- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.961
tabi tabii hallet diş işini, ama çekimden başka çaresi yok mu :sm_confused:saol dimplecım o zamn doktra sorayımda izin werirse halledeyim yine başlamadan.
cicilerinin resminide koy görelimopuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlımiyi geceler kıslarrr:1hug:hepinizi çok özledimmmm
şükür kavuşturanaaa
geçmişe bakayım diycem ama 10 günlük aradan sonra zor gibi görünüyoo
herkes iyidir umarımm yeni yılınızı tekrar kutlarımm sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum
bütün sevdikleriniz ve bebişlerinizle inşallahhh
ben de yeni yıla hep bu açıdan baktım bu senegunaydin annisler artik bebislerimizin dogacaga yila girdik. umarim hepimiz icin en hayirlisi olur. :)))))
hasret0587 kullanıcısından alıntı
günaydın çirkin anneler, güzel bebişler
kızlar walla uyuyamamanın ne demek olduğunu ilk kez bu gece tattım siz anlatrdınız hep amaan sarılın kociişlere uyuyun bee derdim ama yok yani kocişe sarılmak tam tersi dahada bi boğdu beni ewde wolta attım walla haklıymışsınız umarım bu gecede tekrarlamaz ben alışık değilim anacım öyle uyuyamamalara falan
laa seyyal we ynur yediniz harbi harbi askerliğide kız ecccuk kalmış yauw hadi allah kawuştursun göz açıp kapıyıncaya kadar geçsin
fty kullanıcısından alıntı
gunaydin annisler artik bebislerimizin dogacaga yila girdik. umarim hepimiz icin en hayirlisi olur. :)))))
günaydın kıslarrr...
ya ankaralılar benim doktor 16 sına saat 14,30 a randevu verdi ne halt yicez şimdi...bu hafta sonu buluşalımmıııı?
havada kötü alışveriş merkezi olsun bence ha?
biz cumartesi doktordaydık tam 1.207 olmuş kızımmm...
hiç yüzünü göstermiyo yaaa.
sinpac medela yı sormuşsun onun kendi yeri var aydoğanların yanında sağlam çorap varya o binanın üst katında daha uyguna alabilirsin diye düşünüyorummm...haa kızımın boynuna kordon dolanmış biliyomusunuz..aklım çıktı neyse konuşuruz.
günaydın kıslarrr...
ya ankaralılar benim doktor 16 sına saat 14,30 a randevu verdi ne halt yicez şimdi...bu hafta sonu buluşalımmıııı?
sinpac medela yı sormuşsun onun kendi yeri var aydoğanların yanında sağlam çorap varya o binanın üst katında daha uyguna alabilirsin diye düşünüyorummm...haa kızımın boynuna kordon dolanmış biliyomusunuz..aklım çıktı neyse konuşuruz.
gunaydin annisler artik bebislerimizin dogacaga yila girdik. umarim hepimiz icin en hayirlisi olur. :)))))
Günaydıııınn opuyorumnanaktan
bu pazartesi itirariyle tam 4 çalışma haftam kaldı işyerinde :lepi:
tabi tabii hallet diş işini, ama çekimden başka çaresi yok mu :sm_confused:
ben de yeni yıla hep bu açıdan baktım bu sene
inş. inş.... alkisalkisalkis
günaydınlar arkadaşlar,.güzel bi hafta diliyorum,.yalnız benim bi sorunum var,.sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyo,.inş kötü bişey yokturrrrr:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
valal o mu bizi yedi biz mi onu bilemedim ama geçti şükür bakalım tadacağız artık hamileikte kocana sarılıp yatılıyormu yatılamıyormu :):):): )
selinus canım sana katılıyorummmm :):):):)
evet canlarım yaa...önemli değilmiş kendi kendine çıkar merak etme sen dedi...
ama ben o gece uyuyamadım sabah kalktın internetten araştırdım...her hareketinde acaba boğuluyomu canmı ç.ekişiyo diye yedim bitirdim kendimi...
neyse internete girdim bizimkilerin herşeyi var ama ağızlarından nefes almadıkları için boyunlarına dolanan kordon onları boğmazmış ehe...
kordon dolanması çok farklı bişeymiş...doktorumda iki üç kere kan akışına baktı zaten kendisi bendende pimpirikli olduğu için.
simenaycım olur valla bu hafta sonu buluşalım ozaman cumartesi...
nerde buluşalım..sinpac çalışıyo galiba ona yakın bi yer olsun arada kaçsın gelsin.
armada fena değil aslında.lülücüüm benim kız 1.207 lütpen küçük yazmasın kimliğinde.
Maaşallah kızına Dilacım.
Ben de kordon dolanması riskli değil diye okumuştum ama sen bize bi anlat doktorunun dediklerini...
Bu sene diğerlerinden çok farklı olacak gerçekten.
Hakkımızda hayırlısı olsun...
Dimplecım, kaçıncı haftada izne çıkmış olacaksın?
Benim de, kendi planlarıma göre 5 haftam kaldı. 35. haftanın sonunda çıkmış olacağım Allah'ın izniyle...
Nilüfercim geçmiş olsun...
Benim de kasıklarım çok ağrıyor...
Ciddi birşey değildir, büyüme kramplarıdır diye düşünüyorum.
Yatılmıyor valla.
Siz şimdi özlemle birkaç girişimde bulunursunuz, ama fazla uzun sürmez sanırım, çok fena ateş basıyor :) Nefesim kesiliyor bir de benim, tek başıma bile zor yatıyorum, nerde kocaya sarılmak :)
günaydınlar arkadaşlar,.güzel bi hafta diliyorum,.yalnız benim bi sorunum var,.sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyo,.inş kötü bişey yokturrrrr:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
evet canlarım yaa...önemli değilmiş kendi kendine çıkar merak etme sen dedi...
ama ben o gece uyuyamadım sabah kalktın internetten araştırdım...her hareketinde acaba boğuluyomu canmı ç.ekişiyo diye yedim bitirdim kendimi...
neyse internete girdim bizimkilerin herşeyi var ama ağızlarından nefes almadıkları için boyunlarına dolanan kordon onları boğmazmış ehe...
kordon dolanması çok farklı bişeymiş...doktorumda iki üç kere kan akışına baktı zaten kendisi bendende pimpirikli olduğu için.
simenaycım olur valla bu hafta sonu buluşalım ozaman cumartesi...
nerde buluşalım..sinpac çalışıyo galiba ona yakın bi yer olsun arada kaçsın gelsin.
armada fena değil aslında.lülücüüm benim kız 1.207 lütpen küçük yazmasın kimliğinde.
karnımız geriliyo o yüzden ağrı yapıyodur e bebişte büyüyo hem öle bi durumda bel ağrısıda olurmuş belinde war mı ağrı?günaydınlar arkadaşlar,.güzel bi hafta diliyorum,.yalnız benim bi sorunum var,.sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyo,.inş kötü bişey yokturrrrr:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
valal o mu bizi yedi biz mi onu bilemedim ama geçti şükür bakalım tadacağız artık hamileikte kocana sarılıp yatılıyormu yatılamıyormu :):):)
dimple kendine aldıklarını koy.
diş ewet çekimden başka çaresi yok çünki kök sadece we o tarafla yemeye korkuyorum yine tutacak die çektrip kurtulmak istiyorum bir an önce
,,Yatılmıyor valla.
Siz şimdi özlemle birkaç girişimde bulunursunuz, ama fazla uzun sürmez sanırım, çok fena ateş basıyor :) Nefesim kesiliyor bir de benim, tek başıma bile zor yatıyorum, nerde kocaya sarılmak :)
NILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
günaydınlar arkadaşlar,.güzel bi hafta diliyorum,.yalnız benim bi sorunum var,.sabah kalktığımdan beri karnım ağrıyo,.inş kötü bişey yokturrrrr
dila06 kullanıcısından alıntı
günaydın kıslarrr...
[/hasret0587 Alıntı:
6 aydırmı ayrısınız kızz en son ne zamn gördün adamını? QUOTE]
yok kızz o çok zaman :)::) biz en son aksımda kurban bayramında ben gitmiştim koca göbeğimle yanına otelde kalmıştık o zamn sarılabiliyorudm :):):)
Merhaba arkadaşlar
Diş dolgumu yaptırdım, ama geçici dolgu.. Ağrı olmazsa kalıcı yapacak
Hasretçim diş çekimini de sordum dr.un izin verdiği sürece çekilebilir, sorun olmaz dedi
Bu arada lcw den bir pijama takımı bir de gecelik aldım hastane için, hem de ikisine 31 tl verdim %50 indirim vardı, haberiniz olsun a.s
Ayrıcaa yağmur arkadaşımın bebişine cicilerini aldım, yarın yollayacağım inş. :lepi:
Herkese iyi yıllar,iyi haftalar ve günaydın anne ve anne adayları;
Son 2,5 ay risk dönemimize girdik ve havalarda soğumaya başladı bu sabah uyandığımda İstanbul'uma kar yağdığını gördüm yürürken dikkat etmek lazım...Başta ben tekrardan düşmemek için...
Ben yarın kızımı meleğimi canımın canını görücem hayırlısıyla ve sunu söyleyeyim kızım maşallah kıpır kıpır ama ben çok kötüyüm kusmalar devam ve de aşırı derece 3 günden beri gece 2-3 saatleri arasında ne yemişsem hep çıkardım o kadar az ve hafif yememe rağmen ...Yarın Dahiliye doktoruma da gidicem artık kan da gelmeye başladı ve dün tartıldım 69,4 kg düşmüşüm ...Meleğimi de üzüyorum inşallah o beslenmişdir ne yiyeceğimi şaşırdım.Yastıkları yükselttim sağıma da soluma da dönmeme rağmen mahvoldum anlayacağınız....:1no2::1no2::a015::a015:
,,
yok kızz o çok zaman :)::) biz en son aksımda kurban bayramında ben gitmiştim koca göbeğimle yanına otelde kalmıştık o zamn sarılabiliyorudm :):):)
Herkese iyi yıllar,iyi haftalar ve günaydın anne ve anne adayları;
Son 2,5 ay risk dönemimize girdik ve havalarda soğumaya başladı bu sabah uyandığımda İstanbul'uma kar yağdığını gördüm yürürken dikkat etmek lazım...Başta ben tekrardan düşmemek için...
Ben yarın kızımı meleğimi canımın canını görücem hayırlısıyla ve sunu söyleyeyim kızım maşallah kıpır kıpır ama ben çok kötüyüm kusmalar devam ve de aşırı derece 3 günden beri gece 2-3 saatleri arasında ne yemişsem hep çıkardım o kadar az ve hafif yememe rağmen ...Yarın Dahiliye doktoruma da gidicem artık kan da gelmeye başladı ve dün tartıldım 69,4 kg düşmüşüm ...Meleğimi de üzüyorum inşallah o beslenmişdir ne yiyeceğimi şaşırdım.Yastıkları yükselttim sağıma da soluma da dönmeme rağmen mahvoldum anlayacağınız....:1no2::1no2::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?