaba arkadaşlar

Diş dolgumu yaptırdım, ama geçici dolgu.. Ağrı olmazsa kalıcı yapacak
Hasretçim diş çekimini de sordum dr.un izin verdiği sürece çekilebilir, sorun olmaz dedi

Bu arada lcw den bir pijama takımı bir de gecelik aldım hastane için, hem de ikisine 31 tl verdim %50 indirim vardı, haberiniz olsun a.s

Ayrıcaa yağmur arkadaşımın bebişine cicilerini aldım, yarın yollayacağım inş. :lepi:

saol dimplecım o zamn doktra sorayımda izin werirse halledeyim yine başlamadan.
cicilerinin resminide koy görelimopuyorumnanaktan

Canım ya yeni baktım ben 30+6 haftalığım 6 gün çalıştığım için ancak tatillerde fırsat bulabiliyorum. Valla bu gün bebek arabımızı da aldık. çok araştırdım . Bebe conforttun baston modeli puset çıkıp ana kucağı+oto koltuğu takılandan aldık. 673 tl ye bu modelde olanlar çok pahalı eğer düşünen varsa joker mağazalarında indirim var. Tavsiye ederim.

bende dün gece bir öksürük tuttu doğurucam sandım gözlerimden yaşlar geldi attım kendimi lavobaya zor durdurdum gıcığı bu sıralar biraz gribim allahtan sadece öksürük ve burun akıntısı var umrım geçer herkese iyi geceler

iyi geceler kıslarrr:1hug:hepinizi çok özledimmmm
şükür kavuşturanaaa
geçmişe bakayım diycem ama 10 günlük aradan sonra zor gibi görünüyoo
herkes iyidir umarımm yeni yılınızı tekrar kutlarımm sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum
bütün sevdikleriniz ve bebişlerinizle inşallahhh

günaydın anneler......

yılın ilk haftası başladık umarım tüm snee ve bu hafta güzel geçer.....

ynurcummm şafak 13 turkbayragi düşünsene iki hafta bile kalmadı ..... şükür rabbime hadi sağlıkla bekliyoruz artık

günaydın kıslarrr...
ya ankaralılar benim doktor 16 sına saat 14,30 a randevu verdi ne halt yicez şimdi...bu hafta sonu buluşalımmıııı?
havada kötü alışveriş merkezi olsun bence ha?
biz cumartesi doktordaydık tam 1.207 olmuş kızımmm...
hiç yüzünü göstermiyo yaaa.
sinpac medela yı sormuşsun onun kendi yeri var aydoğanların yanında sağlam çorap varya o binanın üst katında daha uyguna alabilirsin diye düşünüyorummm...haa kızımın boynuna kordon dolanmış biliyomusunuz..aklım çıktı neyse konuşuruz.

Yılın ilk iş günündn herkese günaydın,

Geçmişe bakamadım, yılsonu telaşımız bugün de devam edecek malum... Herkes iyidir umarım.

Koca 3 gün tatil geçti, ne kendime ne bebişe hiç birşey almadım, öyle aylak aylak gezdik kocacımla...
Bundan sonraki haftasonlarında çok çalışmalıyım çoookk :)

günaydın çirkin anneler, güzel bebişlerkaydirigubbakcemile3
kızlar walla uyuyamamanın ne demek olduğunu ilk kez bu gece tattım siz anlatrdınız hep amaan sarılın kociişlere uyuyun bee derdim ama yok yani kocişe sarılmak tam tersi dahada bi boğdu beni ewde wolta attım walla haklıymışsınız:bbo: umarım bu gecede tekrarlamaz ben alışık değilim anacım öyle uyuyamamalara falanlülülülülülü
laa seyyal we ynur yediniz harbi harbi askerliğide kız ecccuk kalmış yauw hadi allah kawuştursun göz açıp kapıyıncaya kadar geçsin

günaydın kızlar Dilacım kordon dolanmasının çok tehlikeli olmadığını duymuştum özellikle de görüldükten sonra korkma yawrucum dr un tehlikeli bişi olsa seni eve gönderir mi sadece normal doğuracaksan dikkatli olunması gerekir ki sende dolandığı bilindiğinden sıkıntı çıkmaz

Evet, simenay babyhope aldık...
medela yı nereden aldın, ne kadar tuttu? Başka ne aldın?

Sinpac, ben Medela yı alalı 2-3 ay oldu nerdeyse, İstanbul yolunda A City diye bir alışveriş merkezi var ya, alt katında Botti bebek diye bir mağaza var, oradan aldım, üye kartım var, 120 tl ye indirimli aldım ama sen Dila nın dediği yere bir bak önce orada daha uygun fiyattadır eminim, Medelanın dışında süt saklama kabı da aldım, göğüs pedi v.s. aldım..

Dilacım günaydın, bana uyar bu hafta sonu, diğer arkadaşlara da uygunsa buluşabiliriz, ve evet alışveriş merkezi olsun, kar yağacak gibi...
Bu arada kızına maşallah, yüzlerini göstermiyorlar evet, benim kızda göstermemişti, kordon dolanması hakkında ne dedi doktorun, çok sıkıntı yaratacak bir durum değil diye biliyorum ben, umarım problem olmaz...

Yaaa Hasretcim, bizim çektiklerimizi anladın mı şimdi, ben sabaha kadar dolanıyorum evin içinde, wc ve mutfak arasında özellikle :)) Sanırım bebiş beni uykusuzluğa hazırlıyor diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…