- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.941
simenay,cnm benim akıntım yok,
karında sertlik ve nefes almada güçlük çekmeye başladım,ve hep yorgunluk hissi,tabi midemde bazen berbat oluyor,bebeğin hareetlerini geçen haftalara göre bu hafta daha az h,ssedyrum normal midir
Selam kızlar.
Yarın kayınvalidemler geliyormuş, sabahtan beri temizlik yapıyorum. Bir sürü çamaşır yıkadım. Sildim süpürdüm. Ölmek üzereyim, belim kopacak sanki. Birkaç gündür benimki de çok aşağıda, yatmasam çıkacak gibi. Dün yoğun kıvamlı sarımsı bir akıntım da oldu. Korkuyorum açıkçası. İnşallah bir şey olmaz...
saol dimplecım o zamn doktra sorayımda izin werirse halledeyim yine başlamadan.
cicilerinin resminide koy görelimopuyorumnanaktan
gunaydin annisler artik bebislerimizin dogacaga yila girdik. umarim hepimiz icin en hayirlisi olur. :)))))
Evet, simenay babyhope aldık...
medela yı nereden aldın, ne kadar tuttu? Başka ne aldın?
günaydın kıslarrr...
ya ankaralılar benim doktor 16 sına saat 14,30 a randevu verdi ne halt yicez şimdi...bu hafta sonu buluşalımmıııı?
havada kötü alışveriş merkezi olsun bence ha?
biz cumartesi doktordaydık tam 1.207 olmuş kızımmm...
hiç yüzünü göstermiyo yaaa.
sinpac medela yı sormuşsun onun kendi yeri var aydoğanların yanında sağlam çorap varya o binanın üst katında daha uyguna alabilirsin diye düşünüyorummm...haa kızımın boynuna kordon dolanmış biliyomusunuz..aklım çıktı neyse konuşuruz.
günaydın çirkin anneler, güzel bebişlerkaydirigubbakcemile3
kızlar walla uyuyamamanın ne demek olduğunu ilk kez bu gece tattım siz anlatrdınız hep amaan sarılın kociişlere uyuyun bee derdim ama yok yani kocişe sarılmak tam tersi dahada bi boğdu beni ewde wolta attım walla haklıymışsınız:bbo: umarım bu gecede tekrarlamaz ben alışık değilim anacım öyle uyuyamamalara falanlülülülülülü
laa seyyal we ynur yediniz harbi harbi askerliğide kız ecccuk kalmış yauw hadi allah kawuştursun göz açıp kapıyıncaya kadar geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?